Jump to content

Recommended Posts

Hei kaikille tasapuolisesti!

Useamman vuoden vedonlyöntifoorumeilla ja vedonlyöntisivustoilla pyörinyt nuorukainen rantautuu tänne ja avaa bloginsa. Fiksumpaa vedonlyöntiä on takana pian muutama vuosi, mutta vedonlyöntiä on tullut harrastettua jo iät ja ajat. Päälajeina toimii Formulat, Yleisurheilu, Hiihto ja Jääkiekko (Sm-liiga), satunnaisesti saatan sekaantua muihinkin lajeihin. Panostus kohteisiin Kellyn kaavalla ja panokset tulen ilmoittamaan asteikolla 1-5/5 ja 5 tähden panostus köyhdyttää kassaa aina n. 3% verran.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pelasin tänään jo ensimmäisen kausivetoni Sm-liigan voittajavetoihin. Kahtena aiempana kautena olen pystynyt mukavaan tuottoon noilla kausivedoilla, jotka on playoffeissa sureteltu pois, toissa kautena laitoin kaikki munat yhteen koriin ja pelasin Pelicansia kovilla kertoimilla, viime vuonna kausivetoja iskin eritoten Lukolle ja Tapparalle.

Kausivedot olen yleensä pelannut, vasta pitsiturnauksen ja useampien harjoitusotteluiden jälkeen, mutta nyt tartuin jo härkää sarvista aikaisemmin.

Sm-liigassa eniten näyttää olevan viime kauteen nähden vahvistunut TPS, joka on saanut takaisin mestarivalmentajansa Kai Suikkasen, maalille on tarjolla ihan kohtuu miehiä Norrena ja Hostikka, joista kumpi tahansa saattaa nousta veskariksi, joka Suikkasen alaisuudessa menee ties kuinka pitkälle. TPS on vahvistanut hyökkäyskalustoaan KHL:stä tulleella Morrisonilla sekä AHL miehillä Seigo, Pare ja Sexton, joista saattaa nousta kauden mittaan esiin todellisia ratkaisijoita. TPS on poiminut Ilveksestä viime kauden kultakypärän Matias Soinnun, joka tulee varmasti saamaan vastuuta Turussa. Puolustuksen tukipilareina hyökkäysvoimaakin tarjoaa juuri NHL- varauksen saanut Ristolainen ja Pelicansista kaapattu Seikola.

Tuolla nipulla ja 30 kertoimella vedän mestariksi Turun Palloseuraa, kertoimen tarjoilee Betsson/Betsafe, panostusta 5/5 pelimerkkiä!

Kaikki kommentointi ja keskustelu sallittua ja jopa toivottavaa!

Link to post
Share on other sites

Grotta-KV Reykjavik DNB 1, 3.00 Bet365 * *

Grotta-KV Reykjavik 1X 2.20 Bet365 * * * * *

Bet365 tarjoilee tälle päivälle potkupalloon todellista helmeä, mikäli on uskominen Islannin omaa vedonlyöntiyhtiötä, Islannin 2 divarissa potkitaan tänään ottelu Grotta-KV Reykjavik, jossa Islannin bookkeri on tarjonnut otteluun kertoimet 2.1-2.65-2.55, eli kotijoukkueen odotetana lähtevän otteluun ennakkosuosikkina, Bet365 taas pitää KV Reykjavikiä suurena suosikkina illan otteluun. Islannin vedonlyöntiyhtiö on kuitenkin ollut yleensä hyvin perillä omasta jalkapallosarjastaan ja täältä suunnalta lähtee heidän tieto-taitoonsa täysi luotto ja peleihin siis kotijoukkueen kautta!

Link to post
Share on other sites

Su 14.7

Islannin Pepsiliiga

Thor Akureyri-IBV Vestmannaeyjar DNB 1, 2.41 Pinnacle *

Thor Akureyri+0.5-IBV Vestmannaeyjar DNB 1, 1.741 Pinnacle * * * *

Laitetaan yksi veto jo sunnuntaille, Islannin bookkerilla on kertoimet tähän Islannin Pepsiliigan kohtaamiseen aseteltu 2.25-2.65-2.55, eli kotijoukkue pitäisi heidän mielestään lähteä niukkana suosikkina kyseiseen otteluun. Muualla puolestaan kotijoukkueen suoralle voitolle saa jo yli 3 kertoimia. Luotetaan tässäkin vahvasti heidän tietämykseensä omasta sarjastaan ja poimitaan pois pari vetoa kotijoukkueen puolesta. Kotijoukkueen kertoimet ovat jopa nousussa tällä hetkellä, eli mikään kiire tällä vedolla ei vielä ole, huomenna tai sunnuntaina saattaa olla vielä kovempaa kerrointa tarjolla.

Thor Akureyri ei ole hävinnyt IBV:lle kotonaan yhtään ottelua ikinä varsinaisella peliajalla ja tällä kaudella IBV Vestmannaeyjar ei ole ottanut myöskään yhtään suoraa vierasvoittoa neljässä pelaamassaan vierasottelussa, islantilaisten arvioiden ja näiden saldojen saattelemana laitetaan pelimerkit kotijoukkueen puolesta!

Topit tällä hetkellä Pinnaclelta.

Link to post
Share on other sites

Ei yhtään todellista helmeä tarjolla, mutta pienen rahan kohteita useita, kaikki pareihinsa altavastaajina, mutta toivottavasti näistä muutama otetaan kiinni.

Kohteiden perustelulle ei valitettavasti tänään liikene aikaa, mutta pelasin melko laajan kattauksen noihin Madridin YU karkeloihin ja kohteet tuossa alla:

Stahl-Joku muu 4,750 2 2/5 Paf

Jeng-Scott 2,670 2 3/5 Pinnacle

Casanas-Harradine 2,700 2 3/5 Pinnacle

Barrett-Vlasic 2,450 2 2/5 Pinnacle

Salaam-Adams 2,440 2 1/5 Pinnacle

Storl-Ivanov 4,890 2 1/5 Pinnacle

Martinez-Hogan 2,440 2 2/5 Pinnacle

Tsatoumas -Camara 2,310 2 2/5 Pinnacle

Cremona-Vivas 2,920 2 1/5 Pinnacle

Chilla -Bicet 2,620 2 2/5 Pinnacle

Mikäli kertoimet ovat pudonneet niin noihin YU kisoihin on kohteet auki Expekt,Paf/Unibet ja Pinnacle, joten kannattaa vilkaista mikäli muualla tarjoillaan vielä parempaa, mutta pelaamishetkellä nuo kertoimet olivat saatavilla.

Link to post
Share on other sites

Islannin 1 Divisioona

Fjolnir-Leiknir Reykjavik DNB 2 2.38 Bet365

Poimitaan jälleen yksi kohde Islannin liigasta, vaikka pari aikaisempaa onkin heikosti päättynyt. Islannin oma sivusto on asetellut otteluun kertoimet 2.35-2.55-2.35, markkinoilla muut bookkerit pitävät kotijoukkuetta suurehkona ennakkosuosikkina kyseiseen otteluun, luotetaan jälleen islantilaisten tietämykseen ja poimitaan DNB 2 veto pois. Joukkueet sarjataulukossa sijoilla 4 ja 5, yhden pisteen erolla toisistaan. Fjolnir on 5 viime pelin perusteella liigan kuntopuntarin kärkeä ja tähän on ulkomaisilla sivustoilla saatettu ylireagoida, joka yhtenä syynä saattaa selittää tuota kerroinpoikkeamaa verrattuna islantilaiseen sivustoon.

Link to post
Share on other sites

Islannin 1 Divisioona

Bolungarvik-Tindastoll DNB 2 2.65 Betsson

Otetaan vielä toinenkin veto Islannin liigaan, kotijoukkue kyntää syvissä vesissä tällä hetkellä, alla 4 tappiota putkeen. Tindastoll on pelannut tasaisia pelejä tällä kaudella raapien kasaan 2 voittoa 5 tasapeliä ja 3 tappiota. Islannin oma sivusto tarjoaa Tindastollin suorasta voitosta vain 2.8 kerrointa ja vieraiden kertoimet ovat myös maailmalla laskussa. Kotijoukkueen puolustaja Gislason otti viime pelissä 2 keltaista korttia ja ei pelaa siis tänään.

Link to post
Share on other sites

Vaikka, jossain määrin jo mieli tekisi Islannin liiga sulkea pois silmistäni niin kurkkasin kuitenkin tänäänkin heidän oman bookkerinsa sivustoja ja kahlasin läpi markkinoilla tarjolla olevia kertoimia. Tarjolla näytti olevan muutamakin tutkimisen arvoinen kohde, mutta jouduin jo yhden pelaamaan, vaikka otteluun on vielä useampi päivä.

Pepsiliiga Stjarnan+1 - KR Reykjavik 1 2.00 Titanbet * * * * *

Ottelu pelatana vasta 21.7 ja kertoimia löysin vasta Islannin oman saitin lisäksi Titanbetiltä. Islannissa ottelu on arvioitu tasabookiksi ja kertoimet siis 2.4-2.65-2.4 ja Stjarnanin yhden maalin tasoituksella tarjoilevat ainoastaan 1.3 kertoimia. Titanbet puolestaan pitää ottelua päivän selvänä vierailijoille, enkä kyllä ymmärrä miksi. Normaalit kertoimet 4.2-3.75-1.75 ja Stjarnanin +1 tasoituksellakin saa 2.00 kerrointa!

Molemmat joukkueet kamppailevat kiivaasti liigan kärkipaikasta KR Reykjavik johtaa liigaa, mutta kolmantena liigassa 2p takaa-ajossa on kotijoukkue Stjarnan. Stjarnan on pelannut koko kauden ajan loistavia kotipelejä ja onkin liigan paras kotijoukkue, toki Reykjavik on sarjan paras vierasjoukkue. Stjarnan ei ole hävinnyt kaudella ainuttakaan kotiotteluaan vaan saldona on 4 voittoa ja 1 tasapeli, vastaavasti vierailijat ovat voittaneet 4 vierasotteluaan ja hävisivät ensimmäisensä juuri 3 päivää sitten, kun sarjataulukon keskikastissa majaileva Fram pystyi kaatamaan vierailijat luvuin 2-1.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella, molempien avausottelussa 6.5.2013, KR Reykjavik oli silloin kotijoukkueena ja pystyi kaatamaan vierailijat 2-1, kyseinen ottelu onkin Stjarnanin ainut tappio tällä kaudella. Kertoimet kyseiseen otteluun oli asetettu 1.94-3.34-3.53, eli KR Reykjavik oli kotonaan selvästi niukempi suosikki, kuin Titanbetin mielestä tulevaan vierasotteluun, jonka pohjalta kerroinasettelu on myös todella outo. Toki tuosta ottelusta on jo aikaa 2kk, mutta en silti näe ottelun lähtökohtia mitenkään näin epätasaisina.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Nba, koripallo Celtics - Cavaliers Vihje : Derrick White yli 16.5 pistettä 1.86@ Bet365 3:30 Viime ottelu oli katastrofi Celticsille ja yksi syy siihen oli Whiten melko heikko suorittaminen. Tässä pelissä Whitellä on mahtava sauma pestä kasvot ja palata herraksi Brownin ja Tatumin rinnalle.
    • Mlb, baseball Guardians - White Sox Vihje : Guardians -1,5 1,90@ Bet365 2:10 Guardians joukkueena paljon parempi ja varmasti haluavat viime häviöstä pestä kasvot. Yksi Guardianssin parhaista syöttäjistä  aloittaa tänään ja paperillani hän myös nappaa yhden voiton lisää sarakkeeseensa.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Marchuk - Hrynenko Yli 74.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 00:35 - Marchuk sekä Hrynenko kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.00 - 1.36 Hrynenkon hyväksi mutta näen tämän ottelun kyllä kerroinasetelmaa tasaisempana. Hrynenko ei ansaitsisi lähteä kyllä näin suurena suosikkina tähän otteluun kun vastassa on lähes samantasoinen pelaaja Marchuk, tasaista vääntöä tästä odotan ja molempien pelaajien onnistuvan vähintään yhden erän tässä voittamaan. Marchuk tulee tähän otteluun hyvien otteiden saattelemana ja voisi jopa argumentoida että Marchuk pelannut viime otteluissaan paremmalla tasolla kuin Hrynenko, paljon pisteitä näen tässä tulevan ja ratkaisu saatetaan nähdä vasta ratkaisevassa 5. erässä joten pelivalinnaksi löytyy Yli 74.5 Pistettä, linja mielestäni muutaman pisteen liian alhaalla tähän otteluun näiden pelaajien kohdatessa.
    • Pöytätennis, Setka Cup Dukhovenko - Hrymovskyi Dukhovenko Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.33 Alkamisaika: 00:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Dukhovenko sekä Hrymovskyi. Dukhovenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina kertoimissa mutta ansaitsisi lähteä suurempanakin suosikkina otteluun, näen näistä kahdesta pelaajasta Dukhovenkon selvästi parempana jokaisella osa-alueella ja Dukhovenkon hallitsevan tätä ottelua alusta loppuun asti voittamalla avauserän vähintään 11-6 luvuin.
    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Saksa Pelivalinta: Joel Farabee pisteet yli 0.5 @ 1.85 Betsson Hanakka laukomaan ja tehtaili viime kaudella NHL:ssä 50 tehopistettä. Pelaa tänään yhdessä Zegrasin ja William Smithin kanssa joten eiköhän tämä nuorempi kaarti ainakin yhden maalin porukassa värkkää. 
×
×
  • Create New...