Jump to content

Recommended Posts

Brasilia - Portugali: Brasilia yli 1,5 maalia 1.62 Expekt

Brasilia - Portugali: Brasilia yli 2,5 maalia 3.20 Expekt

Maajoukkueiden välinen ystävyysottelu. Brasilia on vakuuttanut viime aikoina ja mättänyt maaleja tasaiseen tahtiin, voittaen mm. Espanjan tyylipuhtaasti. Nyt vastaan asettuu yliarvostettu Portugali ilman kirkkainta tähteään Ronaldoa. Huippukohde, vaikka viime viikon isoimmat kertoimet 1.85/3.85 on jo syöty. Tippunee edelleen, joten vihjataan tässä vaiheessa.

Link to post
Share on other sites

Tipsit.

Gnistan - Espa

HT/FT Gnistan kerroin 1.67

Gnistan lähtee otteluun isona suosikkina ja Espan otteet vieraissa eivät ole vakuuttaneet tai muutenkaan. Kolmeen viimeiseen peliin joukkue on tehnyt yhden maalin ja päästänyt 15!!!

Toivotaan että Gnistan ratkaisee pelin jo ekalla puoliajalla!

Myös overit maistuu mutta niissä kannattaa olla varovaisia koska espa ei paljoa maaleilla juhli. Ja HT/FT vedossa peli siis saa päättyä 1-0 kuhan maali tulee ekalla puoliskolla.

Härmä - TPV

HT/FT TPV kerroin 1.9

Tämä on riskipeli mutta TPV suora kerroin 1.3 ei ole pelaamisen arvoinen. Härmän kolme viimeistä peliä ovat surkeaa luettavaa nolla tehtyä ja 12 päästettyä!

TPV on pelannut kauden pirteästi ja pienen notkahduksen jälkeen voitti edellisessä pelissä P-Iirot lukemin 6-1.

Luotetaan, että TPV jatkaa hyvällä ilmeellä ja takoo jo ekalla puoliskolla maaleja!

Kreikka - Suomi koris.

Kreikka - 12.5 kerroin 1.9

Kokoonpanot eivät ole vielä tulleet mutta jos Suomi lepuuttaa avainmiehiään niin tämä kohde lähellä!

Maanantait aina huonoja pelipäiviä mutta näillä mennään!

Link to post
Share on other sites

Jaen - Numancia: Yli 2,5 maalia 1.85 Expekt

Espanjan cupia. Kaksi runsasmaalista joukkuetta vastakkain. Molempien 5 viimeisestä 4 mennyt yli 2,5 maalin. Edellinen joukkueiden kohtaaminen segunda ligassa Numancialle 4-2 (25.8.2013). Panostus 3/5.

Link to post
Share on other sites

LeKi - Peliitat (Mestis): 1x2 1 1,80 Betway

Lähihistorian valossa Peliitat on ollut LeKille ikävä vastus ja edellisessä kymmenessä kohtaamisessa Peliitat on voittanut 7 kertaa (kerran varsinaisen peliajan jälkeen) ja LeKi vain kolmesti, joista kaksi kertaa varsinaisen peliajan jälkeen. LeKi on viimeksi voittanut Peliitat Lempäälässä varsinaisella peliajalla 18.2.2012, eli yli puolitoista vuotta sitten! Tänään asetelmat ovat kuitenkin kotijoukkueen eduksi, sillä LeKin viisi viimeistä harjoitusottelua ovat tuottaneet 3 voittoa ja viimeisen ottelunsakin se hävisi vain 1-0 vieraskentällä JYP-Akatemialle. Omiin sillä on mennyt viidessä viime pelissä keskimäärin 2 maalia/ottelu, joten puolustuspää on toiminut tyydyttävästi. Heinolalaiset sen sijaan ovat hävinneet viimeiset viisi edellistä harjoituspeliään ja omissa on kolissut keskiarvolla yli 5 maalia/ottelu. Lempäälä on tunnetusti inhottava paikka vastustajille ja kotijoukkue saa tänään riveihinsä kolme kovaa vahvistusta, kun Niclas Lucenius, Sami Venäläinen ja Jussi Halme pukevat LeKi-nutun ylleen. Kotijoukkueen materiaali ja vire ovat yksinkertaisesti liikaa vastustajalle tänään, ja Peliitat-kirous murtuu viimein!

Lapulle kotivoittoa normaalilla peliajalla, tähän Betway antaa kertoimeksi 1,80

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Leki - Peliitat 1 1,72 @ Unibet

Lekillä on vahvistuksia joo, mutta eihän lucenius siellä viime kaudellakaan mitään aikaiseksi saanut. Mutta pidän Venäläistä todellisena vahvistuksena! Kuitenkin peliitat pelannut 6 harkka matsia josta 1 voitto ja se oli ensimmäinen peli.

Kerava - Kookoo 2 2,2 @ Unibet

Vaikka keravalla kookoolla ei olekkaan aivan nappiin mennyt niin uskoisin kauden ensimmäisen pelin kookoon voittavan. kovalla kertoimella viime vuoden jumboa vastaan eikä mielestäni kerava niin paljoa ole kehittynyt! Kerava ei ole ainuttakaan harjoitusmatsia pelannut ( jonkun turnauksen kuulemma) voitti siellä 4-3 kookoon, Mutta epäilen, että siellä olisi edes ollut täysi pitkiä pelejä varmaan 15minx2.

Link to post
Share on other sites

Liettua - Ranska 1 Veikkaus 2.80

Se nyt taas on koriksen vuoro eilisen taukopäivän jälkeen. Eurobasketissa ollaan edetty jo jatkolohkovaiheeseen ja sitä myötä yllätysvoitot vähänee. Ranska lähtee ehkä pienoisena suosikkina tähän otteluun, mutta jälleen Veikkauksen kerroin ei ihan täsmää. Alkulohko meni Liettualta kyllä osittain penkin alle, mutta ei Ranskakaan ole kauheasti vakuuttanut (vaikka heillä onkin vain yksi tappio Saksasta).

Liettua kuin Ranskakin pelaavat nähtävästi parhailla miehistöillä tänään ja enään ei pelaajat lepsuile, ainakaa tässä ottelussa. Liettua on kuitenkin erittäin kokenut joukkue ja osaa varmasti ryhdistäytyä tähän otteluun. Ranskalla puolestaan kemia ei toimi aivan parhaalla tavalla (kuin esimerkiksi Suomen!). Joukkueellla on muutamia kovia pelaajia, mutta heiltä kyllä puuttuu monia tärkeitä pelaajia kuten, Noah. Tämän huomasi etenkin Belgia ottelussa, jolloin Ranska hävisi useamalla pisteellä Belgialla, mutta lopulta Belgia vai lopetti pelaamisen ja Ranska kiri voitoon. Ei toki kannata yhtä peliä alleviivata hirveästi, mutta Belgia ottelu kertoo hyvinkin paljon siitä, että Ranska ei todellakaan ole Detmanin sanoin "flow"-tilassa. Parker pelaa tänään ja on ollut erittäin vakuuttava kentällä, mutta hän sortuu tyypillisesti välillä askeleisiin, NBA:n askel-tottumuksen vuoksi.

Ottelu pelataan tänään Ljubljanan Tivolissa, Slovenian suurinmassa areenassa. En ole saannut vielä varmuutta asiaan, mutta Ljubljanassa pelataan todennäköisesti vanhoilla raudoilla. Mikäli näin on, niin Liettualla uppoo tänään taatusti kolmosia vanhaan tyyliin.

Vaikka Liettua häviäsikin tänään muutamalla pisteellä, niin en oikeasti ymmärrä tätä ylikerrointa Liettuasta. Kokeilun arvoinen ehdottomasti!

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

LeKi-Peliitat +1 merkki 1. 2.25 @Veikkaus

LeKillä peliin mukaan liigajyrät Pukka, Halme ja Venäläinen. Parhaimmillaan Liigassakin huippupelaaja Lucenius mukana.

Lisäksi: Tänään koripalloa jälleen. Yksi hyvä tärppi Latvia - Ukraina ML 2 , Ukraina voitti mm. Belgian alkulohkossa, ja johti pitkään Ranskaa vastaan. Expekt tarjoaa Ukrainalle mukavaa 2,48 kerrointa johon esim. tuo 50€ riskitön veto on hyvä sijoittaa;). Ottelun voi katsoa esim: http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=396&discipline=basketball striiminä.

Link to post
Share on other sites
hzAVES93-UVcYfglQ.pngJYP-Akatemia - K-Vantaa dMVwCKVE-j7cxzzug.png
Merkki 2, Kerroin 2,70 @MarathonBet [3/5]
- Jyväskyläläiset saavat sarja-avaukseen vieraita vantaalta, kun "Jokerit" tulee tappelemaan tärkeistä pisteistä. Tämän pelin tärkeyttä ei voi vähätellä, vaikka kyseessä onkin kauden eka peli. JYP-Akatemia ja KiVa tulevat meinaan taistelemaan kauden päätteeksi häntäpään sijoituksista.
Kummatkin seurat elävät Liigaseurojen lainojen avulla. Etenkin KiVa elää täysin Liiga-avauillaan, sillä vielä alle viikko sitten sillä oli kasassa ainoastaan 12 omaa pelaajasopimusta! No, nyt KiVa on "vahvistunut" parilla korealaisella, jotka eivät tänään tosin kokoonpanossa ole. Jokeriapuja sen sijaan kokoonpanosta löytyy ja reilusti. K-Vantaata tänään vahvistavat puolustajat Esa Lindell, Petteri Lindbohm, Saku Salmela, Otso Rantakari ja pelipaikkaa etsivä Markus Nordlund. Ilman muuta erittäin kovia vahvistuksia Mestikseen, etenkin Nordlund. Hyökkäykseen avuksi ovat saapuneet Teemu Henritius, Markus Hännikäinen, Saku Salminen ja Matti Lamberg. HPK:n A-junnuissa viime kaudella kovia tehoja nakuttanut Marko Rairamakin löytyy ykkösketjusta, hän tosin ei siis ole Jokeriapu. Maalissa aloittaa, ihme ja kumma, oma sopimuspelaaja Aaro Peltonen. Peltonen on hyvä veskari.
JYP-Akatemiakin saanee ihan hyvä avut JYPiltä (esim. Virtanen, Auvinen, Salonen), mutta kyllä KiValta laadukkaampia vahvistuksia löytyy.
JYP-Akatemia pelasi edellisen harkkamatsinsa (livetulosten mukaan) hieman alle kuukausi sitten, KiVa puolestaan kohtasi n. viikko sitten Jukurit ja tuloksena oli niukka 2-1 tappio. Lähtökohdat suosivat siis KiVaa ja kun sillä on materiaalietukin, niin JYP-Akatemian kotiedusta huolimatta se lähtee illan otteluun mielestäni pienoisena ennakkosuosikkina.

YFGOGq83-lboKjZ5B.pngLeKi - Peliitat jZqDUMRt-GdkIFnPJ.png
Merkki 1, Kerroin 1,80 @Tempobet [3/5]
(LeKi -1.5) Merkki 1, Kerroin 2,35 @Tempobet [2/5]
- Lähtökohtaisesti sijasta kahdeksan kovaa kamppailua käyvät LeKi ja Peliitat kohtaavat mielenkiintoisessa ja tärkeässä kamppailussa. Lähtökohdat ovat periatteessa aika tasaiset, mutta LeKistä ennakkosuosikin tekee kotietu ja sen saamat avut tähän matsiin. Lempäälän lato ei nimittäin todellakaan ole mieluisin paikka vierailla.. Ja sitten niihin vahvistuksiin. LeKi saa kokoonpanoonsa viime kaudella Tapparassa pelanneet Niclas Luceniuksen, Sami Venäläisen ja Jussi Halmeen.
LeKin viimeisimmät harkkamatsit menivät selvästi paremmin kuin Peliitoilla. LeKi voitti viime kuun lopussa KiVan 2-3 ja 4. päivä tätä kuuta se hävisi vain niukasti (1-0) kovalle Liigaseura JYPille. Peliitat puolestaan on voittanut ainoastaan yhden harkkamatsin, siitäkin on jo aikaa. Peliitat hävisi mm. surkealle Keskille (niin mikä oli??) 3-5 ja 0-6!! LeKi voitti Keskin 6-2 ja 3-2.
Jokipojatkin pöllyytti Peliittoja maalein 4-1. Joukkueessa ei ole kyllä kaikki hyvin, sen voi todeta kuka vaan, vaikkakaan harkkamatseja ei pitäisi liikaa tuijottaa.
LeKillä on materiaalietu ja uskon sen olevan tänään selvästi valmiimpi kuin Peliitat. Kotietukin on merkittävä etu tässä matsissa, joten LeKiä kupongille!
vFW7Jinh-Is1EgjXr.pngTuTo - Sport trw8DrWE-dSO5BIsG.png
Merkki 2, Kerroin 3,00 @Betsafe [2/5]
- Mestiksen avauskierros on täynnä herkullisia matseja ja tässä niistä taas yksi. Kärkipään (Sport, Jukurit, KooKoo) joukkueiden yksi vahvimmista haastajista, TuTo, isännöi Kupittaalla Vaasan Sportia. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset TuTon kotiedun ja Sportin pelikieltojen takia, mutta TuTo on pienoinen ennakkosuosikki.
TuTo ja Sport kohtasivat äskettäin harkkamatsissa ja ottelun lopputulos oli vaasalaisten kannalta melkoinen shokki. TuTo nimittäin voitti lukemin 6-2! Sport kuitenkin pesi kasvonsa voittamalla heti perään Porin Ässät lukemin 5-4. Eiköhän Sport ole tähän peliin selvästi valmiimpi.
Vaasalaisten riesana on kuitenkin pakkien pelikiellot. Sivussa pelikiellon takia ovat Ari Gröndahl, Kristian Tuohilampi ja Mikael Aaltonen. TuTon vahvuuksiin ei kuitenkaan kuulu puolustus eikä Sportin tämän illan pakisto nyt ihan surkealta näytä. Hyökkäys Sportilla on kivikova.
TuTollakin on yksi paha poissaolo, maalivahti Tommi Virtanen. Tilalle on hankittu Miika Wiikman, jonka torjuntavire on tosin pienoinen kysymysmerkki. Jos Wiikman ei ole ihan parhaassa vedossa, niin Sportin hyökkäys tulee tekemään tuhojaan hyökkäyspäässä.
Kyllä Sportia kelpaa jo kolmen kertoimella pienellä pelata, pelikielloista huolimatta. Sport on varmasti hyvin motivoitunut tähän matsiin ja nyt olisi sopiva paikka kalavelkojen maksuun. Uskon vaasalaisten vievän pisteet Kupittaalta lukemin 2-4.
Link to post
Share on other sites

TUTO - Sport 1 @veikkaus 1.8

- Sportilla 3 avainpakkia poissa

- Tuton tolppien välissä tänään ilveksestä tuttu Miika Wiikman

- Tuto voitti vajaa viikko sitten saman vastustajan selvin numeroin, 6-2

Muita hyviä kohteita:

Leki - Peliitat 1 @veikkaus 1.70

Hokki - Jokipojat 1@veikkaus 2.05

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...