Jump to content

Recommended Posts

post-13982-0-22790700-1400188281.pngSuomi - Sveitsi post-13982-0-24782900-1400188305.png

Perustan tämän vihjeen täysin mielipiteeseen, haistattaen pitkät statiikoille. Suomi - V-Venäjä matsin jälkeen pikkuvarpaaseeni iski aivan jäätävä kutina. Viimeksi koin moisen kun sain jalkasienen lukion ensimmäisellä. Tämä kutina kertoo, tai oikeastaan huutaa minulle lyömään Suomea vastaan.

Suomi pelasi Saksaa vastaan melkein jopa omalla tasollaan ja oli vastustajaan selvästi parempi. Ottelu V-Venäjää vastaan kumosi tämän. Vastustaja pelasi hyvää kiekkoa ja mielestäni sanonta "parempi voitti" ei pitänyt paikkansa kyseisessä kohtaamisessa. Suomi-poikien selvä valopilkku on maalivahti Rinne, joka on löytänyt varmuutensa ja pelaa loistavasti. Mikään muu ei sitten tunnu oikein toimivan. Jäähyjä otetaan turhan paljon ja tietynlainen aggressiivisuus/kovuus puuttuu kokonaan. Onko totta että Olli Jokinen pelaa näissä kisoissa?

Vastaan asettuu Sveitsi, jota ei pidä aliarvioida. Joukkue aloitti kisat erittäin kehnosti, mutta nyt on aika palata materiaalia vastaavalle tasolle. Sveitsi tarvii kipeästi pisteitä päästäkseen jatkoon ja nyt niitä olisi tarjolla. Sveitsi on materiaaliltaan todella laadukas lukuisilla NHL-vahvistuksillaan ja ihmettelen joukkueen kehnoa starttia kisoihin. Joukkue nappasi kuitenkin vaikeuksien jälkeen voiton Saksasta ja luulen että voittoputki kasvaa kahteen kun peli alkaa kulkemaan.

Suomea vahvistamaan tuleva Erik Haula on pakottanut suomalaisille sinivalkoiset lasit päähän ja kääntävät täten katseita pois mahdollisesta turparallista. Haula on huipputaitava pelaaja ja nopea luistelija, mutta kyseessä on kuitenkin uusi pelaaja Suomen maajoukkueessa eikä ole tietoa toimiiko peli toivotusti vai ei.

Pikki:
Sveitsi 4,85 @William Hill
Sveitsi ML 3,05 @Nordicbet

Link to post
Share on other sites

Suomi-Sveitsi 1 kerroin 1.61 betsson Oma mielipiteeni perustuu siihen mitä ara ja nurminen totesi, että pelissä valkovenäjää vastaan tyydyttiin puolustamaan.Tänään niin sanotusti vähän huilattiin, karvaus ei ollut läheskään normaalitasolla joten säästettiin voimia huomiseen sveitsi peliin. Haulan saapuminen joukkueeseen on hyvä vahvistus.

Link to post
Share on other sites

HJK - MYPA

Veikkaus, merkkivalinnat:

x 4,45

2 7,45

Mypa voittaa +1vierastasoituksella 2,85

Bana vs Ana. Hieno matsi tulossa. Mypalle tarjolla näin aamuvarhain ainankin yli 7kerrointa. tasurillekkin löytyy yli 4. Veikkausliigan tämän hetkinen ykkönen (Mypa) on näyttänyt alkukaudesta kovaa taistelua ja venymiskykyä. Bana ajaa vielä omaa pelityyliään sisään Hjk:ssa, Muurinen on kokenut valmentaja ja uskon hänen kokemuksensa olevan valttia tässä matsissa. Eiköhän sexy football pure tänäkin iltana. Mypa ottaa vähintään pisteen.

Link to post
Share on other sites

Ruotsi-Slovakia X2 Jääkiekon MM-kisat 2.95 @Bet365

Ruotsi-Slovakia ML 2 Jääkiekon MM-kisat 4.55 @PaddyPower

-Ruotsin kisat ovat tuloksellisesti olleet tähän saakka hyvät, mutta kaukalossa peli ei näytä siltä

-Mårts otti eilen Ruotsin pelaajat puhutteluun voitetun ottelun jälkeen, koska ei ole missään määrin tyytyväinen joukkueen suoritukseen voitosta huolimatta

-Slovakia taistelee vielä paikasta lohkon top-4 sijoille 3 jäljellä olevasta ottelusta pitäisi pisteitä tulla paljon, voitolla Tanskasta ja Italiasta Slovakia nousisi 10p, mutta silloin tarvittaisiin sopivaa pisteiden jakautumista muista otteluista, että paikka 4 sakkiin olisi selviö, siksi tämä ottelu on todella tärkeä Slovakeille

-Ruotsi voitti eilen niukasti Ranskan 2-1 ja sitä ennen Norjan myös vain 2-1, voitto on se mikä ratkaisee ja riittää, mutta pelissä on paljon parannettavaa ja Slovakian kertoimissa on ilmaa

Link to post
Share on other sites

Suomi-Sveitsi ML 2 3.20 Jääkiekon MM-kisat @Sportingbet

Suomi-Sveitsi DNB 2 3.34 Jääkiekon MM-kisat @Pinnacle

-Suomen peli V-V vastaan tai yleensäkään koko turnauksessa ei ole allekirjoittanutta vakuuttanut

-Me ei olla oltu ikinä noin helisemässä V-V kanssa ja Sveitsiltä löytyy hyökkäysvoimaa ihan yhtä paljon ellei enemmänkin

-Sveitsille ääärimmäisen tärkeä ottelu, tästä tappio niin se on suurella todennäköisyydellä soronoo kisojen osalta Sveitsille

-Pelit peräkkäisinä päivinä ovat pahoja eikä sitä kannata aliarvioida, vaikka monet väittävät Suomen eilen "säästelleen" energiaa, mutta meikäläisen mielestä me oltiin vaan paskoja.

Link to post
Share on other sites

Laval- Metz 2 kerroin 3.20 @veikkaus

Metz on Ranskan ligue 2 piikkipaikalla, kun taas kotijoukkue Laval 17. Ranskan ligue2 on tunnettu suuresta kotikenttä edusta, mutta tässä pelissä mielestä Metz on ennakkosuosikki. Metz on myös kuntopuntarissa sarjan paras ja ottanut vimmeisestä viidestä vierasottelusta 3 voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Myös tasoituksella Metzille tarjotaan ihan ok kerroin 1.50

Brest- Chateauroux 1 kerroin 2.80@veikkaus

Vaikka brest hävisi viime ottelunsa kotona sarjan parhaimmistoon kuuluvalle Caenille on Brest pelannut muuten hyvin kotonaan. Taas vierasjoukkue Chateauroux on pelannut vieraissa melko huonosti. Kotivoitto lapulle.

Link to post
Share on other sites

Milos Raonic -1.5 (erät) - Jeremy Chardy 1, 2.07 @Comeon

Raonic ollut koko tämän kauden ajan loistovireessä ja on pystynyt kehittämään massapelaamistaan selvästi. Chardy vaikka pystyikin kukistamaan tässä turnauksessa Federerin, ei ole tasoltaan Raonicin luokkaa. Viime viikolla kyseiset herrat kohtasivat jo toisensa ensimmäistä kertaa massakentällä ja peli päättyi Raonicille 6-3,6-3.

Link to post
Share on other sites

Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen: FC Villiketut - FC Vaajakoski 2 (1,72 bet365)

FC Vaajakoski tavoittelee tosissaan nousua Kakkoseen ja aloitti kauden 0-1 vierasvoitolla, jonka se haki Varkaudesta. Villiketut puolestaan on JJK:n farmijoukkue, joka koostuu tällä kaudella pääasiassa A- ja B-juniori-ikäisistä pelaajista. Kovin paljoa apuja ei emoseurasta ole odotettavissa, sillä JJK:n materiaali on todella kapea ja heillä on lauantaina oma peli. Villikettujen ensimmäinen peli päättyi 0-2 tappioon JPS:aa vastaan. Tämä ei ole aivan niin selvä peli kuin pari päivää sitten vinkkaamani Blue Eyes Team johtuen lähinnä siitä, että Villiketut pystyy hyvänä päivänä haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Villiketut tulivat viime kaudella sarjaan kovalla uholla varmana noususta Kakkoseen, mutta sarjan taso yllätti pahasti ja loppusijoitus oli viides. Tähän ei tosiaan ihan koko tiliä kannata laittaa kiinni, mutta tuolla kertoimella kohde on pelattava. FCV:n pitää voittaa nämä matsit, jos haluavat nousta. Vertailuna Nordicin kerroin vierasvoitolle on 1,50.

E. kotietua ei ottelussa ole, sillä molemmat joukkueet ovat Jyväskylästä

TULOS: 1-6, olikin vähän selkeempi peli mitä kuvittelin

Link to post
Share on other sites

Laval- Metz 2 kerroin 3.20 @veikkaus

Metz on Ranskan ligue 2 piikkipaikalla, kun taas kotijoukkue Laval 17. Ranskan ligue2 on tunnettu suuresta kotikenttä edusta, mutta tässä pelissä mielestä Metz on ennakkosuosikki. Metz on myös kuntopuntarissa sarjan paras ja ottanut vimmeisestä viidestä vierasottelusta 3 voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Myös tasoituksella Metzille tarjotaan ihan ok kerroin 1.50

Brest- Chateauroux 1 kerroin 2.80@veikkaus

Vaikka brest hävisi viime ottelunsa kotona sarjan parhaimmistoon kuuluvalle Caenille on Brest pelannut muuten hyvin kotonaan. Taas vierasjoukkue Chateauroux on pelannut vieraissa melko huonosti. Kotivoitto lapulle.

vihjeisiin en sen enempää ota kantaa,muistutan vain että METZ JA BREST pelaavat täysin vailla panosta näissä peleissä.LAVAL JA CHATEAUROUX taas pelaavat sarjassa säilymisestä.kyseessä viimeinen kierros ja LAVAL pisteen edellä ja säilymässä viimeisenä.

Link to post
Share on other sites

USA - Kazakstan +3 2 2,18 Veikkaus

Oikein mukava kerroin Kazakstanin +3 tasoitukselle. Usa joutui taipumaan Latvialle viime ottelussa ja ei tästäkään helppoa tule ( Kazakstan - Latvia 4-5 ). Jenkeille tärkeintä voitto, joten parin maalin johtoasemassa saatetaan jo hieman puolustella.

OIKEIN!

Suomi - Sveitsi 1 1,73 Veikkaus

Huonosti kisat aloittanut Sveitsi haastaa nyt Leijona ryhmän. Valko-Venäjää vastaan oltiin jo hieman pinteessä, mutta Rinne ja tiivis puolustuspelaaminen pelasti takaiskuilta. Myös tuomari ja yleisön tuki oli kotijoukkueen puolella. Nyt vastaan tulee materiaaliltaan hieman parempi vastus ilman kotikenttäetua. Sveitsi ei ole saanut tähän turnaukseen tarvittavaa flow-tilaa päälle.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...