Jump to content

Recommended Posts

Montreal ML @1,78

Montreal yli 2,5 maalia @1,92!!! (Montukalla loppujenlopuks aika hyviä äijiä vaikka ei ihan putkeen oo menny, jossain vällissä niiden vaan on alettava pelaan sitä omaa kunnon peliään. Price on myös hyvä maalivahti, losin vieraspelit ei suju kovin hyvin ja Quick kylmänä.. jonesia ei varmistettu,mutta eiköhän se siellä maalissa ole. Quick ei ainakaan ole. Okei jones on pelannut aika hyvin MUTTA losin vierasvoitot on sieltä NHL:n huonoimmista joukkueista.)

Detroit @1,78 (Detroitin kotipelit sujuu aikas hyvin ja hyökkäys pää yksi liigan vahvimpia täällä hetkellä, floridalla on sioja nimiä pois taas eikä floridan hyökkäys/puolustus ole tälläkään kaudella vakuuttanut mua millään tavalla.. Floridan ainut tsäännsi tähän on hyvä maalivahti, Luongo. Sekään tuskin heille voittoa tuo)

Calgary Flames X2 @1,91 (Liekkimiehillä on tosiaan liekkiä perseessä ollu tän kauden, joo eilinen rasitus ehkä painaa päälle, mutta vitut siitä. Pittsillä todella merkittäviä poissa oloja ja siks maalinteko tökkii ja sitä pahentaa vielä enemmän loistavasti pelannut Hiller. En odota tästä pelistä mitää maalijuhlaa ja 2-2 tulos on lähempänä kuin isommat lukemat. Myös Fleury pelannu ihan ihan hyvin. Kokeilisin jopa Calgarya suorana. Mutta tässä on se että jos mennään jatkoille/rankuille niin kyllä pittsin miehitys hoitaa ne rankkarit.)

Pingviinit alle 2,5 maalia @2,30

Edmonton 1X @1,81 (Jumalauta jos ei anaheimin paska tee kotona tällästä paskaa vastaan yli 2 maalia niin ei tee vieraissakaan. Ja ankoillakin sen verranpoissaoloja että se on näkyny maalinteossa pahasti. Löisin Ite Edmontonin voittoa suorana mutta kun anaheim jollain ihmeellä pystyy muka aina voittamaan viimeistään varsinaisen jälkeen niin lyödään tämä hyvällä kertoimella.)

Anaheim alle 2,5 maalia @2,25

Kiitos jos peesasit :) Mutta älä pliis vingu jos ei osunutkaan :D

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sunderland-Westham 2 @2.50 unibet Mielestäni hyvä pelattava kerroin vieraille, west ham ollut kovassa iskussa tällä kaudella ja vieraissa vielä kolmanneksi paras joukkue. Sunderland pelannu perus ke

Vihjepalstalle nämä jorinat vihjeistä eivät kuulu, vaan sille tarkoitetulle alueelle, jonka Korvarousku viime viikolla loi.

Schalke 04 - FC Köln 1 Kotijoukkue Schalke majailee sarjataulukossa 5. sijalla, kun vierasjoukkue FC Köln vastaavasti 12. sijalla. Kuntopuntarissa ero vielä suurempi, Schalken ollessa sijalla 3. (4-0

Tuto-sapko over 5.5 maalia veikkaus 1.98.

Sapkon viisi viimeistä matsia maaleja tehty niissä 6,9,6,8,6 ja tuton 5 viimeistä 15,3,8,6,3.

Tuto eilisessä ottelussaan keupaa vastaan näytti että maalintekovoimaa on joukkueessa ja sapkon otteluissa on maaleja tehty, joten toivotaan että tänään jatkuu sama tahti.

EDIT: 2-5 lopputulos ja vimosessa erässä 6 maalia :)

Link to post
Share on other sites

Valioliiga 1700

Burnley-Southampton 2 1,72 @unibet

Southamptonille tarjoutuu tänään kasvojenpesun paikka Valioliigassa, kun he saapuvat vierailulle Turf Moorille. Soton on hävinnyt viimeiset 3 peliään, mutta ovat silti Valioliigassa viidentenä, ja haluavat varmasti tänään palata voittojen tielle. Siihen tarjoutuu mahdollisuus, kun he kohtaavat 19. sijalla liigassa majailevan Burnleyn.

Burnleyn viimeiset 5 peliä ovat päättyneet 2 voittoon, 2 tasapeliin sekä häviöön, Ei tämä helppo peli tule vieraille olemaan, mutta materiaaliero ja Sotonin halu ja tarve päästä voittojen tielle puoltaa vierasvoittoa. Manua vastaan Soton rakensi paikkoja paikkojen perään, mutta ontui viimeistelyssään, vastapainoksi Manu teki kahdesta paikasta kaksi maalia.

Southamptonilla sivussa Jack Cork, Morgan Schneiderlin ja Jay Rodriguez. Burnleyltä Ward, Taylor ja Duff.

Pelionnea kaikille!

Link to post
Share on other sites

Kokeillaanpa vihjauksen jaloa lajia..

Liiga klo 1700

Tappara - HIFK under 5 @ 1,70 (bet 365)

Tapparalla maalinteko ja vähän kaikki muukin tökkii, puolustus sentään toimii kohtalaisen hyvin. 1-2 maalia odottaisin kotijoukkueen tekevän. HIFK on latonut mukavasti kaappeja, mutta vieraissa sen 2-3 yleensä. Joukkueiden edellisistä kohtaamisista 4/5 on mennyt alle 4 maalin. Tästä ok kertoimella kokeiluun, 5 maalillakin omat pois.

Tulosveikkaus 1-2/1-3

Edit: siistitty sekavahkohkoa kirjoitusasua.

(Haka)metsään meni

Link to post
Share on other sites

KHL peleissä muutama pelattava kohde

Ak Bars Kazan - SKA pietari SKA yli 2.5 maalia @1.85 veikkaus

Ak Bars Kazan - SKA pietari yhteensä yli 4.5 maalia @1.45 veikkaus

SKA.n peleissä vieraissa ja kotona totuttu näkemään maaleja rutkasti ja harvemmin joukkue alle kolmea maalia tekee (viimeisessä viidessä ottelussa 22 maalia eli keskimäärin 4,4 maalia per peli). Joukkueet ovat tasaväkiset ja SKA ailahtelevainen ja ihan päivästä kiinni haluavatko he edes voittaa, joten nyt kun Kazaninkin joukkue on hyvässä vireessä en lähde voittajaa veikkaamaan. SKA tekee yksin sen 3-4 maalia vähintään ja bars kazan 2-3 maalia, mutta pelaan itse varman päälle ja haen 4.5 overia. Rohkeammat voivat ihan yli 5.5 kokeilla, siinä myös maukas 2.10 kerroin.

Link to post
Share on other sites

Sunderland-Westham 2 @2.50 unibet

Mielestäni hyvä pelattava kerroin vieraille, west ham ollut kovassa iskussa tällä kaudella ja vieraissa vielä kolmanneksi paras joukkue. Sunderland pelannu perus keskikastiin itsensä ja tällä kertoimella kannattaa ehdottomasti kokeilla vieraita. Edellinen reissu sunderlandin vieraaksi päättyikin 1-3 west hamin voittoon. West ham on vielä kolmen ottelun voittoputkessa (Swansea, west bromwich sekä Newcastle). Lyhyillä perusteluilla hyvä kohde.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO LIIGA KLO 17

JYP vs ilves 1 veikkaus 1.63

JYP-1 vs ilves 1 veikkaus 2.13

jos joskus niin nyt liigassa on varma kohde JYP.

Ipalta puuttuu edelleen elintärkeä kapteeni kultakypärä Sandel

ipa pelas eilen tai yritti pelatamsaipaa vastaan., jyp tulee hyvin valmistautuneena illan otteluun.

viimeksi ipa voittanut hippoksella 2006, eikä pärjää nytkäänä

umpi tehoton ilves saa rumasti kyytiä kivikovalta kotijoukkueelta JYPILTÄ

Link to post
Share on other sites

KHL

Metallurg - Jokerit / 2 / 3,60 @PAF

Jokereille kerrointa hakemaan. Itselleni ei tuota vaikeuksia rastittaa tähän kakkosta. Jokerit oli Ak Barsin vieraana todella vahva ja välillä näytti, että kotijoukkue oli todellisissa vaikeuksissa. Ei yhtään yllättäisi, että sama meno jatkuisi tänään Metallurgia vastaan. Toki he ovat olleet kotona vahvoja, kuten myös koko kauden ylipäätänsä, mutta Jokereiden lentoa tuskin tänään matkaväsymyskään katkaisee. Kuntopuntarin mukaan kumpainenkin lähtee otteluun 71% esityksellä.

Link to post
Share on other sites

Mitä jos pitäisit turpas kiinni ja painuisit vittuun täältä?

tykkään :thumbup:

vittu mikä pässi oot

THANKS! ja tiedän tänne ei saa kirjottaa mut en jaksa mennä tonne palaute puolelle :D toivottavasti itselläs osu paremmin se kings-1 + detroit :)

Vihjepalstalle nämä jorinat vihjeistä eivät kuulu, vaan sille tarkoitetulle alueelle, jonka Korvarousku viime viikolla loi.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Kohde  76 Veikkausliiga:   HJK  1,78 ( paf) Kohde 77 Pesis miehet:   Sotkamon Jymy 1,93 ( paf) Kohde  78 NHL Boston Bruins ML  2,25 ( paf)  fanina pakko koittaa Kohde 79 NHL: Colorado Avalanche ML   1,83 ( PAF )    --   Päivän saldo 1€ panoksilla Panokset:   4€ Voitot:  € EROTUS:    --Kokonaistilanne 1€ panoksilla  ( tällä hetkellä) Kohteet:  79 Oikein:   (39) väärin:   ( 36) (39/75 )   tällä hetkellä    1€ panoksilla mennää   ( tällä hetkellä) (-  0.75 € )
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 ISO-BRITANNIA - TANSKA PELIVALINTA: PHILIPH BRUGGISSER PISTEET YLI 0.5 @ 1.90 BETSSON Bruggisser teki edellisessä ottelussa Tsekkiä vastaan tehot 0+2 ja kellottu yli 20min peliaikaa. Pelaa myös ylivoimassa joten piste heikkoa Iso-Britannia vastaan voi olla hyvinkin mahdollinen! Bruggisser on myös laukonut 4-peliin peräti 14-kertaa.
    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
×
×
  • Create New...