Jump to content

Jode007:n arvaa mikä joukkue kyseessä- trivia! Palkinto 10€!


Recommended Posts

Moro vaan yhteisö! Pitkän harkinnan jälkeen päätin ruveta itsekkin osallistumaan ja ylläpitämään pari pientä triviaa, näin ajankuluksi!

Arvattava joukkue liittyy näihin lajeihin / liigoihin.

Yövirkuille 2. kisaan helpotus vihje! Laji NFL on viivattu yli.

NFL

NHL

SM-Liiga

Salibandy

Käsipallo

KHL

VHL

MHL

SHL

MLB

NPB

NBA

NCAA I-A

HUOM. Uusi vihje julkaistaan ja uuden arvauksen saa heittää aina klo 18:00 jälkeen eli 1 vihje per vuorokausi.

Q:A kyselystä saat kaikki tarvitsemasi tarvittavat säännöt kisasta ja osallistumisesta.

Q: Miksi haluat tehdä tämän?

A: Haluan tuoda pientä jännitystä tänne foorumille ja muutenkin haluan antaa pientä arvostusta miten kaikki tämän foorumin vihjaajat ovat tuoneet minunkin kassaan täydennystä :)

Q: Kuinka monta visailua ajattelit pitää?

A: En osaa vielä sanoa, mutta korkeintaan 2 max, näin aluksi.

Q: Voinko veikata useammin kuin yhden kerran päivään?

A: Et valittetavasti voi, koska muuten se olisi epäreilua muiden kannalta ja kisailu päättyisi nopeammin. 1 arvaus per/päivä.

Q: Mitä voitan jos arvaan oikein?

A: Pienen rahasumman joka on arvoltaan 10€.

Q: Miksi vaihtoehtoisia lajeja on näin monta?

A: Koska haluan tästä pitkäkestoisemman kisailun ja haluan myös nähdä miten hyvä tietämys yhteisöllä on kokonaisuudessan.

Q: Mistä sait idean tehdä tämän?

A: Ylläpitäjä "KorvaRousku" teki pari tämmöistä ja inspiraatio tuli hänen kautta.

Q: Miten lunastan voittoni, jos voitan?

A: Yksityisviestinä laitat minulle IBAN- tilinumerosi ja pistän palkintorahan siirtoon välittömästi kun olen tavoitettavissa.

Q: Miten kauan kestää että voittoni saapuu tililleni?

A: Jos sinulla on OP-pohjola se on reaaliaikaisesti tililläsi, jos joku muu pankki siirto kestää keskimäärin n. 1-4 pankkipäivää.

Jos on muuta kysyttävää, niin yksityisviestiä voi laittaa minulle tarvittaessa.

Valvon ja päivittelen tätä topiikkia useasti ja otan kuvakaappauksia ettei kukaan vaan pääse tahallisesti huijaamaan.

Ilmoitan voittajan mahdollisimman pian jos hän veikkaa oikein.

Muistakaa vielä, että rehellinen peli tuo kaikille hyvän mielen, jos nään jotain epäilyttävää ja veikkausta välillä vaihdetaan / päivitetään, osallistuja on ulkona kisasta automaattisesti.

Onnea kilpailuun, tästä se lähtee! :)


Ensimmäisen kilpailun voittaja: Kokoiltatulee!

Oikeas vastaus oli: Aston Villa!

Toisen kilpailun voittaja: Miikkis!

Oikea vastaus oli: TsSKA Moskova

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA!

  • Upvote 5
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Moro vaan yhteisö! Pitkän harkinnan jälkeen päätin ruveta itsekkin osallistumaan ja ylläpitämään pari pientä triviaa, näin ajankuluksi! Arvattava joukkue liittyy näihin lajeihin / liigoihin. Yövirku

Aston Villa

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Elfsborg - Sirius 20:00 Kotijoukkueella on ollut alkukaudesta ongelmia pitää peräpää puhtaana, ja uskoisin että samat ongelmat jatkuu tänään, sillä Siriuksella on kärjessä 3 maalia alkukauteen tehnyt Salech. Herran alapuolella pelaavat kaverit osuivat myös silloin tällöin viime kaudella mutta päävastuu maalinteosta lepää Salechin harteilla.  Kotijoukkueen matseissa maaleja on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,4 per peli. Ja vierasjoukkueella sama lukema on 2,2. yli 2,25 maalia @1,625 @bet365
    • Petrolul - FC Botosani 17:30 Alemman jatkosarjan kamppailu Romaniassa, kotijoukkueella saumat europeleihin, vierasjoukkue haluaa välttää putoamisen joten panoksia riittää. Molemmilla riittää maalintekovoimaa, kotijoukkueella, Irobiso, Jair sekä Grozav on ykköspyssyinä. Vierasjoukkueelta saman tontin hoitaa Florescu. Viime kohtaaminen päättyi 2-1 marraskuussa. Yli 2 maalia @1,77 (tasan 2 maalia = void) @bet365
    • Liiga 1.9.23 - 28.4.24 80 vihjettä (38 - 0 - 42) netto -38,90 € palautus 95,14 % Pesäpallot 1.1.15 - 28.4.24 37 vihjettä (16 - 0 - 21) netto -64,00 € palautus 81,18 %
    • Joo mestis kusi siinä tuto-espoo sarjassa eniten sekä pronssipeli..  lähellä oltiin   @Jackson voi laittaa liigan nyt kanssa  1.9.23 -28.4.24...    nyt pelicans-ifk sekä finaali vei suuren kuopan,  jota ei pystytty paikkaa millää.   Hipooko jopa -100?     nii ja ihan huvikseen Pesäpallon voi laittaa tähän myös, kun sitä tykkää kuitenkin seuraa.  Miten se on mennyt 2014- 28.4.2024? 
    • Allsvenskan /Jalkapallo Ruotsi Hammarby IF - Västerås SK Hammarby IF Draw No Bet @ 1.50 Betsson Alkaa 20:10 Hammarby IF(11.) voitti molemmat tällä kaudella pelaamaansa kotiottelua. Joukkue on viime kauden matsit mukaan luettuna kotonaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa minkä lisäksi Hammarby hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kahdestatoista kotikamppailustaan. Sarjanousija Västerås SK(15.) hävisi molemmat tällä kaudella pelaamansa vierasottelua tekemättä niissä maaliakaan. Seitsemännelle sijalle viime kaudella Allsvenskanissa sijoittunut Hammarby voittaa ottelun tänään maalein 2-1.
×
×
  • Create New...