Jump to content

Monkeyodds Vakiovihjeet Tiistai 24.2


Recommended Posts

Tervehdys kaikille Vihjeparatiisin lukijoille! Jatkossa täällä Vihjeparatiisin osiossa nähdään vähintään kerran viikossa 'Monkeyodds-vakiovihjeet', joista on toivottavasti iloa palstan lukijoille. Vaikka et olisi Vakioveikkauksen ystävä (eikö joku pidä Vakiosta? :wink: ), niin infoa otteluista voi toki hyödyntää muutenkin.

Monkeyodds.com on uudehko saitti, ja olemme nyt avanneet uuden version joka rullaa myös mobiililla ja on muutenkin käyttäjäystävällisempi. Tarkoitus on rakentaa sivustoa jossa on hyvää luettavaa kaikille - oli pelikassa 100e tai 100000 e, ja jakaa infoa, josta on hyötyä pitäksi aikaa. Maailmassa on jo lukemattomia vihjepalveluita, mutta ei liikaa ilmaiseksi kirjoitettuja laadukkaita analyyseja. Sivuston tekstien takana on kymmenkunta alan ammattilaista eri ympäri maailmaa. Esimerkkinä eilen julkaisimme vihjeen Tanskan Superliigaan, mutta hyödyllisempi postaus monille pitkäksi aikaa on analyysi liigan siirroista ja joukkueista. Vastaavia on tehty moniin eri Euroopan sarjoihin sekä Suomen Liigaan. Twitterin puolella kommentoimme avauskokoonpanoja, jos siellä on jotain yllättävää + toki muita tärkeitä uutisia.

Sivustolle voi nyt rekisteröityä (vie aikaa noin 10-20 sek), ja voittaa samalla haluamansa futisjengin pelipaidan itselle + kaverille. Infoa alkaa tulla lähiviikkoina uusista ominaisuuksista, joita rekisteröityneille on tarjolla. Lisäksi viikonloppuna on luvassa pientä kisailua myös Chelsea-Spurs matsiin, johon on sitten jo puoliksi osallistunut. Tervetuloa tutustumaan! Tästä Monkeyodds-infosta on sovittu ennakkoon ylläpidon kanssa. Sivusto ei varmasti ole kilpailija Vihjeparatiisille vaan päin vastoin yhteistyö hyödyttänee molempia ja lukijoille on luvassa paljon hyviä Vakiovihjeitä, joita foorumilta on toistaiseksi puuttunut. Samalla Vihjeparatiisiin voi eksyä muutama uusi tipsarikin 8-) Sitten asiaan:

VAKIOVIHJE

2:X2 ohita Juventus 57%
Kahdesta CL-matsista löytyy idea Juven ja Dortmundin kohtaamisesta, jossa Italian mestaria on arvostettu vähän liikaa. Jokainen tietää Dortmundin tämän kauden olleen täysi katastrofi, mutta kurssi on alkanut sopivasti kääntyä ennen CL-otteluita. Dortmund on 3-1-1 viim. 5 pelistä ja kaatoi Stuttgartin 2-3 viikonloppuna kenraalissa. Dortmundin pelitapa sopii tähän matsiin mainiosti, jossa Juventuksella on kaikki paineet tehdä maali ja saada tulos aikaan ennen 2.osaottelua. Raitapaidat ovat kompuroineet kentällä viime viikkoina yllättävän paljon vaikka voitto esim viime rundillakin saatiin, ja henkilökohtaisia virheitä on nähty liikaa. Lieneekö Champions Liiga pyörinyt hieman liikaa jo ennakkoon pelaajien nupissa? Juve on toki suosikki, mutta tällä Vakiokupongilla joutuu valitsemaan hyvin muutaman ylipelatun suosikin Championshipistä, joten yritetään saada valueta lapulle tästä kohtaa.

4:X2 ohita Wolves 68%

Tämän Vakiokupongin kohteet 3,4,5,9,12 ovat kaikki selkeitä kotisuosikkeja, joiden ohitus ei oikein äkkiseltään maistu. Mutta suosittelen kiertämään näistä kaksi tavalla tai toisella, koska pienen pelivaihdon 12-kohteen lappu on muuten täysin arvoton. Wolves on 68% pelattuna ainakin 15 pinnaa ylimerkitty, ja tasoero ei Fulhamiin ole näin iso. Vierailija Fulham on ollut lamassa jo viimeiset pari kuukautta, ja tuntuu että jengille tuli loistavat loka/marraskuun jälkeen vähän vatsa täyteen (kun putoamisviiva karkasti). Nyt Mökkiläiset ovat kuitenkin valuneet takaisin putoamistaisteluun. Viime lauantain matsi Millwallia vastaan oli jo hieman parempaa; Fulham piti nollat ja ykköstykki Rodallegan voittomaali lopussa hylättiin niukasti paitsiona. Wolves ei ole myöskään esittänyt ihmeitä viimeisen 1-2kk aikana, tosin se jyräsi heikon Rotherhamin 5-0 kotona viime lauantaina. Tämä oli toki kova tulos, mutta muuten edelliset 5-6 peliä Wolves on ollut aika keskinkertainen ja monissa tuloksissa on ilmaa. Fulhamin motivaatio on kova ja tasoero paljon kapeampi mitä peli% kertoo, näistä viidestä suursuosikista arvotaan nyt ohitettavaksi tämä :x

7:1 Brighton 31%
Sami Hyypiän ex-seura Brighton piristyi välittömästi kun Sammy vaihtoi joulun tienoilla maisemaa, mutta viime viikkoina käyrä on kulkenut alas päin. Ennen viime lauantaita Brighton valui taas putoamisviivalle, mutta nyt kurssi sai uuden nosteen kun B'ham kaatui kotona 4-3. Brightonille kävi ottelussa joulu, kun B'ham kapteeni Caddis missasi pilkun 1.jakson lisäajalla tehdä 1-2 ja sen sijaan Brighton iski 2-1 + 3-1 tauon jälkeen. Tasoero Leedsiin on suht olematon, mutta LUFC on nyt putkessa jossa kaikki toimii. Viime lauantaina se kaatoi kovan Boron 0-1 iskien ainoa maalin kimmokkeella, jonka jälkeen Boro jäi jotenkin ihmeellisesti nolliin. Leeds on toki pelannut viime viikkoina ihan hyvä futista, mutta tuloksissa on paljon ilmaa. Leeds alkaa olla vähän jo keskikastin turvassa, Brighton on nyt 4-3 voiton jälkeen itseluottamusta täynnä ja pitäisi olla tässä > 40% suosikki. Loistovarma siis 31% pelattuna.

8: Wigan-Cardiff 1_2

Kaksi jengiä vastakkain, joiden itseluottamus on todella heikolla tasolla. Wiganin kausi on ollut täysi katastrofi ja seurajohto viivytteli liian kauan managerin vaihdon kanssa. Puikkoihin hypännyt Malky Mackay sai käsiinsä nipun joka on niin toivottomassa tilassa, ettei Wiganin kurssi ole kääntynyt tippaakaan. Lisäksi Latics menetti hyödyllisiä pelaajia tammikuussa ja nyt on tullut puoli tusinaa loukkaantumista kaupan päälle. Cardiff olisi täysin samassa paikassa jos se ei olisi kengittänyt Solskjaeria ajoissa, ja tilalle tullut Russel Slade sai loka/marraskuussa aikaan pienen boostin joka nosti Cardiffin keskikastiin. Nyt 'Bluebirds' on ollut kuitenkin surkea jo pitkän aikaa: ei voittoa viim 8 matsiin ja 2 voittoa / 15 ed. pelistä. Avausmaalin tekijä voittanee tämän, ja jos se on Cardiff niin Wigan voi hyvin romahtaa rumaan selkäsaunaan. Risti ohitukseen.

10:1 Huddersfield 28%
Terrierit on kymppikohteessa mainio pankki, kun se saa vastaan toisen about keskikastin rankingin jengin. Huddersfield on joukkue joka ei ole kuukausiin esittänyt ihmeitä hyvässä tai pahassa ja on täysin oikeilla sijoilla juuri nyt. Readingin alkukausi meni täysin penkin alle loukkaantumisiin ja huonoon itseluottamukseen, mutta manageri Adkinsin lähdettyä ennen joulua kurssi kääntyi heti. Royals on ollut tosi hyvä viimeiset 2kk, mutta nyt alla KOVA rasitus; tämä matsi on neljäs peli 10pv sisään ja lauantailta raastava puolustustaistelu Ipswichin vieraana. Lisäksi 3/4 näistä peleistä on vierasotteluita, joten Reading on saanut reissata huolella. Huddersfield ei pelannut FA Cupissa 14.2 kierroksella, joten sillä on matsi vähemmän, ja päässyt muutenkin helpommalla viime ajat. Luulen että tässä on klassinen 'välipeli' Readingille joka voi pyörittää kovaa rotaatiota, ja 28% pelattu kotivoitto on loistava idea.

Näissä vakiovihjeissä on tarkoitus poimia kupongilta 4-6 ideakohdetta, jotka kannattaa ottaa rivin pohjaksi. Sitten loput säveltämään oman maun mukaan, ja näin ollen ei ole vaaraa, että iso joukko ihmisiä kopioisi identtisen kupongin, jonka arvo olisi sitten osuessaan... ei paljon mitään.

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...