Jump to content

Recommended Posts

RoPS - HJK

Puoliaika 0-0 @2.80 Unibet

Veikkausliigaa perjantain kunniaksi yhden maistuvan kohteen verran

Kyseessä kärkikamppailu, RoPS saa loistavan mahdollisuuden vahvistaa asemiaan kärkipaikalla, missä se tavallaan tällä hetkellä on.

Uskon, että tämäkin ottelu tulee etenemään samaa kaavaa kuin suurinosa Klubin peleistä. Myös RoPS tykkää pelata puoliaikatasureita.

Kaiketi tässä ottelussa lähdetään suht rauhallisesti liikkelle, sillä kumpikaan tuskin lähtee maalia yltiöpäisesti heti alkuun hakemaan.

Ilman suurempia ihmeitä näkisin ekan nelivitosen jälkeen taululla "komeilevan" 0-0.

Hyvällä kertoimella suht usein toteutuva kohde.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tennis / Wimbledon

Andy Murray - Roger Federer

Valinta: Roger Federer

Kerroin: 2.00 @NordicBet

Toisessa semifinaalissa kohtavaat siis kotikentän omaava Andy Murray, sekä jo 7-kertaa urallaan Wimbledonin voittanut Roger Federer. Federer on ollut fantastinen läpi koko turnauksen eikä vastustajilla ole ollut sanottavaa hyvin hyökkäävää Sveitsiläistä vastaan. Hän on hävinnyt koko turnauksessa vain yhden syöttövuoron ja yhden erän. Nurmikenttä ja Wimbledon sopii Federerille kuin nakutettu ja hänen pelistään näkee, että Wimbledon on hänelle se rakkain kaikista. Andy Murray on pelannut myös hyvin ja hävinnyt turnauksessa vain kaksi erää, mutta ollut joissain otteluissa hyvin huolimaton ja laiskakin. Tie semifinaaleihin on ollut suht helppo, sillä vastassa ovat olleet Kukushin, Haase, Seppi, Karlovic ja Pospisil, kukaan heistä ei ole ATP:ssa alle 25 sijan. Keskinäiset ovat 12-12, mutta Federer on voittanut Murrayn neljä kertaa viidestä viimeisimmästä kohtaamisesta.

Uskon vahvasti Federerin voittoon, sillä hänen syötöt ovat tappavia ja hän on todella älykäs pelaaja, joka osaa hyökätä juuri oikeissa tilanteissa. Kokemus on myös Federerin puolella ja tämä saattaa olla yksi hänen viimeisimmistä kerroista rikkoa ennätys voittamalla yhteensä 8 Wimbledonia, joka olisi siis historiallista. Murraylla oli viime ottelussa jotain ongelmia olkapäänsä kanssa ja jos se reistailee Federeriä vastaan niin helppoa ei tule Britillä olemaan. Kotikenttäetu saattaa asettaa myös tietynlaiset paineet harteille elikkä, jos ottelu venyy pitkälle niin silloin joutuu pää koville tiukassa tilanteessa.

Murray on asetettu suosikiksi tässä ottelussa, mutta sekin vain sen takia, että pelaa kotiyleisön edessä. Federerin yhden käden rystyt ja agressiivinen pelityyli tulevat olemaan myrkkyä 28-vuotiaalle Andy Murraylle ja kun Federeristä tarjotaan kahden kerrointa niin ei ole epäselvyyttä etteikö kohde lähtisi mukaan peleihin!

Ottelun alkamisaika: 17.00

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Poikien Wimpeliä..

Mikael Ymer - Patrik Niklas-Salminen: Niklas-Salminen 3.10 Marathonbet

Välieräottelu. Alkamisaika näytti 14.30, mutta en vahvistusta tälle saanut.

EDIT. Alkamisaika jo klo 13.30!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruotsi vs. Suomi. Ymer vs. Niklas-Salminen. En ollut uskoa kerrointa, kun sen näin. Niklas-Salmista edelleen aliarvostetaan, vaikka on tiputtanut kovia pelimiehiä. Sijoitetusta mm. 2. ja 7.sijoitetut pelaajat. Myös Ymer ollut todella vahva, mutta kohdannut sijoitetuista vain 6.sijoitetun pelaajan. Edellinen kohtaaminen eri alustalla meni Ymerille erin 2-1. Kertoimessa ilmaa, arvioisin Niklas-Salmiselle oikeammaksi 2.20 luokkaa olevan kertoimen. Helposti siis pelille!

Kroatian Jalkkipalloo..

Inter Zapresic - HNK Rijeka: Rijeka yli 1,5 maalia 1.65 Marathonbet

Inter Zapresic - HNK Rijeka: Rijeka yli 2,5 maalia 3.00 Bet365

Kotijoukkue sarjanousija, pelannut harjoituspeleissä aika mukavasti. Vastukset ovat kuitenkin kaukana tämän iltaisesta!

Vierasjoukkue jäi viime kaudella toiseksi sarjassa. Tuo suuri pettymys onkin näkynyt satsauksina tähän kauteen! Joukkue alkaa olla kilpailukykyinen kovempienkin sarjojen joukkueita vastaan. Kauden avausottelu, jossa luulisin vieraiden vievän ottelua alkuvihellyksestä lähtien. Voiton kertoimet enää 1.5 pinnassa. Tulosveikkaus 1-3.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...