Jump to content

26.9. lauantai


Guest TyhjaArpa

Recommended Posts

[K]

Valioliiga,

Liverpool - Aston Villa -- under 2.5,3 -- 1.80 - Bet365

Liverpool pelasi keskiviikko iltana Capital One Cupin pelin Leaue Two:ssa pelaavaa Carlislea vastaan ja voitti ottelun rankkareilla. Tämä kertoo pitkälti myös Brendan Rogerssin miehistön rimpuilusta koko alkukauden. Jollei muistini aivan petä niin tämä sama joukkue taisteli toissa kaudella jopa Valioliigan voitosta paukuttaen huikeat 101 häkkiä kauden aikana. Tämä maalimäärä on vain muisto ja se tippui jo viime kaudella kovien hyökkäyspään menestysten takia puoleen! Tänä vuonna pudotus ei ehkä ole yhtä kova mutta ei alkukausi näytä todellakaan hyvältä kun saldona on 6:sta pelistä 4 mualia. Jo muutama vuosi sitten ihmettelin että miten paljon Liverpoolin maaliteko on parin miehen hartioilla ja tänä kautena se on ollut joukkueelle todella tuskaista ja joukkue rämpii syvällä. Lisäksi joukkue pelaa europelejä ja nyt kyseessä on neljäs peli 9 päivän sisään. Aston Villa on todennäköisesti tyytyväinen mikäli saa pelistä edes tasurin ja uskoisin että mitään yltiöpäistä hyökkäämistä ei ole siltä odotettavissa. Itsestä monet seikat tukevat vähämaalista ottelua, mutta bookkerit tuntuvat kautta linjan olevan melkolailla eri mieltä ja tarjolla on maukkaita under kertoimia. Itsestä parhaimmalta tuntui nyt tämä kohde. Myös ihan pelattavia koko pelin under 2.5 ja jopa under 3:a on tarjolla.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga:

Tottenham - Manchester City


Valioliigan lauantain ottelukierroksen mielenkiintoisin kamppailu käydään Tottenhamin White Hart Lanella, kun Manchester City saapuu lontoolaisten vieraaksi. Vahvasti kautensa aloittaneen City-miehistön viime viikko oli heikko. Ensin joukkue hävisi Mestarien liigassa Juventukselle maalein 2-1, ja heti lauantaina West Ham kävi murtamassa Etihad Stadiumin taian toistamiseen. Keskiviikon Liigacupin ottelussa Sunderland joutui kokemaan Citizensin kiukun niskassaan, kun City nappasi jatkopaikan vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 4-1.

White Hart Lane ei ole ollut enää viime kausina valloittamaton linnake, ja vierasjoukkue City lähtee lauantain otteluun todella sisuuntuneena West Ham -tappion jälkeen. Spurs on ollut alkukaudella alavireinen, eikä siitä pitäisi olla haastamaan huomattavasti laadukkaampaa City-miehistöä. Ennakoimme lauantain jännitysnäytelmään niukkaa vierasvoittoa, joka vankistaisi Cityn asemaa sarjakärkenä.

Lue lisää...

Manchester City voittaa - 1,95 ComeOn!

Link to post
Share on other sites

Valioliiga:

Stoke - Bournemouth


Valioliigan nousijajoukkue Bournemouth matkaa lauantaina Stoken Britannia Stadiumille, joka tunnetaan hankalana vierasluolana.

Bournemouth on pääsemässä hivenen vaikean alun jälkeen hyvään vireeseen, mutta sen vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut. Edellisessä Valioliigan vierasottelussaan se kärsi 3-1 tappion toiselle nousijajoukkueelle Norwichille. Kotijoukkue Stoken pelaamisessa on sen sijaan nähty viitteitä paremmasta, eikä joukkue voi alisuorittaa loputtomiin. Lauantain Bournemouth-ottelu onkin sille huipputärkeä, sillä se tarvitsee jo kipeästi kauden avausvoittoaan.

Kotijoukkue on tässä ottelussa materiaalinsa puolesta ennakkosuosikki, mutta tasatulos ei olisi myöskään suuren suuri yllätys. Ennakoimme vähämaalista alemman keskikastin vääntöä, jossa niukka kotivoitto tuntuu todennäköisimmältä lopputulokselta.

Lue Stoke - Bournemouth otteluennakko...

Stoke dnb - 1,85 Marathonbet

Link to post
Share on other sites

Salibandy, Divari

klo 17.30

Karhut-SB Vaasa, 2 1.82 (NordicBet)

Vastakkain sarjanousija Karhut Porista sekä yksi Divarin voittajasuosikeista SB Vaasa. Karhut aloittivat sarjan hienolla vierasvoitolla Wirmosta, selvin lukemin 4-10. Vaikka voitto pienoinen yllätys olikin, tulee nyt vastaan selkeästi parempi joukkue. Vaasa hävisi oman sarja-avauksensa kotona Blue Foxille tylysti 2-8 numeroin. Tämäkin tulos pieni yllätys oli, sillä Blue Fox on edellis kaudesta hieman heikentynyt ja Vaasa vastaavasti vahvistunut. Summa summarun ilman sen kummempia selittelyjä. Karhut kuuluvat tämän sarjan häntäpäähän ja Vaasa vastaavasti kärkipäähän. NordicBetin kerroin 1.82 on aivan liikaa ja se otetaan pois. Vertailun vuoksi, Veikkauksen kerroin Vaasalle on 1.55.

Link to post
Share on other sites

Ligue 1 klo 21.00 Rennes - Troyes

Rennes joka on sarjassa kolmantena kohtaa vielä voitoitta olevan Troyesin. Rennes on tehnyt maalin jokaisessa ottelussaan sensijaan Troyes omaa sarjan huonoimman puolustuksen.

Veikkaus antaa vielä 1.75 muualla laskenut!

Link to post
Share on other sites

jääkiekko, Liiga KLO 17

Kookoo - Kärpät Merkki: 2 Kerroin 1,48 ( Veikkaus )

Kookoo +1 - Kärpät Merkki: 2 Kerroin 1,98 ( Veikkaus )

Kärpät YLI 2,5 maalia Kerroin 1,60 ( Veikkaus )

Kookoo lähtee koittamaan pitää oman päänsä mahdollisimman tiiviinä ja koittavat iskeä vastaiskuista ja harvoista ylivoimista. Kärpät hallitsee kiekkoa ja pyrkii rikkomaan kookoon puolustuksen edes siten, että saavat ylivoiman. Ylivoimalla sitten on rokotettava ja näin otettava rutiini voitto. Kookoolta puuttuu Ari Vallin, joka on paha poissaolo tälläiseen otteluun, jossa on onnistuttava puolustamaan hyvin. Kärpät tulee saamaan enemmän paikkoja ja se on vain pelaajista kiinni onnistuuko vai ei.

Kärpät voi hyvin tehdä joka erässä sen 1 maalin, jolloin tulee se 3 maalia tehdyksi ja sitten Tarkki hyvä peruspeli ei anna yhtä maalia enempään ja näin koko homma hoituisi tyylikkäästi 0, 1 - 3 kärppien hyväksi.

Kookoo ei vaan pysty loistaman illasta toiseen ja aina rimpuilemaan mukana, joten mikäli vain Kärpillä on pelihuumoria, niin kyllä se materiaali paistaa läpi tänää ja näin Kärpät ottaa helpohkon voiton.

Link to post
Share on other sites

[K]

Nick Hein vs Yusuke Kasuya

Laji: Vapaaottelu (UFC)

Alkamisaika: 04:00

Kerroin: 1,29 (unibet)

Nick Hein on voittanut 12 ottelua ja hävinnyt 2. Yusuke Kasuya on voittanut 9 ottelua ja hävinnyt yhden. Tämä on Yusuken ensimmäinen ottelu UFC:ssä. Nick Heinillä on vahva judo tausta mikä auttaa Yusukea vastaan, jonka kaikki paitsi yksi voitto on tullut luovutuksilla. Heinillä on myös vahva vasen käsi.

[K]

Katsunori Kikuno vs Diego Brandao

Laji: Vapaaottelu (UFC)

Alkamisaika: 05:30

Kerroin: 1,40 (unibet)

Katsunori on voittanut 22 ottelua ja hävinnyt 7. Hän on hävinnyt kaksi kolmesta viime ottelustaan. Diego on voittanut 19 ottelua ja hävinnyt 10. Hänkin on hävinnyt kaksi kolmesta viime ottelustaan, mutta hänen häviönsä ovat tuleet Conor McGregorille ja Dustin Poirierille, jotka kummatkin ovat erittäin kovatasoisia. Jos katsoi The Ultimate Fighterin kauden, jossa Diego oli, niin tiesi heti, että hän tulee olemaan pitkään UFC kehissä ja tässä hän nyt on, neljä vuotta tuon Ultimate Fighter kauden jälkeen. Brandao vain yksinkertaisesti on parempi ottelija ja tulee voittamaan tämän ottelun vaivattomasti.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...