Jump to content

Recommended Posts

Pari poimintaa jo huomiselle.

[K]

KHL - 15.30

Barys Astana - SKA Pietari

SKA @2.20 WilliamHill

SKA on vihdoin alkanut saada pelin juonesta kiinni, sillä on kuudesta edellisestä pelaamastaan ottelusta vain kaksi tappiota.

Nekin ovat tulleet Kazanille ja huikeasti kauden aloittaneelle Jekaterinburgille.

Viimeisimpänä todisteena on komea 1-4 vierasvoitto Omskista.

Samaa ei voi sanoa Astanan pelistä, eilen nihkeä jatkoaikavoitto heikosta Spartak Moskovasta.

Tätä edelsi viiden ottelun putki, mistä vain yksi voitto, vaikkei vastustajat sieltä kovemmasta päästä ollutkaan.

SKA vain yksinkertaisesti paria luokkaa parempi, nyt kun peli alkaa asettumaan uomiinsa.

SKA o2.5 kertoimet aika huonoja verrattuna suoran voiton kertoimeen, eikä SKA välttämmättä omiin tässä montaa laske jos vain mielenkiinto säilyy kun vastustajan taso heikkenee.

[K]

Liiga - 18.30

Sport - Kalpa

Sport alle 2.0 @1.909 MarathonBet

Kalpa on ottanut niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin suuria harppauksia alkukaudesta.

Tarvittavat maalit on saatu tehtyä ja oma pää on ollut todella hyvin varjeltu.

Viimeisimpänä lukkona on toiminut Kilpeläinen, joka huomenna tavoitellee Liigan ennätystä.

Tämä varmasti antaa lisää aihetta tarkkaan peliin Kalpa-leirissä.

Edellisestä kuudesta pelistä viisi voittoa on melkoinen saavutus vaikean alkukauden selättäneelle joukkueelle.

Jos Jypin, Bluesin ja jopa Lukon nollaaminen onnistuu vieraskentällä, niin miksei myös Sportin?

Sport on pelannut hyvin tiukkoja ja pääasiassa vähämaalisia otteluita, joten tuskin tästäkään ottelusta on mitään maalijuhlaa odotettavissa.

Kalpa oli kauden aiemmassa kohtaamisessa ajoittain helisemässä Sportin fyysisyyden kanssa, mutta pisteet jäi kuitenkin kotijoukkueelle.

Kun Sport on viimeistellyt maaleja 2,06 keskiarvolla, on Kalpa päästänyt niitä vain 1,75 per ottelu (vähiten liigassa).

Vaikea tässä on uskoa Kalpan pelin romahtavan niin totaalisesti että Sport kolmea maalia murjoisi. Kahdellahan tästä saadaan vielä panos takaisin.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

[K]

KHL

CSKA Moscow - Dynamo Moscow

CSKA @ 2.15 Interwetten

Alkaa 18:30

CSKA:lla on kuudesta viimeisestä pelistä taskussaan 5 voittoa joista yksi jatkoajalla. Joukkue on tällä hetkellä kovassa lennossa. Dynamo on hävinnyt kolme viimeistä peliään. Nämä on kaiken lisäksi pelattu kotihallissa ja joukkue on pystynyt tekemään näissä matseissa ainoastaan yhteensä 4 maalia. CSKA:n puolustusosasto on toiminut erinomaisesti viime peleissä. Siitä osoituksena yksi ainoa päästetty maali edelliseen kolmeen otteluun. Hyökkäyspäässä Radulov on tehnyt 6 pistettä viimeiseen viiteen matsiin ja Geoff Platt mättää siinä sivutuotteena maaleja kuin liukuhihnalta. Ykköstä lapulle.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

LIIGA

Ässät - Jyp

Ässät @2.30 veikkaus

Alkaa 18:30

Ässät on pelannut kotona todella vahvasti voittanut melkein jokaisen pelin. Ja ainakin taistellut vahvasti. Tänään porilaiset huutaa ässät voittoputkeen. Jypillä on 3 ottelun tappioputki ja kaikki tappiot on tullut kotona. Mitään erikoisuuksia ei ole tiedossa eli peruspakoilla pelataan. Tottakai jypin tarvitsee ruveta voittamaan pikku hiljaa jos haluaa menestyä mutta se ei tänään tapahdu porissa. Jypillä on tylsä ja pitkä bussimatka takana joten jäille mennään kankein jaloin. Ei koko omaisuutta kannata lyödä mutta kokeilun arvoinen kohde tuolla kertoimella.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Serie A Napoli - Palermo Napoli ja btts. kertoimella 2.95 Unibet.

Napoli lähtee illan peliin suursuosikkina ja odotettavissa on että maaleja tulee Napolilta kaksi tai enemmän, siinä se on onnistunut yhdeksässä kotipelissä putkeen,

tosin mukaan mahtuu pari ystävyysottelua, samassa määrässä Napoli on pitänyt maalin puhtaana kaksi kertaa kotona.

Palermo on hävinnyt kauden yhdeksästä pelistä neljä ja se on noissa hävityissä peleissä onnistunut tekemään kolme kertaa maalin mm. Milania ja Romaa vastaan peräti kaksi, häviten kumminkin molemmat! Omasta mielestäni tähän olisi voinut kokeilla btts. n. kahden kertoimella, mutta Napolin tulivoima ja kotietu, saa kääntymään tähän valintaan.

Pelionnea!

E. Alkamisaika: 21.45

Lopputulos: 2-0 vituiks meni :/

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

NBA

Brooklyn Nets- Chicago Bulls

Bulls -5,5 @ 2.00 Paddypower

Alkaa 01:35

Bulls avasi kautensa eilen voitolla Cavaliersistä tiukan matsin jälkeen lukemin 97-95. Joukkue saa kiittää voitosta Nikola Moriticia (19p), Derrick Rosea (18p) sekä Jimmy Butleria (17p). Em -kisoissa loistanut Espanjalaistähti Paul Gasol oli hyvin vaisulla pelipäällä. Gasol heitti 7 kertaa joista upposi yksi koriin kahden pisteen arvoisesti. Nets lähtee kauteen uusitulla joukkuerungolla ja onkin tällä hetkellä jonkinmoisessa siirtymävaiheessa. Bulls pelasi eilen lihakset lämpimiksi ja voitto tiukan taistelun jälkeen tuo varmasti lisäboostia tämän yön otteluun. Gasolkin tulee tulee nousemaan tässä matsissa omalle tasolleen.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...