Jump to content

Recommended Posts

th?id=OIP.M14024acc6bb756d64e4f1ab8f42feth?id=OIP.Me982489c6a6b55fe8ab5e3d0d8645

Jalkapallo, Italia Serie A 

Genoa - AS Roma

BTTS + Roma voittaa ottelun @3.25 UniBet

KLO: 20.00

Kovana kotijoukkueena kunnostautunut Genoa saa vastaansa AS Roman. Vieraille ottelussa riittää panosta, sillä se tavoittelee suoraa lohkopaikkaa ensikauden Mestareiden Liigaan. Kotijoukkueen saldo kotipeleistä on kovaa luokkaa ja Genoa saakin kokoonpanoonsa takaisin keskikentän Tomas Rincon (3+5). Vieraat puolestaan joutuvat otteluun ilman loukkaantunutta Alessandro Florenzia ja pelikieltoaan kärsivää Miralem Pjanicia. Noiden poissaolojen en oleta kuitenkaan vaikuttavan pelin kulkuun sen suuremmin, koska Romalla on leveyttä vaihtopenkillään. Luultavasti Maicon sekä De Rossi nousevat kokoonpanoon. Genoan 5 edellistä kotipeliä on mennyt saldolla 5 voittoa ja maaliero 11-3. Kova suoritus. Roma puolestaan on hävinnyt koko kaudella yhteensä 3 vieraspeliä ja maaleitta sen on jättänyt viimeksi Juventus tammikuun lopulla. Keskimääräisesti Roma naputtaa tuota kahta maalia vieraissa. Romalla on allaan kova päänahka Napolista, jonka kanssa joukkue taisteleekin tuosta suorasta paikasta eurokentille. Viidestä edellisestä serie A:n vieraskamppailusta saldona on kiitettävät 15 osumaa, mutta omissakin on soinut 7 kertaa. Tilastollisesti ja merkityksellisesti tässä ottelussa tulee varmuudella normaalia enemmän maalipaikkoja. Kokonaisuutta katsoen vaakakuppi kääntyy tänään vieraille. Genoan kovan kotivireen vuoksi tuo maalinteon todennäköisyys on suuri. Hyökkäävää peliä on siis luvassa. Vierailta: El Shaarawy, Nainggolan, Salah, Keita ja Perrotti ovat miehiä joilta sopii osumia odottaa. Edin Dzeko pääsee luultavasti myös vaihdosta tänään irti. Kotijoukkueen nuori Suso joka väläytti hattutempullaan Frosinonea vastaan sekä Leonardo Pavoletti 11 osumallaan ovat kotijoukkueen todennäköiset maalintekoehdokkaat. Loistava paikka siis Romalla pitää taistelu yllä europaikoista. Tulosveikkaus: 1,2 - 3,4

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ja AS Roma voittaa 

Tulos: 2-3

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Italian Serie A klo 22.00

Napoli - Atalanta

Valinta: Kotivoitto + Molemmat joukkueet eivät tee maalia

Kerroin: 1.87 (Nordicbet)

Serie A:n kakkospallilla istuskeleva Napoli saa vastaansa alemmassa keskikastissa viihtyvän Atalantan. Atalanta tulee pysymään sarjassa, sillä ei paineita ole, mutta Napoli joutuu pelaamaan vielä tosissaan, jotta Mestarien liigan paikka olisi varma. Napolilla kaikki on omissa käsissään, joten kyllähän he rullailevat tuolla paikalla loppuun asti. 

Atalantalla on allaan voitto Chievosta ja tasurit Palermoa ja Romaa vastaan. Se on ihan kelpo suoritus. Atalanta on myös onnistunut maalinteossa viimeisissään seitsemässä pelaamassaan ottelussaan. Tässä otannassa vieraspelejä on kuitenkin ollut vain Palermon ja Torinon vieraana.

Napolilla on alkanut hieman ote herpaantumaan. Alla 1-0 Tappio Romasta, pari matsia sitten 2-0 tappio Interille ja 5 ottelua sitten 3-1 tappio Udineselle, mutta niin kuin nokkelimmat jo huomasi, niin kaikki tappiot tulivat vieraissa ja Atalantaa kovempia vastuksia vastaan. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tältä kaudelta: Atalanta - Napoli 1-3. En usko, että Atalanta saisi maaliakaan Napolin vieraana.

Napoli
- Sarjan toisena. Tehnyt toiseksi eniten maaleja ja päästänyt toiseksi vähiten
- Kotona: Tehnyt eniten, päästänyt toiseksi vähiten. Sarjan paras maaliero. 17 ottelua: 43-11. Ei siis päästä maaliakaan ottelua kohden
- Jättänyt vastustajan kahdessa viime kotiottelussaan nollilla
- Iso panos otteluun

Atalanta
- Heikohko vierasjoukkue saldolla 2-6-9, maaliero 11 tehtyä ja 23 päästettyä. Ei siis keskimäärin tee maaliakaan vierasottelua kohden.
- Ei liiemmin panosta otteluun

Kohde menee oikein, kun Napoli voittaa, eikä Atalanta tee yhtään maalia. Esim. tuloksilla; 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 jne.

Tulos: 2-1. Atalantalla 1 veto maalia kohden ja Napoli laittaa sitten omiin. Nää on näitä ;)

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Allsvenskan

20.00

AIK - Jönköping Södra BTTS; Yes 1.80 bet365

- Sarjataulukon 11. sijalla oleva AIK isännöi Friends Arenalla sarjanousija Jönköping Södraa. J-Södra on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja joukkue löytyykin taulukosta viidenneltä sijalta. Jönköping on painanut kiitettävästi nousijan innolla, mutta suotuisat tuulet tulevat väkisin laantumaan jollain aikavälillä kärkijengien saadessa peliään uomiin. Paperilla J-Södra on sarjan heikoimpia, mutta joukkueen pelitapa on hyvin jokaisen selkärangassa nousuun päättyneeltä viime kaudelta. Itseluottamusta täynnä oleva Jönköping ei ole missään nimessä helppo vastus, mutta AIK lähtee illan otteluun selkeänä suosikkina. Gnagetin ongelmana on ollut ailahtelevaisuus - myös otteluiden sisällä. Solnalaisten haasteena on pyörittää laadukasta peliä täydet 90 min. Välähdyksiä nähdään joka ottelussa siitä, mihin laadukas ryhmä parhaimmillaan pystyy. Maalintekovoimaa löytyy, mutta puolustus on yllättäen pettänyt pahemman kerran. AIK:n alakerrassa tuntuu olevan kommunikaatio-ongelmia ja varsin vapaita maalipaikkoja aukeaa vastustajille useampia per ottelu. Myös Jönkö saanee tilaisuutensa maalata ainakin sen yhden osuman. 

Kalmar FF - Örebro SK (DNB) 2 2.33 Unibet

- Tasapelillä rahat takaisin. Kalmarille osattiin ennustaa jonkinasteisia haasteita jo ennen kauden alkua, mutta joukkueen peli on ollut yllättävän heikkoa. Kalmar pystyy AIK:n tapaan pelaamaan ajoittain ihan kelpo futistakin, mutta materiaali ja 90 min suoritustaso jäävät liian usein vajaaksi voittoa haettaessa. Örebro taasen lukeutuu paperilla alemman keskikastin tiettämille, mutta joukkueessa on enemmän potentiaalia kuin Kalmarissa. Ainakin alkukausi on sujunut viime kauden fiaskoalkua valoisammin, sillä ÖSK on neljäntenä. Viidestä viime ottelusta on tarttunut mukaan neljä voittoa ja vain yksi tappio. Örebro pelaa hyvin viihdyttävää futista, verkko pöllyää usein kummassakin päässä. Joukkue on onnistunut hoitamaan maali-iloittelut hyvällä prosentilla itselleen, mutta selvää toki on että puolustus täytyy saada pitkällä aikavälillä parempaan kuosiin. Maalinteon kanssa ei ole mitään ongelmia ja osumia sataa laajalta rintamalta. Kalmar tulee olemaan vaikeuksissa hurmiossa olevan ÖSK:n kanssa. Luotetaan vieraiden hyvän vireen jatkuvan.

  • Tykkäys 1
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Skotlannin Valioliiga klo 21.45

Dundee FC - Dundee United

Valinta: Dundee FC yli 1.5 maalia

Kerroin: 2.10 (Come on)

Dundee FC:llä on alla hieno vierasvoitto Patrickista. Ottelussa Patrickin vieraana Dundee FC oli pallolla hallitsevampi osapuoli ja Hemmings oli loistava kahdella maalillaan. Dundee FC olisi voinut tehdä useammankin kaapin. Dundee Unitedilla on puolestaan alla 4:n ottelun tappioputki, joista toki yksi oli hyvä taistelu Hiberniania vastaan vieraissa, mutta muuten otteet eivät ole olleet kovin hyviä. Viimeisin tappio kotona 1-3 Hamiltonille.

Lähtökohdat joukkueilla ovat hyvin erilaiset. Dundee United on koko karsintalohkon viimeinen ja vahvasti putoamassa sarjaporrasta alemmas, kun taas Dundee FC on jo melko selvillä vesillä. Suurempia panoksia otteluun siis ei ole. 

Aiemmissa kolmessa keskinäisissä kohtaamisissa Dundee FC on onnistunut tekemään jokaisessa 2 maalia. Sitä toivotaan myös tänään. Lisäksi Dundee Unitedin viimeisen 4:n ottelun maaliero on 1-7. Ei ole hienosti mennyt Unitedilla. Uskon, että United voi jopa olla tänään hieman aikaisempia otteluita pirteämpi, mutta se tulee näkymään vain avonaisempana pelinä, jolloin maaleja tulee kummallekin. 

Muita kohteita otteluun:

BTTS 1.66

Hemmings will score 2.15

Dundee FC voittaa + BTTS 4.05

Tulos 2-1.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Portugalin League Cup Semifinaali

Benfica - Braga

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 1.5

Kerroin: 1.87 (unibet)

Klo 21.45

Portugalissa cuppi on edennyt jo pitkälle. Toinen finalisti on tiedossa nimittäin Maritimo voitti Portimonensen 3-1 ja haastaa finaalissa tämän illan voittajan. Benfica johtaa tällä hetkellä Portugalin pääsarjaa, joten tänään se ei himmaa yhtään koska mahdollisuutena on tupla pokaalit, mikä on jalkapallossa kova saavutus jo. Braga on pääsarjassa sijalla 4. ja on pelannut ihan hyvin. Benfica on joukkueista selvästi paremmassa kunnossa sen ottaen viimeisestä 10 pelistä 8 voittoa, yhden tasurin ja yhden häviön(huom tasuri ja häviö tuli Bayern Munchenille). Bragan luvut ovat vähän huonommat kun se on pystynyt ottamaan vain 4 voittoa, yhden tasurin ja 5 häviötä.

Benfica on näyttänyt lähiaikoina että se ei ole mikään Portugalin voimaton seura, kun se pisti Bayern Munchenin todella koville Champions Leaguessa. Kotonaan Benfica pystyi jopa ylittämään tuon 1.5 maalin rajan kun peli päättyi 2-2. Jos verrataan Munchenin ja Bragan puolustuksia ollaan aivan eri ulottuvuuksissa. Bragalla Marafona maalissa ja puolustuslinja Ringstad-Pinto-Ferreira-Goiano. Verrataanpa tähän vähän nimekkäämpää puolustusta Neuer-Alaba-Kimmich-Lahm. Jos Benfica pystyy maalaamaan kahdesti tuota puolustusta vastaan miksei se voisi vaivatta Bragan puolustusta vastaan. Lisäksi Bragan toppari Ferreira ja keskikenttä Vukcevic ovat poissa punaisten korttien takia.

Benfica on onnistunut maalinteossa viimeiseen 10 Portugalin peliin 21 kertaa eli 2.1 maalia per peli. Viimeeksi vuonna 2014 Benfica ei ole pystynyt ylittämään tuota yli 1.5 viiden maalin rajaa Bragaa vastaan. Nämä joukkueet kohtasivat viimeeksi 01.04.2016 ja tällöin Benfica antoi Bragalla kotonaan kylmää kättä voittaen 5-1. Tähän kun lisätään Bragan surkea kunto vieraissa, luulisi että Benfica pystyy jatkamaan tuota samaa rataa. Braga on siis hävinnyt 5 viimeistä vieraspeliään päästäen niissä jopa 14 maalia omiin eli lähes 3 maalia per peli keskiarvolla. 

Kohde menee oikein kun Benfica tekee vähintään 2 maalia.

Tulos 2-1

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

 

Jääkiekko NHL KLO 3.00

 

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 

Valinta : 

2,erässä Pittsburgh (kotijoukkue ) Over 1 maalia

Kerroin : 2,48 ( PAF )

Lähdetään testaamaan nyt, että Pittsburgh tekisi sen pari maalia 2,erässä, mutta 1 maali tuo jo panokset takaisin. 

 

Pittsburgh on NHL kovin joukkue 2,erässä.  Joukkue mätti runkosarjassa n,  90-100 maalia pelkästään 2,erässä. 

Poffeissa pittsburgh teki Rangers sarjassa  G1-4 otteluissa 2,erässä maalin ja panos palautui joka kerta. G5 pelissä Pittsburgh mätti 2,erässä peräti maalia ja siloin oli palkkkaapäivä. 

Capitals sarjassa G1 ottelussa  Pittsburgh teki 2,erässä malia ja taass osui. G2 ottelussa Pens teki vain maalin, joten panos takaisin tuli.  

Capitals joutuu pelaamaan nyt 3 ottelua ilman puolustaja Brooks Orpik,  kun hänet tuomittiin pelikieltoon taklattua törkeästi Olli Määttää.  En ole jaksanut tarkistaa onko Määttä tänään kokoonpanossa.   2,erässä  vaihtoväli kasvaa ja se mahdollistaa virheiden kautta paremmin vastahyökkäyksiin, joten tuolla kertoimella ja näillä aiemmilla voitoilla ja Voideilla  on tätä pakko taas ottaa.  

 

2,erässä, kun Pittsburgh tekee ainakin 2 maalia, niin tämä kohde menee oikein.  Tasan 1 maali tuo panokset takaisin ja vain 0 maalilla,  tämä kohde menee väärin. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Italian Serie A

Genoa - AS Roma

Valinta: Kotijoukkueen maalit: Yli 1.5

Kerroin: 3.50 (Bet365)

Serie A:ssa päätetään maanantai-iltana 36. ja kolmanneksi viimeinen kierros. Erittäin tärkeitä otteluita pelaava Roma matkaa vahvasti kotonaan pelanneen Genoan vieraaksi. Roma taistelee suorasta paikasta Mestareiden liigaan ensi kaudeksi. Mikäli Roma havittelee tätä paikkaa, sanoisin että sen on voitettava tänään.

Genoa on ollut viimeaikoina hurjassa vireessä, erityisesti kotonaan. Viiden edellisen kotipelin saldona viisi voittoa ja maaliero on tyrmäävä 11:3. Kymmenestäkin edellisestä kotiottelusta Serie A:ssa vain kaksi tappiota. Joukkue on sarjan kuudenneksi paras kotijoukkue, kun se on ottanut 17:ssa ottelussa 33 pistettä.

Vieraat lähtevät illan otteluun huomassa neljäntoista ottelun tappiottomassa putkessa Serie A:ssa. Roman otteluissa nähdään valtava määrä maaleja, ja sen viidessä edellisessä ottelussa on tehty peräti 19 maalia. Ainoastaan Roma ei ole tehnyt paljon maaleja, sillä näissä viidessä ottelussa se on päästänyt 7 maalia. Vieraissa Roma on pelannut aivan yhtä hyvin kuin kotonaan ja Serie A:ssa se on voittanut kuudesta edellisestään vieras ottelustaan viisi. Viidessä edellisessä Roman vierasottelussa on tehty 22 maalia, joista Roma on on päästänyt 7. 

Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa kotijoukkue on ollut vahvoilla. Seitsemästätoista kohtaamisesta vierasjoukkue on voittanut vain kolmesti ja yksikään ei ole päättynyt tasapeliin. Näistä seitsemästätoista kohtaamisesta on kolmessatoista kotijoukkue tehnyt ainakin kaksi maalia

Tulosveikkaus: Roma hakee pisteet lukemin 2-3.

 

Kohde menee oikein, kun Genoa tekee ainakin kaksi maalia

Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.Md938b6c9e78de74ecdd872e795c9ath?id=OIP.M79bd00c9e1ab7e30242bc47c25689

Jalkapallo, Valioliiga

Chelsea - Tottenham

Maaleja yhteensä: yli 3,5 @2.85

KLO: 22.00

Paineeton Chelsea kohtaa tänään hyökkäävään peliin pakotetun Tottenhamin. Spursin teoreettiset mahdollisuudet ovat seitin ohuet, mutta juurikin tämä seikka antaa eväät tälle kohteelle. Tottenhamin on PAKKO voittaa mestaruuden kannalta, eikä tuo 2.sija ole sekään vielä yhtään varma. Kovanluokan niput tänään nokikkain. Hyökkäysvoimaa löytyy molemmilta. Chelseasta esiin nostan: Costa, Hazard, Willian, Pedro. Tottenhamista puolestaan Kane, Eriksen, Lamela, Dembele. Kuntopuntarissa ollaan myös eletty rikasta aikaa. Ainakin maalien valossa. Chelsea 6 edellistä maalierolla 11-8 ja Tottenham 14-2. Fanien rakastama John Terry tehnee tänään paluun pidemmän tauon jälkeen, joten muutenkin kunniasta pelaava kotijoukkue haluaa antaa yleisölle maaleja. Tottenhamin puolustus on ollut kova läpi kauden, mutta mielestäni ottelun merkitys muuttaa spursin taktiikkaa todennäköisesti haavoittuvammaksi omanpään kannalta. Maaleitta kun ei voi voittaa ja saada täyttä pistepottia. Tässä kohtaa kautta harvemmin "varmistellaan" yhtään mitään, joten siksi odotan ottelusta tapahtuma/maalirikasta, jossa myös erikoistilanteille annan oman arvon. Tärkeistä, mutta kuitenkin aivan eri lähtökohdista, joukkueet koitokseen tänään lähtevät. Maalirikasta iltaa.

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään yli 3,5 maalia

83min tilanne 2-2

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

 

Malaga-vs-Levante-Spanish-League-Match-P

Espanja, La Liga

Malaga-Levante                      

Valinta: Alle 2.5 maalia

Kerroin: 1.83(Veikkaus), 1.92(Unibet)

Laadukasta Espanjan liigaa taas tarjolla, kun Levante matkaa Malagaan tarkoituksenaan tietenkin kultaiset 3 pistettä. Levante on todella arvaamaton joukkue, tulokset liikkuvat 5-0 voitosta 5-0 tappioon, mutta Malaga on kuin täydellinen lapsenvahti Levanten touhuun. Malaga tunnetaan hyvin passiivisena ja heidän ottelunsa ovat yleensä hyvin vähämaalisia. Statistiikat sen kertovatkin. Malagan peleissä on viimeksi 2kk sitten tullut yli 2 maalia, viimeisessa 12 pelissä vain 2 kertaa on maaleja tullut enemmän kuin 2. Levante, niinkuin aikaisemmin mainitsin ei ole niin tasainen 10 ottelusta 4 on ollut alle 3 maalisia. 

Malagalla ei enää ole liigassa mitään saatavaa -eikä menetettävää, mutta luultavasti he kuitenkin haluavat pelata kunnolla viimeiset sarjapelinsä. Levanten epävärmaa pelitapaa rajoittaa se, että heillä on vielä teoreettinen mahdollisuus olla tippumasta liigasta(siis vain jos kaikki tuulet puhaltaisivat heidän suuntaansa), joten he varmasti passivoituvat, ja yrittävät pelaamalla sen ratkaisevan yhden maalin tehdä.

Loukkaantumiset:

Malaga:

Welighton, Reggio ja Juan Carlos

Levante:

Jefferson Lema, mahdollisesti myös Juanfran

Yhteenveto: Vähämaalinen peli luvattavissa, Malagan rauhallinen pelityyli tempaisee Levanten mukaansa. Tulosta on vaikeata arvata, 1-1 | 1-0 | 0-1|

Lopputulos: 3-1, peli eteni pitkään rauhallisissa merkeissä niinkuin arvelinkin, mutta lopussa sitten Levante yritti saada sen pakkovoiton ja Malaga pääsi 90 minuutilla 2-1 johtoon ja 90+3 minuutilla jo 3-1 johtoon.

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Englannin valioliiga

Chelsea-Tottenham Klo. 22.00

Valinta: X

Kerroin: 3.35 (Veikkaus)

Maanantai illan valioliiga ottelussa Chelsea isännöi paikallisvastustajaansa Tottenhamia. Chelsean umpisurkean alkukauden jälkeen joukkue on ollut enemmän härnäämässä muita joukkueita, kuin oikeasti taistelemassa sijoituksista. Tottenhamin tilanne on taas aivan päinvastanen, sillä he ovat taistelleet jopa mestaruudesta koko kauden ajan. Viime viikolla mestaruushaveet kuitenkin ottivat valtavan kolauksen, kun WBA kävi hakemassa White Hart Lanelta 1-1 tasapelin. Tänään on siis pakkovoitto Tottenhamilla, tai muuten mestaruus menee automaattisesti Leicesterille. Oman lisämausteensa otteluun tuo Cesc Fabregasin kommentit siitä että Chelsea ei missään nimessä halua antaa mestaruutta Spurs leiriin, joten Chelsea on varmasti valmis taistelemaan täysillä, että spurs ei tänään voita. Poissaolijoina Chelsealla Loic Remy sekä pitkäaikais potilas Kurt Zouma. Spursilta poissa pelikiellostaan loppukauden kärsivä Dele Alli sekä Bentaleb. Dele Alli on aivan valtavan iso menetys Spursille, sillä mies on tehnyt 10 maalia sekä syöttänyt 9 tällä kaudella. Ilman Allin poissaoloa uskoisin Spursin voittoon suuremmin, mutta en nää miten Spurs voittaisi tänään pienellä extramotivaatiolla varusteltua Chelseaa. Pelistä tulee todella tasainen ja uskon tulokseksi 1-1/2-2.

Kohde menee oikein kun ottelu päättyy tasapeliin. Pelionnea!

LOPPUTULOS: 2-2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Heroic | FlyQuest +1.5 | 1.72 (Betsson)   VP: ENCE - GamerLegion | GamerLegion | 2.02 (Unibet)   PK: BOSS - Ninjas in Pyjamas | BOSS +1.5 | 1.96 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   ENCE - GamerLegion  GamerLegion | 2.02 | Unibet   ENCE voitti eilisessä ottelussaan Monten lukemin 2-0. Kyseinen ottelu oli ENCE:n paras peliesitys vähään aikaan etenkin ensimmäisessä kartassa. Toisessa kartassa ENCE oli pitkään alakynnessä, mutta onnistui lopulta nousemaan niukasti voittoon. Yleinen pelin taso ei ollut kovin korkea, mutta sentään ENCE:n avainpelaajien vire oli tarvittavan hyvällä tasolla, että näissä karkeloissa voi pärjätä. GamerLegion päihitti eilen FORZE:n lukemin 2-1. Kokoonpanoltaan uudistunut joukkue on osoittanut tässä turnauksessa, että se voi nykyisellä kokoonpanollaan pelaamaan hyvin, mutta myös kehitettävää vielä riittää. FORZE-ottelussa tämä ailahtelu realisoitui, kun GamerLegion voitti ensimmäisen kartan murskalukemin, mutta toisessa kartassa joutui alistumaan melko selvin lukemin ennen ottelun voittamista kolmannessa kartassa. Karttavetossa GamerLegion bannaa Anubisin ja ENCE poistaa Infernon. GamerLegionin luottanee karttavalinnallaan Overpassiin tai Ancientiin. ENCE valinnee kartakseen joko Nuken tai Vertigon. ENCE ja GamerLegion pelasivat keskinäisen ottelun alkusarjan avausottelussa kolme päivää sitten. Tuolloin ottelu päättyi GamerLegionin selvään 2-0 -voittoon.   YHTEENVETO ENCE ja GamerLegion lähtevät tähän otteluun melko tasaväkisistä asetelmista. Kummankin joukkueen peliesitykset ovat ailahdelleet rajusti tässä turnauksessa ja päivän vire voi nousta melko suureen rooliin. Selvää ennakkosuosikkia ei voida tähän matsiin siis määritellä, mutta GamerLegionilla on se etu puolellaan, että joukkue suorastaan dominoi edellisessä keskinäisessä ottelussa pelitapahtumia ja sen myötä ainakin itseluottamuksen pitäisi olla kohdillaan. Tämän takia vähintäänkin kaikki yli kakkosen kertoimet GamerLegionin otteluvoitolle kelpaa lapulle mainiosti. Kohde menee oikein, kun GamerLegion voittaa ottelun. 
    • Jalkapallo Englanti Valioliiga 17:00 Sheffield - Nottingham Pelivalinta: Nottingham @ 1.70 Unibet Nottingham taistelee sarjapaikastaan ja voitto tästä ottelusta olisi kyllä otettava, ettei homma mene liian tiukaksi. Nottingham on Sheffieldiä huomattavasti parempi joukkue ja perus suorituksella pitäisi vähintään se maalin voitto irrota myös vieraskentällä sillä luokattoman huono Sheffield on koko kauden ollut.
    • Jalkapallo Japani 8:00 Niigata - Hiroshima Pelivalinta: Sotriou tekee maalin @ 3.10 Betsson Lähdetään kokeilemaan josko Sotriou onnistuisi heikkoa Niigataa vastaan maalinteossa. Hiroshima on huomattavasti vahvempi joukkue ja se ei ole hävinnyt vierassa 9-peliin!
    • Jalkapallo Japani 8:00 Yokohama - Iwata Pelivalinta: Eka puoliaika yli 1.5 maalia @ 2.43 Pinnacle Sen verran on kovia maalintekijöitä molemmilla joukkueilla, että täytyy lähteä hakemaan jo ekalle 45min vähintään kahta osumaa.  Esim. Bet365 tämä kerroin on jo poljettu 2.25!
×
×
  • Create New...