Jump to content

Banskulätkät 2016 -


Recommended Posts

  • Vastaukset 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nää lätkähän meni tuolloin aikanaan niin sanotusti perseelleen, mutta katotaan olisiko viisautta tullut yhtään mukaan. Nää VP:n vihjeet on aikalailla samat mitä itsekin kattelin, että voisi kokeilla,

Onpas v-mäinen tilastopeli. Ei pitäny pelata tänä kautena yhtään lätkää, mutta hiljaa tää imee mukaansa, kun toisella silmällä seuraa. Jekateringilla pitäisi tulla tasoittumista suorittamise

Sibir - Sotchi, tekee maalin O´Dell @3,45 /0,5 + tekee maalin Bocharov @4,40 /0,5

Posted Images

5 minuuttia sitten, Juha Mieto said:

Ei kyllä ole betssonilla tuollaisia kertoimia. Etenkin Stamkosin olisin ottanut tuolla kertoimella hymyillen vastaan... :) 

5c77139f72b47_Screenshot-28_2_20190_41-idpois.jpg.72074a5e3be01ac84677f7b320605a22.jpg  Joo vähän aikaa sitten ei ollut, mutta jostain syystä äsken kävi tuolla kerroin.

Link to post
Share on other sites
12 minuuttia sitten, Juha Mieto said:

Noi on Bostonia vastaan huomenna :seppo:  Mietinki ku katoin useaan otteeseen että onpa painettu alas tampan kertoimet. :D 

Ps. Jos nyt ei eksytä topicin aiheesta niin pelasin tampasta JT Milleriä tälle yölle @5.5 william hilliltä.

No se selittää. Käsi oli nopeampi kuin ajatus ottaa noi kertoimet kiinni, klikannu näköjään väärän tamban auki. Noi oli tarkoitus tosiaan ottaa tälle yölle, mutta saa nyt olla huomiselle sitten. Ehkä tota Milleriä voisi kokeilla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 17:20 Itävalta - Tanska Pelivalinta: Mario Huber pisteet yli 0.5 @ 3.75 Betsson Huber pelaa Mario Rossin kentässä joten piste tähän peliin ei ole kaukaa haettu. Teki kisoihin valmistavassa ottelussa maalin Kanadan verkkoon. 
    • ESL Pro League PK: Astralis - Vitality | Yli 2.5 karttaa | 2.03 (Pinnacle)   PK: Complexity - MOUZ | Yli 2.5 karttaa | 2.12 (Coolbet)
    • Ranska - Kazakstan 13:20 Ranskalla on hyvin heikko nippu, maalivahtiosasto on Ranskan liigasta, puolustuksessa Auvitu ja Gallet edustaa hyvää kansainvälistä tasoa, hyökkäyksessä Bellemare ja Da Costa kykenee kantamaan joukkuetta tiettyyn pisteeseen asti, mutta muuten taso on surkea. Kazakstanin nippu rakentuu KHL pelaajista, ja Kazakstanin pääsarjan pelaajista. Maalilla hyvän kauden Barys Astanan maalilla pelannut Shutov, ja puolustuksessa muutama KHL mies ja loput Kazakstanin pääsarjasta. Hyökkäyksessä muutama hyvä KHL-miesten täyttämä kenttä. Kazakstanin joukkueessa on laatua mutta ei tarpeeksi leveyttä.   X2 @1,74 @coolbet  
    • Jääkiekko  NHL KLO 05.00   Colorado Avalanche  -  Dallas Stars    Valinta:   Colorado Avalanche ML Kerroin:   1,75 ( Veikkaus)    Game 3.   Sarja on tasan 1-1.    Stars on aika vaarallisesti menettänyt johtoasemiaan.  Viimeksi kuitenkin pystyi pitämään.   Toki Avs puolustus on vuotanut ja molari ei ole playoff moodissa. Kuitenkin hyökkäys on vaarallinen ja ylivoimapeli tuottaa paikkoja.   Tänään pääsevät kotiyleisön edessä pelaamaan vaihtoedulla.  Tuo on iso etu ja uskon vahvasti kotivoittoon.   2024 poffeissa sarjan 1-1 tilanteessa on  3/5 kertaa G1 voittaja voittanut G3 pelin, mikä puoltaisi myös Avs suuntaan.   Eiköhän Rantanen,  Lehkonen ole Tänään pisteillä ja hoitaa homman kotiin.    Kunhan Colorado Avalanche  voittaa vaikka  jatkoilla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Viihdekohteet/ erikoisvedot Euroviisut Klo 22,00   paras pohjoismaa  ( Ruotsi, Norja,  Suomi) Valinta :   Suomi Kerroin:  3,50 ( veikkaus)    Euroviisut tulee taas.    Luotetaan siihen, että Suomi voittaa järjestäjät sekä Norjan.  Suomi esiintyy 17 sijalla,  mikä on hyvin lopussa  26 maasta.   Uskon, että saadaan yleisöltä hyvin pisteitä osittain viime vuoden farssin ansiosta kuin muutenkin teleääniä on odotettavissa.   Ruotsi esiintyy niin aikaisin, että en usko niiden millään voittavan.   Tämä tulee olemassa Norja vs Suomi.    Paf antaa 3,50 Norjalle.   Itse luotan Suomeen sekä Norja on tämän kohteen pahin uhka.    Kivaa jännitettä yölle ja mielestäni voi hyvin osua.   Jotenkin tuntuu, että Suomi voi olla hyvä yllätys ja ehkä kolkuttelee top-10 jopa.     Kunhan Suomi on paras pohjoismaa, nii  tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...