Jump to content

viekkaus

Jäsen
 • Viestejä

  17
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

7

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

1 332 Profiilivierailua
 1. JYP - Ilves 2 Veikkaus @5,30 - Ilves hävinnyt Jyväskylässä viimeksi 4.2.2016. - Ilves kolmen ottelun kuntopuntarin 2. sijalla (JYP 6.). - Sandell kumoaa tänään 8. ottelun kirouksensa. - Räikeä ylikerroin.
 2. Miten onnistuit löytämään huonoimman kertoimen. Maailmalla 2.35-2.45 ja Veikkaus 2.50.
 3. Ilves - Ässät 1 @ 2.16 (NordicBet) (rohkeille Ilves -1.5 @ 2.95 (NordicBet)) Olen seurannut tästä otteluparista käytyä keskustelua ja se on ollut mielenkiintoista. Ensin Ilveksen piti olla asiantuntijoiden, molempien joukkueiden fanien sekä veikkausmarkkinan mielestä ennakkosuosikki muun muassa Ilveksen hyvän kevätvireen ja Ässien viime hetken minisulamisen myötä. Se rooli ei Ilveksen nuorelle ja kokemattomalle joukkueelle sopinut, ja kyllähän monissa niistä ajatuksista olikin pientä ylilyönnin makua - ehkä unelma Tappara–Ilves-puolivälieräsarjasta pisti jo nupin sekaisin? Mutta nyt myös tämänhetkisessä keskustelussa on kuppi mennyt nurin, sillä monen mielestä eilinen peli teki tästä taas yhtäkkiä maailman selkeintä pässinlihaa Ässille - vaikka eilinen ensimmäinen matsi oli varsin tasainen (eikä muuten ihan kauhean hyvätasoinen). Se ratkesi pitkälti Ilveksen maalivahdin hieman heikompaan päivään ja kärkiketjujen tylsyyteen, ja ne ovat toki ikäviä suonenvetoja, mutta eivät joukkueen ominaisuuksia. Lehtonen on pelannut hienosti tänä keväänä, ja Ilveksellä on rintamaa tekemään kyllä tehoja, mm. neloskenttä eilen 2-0. Tilastot kuten laukaisumäärä eivät kerro siitä pelistä ollenkaan koko totuutta, ja molemmilla oli paikat ratkoa matsi. Selkeästi huonompi Ilves oli vain jatkoajalla. Ja se matsi pelattiin kuitenkin Porin hornankattilassa, jossa Ässät pääsi kuitenkin loppujen lopuksi aika paineettomassa tilassa jauhamaan peliään... Nyt paineet ovat takaisin Ässillä, kun porukat palaavat täpötäyteen Hakametsään. Tupsukorvat varmasti puhkuu innosta kiittää fanejaan kevään kannustuksesta voitolla. Ilveksen nuorukaisten harteilta on varissut pois se kaikista päällimmäisin jännitys. Molempien kokoonpanot säilyivät muuttumattomina, mikä on ihan hyvä peliliike. Varsinkin Kiveltä olisi ollut hätiköityä vaihtaa esim. veskaria tässä vaiheessa. Mielestäni on olemassa sellainen hyvä mahdollisuus, että Ässät ei oikein tiedä "miten päin olla" tässä matsissa. Mielestäni tämä on luotu Ilveksen voitettavaksi, ja pieni tuntuma on että selkeähköstikin (olosuhteisiin nähden). Lauantaina tulleekin sitten taas tiukasti turpaan, mutta se onkin jo eri stoori... We are the kings!
 4. Lyökää Detroitia ensi yönä. Kerroin aivan liikaa siihen nähden, että vaikka Tampa välillä päässy myllyttämään, on kyseessä Game 7. En nyt lupaile, että Wings vie, mutta EV on melko varmasti plusmerkkinen. Vierasjoukkueet eivät tässä sarjassa ole olleet ollenkaan hassummassa tilanteessa.
 5. delicreepille kiitokset modena-tipsistä.
 6. viekkaus

  9.5

  väärään aiheeseen
 7. Los Angeles Kings - Anaheim Ducks, 2, 2.95 Liian kova kerroin Ankoille. Sarja 2-0 LA:lle, mutta matsit päättyneet jatkoajalla ja toinen 3-1, vika byyri tyhjiin. Tasoero ei niin kova, että Kingsit veisivät 3-0 johtoon, vaikka pääsevätkin kotiin.
 8. Minä ymmärrän ihan hyvin Jälkiviisaus on paha asia vedonlyönnissä. Mutta hienoa että osui isompi lappu! Kiitos voivoille vinkistä naisten mm-karsintaan. Hyvin napsui under 2,7 kertoimella.
 9. Viime yönä valkkasin viisi änärikohdetta keskiarvokertoimella 2,15, mutta en vihjannut niitä tänne. Neljä osui, mikä oli helvetin hyvä, sillä yhdistelmää ei ollut, niin ois voinut vähän sapettaa yhteiskertoimella 45. Koitetaas maltillisesti tällasia tän yön tylsemmälle kiekalle: Philadelphia Flyers - New York Rangers: Maaleja yhteensä - 1. erä: Yli 1,5, 2,15 Toteutunut 4/5 kertaa tässä sarjassa, joten kerroin pitää pelata. Näen todennäköisenä tällekin yölle. Edit 3:20: lähtipä yö huonosti liikkeelle Maaleja yhteensä: Yli 4,15, 1,75 Liian kova kerroin o4.5:lle joka tapahtuu kuitenkin hyvin suuressa osassa änärin playoff-matseja. Lunkke kova maalivahti tietysti, mutta toisessa päässä ei sillä osastolla loisteta. Tämäkin kosahtanut kerran viidestä, mutta molemmat juuri viime matsissa. Eli sääntöön tarvittiin poikkeus. Ja epävirallisesti - en laske tätä vinkikseni - Phillyn voitto jatkoaika mukaanlukien 1,95 Jälkiviisas-edit: ...Näiden lisäksi Philly -2,5 löytyi takataskusta, mutta sitähän en toki uskaltanut vihjata.
 10. Jep! En oo ite peesaillut (toistaiseksi), mutta Bulilla on osunut Suomi-futis järkyllä prossalla! Very good
 11. Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets, 1, 1,87 (Unibet) Kamppailu on ollut tiukkaa, mutta tällä kertoimella Penguins on mainio vaihtoehto pelattavaksi. Luulisi porukan takaisin kotiin päästessään hoitavan matsin. Jatkoaika mukaan luettuna (1,50) toinen ok vaihtis.
 12. St.Louis Blues - Chicago Blackhawks, X, 3,75 (Unibet) Tiukat matsit voivat hyvinkin jatkua tämän kuuman ja tasaisen parin välillä. Haipakka voi alkaa näkymään jaloissakin. Sarjan aiemmista matseista 2/4 mennyt tasan, yksi päättynyt yhden ja yksi kahden maalin erolla. Sarja tasan 2-2.
 13. LA Kings - San Jose Sharks, yli 1.5 maalia - 3. erä, 1,82 (NordicBet) Tähän astisissa sarjan matseissa on tullut paljon häkkejä (9, 9, 6), enkä näe miksi tämä olisi poikkeus, kuten ei eilinen Penguins - Blue Jackets -matsikaan ollut omassa sarjassaan. Viimeisissä erissä on tullut byyrejä 4, 4, 2, mikä valaa uskoa pelata 1,82 kerrointa, vaikka tällaiset kohteet ovatkin aina vähän riskaapelia. Huomattavasti isompaa kerrointa 3,85 voi lähteä metsästämään veikkaamalla yli 2,5 maalia, joka on toteutunut sarjassa siis kaksi kertaa kolmesta. Tämä kohde ei toki ole mikään päivän varma, sillä kolmannen erän maalimäärä voi riippua merkittävästi ensimmäisten erien tuloksesta. Hyvin ois napsunut kaikki maalimääriin liittyneet vedot, äijät on iskussa!
 14. ^Kiitos korjauksesta pari viestiä ylempänä, juuri Dallasia hain. Korjataan nyt se siihen viestiin vaikka vituralleen näyttääkin menevän
 15. Dallas Stars - Anaheim Ducks 1, 2,45 (NordicBet) Anaheimille soisi kyllä vaikka kannun, mutta ehtiihän tän ottelusarjan myöhemminkin voittaa Dallas pisti hyvin kampoihin Anaheimissa ja oli taas niin vakuuttava heti päästessään kotiin pelaamaan, että tähän täytyy tarttua. Vaikeuksien kautta voittoon!
×
×
 • Create New...