Jump to content

Moneymaker101

Jäsen
 • Viestejä

  143
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  7

Maine

70

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jääkiekko, NHL Boston - Carolina, klo 02 Boston ml @1.84 Marathonbet Boston on saanut haastavan alkukauden jälkeen pelin toimimaan ja on tällä hetkellä 5v5 pelissä yksi sarjain parhaita. Raskin tulon myötä myös maalivahtipelin voisi olettaa rauhoittuvan. Carolina pelaa myös hyvää kautta, mutta on ylisuorittaut hieman etenkin Andersenin huippuesitysten johdosta. Mielestäni Boston on tällä hetkellä pelillisesti hieman edellä ja vaikka Carolina saakin maalivahtiedun, niin kotonaan Bostonin kuuluisi olla hieman suurempi suosikki.
 2. Jääkiekko, NHL Dallas - Montreal, klo 03:30 Dallas @1.62 Bethard Dallas on ollut yksi sarjan parhaista kotijoukkueista ja pelaa kotonaan aivan sarjan eliittitasolla. Vieraissa joukkue ei vaan ole kyennyt menestyään, minkä takia joukkue ei tällä hetkellä ole edes playoffpaikalla. Montreal taas on sarjan viimeisenä ja viime ottelussa joukkue otti vakuuttavasti takkiin myös umpisurkealta Arizonalta. Dallasilla on tähän otteluun myös lepoetu ja kun huomioidaan Montrealin poissaolot, niin mielestäni Dallas nousee nyt jättisuosikiksi.
 3. Amerikkalainen jalkapallo, NFL Rams - Cardinals, klo 03:15 Zach Ertz over 5.5 receptions @1.95 Veikkaus Ertz on saanut paljon syöttöjä, kun Hopkins on ollut vierailta poissa ja oletan, että myös tässä pelissä hän on paljon kohteena. Ramsilla on paljon vajausta puolustuksessa ja he ovat joutuneet jopa hälyyttämään pelaajan takaisin eläkkeeltä, joten pientä kysymysmerkkiä on ilmassa sen suhteen. Mielestäni tällä kertoimella kohde on pelikelpoinen ja lähtee nyt lapulle.
 4. Jalkapallo, Championship Sheffield U - Luton, klo 17 o2.25 @1.95 Bet365 Molemmat joukkueet ovat sarjan keskikastia maalimäärien suhteen, mutta joukkueilla on myös paljon potentiaalia hyökkäysvoittoiseen peliin. Mielestäni linja on nyt asetettu liian alas, ja tähän kertoimeen voi tarttua.
 5. Jalkapallo, Championship Bournemouth - Hull, klo 17 Bournemouth o1.5 @1.83 Bet365 Hullilla on menossa huono putki ja vaikka Bournemouth ei myöskään ole ollut parhaimmillaan, niin tässä kohtaamisessa on kyllä iso tasoero kotijoukkueen hyväksi ja uskon että vieraiden maaliin tehdään vähintään kaksi häkkiä.
 6. Jääkiekko, NHL Washington - Vancouver, klo 21 Washington @1.91 Marathonbet Ottelu on Vancouverille neljäs viiten päivään ja Halakin ollessa poissa Vancouver joutuu joko peluuttamaan väsynyttä Demkoa tai kolmasvahti Martinia, joka on viimeksi pelannut NHL:ssä kaudella 16-17. Washington katkaisi viimeksi 4 ottelun mittaisen tappioputkensa ja uskonkin, että suuren lepoedun tähän saava kotijoukkue jatkaa vieraiden tappioputkea.
 7. Jääkiekko, Liiga Ässät - Kärpät, klo 15:30 Kärpät ml @1.66 Veikkaus Kärpillä on menossa heikompi putki, mutta joukkue on silti perustasoltaan paljon Ässiä laadukkaampi kokonaisuus. Uskonkin nyt, että vieraat haluavat palata voittojen tielle hoidellen hieman parhaimmastaan hiipuneen kotijoukkueen. Veikkaus tarjoaa tähän selkeää markkinatoppi, jota lähdetään nyt kokeilemaan lapulle.
 8. Jääkiekko, NHL Carolina - Columbus, klo 02 Carolina -1.25 @1.83 Veikkaus Carolina on joukkueista selvästi vahvempi ja tulivoimaisempi. Columbuksen peli (etenin puolustuspelaaminen) on ollut viime aikoina todella huonoa ja vastustajat ovat monestikin tehnyyt suuria maalimääriä. Tähän otteluun molemmat saavat ykkösmaalivahtinsa takaisin, joten suurta etua kumpikaan ei siitä saa. Mielestä Veikkauksen markkinatoppiin kannattaa nyt tarttua.
 9. Politiikka Aluevaalit, klo 20 Eniten ääniä saanut puolue: Kokoomus @1.5 Unibet Nyt hieman erikoisempaa kohdetta. Aluevaalit lähestyvät, vaikka moni ei sitä välttämättä ole vielä sisäistänyt. Ottamatta sen tarkemmin kantaa vaaliformaattiin, pystytään sanoa, että Kokoomuksen äänestäjät ovat monesti luotettavimpia äänestysaktiivisuudessaan. Kokoomus pärjää aina hyvin pienemmän profiilin vaaleissa ja nyt Kokoomus on myös selvässä gallupjohdossa. Esimerkiksi viimeisessä aluevaaligallupissa Kokoomuksen kannatus oli 21.8%, kun toisena olleen SDP:n "vain" 18.9%. Kokoomuksen äänis
 10. Jalkapallo, Africa Cup of Nations Senegal - Zimbabwe, klo 15 Zimbabwe +1.5 @1.82 Marathonbet Senegalin joukkueessa todettu 9 koronaa (mm. Mendy), joten joukkue joutuu lähtemään otteluun vajaamiehisenä. Zimbabwe ei ole erityisen vahva joukkue, mutta on pystynyt pelamaan tiukkoja ja tasaisia otteluita vaikka voittoja ei olekaan kertynyt. Nyt koronan kurittamaa Senegalia vastaan uskonkin, että joukkue pystyy pitämään ottelun tasaisena. On toki riski, että ottelu perutaan/siirretään, mutta tällä kertoimella kohde on mielestäni pelin arvoinen.
 11. Jääkiekko, NHL Colorado - Toronto, klo 02 o5.5 maalia @1.6 Veikkaus Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet runsasmaalisia otteluita ja varsinkin Coloradon hyökkäys on ollut vahvassa iskussa. Molemmilla joukkueilla on potentiaalia iskeä isot lukemat taululle, joten pienestä kertoimesta huolimatta näen tässä kohteessa nyt etua.
 12. Jääkiekko, NHL New Jersey - Columbus, klo 02 New Jersey ml @1.7 Coolbet Devils on pelannut vuume aikoina ihan kelvollisesti ja onkin voittanut viimeisestä 4 pelistään 3. Columbus on taas heikossa vireessä ja joukkueella on myös koronapoissaoloja. Columbus on päästänyt viime peleissä aivan liikaa maaleja eikö ykkösveska Merzlikins ole oletettavasti vielä tässäkään pelissä mukana. Devils puolestaan mahdollisesti on saamassa kapteeni Hischierin takaisin, joten luotetaan nyt kotijoukkueeseen.
 13. Jääkiekko, CHL Munchen - Tappara, klo 21:30 Tappara +0 @2.03 Marathonbet CHL-välierien ensimmäinen osaottelu. Munchen on ollut heikossa vireessä DEL:ssä häviten 5 viimeistä otteluaan, kun taas Tappara on Liigassa 7 ottelun voittoputkessa. Mielestäni Tappara on materiaaliltaan ja pelivoimaltaan parempi joukkue ja vaikka kotietu on nyt hieman normaalia suurempi matkustusten takia, Tapparan tulisi silti olla suosikki illan otteluun.
 14. Ravit, Vermo Lähtö 6: Bag's Simoni - North Lexus H2H, klo 14:35 Bag's Simoni @1.6 Unibet Bag's Simoni on mielestäni kisan toiseksi todennäköisen voittaja Deangelon jälkeen ja todennäköisin ensimmäinen keula. Mailin matka on sopii Bag's Simonille parhaiten ja uskonkin sen vetävän lähtöä pitkään. Mielestäni sillä on hyvä mahdollisuus pitää takarivistä lähtevä North Lexus takanaan koko matkan.
×
×
 • Create New...