Jump to content

Moneymaker101

Jäsen
 • Viestejä

  177
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  11

Maine

86

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jääkiekko, NHL Nashville - Toronto, klo 01 Toronto ml @1.85 Coolbet Nashville hävisi viimeksi muutaman hyvän pelin jälkeen Philadelphialle. Toronto taas viimeksi voitti kovan Carolinan. Mielestäni Toronto on joukkueista perustasoltaan laadukkaampi eikä tämänhetkisessä vireessä ole juurikaan eroa, joten vierasvoittoa voi koittaa lapulle.
 2. Jalkapallo, Valioliiga Crystal Palace - Manchester City, klo 22 u3.0 maalia @1.86 Veikkaus Palace pelaa pääsääntöisesti melko vähämaalisia otteluita ja tätäkin kamppailua lähestytään varmasti puolustuspää edellä. City pelannut monia maali-iloitteluita, mutta vieraissa joukkue on ollut melko vähämaalinen. Cityn puolustuspää on myös kunnossa eikä joukkue laske omiin montaakaan maalia. Mielestäni nyt linja on hieman liian korkealla ja tällä kertoimella underi on hyvä pelivalinta.
 3. Jääkiekko, NHL Calgary - Washington, klo 04 Calgary @2.33 Marathonbet Calgary on hurjassa vireessä ja yksi tämän kauden parhaista joukkueista. Washington puolestaan on tukevasti kiinni pudotuspelipaikassa, mutta suurempaa loistoa ei joukkue ole esittänyt. Mielestäni tasoero on melko selvästi kotijoukkueen puolella ja näin hyvään kertoimeen on varaa panostaakin.
 4. Jääkiekko, NHL Washington - Carolina, klo 02 Carolina @2.32 Veikkaus Washington on tällä hetkellä pelillisesti hieman sekaisin, eikä Ovetskinin ympärillä vellova kohu helpota tilannetta yhtään. Vastaavasti Carolinan peli kulkee ja on ollut tasaisen hyvää pidemmän aikaa. Uskonkin nyt, että vieraat ovat valmiimpia tähän otteluun ja tällä kertoimella he ovat myös hyvä haku.
 5. Jääkiekko, CHL Rögle - Tappara, klo 20 u5.5 maalia @1.72 Coolbet Rögle on finaalissa kohtalainen suosikki, mutta Tappara on myös pelannut Liigassa hyvin ja saanut vahvistuksia Jokereista. Uskon tasaiseen peliin, missä ei juuri maaleilla juhlita. Coolbet tarjoilee selkeää markkinatoppia, joten tähän on hyvä tarttua.
 6. Jääkiekko, NHL New Jersey - Vancouver, klo 02:30 Vancouver +1.5 @1.465 Pinnacle Devils ei suuremmin vakuuta, kun taas Vancouver pelaa surkean alkukauden jälkeen hyvää lätkää. Kotijoukkueella maalissa nelosvahti Daws, kun taas vieraille kakkosvahti Halak. Tämänkin perusteella vieraat ovat parempi pelikohde.
 7. Jalkapallo, Valioliiga Leeds - Villa, klo 22:45 Villa +0 @1.84 Marathonbet Leeds on pahassa syöksykierteessä ja puolustus ei toimi ollenkaan. Managerinvaihto voi piristää joukkuetta, mutta joukkue ei kuitenkaan perustasoltaan vakuuta. Villa pelaa ihan kohtuullisesti, mutta ei loista. Näen Villan vieraissakin tähän selvähkönä suosikkina, joten pelit kääntyvät siihen suuntaan. Tämä napataan jo aikaisin, sillä kertoimet voivat hyvinkin laskea.
 8. Jääkiekko, Liiga Kärpät - Ässät, klo 18:30 Kärpät @1.63 Unibet Pahasti alisuorittanut Kärpät vaihtoi valmentajaansa ja Jokereista tullut Marjamäki ottaa taas komennon. Kärppien materiaali on hyvä ja tähän kun lisätään vielä todennäköiset vahvistukset Jokereista, niin Kärppien pitäisi kyllä olla kova. Valmentajanvaihdos lisää tilastollisesti joukkueen suorituskykyä eniten ensimmäisissä otteluissa, joten nyt heikkoa Ässiä vastaan kaikki muu kuin 3 pistettä on iso pettymys.
 9. CS:GO, IEM G2 - FaZe, klo 18 FaZe @2.42 Pinnacle BO5-finaali. Mielestäni ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset ja ottelu tulee ratkeamaan pieniin asioihin, kuten paineensietokykyyn täyden katsomon edessä. FaZe on asetettu isoksi altavastaajaksi, joten pelit menevät ehdottomasti sinne suuntaan.
 10. Jalkapallo, Valioliiga West Ham - Wolves, klo 16 Wolves +0.75 @1.66 Veikkaus Kumpikaan joukkue ei ole oluut aivan parhaimmillaan viime aikoina. Molemmat joukkueet pelaavat vielä europaikoista ja haluavat tästä pelistä varmasti pisteitä. En näy West Hamia nyt niin isona suosikkina kuin Veikkaus ja kotimaisella markkintatopilla voidaan lähteä vieraiden kyytiin.
 11. Jääkiekko, NHL Anaheim - Los Angeles, klo 05 Los Angeles ml @1.917 Pinnacle Anaheim on hyvän alkukauden jälkeen menettänyt otettaan, kun taas Kings on pelannut koko kauden yllättävänkin hyvin. Kings on hyvässä vireessä ja mielestäni heidän kuuluisi kokonaisvaltaisempana joukkueena olla suurempi suosikki vieraissakin.
 12. Jääkiekko, NHL Toronto - Minnesota, klo 02 Minnesota +0.5 @1.9 Veikkaus Torontolla huonompi putki menossa ja nyt kakkosmokke Mrazek maalissa. Minnesota puolestaan pelaa ihan hyvin, mutta ei perustasoltaan ole kotijoukkueen veroinen jengi. Nyt kuitenkin en näe joukkueiden nykyvireessä niin suurta eroa, joten vieraiden menestystä voi pienellä hakea.
 13. Jääkiekko, NHL Colorado - Winnipeg, klo 04 Colorado @1.71 Marathonbet Colorado on hirmuisessa vireessä ja varsinkin heidän hyökkäyksensä on ollut pysäyttämätön. Winnipeg on puolestaan käytännössä jo menettänyt mahdollisuutensa playoffeihin eikä peli erityisesti vakuuta. Uskon kotijoukkueen ottavan tästä rutiinivoiton.
 14. Jääkiekko, Liiga HPK - KalPa, klo 18:30 HPK +0 @1.8 Marathonbet Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja Kalpa on nousemassa vielä pudotuspeleihin. HPK:n peli kulkee ihailtavasti eikä joukkue häviä helposti. Kalpa kukisti viikonloppuna Kärpät tuplapeleissä, mutta Kärpät on tällä hetkellä niin sekaisin, että siitä ei voi tehdä kovin suuria johtopäätöksiä. Koti- ja maalivahtiedun turvin HPK:n kuuluisi olla himean suurempi suosikki ja on näin ollen pelattavissa.
×
×
 • Create New...