Jump to content

Moneymaker101

Jäsen
 • Viestejä

  88
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  6

Maine

37

Tietoa

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jääkiekko, NHL Arizona - NY Islanders, klo 04 (24.10) NY Islanders @2.14 Marathonbet Arizona on yksi tämän kauden heikoimmista joukkueista ja kausi onkin alkanut sen mukaisesti. Joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa maalieron ollessa 8-22. Islanders on myöskin hieman yskähdellyt ja voittanut vasta yhden ottelun. Joukkue on kuitenkin materiaaliltaan paljon parempi ja Islanders on myös yksi NHL:n laadukkaimmin valmennetuista joukkueista, joten tulosta alkaa myös kohta syntymään. Aikaisin pelattuna Islandersille saa hyvää kerrointa.
 2. Jääkiekko, NHL Toronto - San Jose, klo 01 (23.10) Toronto @1.9 Bethard Toronto on aloittanut kautensa ihan kohtalaisesti, mutta potentiaalia on paljon parempaan. Joukkue on materiaaliltaa sarjan kärkikastia ja edellytyksiä menestykseen tälläkin kaudella, vaikka pudotuspeleissä joukkue onkin ollut viime vuosien naurunaihe. San Jose taas on aloittanut kauden oikein hyvin, mutta vastustajat eivät ole olleet kovin tasokkaita ja nyt joukkue joutuukin ensimmäiseen kovaan testiin. Toronton materiaaliylivoima yhdistettynä lepo- sekä kotietuun tekee Torontosta kertoimia suuremman
 3. Jääkiekko, KHL Vityaz - Spartak M, klo 19:30 Spartak M ml @1.8 bet365 Vityaz on pelannut viime aikoina KHL:n alakastin joukkueita vastaan eikä ole juurikaan vakuuttanut. Tappioita on tullut huomattavasti enemmän kuin voittoja. Spartak on taas pelannut kärkikastin joukkueita vastaan ja vaikka montaa voittoa niitä vastaan ei ole tullut, niin vastuksen taso huomioiden peli on ollut paljon parempaa. Kun huomioidaan vielä Spartakin loistava ja. ja rl. -saldo (4-0) ja Vityazin heikko saldo (1-6), niin mielestäni tarjolla on ylikerroin.
 4. Jalkapallo, La Liiga Barcelona - Real Madrid, klo 17:15 Real Madrid @2.75 Veikkaus El Classico. Kriisiseura Barcelona kohtaa kautensa kohtalaisesti aloittaneen Realin. Kumpikaan joukkueista ei ole enää entisensä, mutta varsinkin Barcelonan alamäki on ollut rumaa. Barcelona on tällä kaudella kompuroinut paljon heikompia vastustajia vastaan, mutta hävinnyt myös kaikki isot ja tärkeät ottelut alkukaudesta. Ei Realkaan puhtaita papereita saa, mutta joukkueen peli on silti ollut parempaa kuin isännillä. Kotiedusta huolimatta näen ottelun tasabookkina ta Realin jopa pienenä suo
 5. Jääkiekko, NHL Vegas - St.Louis, klo 05 (21.10) Vegas +0 @1.79 Marathonbet Vegas on aloittanut kautensa hieman ailahtelevasti, kun taas St.Louis on ottanut kaksi vahvaa voittoa. St.Louis on aloittanut vahvasti, mutta täyttä iskukykyä ei olla viellä mitattu, sillä avausottelussa oli vastassa siipirikkoinen Colorado sekä viime pelissä umpisurkea Arizona. Vaikka Vegas on pelannut hieman vaisusti ja heillä on muutamia loukkaantumisia, näen heidät silti laadukkaampana joukkueena ja kotiedun voimin saan Vegasin pelattavaksi.
 6. Jääkiekko, Liiga Tappara - HIFK, klo 18:30 Tappara ml @1.78 Betfair Tappara ja HIFK kohtaavat torstain ainoassa ottelussa. HIFK pelaa edellisenä päivänä vierasottelun, kun taas Tappara pääsee otteluun tuoreena. Lepo- ja kotiedusta pitää antaa jo merkittävä etu Tapparalle. Tähän, kun yhdistetään vielä se, että viikko sitten joukkueiden kohtaamisessa Tappara oli pelillisesti niskan päällä, mutta hävisi osittain huonon maalivahtipelin ja puolustuspään huolimattomuuksien johdosta, niin näen Tapparan voitolle nyt valueta.
 7. Jääkiekko, Liiga Pelicans - Jukurit, klo 18:30 Pelicans @1.55 Marathonbet Pelicans on aloittanut kautensa loistavasti ja onkin sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Jukurit puolestaan on ensimmäisten pelien voittojen jälkeen tippunut jumboksi, ja ihan ansaitusti. Peli ei ole oikein toiminut ja kun Salminenkaan ei ole pystynyt ensimmäisten pelien tapaan ryöstämään Jukureille pisteitä, niin tilanne on nyt tämä. Pelicans on parempi joukkue joka osa-alueella ja en näen tässä Jukreilla paljon muita saumoja kuin kotijoukkueen huono valmistautuminen otteluun. Kerroin on pieni, mut
 8. Jalkapallo, Championship Stoke - Bournemouth, klo 21:45 u2.5 maalia @1.74 Marathonbet Stoke on ollut kotonaan hyvin vähämaalinen joukkue ja Bournemouth puolestaan vieraissa. Nyt joukkueilla on kaksi peliä tiiviiseen tahtiin (la ja ti) ja uskon myös tämän näkyvän maalimäärissä. Mielestäni lähtökohdat otteluun ovat melko tasaiset ja uskon, että molemmat joukueet lähestyvät peliä nyt puolustus edellä ja tappiota vältellen. Yli 1.65 tasoiset kertoimet kelpaavat peleille.
 9. Jääkiekko, NHL Arizona - St.Louis, klo 05 (19.10) St.Louis ml @1.93 Marathonbet Mielestäni Arizona on NHL:n heikoimpia tällä kaudella ja St.Louis taas keskikastia. Arizona on aloittanut kauden kahdella tappiolla ensin rumasti (8-2) Columbukselle ja sitten rankkareilla Buffalolle. St.Louis ei ole vielä aloittanut kauttaan vihjeen kirjoitushetkellä, mutta joukkue taistelee divisioonassaan pudotuspelipaikasta ja mielestäni kaiken osuessa kohdilleen St.Lousissa on myös ainesta pitkälle. Saan St.Louisin tässä parissa suosikiksi ja hyvä kerroin napataan talteen earlyna.
 10. Juu ihan ymmärrettävää ihmettelyä tässä, sillä en itsekään aluksi uskonut kerrointa. Ei nyt mitään todisteita tästä ole, sillä en tajunnut ottaa screenshottia kertoimesta eikä itselläni ole tiliä Marathonbetillä, mutta kyllähän tuon luulisi oddsportalissa näkyvän. Joskus nähtävästi earlyna voi jostain saadaan aivan päättömiä kertoimia, kun saattuu olemaan sopivan aikaisin liikkeellä. Ja korostan, että tällaisessa ihmettelyssä ei ole mitään väärää vaan näin kuuluukin toimia ja ilmiantaa mahdollisia huijauksia, mutta nyt tässä ei sellaisesta ollut kyse 😊.
 11. Jalkapallo, Valioliiga Southampton - Leeds, klo 17 Southampton +0 @1.72 Nordicbet Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa mollivoittoisesti. Mielestäni Leeds ei ole tällä kaudella niin hyvä kuin viime kaudella ja Southamptonissa on enemmän potentialia kuin markkina arvostaa. Kotona näen Southamptonin selvempänä suosikkina ja tarjolla on pientä ylikerrointa. Tasurivarmistus on kuitenkin paikoillaan.
 12. Jääkiekko, NHL Nashville - Carolina, klo 03 (17.10) Carolina ml @2.49 Marathonbet Kahden suomalaisjoukkueen kohtaaminen. Nashville aloitti kauden tappiolla Seattlelle, kun taas Carolina voitii NY Islandersin. Mielestäni Carolina on joukkueista selvästi laadukkaampi ja vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia jonkin verran pidän Carolinaa silti suosikkina otteluun ja Marathonbetin kerroin on aivan älyttömän suuri siihen nähden. Tämä tarjous kannattaa ottaa talteen heti!
 13. Jääkiekko, KHL Kunlun - Barys, klo 19:30 Barys @1.98 Coolbet Kunlun on ollut hieman alkukautta parempi viimeaikoina ja pelannu tuloksellisestikin ihan mallikkaita otteluita. Joukkueen perustaso on silti liigan pohjalla, joten mitään ihmeitä joukkueelta ei jatkossakaan voi odottaa. Barys on pelannut viime aikoina kovia vastuksia vastaan ja onnistunut nappamaan muutaman voitonkin mukaan. Mielestäni markkina hieman aliarvostaa Barysia, joka pelaa parhaimmillaan oiekin mallikasta jääkiekkoa. Nyt Barysille saa melkein kahden kerrointa, joka lähtee ilomielin lapulle.
 14. Jääkiekko, Mestis KOOVEE - Ketterä, klo 18:30 u6.5 maalia @1.93 Nordicbet Kärkijoukkue Ketterä ja alemman kastin KOOVEE kohtaavat torstai-illan ainoassa kohtaamisessa. Molempien pelit ovat olleet varsin runsasmaalisia, mutta Ketterä osaa myös suhteellisen tiivin puolustuspelaamisen. Uskon, että pelistä ei tule kummankaan joukkueen ylikävelyä, vaan peli on luonteeltaan tiukka. En pidä ottelua alustavasti aivan näin runsasmaalisena, joten pientä valueta underista voi löytää.
 15. Jääkiekko, NHL Tampa Bay - Pittsburgh, klo 02:30 (13.10) Tampa Bay @2.1 bet365 NHL-kauden avaus. Tuplamestari Tampa kohtaa kausien 15-16 ja 16-17 -kausien tuplamestarin Pittsburghin. Tampa on edelleen yksi NHL:n parhaista joukkueista, vaikka se koki kesän aika muutamia menetyksiä. Pittsburghin kauden alla on taas paljon kysymysmerkkejä, sillä alkukaudesta molemmat heidän parhaista pelaajistaan Crosby ja Malkin ovat sivussa. Uskon, että Tampa haluaa avata kauden kotivoitolla ja voittaa repäleisen Pittsburghin yli 50 % tpdennäköisyydellä.
×
×
 • Create New...