Jump to content

Morkke

Jäsen
 • Viestejä

  10
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  36 [ Lahjoita ]

Maine

8

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

1 724 Profiilivierailua
 1. Morkke

  7.10

  🏈🏈NFL🏈🏈 Klo 23.25 Seatle Seahawks - Los Angeles Rams valinta Rams -7.5 Rams lähtee otteluun hyvällä kokoonpanolla ja on vakuuttanut tällä kaudella. Pisteitä rams on nakuttanut reippaasti 33+ tällä kaudella. Seahawks kärsii poissaoloista kun joekkueen safety earl thomas on poissa, tämä jättää hyvän aukon seahawksin puolustukseen. Rams tekee helposti yli 30p.
 2. Morkke

  30.9

  🏈🏈NFL🏈🏈 klo 20.00 Atlanta Falcons - Cincinati Bengals valinta O51.5 Vastakkain kaksi hyökkäysvoimaista joukkuetta joiden viimepelit ovat päättyneet kiitettävästi o51.5. Falcons on erittäin vahva kotona ja saanut vihdoin hyökkäyksen toimimaan. Falcons teki edellisessä pelissä 5Toucdownia ja oli erittäin vahva vastustajan Redzonella.. Bengals on saanut vihdoin hyökkäyspelin toimimaan ja in tehnyt kiitettävästi pisteitä. Falcons puolustus on erittäin epätasapainoinen osoituksena viimeviikon saints 44pistettä. Tänään Hyvällä pelillä Bengals tekee 21-24p ja Falcons 27-34p..
 3. Morkke

  24.9

  🏈🏈NFL MAANANTAI🏈🏈 klo 03.15🏈🏈 Tampa Bay Buccaneers - Pitstburgh Steelers valinta Buccaneers -1.5 @1.88 sekä +1.5 @1.83 molemmat pelattavia Buccaneers on nyt niin kovassa vireessä että Steelersin tämän hetkinen pelaaminen (räpeltäminen) on tänään pelkkää paskaa.. Steelersin pelinrakentaja Ben Roethlisberger ei kuuluisi olla kentällä! Koska hän omaa hitaat kädet ja vielä hitaammat jalat. Tänään on mitä todennäköisemmin luvassa Roethlisbergerille lukuisia pallonmenetyksiä ja säkityksiä.. Buccaneersia lapulle -1.5 tai +1.5.. mitä todennäköisemmin tuo muuttuu buukkereilla vielä -2.5 ellei -3.5...
 4. Morkke

  23.9

  🏈🏈NFL SUNNUNTAI! Klo 20.00 🏈🏈 Kansas City Chiefs - San Fransisco 49ers Valinta chiefs -6.5 Chiefs on aloittanut kauden todella vahvasti nakuttamalla Toucdown ennätyksellisesti joukkueen hyökkäyspeli on toiminut lähes täydellisesti. Chiefs tehnyt ensimmäisessä kahdessa pelissään o36p ja uskon että tänään meno senkuin jatkuu. Chiefs lähti kauteen melko huonolla puolustuksella, jota ei olla vielä kunnolla koeteltu, mutta niin on 49ers hyökkäyskin melkoisen huono. Uskon kuitenkin vahvasti että Chiefs voittaa tänään huonon vierasjoukkueen kustannuksella.
 5. Morkke

  21.9

  Espanjan La Liga klo 22.00 Huesca - Real Sociedad Valinta o2.5 @2.0 Real Sociedad matkaa Estadio El Alcoraz Huescan vieraaksi. Real Sociedad tämän kauden ensimmäisissä peleissä on tullut o2.5 maalia Barcaa,Villarealia,Eibaria ja Leganesia eli kaikki 4 sarjapeliä ovat päättyneet o2.5.. Uskon että tänään jatketaan myös maalikarkeloita. Huesca on on tämän kauden sarjanousija ja on mielestäni pelannut ihan hyvää jalkapalloa 4otteluun 6-12 maalisuhde.Tosin Barca teki tuosta 8maalia, kertoo joukkueen puolustuksesta jotakin. Jos Real Sociedad on tänään yhtään pelipäällä niin tuloskin on sen mukainen 1-3.
 6. Morkke

  20.9

  NFL Klo 03.20 Cleveland Browns - New York Jets valinta (o39.5 @1.90) Vastassa kaksi melko tasaväkistä ja ailahtelevaa joukkuetta jotka kuitenkin taitavat pisteiden teon.. Jets takoi 2vk sitten Lions vieraana 48p ja Browns on tehny kahdessa edellisessä pelissä 18p ja 21p. Uskoisin että tuo raja o39.5 tullaan ylittämään. Browns voittaa ottelun 24-17. Pelionnea Jonnet!
 7. Morkke

  18.9

  Nfl klo 03.15 Chicago Bears - Seattle Seahawks Valinta Bears -4.5 @1.88 Bears aloittaa kauden ensimmäisen kotipelinsä vastaan asettuu Seahawks. Bears olisi ansainnut viimeviikolla voiton Packersista kun se johti tauolla 0-17 ja 3neljänneksen loppuun 3-20. Vain Packersin ilmiömäinen paluu neljännekselle ja Rodgersin huimat heitot pilasivat Bears kauden ensimmäisen voiton 24-23. Seahawks taas pelasi oman ottelunsa erittäin heikkoa Denveriä vastaan ja siinä ottelussa seahawks menetti 3kertaa pallon kesken hyökkäyksen. Otetaan huomioon että Denver joka on erittäin huono hyökkäyksissä, sai siinä ottelussa 324heittopelijaardia ja 146juoksujaardia ja tämä kertoo paljon seahawks puolustuksen materiaalista. Seahawks on heikentyny viimekaudesta todella paljon. Seahawksilla on edessää pitkä uudelleenrakennusprojekti, kun joukkue kauppasi tukun pelaajia pois. CB Richard Sherman, S Kam Chancellor, DE Michael Bennett, DT Sheldon Richardson, TE Jimmy Graham, WR Paul Richardson, G Luke Joeckel, K Blair Walsh, TE Luke Willson, RB Thomas Rawls, RB Eddie Lacy
 8. Morkke

  10.9

  NFL 05.20 Oakland Raiders - La Rams Rams -4.5 Raiders avaa kauden sekasortoisena kun joukkueesta ainoat laadukkaat pelaajat Khalil Mack ja Michael Crabtree lähtivät muualle. La Rams on erittäin tulivoimainen joukkue ja uskon että tänään nähdään melkoista ilotulitusta.
 9. Morkke

  6.9

  NFL klo 03.20 Philadelphia eagles - Atlanta Falcons (Falcons @1.95) Philadelphia eagles aloittaa kauden ilman muutamaa aloittavaa pelaajaa mm (wentz, jeffery,bradham).. eaglesin pelinrakentaja Nick Foles oli todella huono preseasonilla (1-4). Eagles menetti palkkakaton takia kesällä monta tärkeää pelaajaa mm Torrey Smith (430 kiinniotto jaardia) ja Trey Burtonin. Kulmapuolustaja Patrick Robinsonin. Katse kuitenkin kääntyy Nick Foles joka oli viimekaudella Super Bowl MVP yltääkö Foles samaan tasoon nyt vai jatkuuko meno samalla tavalla kuin preseasonilla. Uskon että Falcons klaaraa voiton tästä.
 10. Super Bowl Voittaa ATLANTA FALCONS! Mark my word vetomestari!
×
×
 • Create New...