Jump to content

Recommended Posts

Mahut N.Nicolas Mahut - Pablo Cuevas Cuevas P.

 

Miesten tennistä, Sydneyn ATP-turnaus. Ottelu alkaa n. klo 2.00 tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

 

Pelivalinta: Mahut

Kerroin: 1,76

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

 

Neljännesvälieräottelu, jossa kohtaavat kaksi varsin tasaväkistä pelaajaa. Tämä on Cuevasille (ATP-22) vuoden ensimmäinen matsi, kun taas Mahut(ATP-38) on tahkonnut jo muutaman ottelun.

Mahut on yksi tourin parhaista volley-lyöjistä, ja hänen pelinsä perustuukin pitkälti hyvään syöttö- ja volleypelaamiseen. Viime kausi oli erinomainen Mahut'lle, ja nyt ranskalaisella onkin puolustettavanaan viime vuoden puolivälieräpaikka tässä turnauksessa. Rankingeissa nouseminen on parantanut Mahut'n asemaa, sillä hän pääsee useimpiin turnauksiin ilman karsintaa. Kova alusta ei ole 34-vuotiaalle ranskalaiselle täysin ideaali, mutta ei myöskään missään nimessä ongelmallinen. Nyt alla on vakuuttava voitto Belluccista suoraan kahdessa erässä.

Pablo Cuevas on yksi tourin selkeimmistä massaspesialisteista, ja hän onkin jo pitkään pyörinyt yllättävän korkealla rankingeissa, vaikka suurta menestystä ei ole koskaan tullut muilla alustoilla. Cuevasin tähtäin on perinteisesti ollut kevään massaturnauksissa, joissa hän on vahvoilla. Hän ei top-25 -pelaajana ole tietenkään täysin vietävissä millään alustalla, mutta nopeilla kentillä hänen suoritustasonsa laskee huomattavasti. Tämä on uruguaylaisen kauden avausottelu, joten voi olla, että vire ei ole aivan optimaalinen.

Vaikka Cuevas on korkeammalle rankattu pelaaja, on Mahut nähdäkseni nopealla kentällä parempi pelaaja. Mahut'n ura vaikuttaisi muutenkin olevan hyvässä nosteessa, joten hänelle on realistista ennustaa menestystä heti alkuvuodesta. Ottelu ei ole Cuevasille erityisen tärkeä, sillä hänellä ei ole puolustettavanaan tätä parempaa sijoitusta Sydneystä. Voi olla, että Cuevas on tässä turnauksessa ennemminkin hakemassa tuntumaa Australian avoimiin.

Mahut on mielestäni selkeähkö suosikki otteluun lähdettäessä. Kertoimet ovat tulleet jonkin verran alas, mutta 1,76 on vielä ihan kelvollinen kerroin ennakkosuosikille.

 

tulos: 1-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Brown D.  Dustin Brown - Marcos Baghdatis Baghdatis M.

 

Miesten tennistä, Aucklandin ATP-turnaus. Ottelu alkaa n. klo 4.30 tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

 

Pelivalinta: Baghdatis -1,5 erät

Kerroin: 2,30

Vedonlyöntiyhtiö: Unibet

 

Baghdatis (ATP-36) on tähän otteluun lähdettäessä selkeä suosikki. Kyproslaisella on ollut ongelmia nilkan kanssa, joten hän lähti selkeänä altavastaajana otteluun Mannarinoa vastaan. Nilkka ei kuitenkaan vaivannut ottelussa lainkaan, vaan Baghdatis jyräsi ranskalaisen suoraan kahdessa erässä - vaikka Mannarino ei edes pelannut erityisen huonosti. Baghdatis liikkui erinomaisesti läpi ottelun, ja muutamissa palloralleissa oli nähtävillä aikamoista vintage-Baghdatista.

Brown (ATP-70) on pelannut tänä vuonna kolme ottelua: ennakkoon heikoista vastustajista on herunut kaksi niukkaa voittoa, mutta Tsongaa vastaan Brownila ei ollut mitään palaa. Tuossa ottelussa Brown näytti luovuttaneelta ensimmäisestä gamesta lähtien. Saksalainen onkin melkoinen mielialapelaaja, joka on kyllä parhaimmillaan yllättävän kova vastustaja. Kääntöpuolena on sitten täydelliset romahdukset, kun peli ei vain lähde kulkemaan. Luotan tässä kohteessa siihen, että Baghdatisin viedessä ensimmäisen erän Brownin selkäranka katkeaa.

Kyproslainen esitti todella hyvää tennistä tämän päivän ottelussa. Ainoastaan ykkössyöttö takkuili pahemman kerran, mutta kaikki muut pelin osa-alueet olivat priimaa. Mikäli Baghdatis saa syöttöään hiottua edes hieman, on Brown lähinnä suupala. On olemassa pieni vaara, että Baghdatiksen nilkka pettää, joten näkisin järkevänä nimenomaan tämän tasoitusvedon. Suora voittokaan ei ole huono valinta, jos sille saa kerrointa vähintään 1,50 ja jos kyseinen firma palauttaa panoksen ottelun päättyessä luovutukseen.

 

tulos: 1-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:VHL jääkiekko klo.18:30

Dinamo St. Petersburg  Dinamo St.Petersburgh - Tver   Tver

u4.5  @1.90 Expekt

Tätä täsä ny pyörittelin miäles ja päädyin alle 5 maalia.

Tuplauskisassa otin tähän Tver voittoa ML vetona,mut laitetaas tänne vähämaalista vetoa.Tästä kohtaamisesta voisi uumoilla tiukkaa vääntöä ja niukkamaalista.Tver on kyl pelaillu hyvin viimekierroksilla ja napsinut pisteitä sieltä sun täältä.Kotijoukkueella on ollut vaikeampaa lähipäivinä ja mm. selvästi heikompi Khimik hankasi kovasti vastaan,mutta lopulta Peters voitti 2-0 numeroin.Tver on nyt reissussa ollessaan pistellyt neljästi kiekon vastustajanreppuun,mut tänään väsymys voi näkyä joukkueessa,tiukka kurinalainen pelaaminen voisi tuottaa tästäkin matsista jotain kotiin viemiseksi.VHL sarjassa pelit on tasaisia ja tiukkoja vähämaalisia vääntöjä ja tämä voisi olla yksi niistä,joten kokeiluun laitetaan.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Copa Del Rey

Atletico Madrid - Las Palmas

Alle 2.5 maalia @2.11 unibet

Klo 22.15

 

 

Nopea vihje, alle 30 min pelin alkuun.

 

- Ottelupari ratkesi Atletin hyväksi jo lähes kokonaan kun vieraissa he voitti 0-2.

- Las Palmas ei selvästi enää eritysesti voittoa hakemaan, penkillä kolme parasta maalintekijää ja maalissa kakkosveska.

- Atleticolla La Ligassa lauantaina kotipeli Betistä vastaan jossa ajatukset ovat jo. Samoin Las Palmasilla tulevassa Barca- ottelussa. 

- Edellisessä pelissä  kaikki oli auki ja underiksi jäi joten miksei tänäänkin.

 

Tulosveikkaus: 1,2:0

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Saksa Bundesliiga 18:30 Frankfurth - Leverkusen Pelivalinta: Yli 2.5 maalia @ 1.72 Pinnacle Leverkusen tuskin painaa tässä ottelussa hanapohjassa sillä mestaruus on varma ja edessä on vielä tärkeä eurooppaliigan ottelu. Näkisinkin, että tässä pelissä on Frankfurthilla hyvät mahdollisuudet yltää jopa pisteille ja maalimäärät voivat nousta korkeiksi.
    • Jalkapallo Serie A 19:00 Monza - Lazio Pelivalinta: Lazio @ 1.85 Pinnacle Lazio on neljän ottelun voittoputkessa ja Monza puolestaan on pelannut nyt 5-ottelua ilman voittoa. Monzalla ei ole enää panosta tällä kaudella sillä europelipaikat ovat karanneet jo kauas. Lazio puolestaan kamppailee vielä jopa ucl paikasta joten varmasti tähän otteluun on erityisen kova lataus. Lazio, Atalanta ja Roma ovat 4-pisteen sisällä, joten kova loppukamppailu käydään tuosta viimeisestä UCL paikasta. Joukkueiden eka keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi 1-1 tasapeliin, mutta tällä hetkellä Monzan suoritukset ovat kaukana alkukauden otteista mikä lupaa hyvää Laziolle. Lazio tulee voittamaan tämän kamppailun.  
    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Heroic | FlyQuest +1.5 | 1.72 (Betsson)   VP: ENCE - GamerLegion | GamerLegion | 2.02 (Unibet)   PK: BOSS - Ninjas in Pyjamas | BOSS +1.5 | 1.96 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   ENCE - GamerLegion  GamerLegion | 2.02 | Unibet   ENCE voitti eilisessä ottelussaan Monten lukemin 2-0. Kyseinen ottelu oli ENCE:n paras peliesitys vähään aikaan etenkin ensimmäisessä kartassa. Toisessa kartassa ENCE oli pitkään alakynnessä, mutta onnistui lopulta nousemaan niukasti voittoon. Yleinen pelin taso ei ollut kovin korkea, mutta sentään ENCE:n avainpelaajien vire oli tarvittavan hyvällä tasolla, että näissä karkeloissa voi pärjätä. GamerLegion päihitti eilen FORZE:n lukemin 2-1. Kokoonpanoltaan uudistunut joukkue on osoittanut tässä turnauksessa, että se voi nykyisellä kokoonpanollaan pelaamaan hyvin, mutta myös kehitettävää vielä riittää. FORZE-ottelussa tämä ailahtelu realisoitui, kun GamerLegion voitti ensimmäisen kartan murskalukemin, mutta toisessa kartassa joutui alistumaan melko selvin lukemin ennen ottelun voittamista kolmannessa kartassa. Karttavetossa GamerLegion bannaa Anubisin ja ENCE poistaa Infernon. GamerLegionin luottanee karttavalinnallaan Overpassiin tai Ancientiin. ENCE valinnee kartakseen joko Nuken tai Vertigon. ENCE ja GamerLegion pelasivat keskinäisen ottelun alkusarjan avausottelussa kolme päivää sitten. Tuolloin ottelu päättyi GamerLegionin selvään 2-0 -voittoon.   YHTEENVETO ENCE ja GamerLegion lähtevät tähän otteluun melko tasaväkisistä asetelmista. Kummankin joukkueen peliesitykset ovat ailahdelleet rajusti tässä turnauksessa ja päivän vire voi nousta melko suureen rooliin. Selvää ennakkosuosikkia ei voida tähän matsiin siis määritellä, mutta GamerLegionilla on se etu puolellaan, että joukkue suorastaan dominoi edellisessä keskinäisessä ottelussa pelitapahtumia ja sen myötä ainakin itseluottamuksen pitäisi olla kohdillaan. Tämän takia vähintäänkin kaikki yli kakkosen kertoimet GamerLegionin otteluvoitolle kelpaa lapulle mainiosti. Kohde menee oikein, kun GamerLegion voittaa ottelun. 
    • Jalkapallo Englanti Valioliiga 17:00 Sheffield - Nottingham Pelivalinta: Nottingham @ 1.70 Unibet Nottingham taistelee sarjapaikastaan ja voitto tästä ottelusta olisi kyllä otettava, ettei homma mene liian tiukaksi. Nottingham on Sheffieldiä huomattavasti parempi joukkue ja perus suorituksella pitäisi vähintään se maalin voitto irrota myös vieraskentällä sillä luokattoman huono Sheffield on koko kauden ollut.
×
×
  • Create New...