Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
PätkäPölkkyNeste

11.1

Recommended Posts

LaLiga2 Espanja, jalkapallo

UCAM Murcia - Levante

Levante @2,65 Paf

Klo 21:00

 

Otetaan tänään jo kyseinen kohde kun uskon, että kerroin tulee laskemaan ennen pelin alkua. Peli olisi pitänyt pelata jo viime vuoden puolella mutta sää ei sallinut pelata ottelua. Pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä niin sarjataulukossa kuin se että Levante tippui viime kaudella LaLiga2 ja Murcia nousi sarjaporrasta ylemmäksi. Murcialla ei ole lähtenyt ylemmällä sarjatasolla pelit käyntiin kovin hyvin, sarjassa tällä hetkellä sijalla 21 ja on putoamisvaarassa. Murcia on myös liigan kehnoin joukkue kotona kun taas Levante on vieraissa liigan toiseksi paras joukkue. Levantella on kova vauhti takaisin maansa pääsarjatasolle, he johtavat sarjaa ja hävinnyt vain 3 peliä kauden 19 ottelusta. Vaikka nämä alemman sarjan ottelut ovat yleensä aika kotivoittoisia niin tilastoja kun katsoo tässä pelissä niin kyllä Murcia on kotona pelannut todella huonosti 9 kotipelistä vain 2 voittoa. Levantella on puolustus toiminut kaudella hyvin, vähiten päästettyjä maaleja 0,74 ka/ottelua kohden, joten Murcian hyökkäyksellä on tekemistä saadakseen pallon maaliin. Myös Murcian puolustuksen täytyy merkata tarkasti hyökkääjä Roger joka on paukutellut jo 11 maalia. Uskon että Levante palaa vieraissa voittojen tielle 2 edellisen vierastappion jälkeen ja vankistaa johtoaan sarjataulukossa.

 

Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. (Huom! vihjettä kopiotu omasta vihjeestä minkä olen tehnyt 18.12!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Magnitogorsk - Sotshi (klo 16:00)

Pelivalinta: Magnitogorsk -2 @2.80 (Unibet)

Hetken mietiskelin tätä kohdetta ja päädyin valitsemaan pelikelpoisimman kertoimen. Hyvinkin suurella todennäköisyydellä tämä päätyy voidiksi, mutta tuleehan siitä rahat takaisin. Magnitogorsk on ollut suorastaan murskaava kotona: 20 ottelua ja 18 voittoa!!! Nyt pitkä vieraskiertue päättyy ja Magni pääsee taas pienen tauon jälkeen kotihalliinsa kun vastaan saapuu HK Sotshi. Viimeksi Magnitogorsk murskasi Sotshin 5-0. Uskon, että samankaltaista menoa nähdään tänään. Sotshilla on yksi päivä vähemmän lepoa takana, sillä he menivät kusemaan Jugralle 8.päivä. Magni puolestaan kävi ryöstämssä pisteet 2-0 voitolla Kazanista, joka muuten on myös erittäin kova kotijoukkue.

Kaiken kaikkiaan Magnitogorskin hyökkäyspeli on vakuuttanut allekirjoittaneen, mutta viime peleissä on näkynyt myös kova puolustus: nyt peräti 155 minuuttia päästämättä maaliakaan. Magni on nyt kovassa vireessä, enkä usko vireen katkeavan tänään kotona.

Tulosveikkaus 4,5,6 - 0,1,2

Kohde menee oikein kunhan Magnitogorsk voittaa yli kahdella maalilla. Panos palautetaan mikäli Magnitogorsk voittaa tasan kahden maalin erolla.

Hyvää betsipäivää :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Avangard Omsk

Pelivalinta: Omsk +1.5 @2.02 (ComeOn)

Lyhyet perustelut:

  • Omskille tarjolla kunnon ylikerrointa
  • Lepoetu Omskilla, SKA:lla peli viimeksi kaksi päivää sitten TSKA:a vastaan, meni vielä jatkoajalle
  • SKA:n ja Omskin pelit ovat aina olleet tiukkoja
  • Uskon vahvasti, että Omsk pistää tänään SKA:n tiukoille

Todennäköisin lopoutulos tässä kamppailussa on SKA:n yhden maalin voitto. Omsk voi toki yllättää myös, mutta en usko SKA:n voittavan yli yhdellä maalilla. Siksi kerroi 2.02 on varsin mukava Omskin +1.5 tasoitukselle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HPK  HPK - Lukko Lukko

 

Jääkiekon SM-Liigaa. Ottelu alkaa klo 18.30.

 

Pelivalinta: X2

Kerroin: 2,02

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

 

Vihjataanpas poikkeuksellisesti Liigaa. Tänään Hämeenlinnassa kohtaavat hyvää kautta pelaava Kerho sekä kriisistä toiseen seilaava Lukko. Ennen kauden alkua Lukko oli näistä joukkueista selkeästi korkeammalle rankattu, ja pelaajamateriaalin perusteella sen pitäisi edelleenkin olla vahvempi nippu. On kuitenkin selvää, että tässä vaiheessa kautta raumalaisten sarjasijoitus ei selity sattumalla - joukkue on ollut umpisurkea koko kauden. Heikkilä on kuitenkin saanut Lukon viisikkopuolustukseen jonkin verran järkeä, ja valmentajanvaihdoksen jälkeen Lukko onkin jäänyt pisteittä vain neljä kertaa (yht. 16 ottelua).

HPK on tällä hetkellä hyvässä iskussa: ennen niukkaa KalPa-tappiota se oli saalistanut neljä perättäistä voittoa. Hämeenlinnalaisilla on varmasti tähtäin playoffsien kotiedussa, mikä olisi erinomainen suoritus ottaen huomioon lähtökohdat. Kerho on tällä kaudella ollut poikkeuksellsien tasapeliherkkä joukkue. Korkeasta sarjasijoituksesta huolimatta joukkue on kerännyt vain 13 suoraa voittoa 37 ottelusta.

Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat olleet tasaisia: HPK on vienyt voitot 2-1, mutta pisteiden valossa Lukko on ollut parempi lukemin 5-4. Moni varmasti muistaa edellisen kohtaamisen, kun Lukko menetti 7-3 -johdon päätöserässä häviten lopulta 7-8. Tänään tuskin nähdään samanlaista ilotulitusta, sillä Heikkilän Lukko pelaa todella nihilististä vieraskiekkoa. Edellisestä ottelusta tuolla taktiikalla herui jatkoaikavoitto kärkijoukkue TPS:stä, vaikka raumalaiset olivat aikamoisessa mankelissa koko ottelun ajan. Pelin kuva tulee tänäänkin mitä luultavimmin olemaan se, että vastuu pelin viemisestä lankeaa kotijoukkueelle. Lukolla on kuitenkin pari kentällistä huippuyksilöitä, jotka pyrkivät rankaisemaan harvoistakin paikoista.

Erikoistilannepelaaminen menee lähtökohtaisesti vieraille. Myös maalivahtipeli on mielestäni paremmalla tolalla, mikäli Stepanek aloittaa. Vaikka kotijoukkue lähtee selkeänä suosikkina otteluun, näen vierailla olevan hieman yli 50% saumat napata pisteitä. Kokoonpanot ilmoitetaan vasta reilun tunnin päästä, mutta niissä tuskin on mitään yllättävää. Lukolta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Tukonen, Riikola sekä Claireaux. Lisäksi tuore hankinta Aki Kangasmäki on telakalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jana Fett - Veronica Cepede

 

Naisten tennistä, Hobartin WTA-turnaus. Ottelu alkaa n. klo 3.30.

 

Pelivalinta: yli 21,5 peliä

Kerroin: 1,93

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

 

Pelaajat kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Fett vei edellisen kohtaamisen niukasti erin 2-1. Nuori kroatialainen on rankattu vasta sijalle 340, mutta hänen todellinen tasonsa riittää tällä hetkellä helposti kukistamaan top-100 -pelaajia. Cepede on näistä pelaajista kokeneempi, ja 24-vuotias paraguaylainen hätyytteleekin jo 100:n joukkoa ollen tällä hetkellä sijalla 129.

Kumpikin pelaaja on melkoisessa otteluruuhkassa: tämä on jo kuudes perättäinen pelipäivä. Etenkin Cepede on joutunut uurastamaan, sillä neljä hänen edellistä otteluaan ovat menneet kolmanteen erään.

Ottelu on lähtökohdiltaan hyvin tasainen. Fett on hienoinen suosikki, sillä hänen pelaaminen on ollut fantastista viime aikoina. Hän ei kuitenkaan vaikuta ulkoisesti erityisen kestävältä, joten alkaako turnausväsymys hiljalleen vaikuttamaan? Cepedellä on alla hieno yllätysvoitto kovatasoisesta Petkovicistä, joten hänen itseluottamus on varmasti kohdillaan. Pientä revanssihenkeä luulisi myös olevan ilmassa. Odotan tästä ottelusta kahden väsyneen pelaajan kamppailua, jossa momentum heilahtelee puolelta toiselle. Linja on melko alhainen, kun ottaa huomioon tasaväkisen ennakkoasetelman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

HIFK - Kärpät

Pelivalinta: Kärpät ML @2.38 (Unibet)

Muussa tapauksessa jättäisin tämän pelin välistä, mutta eihän tuota Kärppien kerrointa voi jättää kokeilematta. HIFK:n kausi tähän mennessä on ollut pannukakku. Kärppien kausi oli vielä suurempi pannukakku, kunnes tuli valmentajavaihdos ja otteet paranivat. Huomioon on nyt otettava Kärppien hyvä vire ja HIFK:n huono kotimenestys. Näitä katsoessa täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että Kärpät Moneyline @2.38 on pelattava kohde. Ottelusta tulee varmasti tiukka, HIFK:n hyvin tuntien mitä tahansa voi tapahtua. Poissaolot ovat melko tasan, HIFK saa tänään ainakin Finleyn takaisin, mutta sillä ei nyt niin suurta merkitystä lopputuloksen kannalta ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venäjä:VHL jääkiekko klo.17:30

Volzhsk  Volzhsk - Penza  Penza

2.erä btts @2.50 Unibet

Hommelit jatkuu ja pysytään pikkumustassa,mitäpä sitä vaihtamaan,ku raiteilla on nyt pysytty.

Koitetaas nyt ja molempien maalia toisessaerässä.Volzhsk on kellariosaston porukoita ja ei ole voittanut kotonaan sitten lokakuun jälkeen.Kotijoukkueella saattaapi olla ylimääräistä virtaa tänään,koska se on pelannut viimeksi 25.12 johtuen Saratovin luovutuksesta.Miten se sit tänään näkyy on kysymysmerkki.Volzhsk saattaapi lämmetä hitaasti ja saada kakkoserässä vasta verenkiertämään.Penza on käynyt tankilla viimeksi 9.10 Sarovia vastaan,jonka hävisi.Penzan vierasotteet ei ansaite kehumista ja voisin kuvitella,että sillä on tänään tekemistä innokasta Volzhskia vastaan.Vähämaaliseen vhl sarjaan näen tässä kohtaamisessa varovaisen alun molemmilta,mut toisessa erässä sokka voisi irrota molemmilta ja ratkaisua haetaan molempientaholta ja se voisi tuottaa maaleja kakkoserään molemmilta.

edelliset kymmenen ominkätösin kirjoitettua vihjettä: osuneet:yhreksän  ohi:ja vituiks yksi  void:essille terveisiä

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, Petsaaja said:

Jääkiekko, Liiga

HIFK - Kärpät

Pelivalinta: Kärpät ML @2.38 (Unibet)

Muussa tapauksessa jättäisin tämän pelin välistä, mutta eihän tuota Kärppien kerrointa voi jättää kokeilematta. HIFK:n kausi tähän mennessä on ollut pannukakku. Kärppien kausi oli vielä suurempi pannukakku, kunnes tuli valmentajavaihdos ja otteet paranivat. Huomioon on nyt otettava Kärppien hyvä vire ja HIFK:n huono kotimenestys. Näitä katsoessa täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että Kärpät Moneyline @2.38 on pelattava kohde. Ottelusta tulee varmasti tiukka, HIFK:n hyvin tuntien mitä tahansa voi tapahtua. Poissaolot ovat melko tasan, HIFK saa tänään ainakin Finleyn takaisin, mutta sillä ei nyt niin suurta merkitystä lopputuloksen kannalta ole.

Mikähän valmentajan vaihdos Kärpille on tullu kesken kauden? Toki Kärppien peli on parantunu ja Hifkilläki on otteet vaihdellu, että Kärpät voi voittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuuttia sitten, cowboy said:

Mikähän valmentajan vaihdos Kärpille on tullu kesken kauden? Toki Kärppien peli on parantunu ja Hifkilläki on otteet vaihdellu, että Kärpät voi voittaa.

Huomasin joo myöhemmin virheeni, pahoittelut. Lukkohan se valmentajaa vaihtoi, mutta samaan aikaan myös Kärppien vire parani huomattavasti :D 

Kuten sanottu, Kärpät on kertoimien ansiosta oiva pelikohde tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10.1.2017 at 17.04, Styge said:

LaLiga2 Espanja, jalkapallo

UCAM Murcia - Levante

Levante @2,65 Paf

Klo 21:00

 

Otetaan tänään jo kyseinen kohde kun uskon, että kerroin tulee laskemaan ennen pelin alkua. Peli olisi pitänyt pelata jo viime vuoden puolella mutta sää ei sallinut pelata ottelua. Pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä niin sarjataulukossa kuin se että Levante tippui viime kaudella LaLiga2 ja Murcia nousi sarjaporrasta ylemmäksi. Murcialla ei ole lähtenyt ylemmällä sarjatasolla pelit käyntiin kovin hyvin, sarjassa tällä hetkellä sijalla 21 ja on putoamisvaarassa. Murcia on myös liigan kehnoin joukkue kotona kun taas Levante on vieraissa liigan toiseksi paras joukkue. Levantella on kova vauhti takaisin maansa pääsarjatasolle, he johtavat sarjaa ja hävinnyt vain 3 peliä kauden 19 ottelusta. Vaikka nämä alemman sarjan ottelut ovat yleensä aika kotivoittoisia niin tilastoja kun katsoo tässä pelissä niin kyllä Murcia on kotona pelannut todella huonosti 9 kotipelistä vain 2 voittoa. Levantella on puolustus toiminut kaudella hyvin, vähiten päästettyjä maaleja 0,74 ka/ottelua kohden, joten Murcian hyökkäyksellä on tekemistä saadakseen pallon maaliin. Myös Murcian puolustuksen täytyy merkata tarkasti hyökkääjä Roger joka on paukutellut jo 11 maalia. Uskon että Levante palaa vieraissa voittojen tielle 2 edellisen vierastappion jälkeen ja vankistaa johtoaan sarjataulukossa.

 

Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. (Huom! vihjettä kopiotu omasta vihjeestä minkä olen tehnyt 18.12!)

Nordicbetiltä löytyy tähän kohteeseen: Levante voittaa päästämättä maalia @3,85 (edit: korjaus kertoimeen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...