Jump to content

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Vastaukset 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Eka betsi näytti vihreätä, jatketaan! 10 peliä putkeen, eikä ole Zverev yhtään settiä hävinnyt, uskomatonta duunia, joten se lapulle Goffinia vastaan, koska pysäyttäjää tälle saksalaisihmeelle ei ole!

Astralis - Virtus pro (2)  @3.35 lähtee kyllä testiin, vaikka on pelannu huonosti, niin VP:n IGL on sanonut että tässä pelissä nähdään parempi Virtus Pro mitä lähiaikoina on nähty, pakko kokeiltava.

Alotetaas taas CS:GO vihjeiden parissa, ensimmäiseksi nyt ainakin Space Soldiers -2.5 @2.10, ensimmäinen kartta.

Real Madrid - PSG otteluun maalintekijöitä Veikkaukselta hyvillä kertoimilla, Mbappe @4.00 nyt ainakin ensimmäiseksi. Di Maria @6.50 on kans todella hyvä, riippuu paljon siitä onko avaus kokoonpanossa.

Mestiksestä IPK ML @2.20 (Veikkaus) ja Espoo United @2.10 (Veikkaus).

CS:GO kohteita vielä muutama, Fnatic -2.5 toinen kartta ja Astralis -2.5 toinen kartta. 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Aloitetaas ihan puhtaalta pöydältä ja koitetaan saada mahdollisimman paljon osumia. 

Buffalo Sabres @4.60 (Unibet) Nashville Predators varmisti paikkansa playoffseihin, joten onko motivaatio taso tarvittavan korkea? Mahdollisuus on läpsyttelyyn ja pirteästi pelaavalla Buffalolla hirmukerroin kotona, joten otetaan testiin, vaikka loukkaantumisia on + Ullmark maalissa.

Rockford IceHogs @2.35 (Coolbet), Vastustajalla Iowa Wildillä todella tiukka rutistus, 3 peliä tiuhaan tahtiin ja Rockfordilla mahdollisuus iskeä.

Tekee pisteen ottelussa: Ryan O'Reilly @1.80 (Unibet)

Indiana Pacers -4.5 @1.90

Link to post
Share on other sites

Aloitetaas ihan mielenkiinnosta, pystyykö 20€ depolla, single vetoja tekemään hyvin profittia?  Joten lets start!

Pienellä kertoimella aluksi, eli vahvasti pelannut Barrere ensimmäiseksi kupongille! 603938736dc5426473e4cded15acc2dd.png

Link to post
Share on other sites

Eka betsi näytti vihreätä, jatketaan! 10 peliä putkeen, eikä ole Zverev yhtään settiä hävinnyt, uskomatonta duunia, joten se lapulle Goffinia vastaan, koska pysäyttäjää tälle saksalaisihmeelle ei ole! bd835414ee081f4e57fedf4b77dabde6.png

Link to post
Share on other sites

Voi pojat, 2/2 tähän mennessä ja yölle testataan Red Soxia tasotuksella, 13 vierashäviö putkessa oleva Orioles, jonka pitcherinä on Cobb (0-5), joten juoksuja voi tulla paljon, tähän on over myös hyvä valinta, mutta sukkia tasotuksella, koska erittäin hyvin on soxin offense toiminut ja kurjassa paikassa oleva Orioles ottaa kuonoon tänäänkin. b66b41407fe4399314c4e52a9cae05fd.png

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Saksa Pelivalinta: Joel Farabee pisteet yli 0.5 @ 1.85 Betsson Hanakka laukomaan ja tehtaili viime kaudella NHL:ssä 50 tehopistettä. Pelaa tänään yhdessä Zegrasin ja William Smithin kanssa joten eiköhän tämä nuorempi kaarti ainakin yhden maalin porukassa värkkää. 
    • Jääkiekko MM 17:20 Itävalta - Tanska Pelivalinta: Mario Huber pisteet yli 0.5 @ 3.75 Betsson Huber pelaa Mario Rossin kentässä joten piste tähän peliin ei ole kaukaa haettu. Teki kisoihin valmistavassa ottelussa maalin Kanadan verkkoon.  VÄÄRIN 
    • ESL Pro League PK: Astralis - Vitality | Yli 2.5 karttaa | 2.03 (Pinnacle)   PK: Complexity - MOUZ | Yli 2.5 karttaa | 2.12 (Coolbet)
    • Ranska - Kazakstan 13:20 Ranskalla on hyvin heikko nippu, maalivahtiosasto on Ranskan liigasta, puolustuksessa Auvitu ja Gallet edustaa hyvää kansainvälistä tasoa, hyökkäyksessä Bellemare ja Da Costa kykenee kantamaan joukkuetta tiettyyn pisteeseen asti, mutta muuten taso on surkea. Kazakstanin nippu rakentuu KHL pelaajista, ja Kazakstanin pääsarjan pelaajista. Maalilla hyvän kauden Barys Astanan maalilla pelannut Shutov, ja puolustuksessa muutama KHL mies ja loput Kazakstanin pääsarjasta. Hyökkäyksessä muutama hyvä KHL-miesten täyttämä kenttä. Kazakstanin joukkueessa on laatua mutta ei tarpeeksi leveyttä.   X2 @1,74 @coolbet  
    • Jääkiekko  NHL KLO 05.00   Colorado Avalanche  -  Dallas Stars    Valinta:   Colorado Avalanche ML Kerroin:   1,75 ( Veikkaus)    Game 3.   Sarja on tasan 1-1.    Stars on aika vaarallisesti menettänyt johtoasemiaan.  Viimeksi kuitenkin pystyi pitämään.   Toki Avs puolustus on vuotanut ja molari ei ole playoff moodissa. Kuitenkin hyökkäys on vaarallinen ja ylivoimapeli tuottaa paikkoja.   Tänään pääsevät kotiyleisön edessä pelaamaan vaihtoedulla.  Tuo on iso etu ja uskon vahvasti kotivoittoon.   2024 poffeissa sarjan 1-1 tilanteessa on  3/5 kertaa G1 voittaja voittanut G3 pelin, mikä puoltaisi myös Avs suuntaan.   Eiköhän Rantanen,  Lehkonen ole Tänään pisteillä ja hoitaa homman kotiin.    Kunhan Colorado Avalanche  voittaa vaikka  jatkoilla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...