Jump to content

Stanley cup Finaali 2017


Recommended Posts

GAME 2

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators 4-1 

Sarja: 2-0  

Lyhyesti : Tasainen peli, jota Nashville voittaa laukauksissa, mutta Pittsburgh tulos-tulos-taululla. Pittsburgh sai otetta 2,erän lopussa ja teki nopeasti 3,erän alkuun 3 maalia ja peli oli ohi. 

G1-2: Pittsburgh on ollut kuskin paikalla oikeasti, vaikka peleissä Nashville on suurimman osan hallinnutkin näkyvämmin.  Yksinkertaisesti, kun peliä lähdetään ratkomaan,  niin Pittsburgh on se kumpi tekee ne maalit.  Vaikka Rinne on tilastollisesti sulannut, niin muistettava, että nyt vastassa on oikeasti kova joukkue. Loppupeleissä Chicago oli vaikea alkuun, mutta heikohko Blues kaikenpuolin ja Ducks molaripeli antoivat tien finaaliin. 

Ehkä väsymys painaa Nashville leirissä enemmän,  sillä 1,kerta finaalissa ja varsinkin nyt, niin Kokemus ja vireystila on Pittsburgh puolella. 

Pienet asiat vain on enemmän voittavan Pittsburgh puolella kuin neitsyt finalisti Nashville puolella.  Pienet virheet,,turhat jäähyt,,,momentum-käyttö oikeasti.  

 

Game 3  La-Su  yönä Klo 03,20

- Pittsburgh, onko halu voittaa vai lähdetäänkö teesillä "Voitetaan jompikumpi G3-4?

- Nashville on ollut kova kotonaan ja varmasti saa yleisöltä virtaa,,Onko Nashville nyt sen verran kovempi, että se pieni hallinta näkyy taululla?  

Kumpi Saros vai Rinne?  Kyllä Rinne pitäis olla maalissa, sillä ei Nashville häneen ole kaatunut, mutta olisiko se hyvä herätys joukkueelle antaa Saroksen pelaa 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Betsi vihje   Pittsburgh voittaa sarjan: 4-1 Kerroin : 3,00 ( Unibet )   Pittsburgh voittaa sarjan : 4-2 Kerroin : 5,40 ( Unibet )   Tämä sarja on jo taputeltu

Game 3 Nashville Predators - Pittsburgh Penguins 5-1 Sarja : 1-2 Pittsburgh johtaa    Game 3 lyhyesti : Pittsburgh sai täydellisen alun, kun Guentzel vei Penguins johtoon ihan

NÄTISTI MOLEMMAT KOTIIN  

Betsi vihje

 

Pittsburgh voittaa sarjan: 4-1

Kerroin : 3,00 ( Unibet )

 

Pittsburgh voittaa sarjan : 4-2

Kerroin : 5,40 ( Unibet )

 

Tämä sarja on jo taputeltu mestarin osalta.  Yksinkertaisesti Pittsburgh on edellä ja tulee ottamaan 2000-luvulla ensimmäistä kertaa tupla mestaruuden.

Itse ehkä vielä uskon tuohon 4-2 voittoon, mutta 4-1 ei tuntuisi väärältä,  sillä Pittsburgh varmasti häviää tässä yhden ottelun vieraissa ja Pittsburgh lähtee G5 peliin 3-1 johdossa. Tällöin siihen peliin on jo aika vapautunut fiilis.  Toisaalta G6 peli on vieraissa ja silloin Pittsburgh yleensä viimeistään voittaa Cup:in, jolloin en usko täyteen sarjaan kuitenkaan. 

Ratkaisuottelussa yleensä pienet asiat ratkaisee ja näin uskon, että Pittsburgh on niissä parempi ja voittaa lopulta.  

Tästä saa kyllä ilmasta rahaa, mutta eri asia on, että kannattaako turhaan näitä silti nappaa. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Game 3

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins 5-1

Sarja : 1-2 Pittsburgh johtaa 

 

Game 3 lyhyesti :

Pittsburgh sai täydellisen alun, kun Guentzel vei Penguins johtoon ihan alussa.  Tähän ei Nashville lamaantunut, vaan jatkoi peliään ja lopulta palkinto tuli 2,erässä maalin muodossa.  Nashville oli nälkäisempi ja ansaittu voitto. 

Huomioitavaa G3

Pittsburgh 4,ketjussa ei pelannut Nick Bonino, joka on loistava alivoimalla ja aloitusympyräsaä.  Tämä näkyi, sillä Nashville teki ylivoimalla heti 2/2 tuloksen. 

Nashville pelasi kotonaan ehjän pelin ja pääsi laidoista alueelle aika helposti.  Lopulta Rinne oli tuttu itsensä,  kun puolustus toimi. 

- Pittsburgh on hyvä puolustaa ja he varsinkin blokkaa hyvin vetoja ja keskialue on tiivis, mistä ei ole asiaa Nashville hyökkääjillä.  

Nashville ansaitsi voiton ja joukkue pelasi parhaan pelinsä tähän peliin kokonaisuudessaan näissä finaaleissa. 

Game 4 Spekulaatioita 

Mikä on Pittsburgh peli-ilme? Onko se nälkäisempi vai onko Nashville kotonaan vain niin kova, että Nashville pystyy tekee uudestaan G3 pelin

- Palaako Nick Bonino kokoonpanoon,  vaikka on vähän jalassa pipi.  Kepeillä kävellyt, mutta oliko vain sivussa "ei pakkovoitto" takia?   Pittsburgh joukkueen paras aloittaja ja alivoimapelaaja. 

- Pystyykö Nashville jälleen hyvään erikoistilannepelaamiseen?  G3 yksi ratkaisu oli, kun Nashville onnistui heti ylivoimalla 2/2, kun Pittsburgh sai koko pelissä ylivoimalla 0/3 maalia.   Tässä on yksi ero, kun Nashville teki 2/3 Pittsburgh sai 0/3 ylivoimalla koko pelissä. 

- Nashville kotiyleisön edessä on ihan huikea pelata. Yleisön tuki Smashville:ssä on ihan käsittämätöntä.  Onko Pittsburgh yksinkertaisesti liian kovassa paikassa ja sulaa siellä muiden joukkueiden tavoin?

 

Kemmun Finaali-tilastot

2017:  2/3    Kaikkiaan:  13/14....koitetaan pitää hyvänä :thumbup:

 

Game 4  Ma-Ti yönä peli alkaa klo 03.20 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Maalivahdit

Murray / Rinne:  Molemmat ovat olleet hyviä.  Tämä taisto on 50-50.  Rinne ei oikein Pittsburgh kotihallissa voinut maaleille paljon mitään ja ei myöskään Murray G3 pelissä oikein voinut mitään,  vaikka sinne sujahti. 

Veto hipaisee pakkia sormeen ja muuntaa suuntaa,,läpiajo,  maalin takaa pomppiva kiekko kulmalle,  josta nopea veto...Ei Murray kauheasti mitään voinut. ..1 maali G3 tuli, kun Pittsburgh pelaajat sähläsi keskialueella ja oliko Kessel?  Jonka luistimeen osui ja siitä Nashville sai vastahyökkäyksen,  mikä johti maaliin. 

G2 pelissä ne nopeat 3,erän maalit myös oli hyviä ja joku Malkin napakka rannari,  niin ei sille voi mitään. 

Toki torjuttavissa olevia on varmasti,  mutta aina ei vain kaikkea saa kiinni.  

 

 

Huomioitavaa 

Nashville yleisö psyykkasi Murray:ta G3 ottelussa  huutaen "Murray you suck ja it's all your fault " 

http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/gotta-hear-predators-fans-demonstrate-wonderful-atmosphere/

 

Kestääkö Murray?   Ainakin Kilpeläinen suli Raumalla vastaavanlaisessa  tilanteessa.  

Se ei ole helppo paikka molarille, mikäli tulee epävarma olo ja yleisö huutaa varsinkin Smashville:ssä missä yleisö on aika tiiviinä ja kentän lähellä joka paikassa.  

Nämä on niin henkimaailman juttuja, että mikä puree kehenkin ihmiseen.  Ainakaan G3 pelissä ei Murray tuntunut tuosta välittävän, mutta kuitenkin meni 5 maaliin ja mikäli psyykkaus jatkuu ens pelissä ja sinne sujahtaakin helpohko,  niin meneekö Murray luottamus?  

Nashville kotiyleisö 

oli huikea kuunneltavaa,  kun elävät niin tuossa pelissä ja jatkuvaa ääntä pitää.  Nashville saa tuosta kauheasti lisä-virtaa ja se on yksi iso juttu tähän sarjaan.  

Crosby /Malkin olivat aika näkymättömiä koko pelin. Nostavatko tasoa vai onko Nashville vain kotona niin hyvä jengi ja vaihtoetunsa johdolla saavat Penguins tähdet  näyttämään huonolta? 

Erittäin mielenkiintoinen G4 on tulossa... G4 luultavasti kertoo eniten mihin sarja kääntyy...pystyykö Nashville tuolta nousemaan vai onko konemainen Pittsburgh kuitenkin sen verran rutinoitunut ja vie väkisin itselleen ottelupallot?  

 

 

@Skynyrd  jos oot täällä, niin miltä finaalit on näyttäneet?  Olisi kiva kuulla NHL -fanilta näkemystä, kun jo 3 peliä pelattu :)

 

Link to post
Share on other sites

Pittsburgh Penguins

Nick Bonino saattaa palata G4 ensi yön otteluun.  Kyseessä olisi iso apu, sillä Bonino on iso-osa alivoimapeliä ja joukkueen paras aloittaja ollut finaaleissa.  Tämä olisi huikea lisä ja auttaisi paljon Penguins:iä nappaamaan se iso vierasottelu

Matt Murray;

Kun hän on kokenut tappion Poffeissa niin tappion jälkeisen pelin saldo on: 7-0 ( 7 voittoa tappiota) 

Koko juttu:  https://www.nhl.com/penguins/news/pens-report-060417/c-289774976

 

Ensi yönä on sarjan kannalta isoin ottelu...Kannattaa herätä yöllä klo 3,20 alkaa ottelu.   

 

Link to post
Share on other sites

Game 4

Nashville Predators -  Pittsburgh Penguins 4 - 1

Sarja: 2 - 2

 

En katsonut peliä, joten eipä siitä sen enempää

Kumpikin on kova kotonaan.

 

Tämä Osui jo

On 27.5.2017 at 18.25, Kemmuru said:

BETSI VIHJE 

OTTELUSARJASSA: Over 5,5 peliä

Kerroin : 1,55 ( Unibet )

Kemmu antaa Osumis %;  88 %  

SE MENI OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

 

GAME 6 LÄHTÖKOHDAT

SARJA: 3-2 Pittsburgh johtaa sarjaa 

G1-5: Kaikki olleet murskaavia kotivoittoja ..Toki G1 oli numerollisesti tasaisin 

 

Pittsburgh Penguins 

Kaikki Stanley Cup mestaruuden Vieraskaukalossa 

- Voittanut yksittäisen G6 pelin finaalissa saldolla 3-1 

Nashville Predators 

ei ole ollut kertaakaan finaaleissa aikaisemmin 

- 1,kerta koko poffeissa, kun on pakkovoitto edessä 

 

Tilastoja

Yksittäisen G6 pelin on idän-joukkue voittanut 5 kertaa ja lännen joukkue on voittanut tämän yksittäisen pelin peräti 9 kertaa 2000-luvulla Stanley Cup -finaalissa ,,Nashville 1pst

 

Stanley Cup on Ratkennut tässä G6 pelissä peräti 8 kertaa, kun taas G7 on tarvittu 6 kertaa 2000-luvun Stanley Cup - finaalissa. ..Pittsburgh 1pst 

 

Pittsburgh Penguins twitter kertoo

Kokoonpanot pysyy samana 

Guentzel-Crosby-Sheary

Wilson-Malkin-Kessel

Rust-Cullen-Kunitz

Hagelin-Rowney-Hornqvist 

 

Dumoulin--Hainsey

Maatta--Daley

Cole--Schultz

Murray 

 

Malkin sanoo sen hyvin   https://mobile.twitter.com/PensInsideScoop/status/873033751688654850

Malkin: "Last two games (in NSH) we did not play great... but after this win I think we have more confidence. We go to Nashville to win"

 

Ennen G3-4 johdat 2-0, niin ei ole pakkovoittaa,,heti G5 kun 2-2- pakkovoitto niin kumpi sen voitti ja aika hyvin? Pittsburgh 

Malkin ja Crosby jos pääsevät pelipäälle ja Nashville vähänkin pelaa huonosti,  niin ratkee sarja tänään. 

 

Katsotaan kuinka käy

On 3.6.2017 at 13.32, Kemmuru said:

Betsi vihje

 

Pittsburgh voittaa sarjan: 4-1

Kerroin : 3,00 ( Unibet )

 

Pittsburgh voittaa sarjan : 4-2

Kerroin : 5,40 ( Unibet )

 

Tästä saa kyllä ilmasta rahaa, mutta eri asia on, että kannattaako turhaan näitä silti nappaa. 

Aamulla voidaan katsoa olinko oikeassa  :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Jos ja kun toivottavasti Nashville voittaisi G6 pelin, niin sit olisi mielenkiintoista 

G7

On 2000-luvulla voittanut  kotijoukkue : 3  vierasjoukkue : kertaa 

Pittsburgh ei ole koskaan voittanut kotonaan Stanley Cup 

 

Pittsburgh Penguins jokainen Finaalin G7 peli on päättynyt Vieras voittoon 2008, 2009 

2000-luvulla ei ole kukaan voittanut 2 kertaa putkeen Stanley Cup -mestaruutta 

LYHYESTI 

PITTSBURGH VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G6 PELISSÄ 

NASHVILLE VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G7 PELISSÄ 

 

Toivottavasti Nashville voittaa tänään ja sen jälkeen myös StanleyCup mestaruuden.  

Link to post
Share on other sites
5 minuuttia sitten, Kemmuru said:

Jos ja kun toivottavasti Nashville voittaisi G6 pelin, niin sit olisi mielenkiintoista 

G7

On 2000-luvulla voittanut  kotijoukkue : 3  vierasjoukkue : kertaa 

Pittsburgh ei ole koskaan voittanut kotonaan Stanley Cup 

 

Pittsburgh Penguins jokainen Finaalin G7 peli on päättynyt Vieras voittoon 2008, 2009 

2000-luvulla ei ole kukaan voittanut 2 kertaa putkeen Stanley Cup -mestaruutta 

LYHYESTI 

PITTSBURGH VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G6 PELISSÄ 

NASHVILLE VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G7 PELISSÄ 

 

Toivottavasti Nashville voittaa tänään ja sen jälkeen myös StanleyCup mestaruuden.  

Lisätään vielä että 

2003 finaaleissa  

Devils - Anaheim kaikki ottelut G1-7 päättyivät kotivoittoon. ..Tätä ei ole muuten tapahtunut 

Link to post
Share on other sites
23 minuuttia sitten, Kemmuru said:

Jos ja kun toivottavasti Nashville voittaisi G6 pelin, niin sit olisi mielenkiintoista 

G7

On 2000-luvulla voittanut  kotijoukkue : 3  vierasjoukkue : 3 kertaa 

Pittsburgh ei ole koskaan voittanut kotonaan Stanley Cup 

 

Pittsburgh Penguins jokainen Finaalin G7 peli on päättynyt Vieras voittoon 2008, 2009 

2000-luvulla ei ole kukaan voittanut 2 kertaa putkeen Stanley Cup -mestaruutta 

LYHYESTI 

PITTSBURGH VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G6 PELISSÄ 

NASHVILLE VOITTAA CUP TODENNÄKÖISESTI G7 PELISSÄ 

 

Toivottavasti Nashville voittaa tänään ja sen jälkeen myös StanleyCup mestaruuden.  

 

16 minuuttia sitten, Kemmuru said:

Lisätään vielä että 

2003 finaaleissa  

Devils - Anaheim kaikki ottelut G1-7 päättyivät kotivoittoon. ..Tätä ei ole muuten tapahtunut 

Yön peliä kun odotetaan, niin puhutaan jo tulevasta G7 pelistä

 

Noissa on tilastoja tulevaan  G7 peliin 

se  jäi vielä kertomatta, että 

Pittsburgh on jokaisena Stanley Cup keväänä pudottanut Washington Capitals jatkosta.

 

Nashville olisi hyvä voittaja ja toivottavasti he tämän hoitaisi :)

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
    • ESL Pro League VP: TheMongolz - Vitality | TheMongolz +1.5 | 2.00 (Pinnacle)   PK: Virtus.pro - SAW | Virtus.pro -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: G2 - M80 | Yli 2.5 karttaa | 2.15 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   TheMongolz - Vitality  TheMongolz +1.5 | 2.00 | Pinnacle   TheMongolz voitti alkusarjan peleissä Falconsin ja G2:n. Falconsia vastaan voitto tuli tiukan väännön päätteeksi, mutta G2:ta vastaan mongolialaisjoukkue oli suorastaan murskaavassa lyönnissä. TheMongolz on ehkä viimein tekemässä lopullista läpimurtoaan kansainväliselle tasolle ja tähän asti nähdyn perusteella sillä on ainekset tehdä tuhoja myös huippujoukkueita vastaan. Vitality otti omissa avausotteluissaan rutiinivoitot Sharksia ja BetBoomia vastaan. Joukkuetta ei ole vielä kovin lujasti testattu, mutta kyllä Vitalityn peli on edelleen todella laadukasta. Pelaamissaan otteluissa Vitality on pelannut varmasti, vaikka yksittäisissä kartoissa on pientä ailahtelua havaittavissa. Joka tapauksessa Vitality on hyvissä asemissa koko turnauksen voittospekulaatioita ajatellen. Karttavetossa TheMongolz poistaa Vertigon ja Vitality bannaa Ancientin. TheMongolz ottanee kartakseen Miragen tai Infernon. Vitality luottanee omalla karttavalinnallaan Anubisin tai Nuken.   YHTEENVETO Vitality lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Eliittijoukkueen peli on ollut tässä turnauksessa totutun vahvaa, vaikka kovin laadukkaita joukkueita Vitalityn ei ole tarvinnut vielä kohdata. TheMongolz on pelannut tässä turnauksessa niin ikään todella vahvasti ja ennakkoluulottomalla pelillä joukkue pystyy yllättämään myös itseään laadukkaampia joukkueita. Molemmat joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin ja tässä pelissä ratkotaan se, kumpi saa automaattisen paikan puolivälieriin. Motivaatiotaso ei välttämättä ole siis maksimaalinen ja mielestäni tämä asetelma suosii TheMongolzia. Vitality tietenkin ansaitsee olla tämän ottelun suosikki ja peruspelin pitäisi riittää ottelun voittoon, mutta TheMongolz on pelannut tähän asti niin hyvin, että sillä voi olla mahdollisuus vähintään yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...