Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo Fifa Confederation Cup

Venäjä - Portugali: 

peli-ideat:

 1.puoliaika x @2.05 unibet , haiskahtaisi jopa maalittomalta avauspuolikkaalta.

Portugali voittaa päästämättä maalia ja Ronaldo tekee maalin @6 nordicbet , vähämaaliseen arveltuun otteluun tehokas ratkaisija Portugalin vähintään yhden maalin voitolle.

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

FIFA Confederation Cup jalkapallo klo.18:00

Venäjä  Venäjä - Portugali  Portugali

Portugali @2.02 Tembobet

Otetaas Portugalia jo huomisesta Confederation Cupista.

Portugalilla on mielestäni oikeenkin hyvät saumat ottaa voitto tästä.Venäjän peli Uusi-Seelantia vastaan ei ollut mitenkään hyvää,mitä kattelin sitä vaikka voittivatkin 2-0 ja toinenmaali merkattiin vielä Uusi-Seelannin omaksi.Venäjän peliin varmasti vaikuttaa hyökkääjä Dzyuban ja keskikentän Dzagoev puuttuminen joukkueesta.Venäjän hyökkäyksiin lähteminen kankerteli Uusi-Seelantia vastaan,eli se oli hitaanpuoleista,joten Dzyuban ja Dzagoev puuttuminen näkyy.Nyt Venäjällä on vastassa nimekäs Portugalin ryhmä,joka on aivan eriluokkaa mitä Uusi-Seelanti.Jokainen joka katsoi Portugalin pelin Meksikoa vastaan niin huomasi miten nopeasti Portugali lähti hyökkäyksiin/vastaiskuihin.Hidas Venäjän puolustus tulee olemaan vaikeuksissa nopean ja terävän Portugalin hyökkäyslinjan kanssa.Eiköhän cr7+muut taitavat kumppanit parit iske Venäjälle ja se riittänee voitton.

 

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Emperor Cup, Japani, KLO 13.00

Kyoto - Azul Claro Numazu

Valinta: Kyoto

Kerroin: 1.80 (Bet365) 

Kyoto pelaa sarjatasoa ylempänä, toisella sarjatasolla. Vierasjoukkue Azul Claro Numazu taas pelaa kolmannella sarjatasolla, eikä sielläkään pelaa kovin laadukkaalla joukkueella.   

Cupin ensimmäisellä kierroksella Azul Claro kaatoi viidennellä sarjatasolla pelaavan Saurcos Fukuin kotonaan vain niukasti. Se ei kovin vakuuttava esitys ollut, vaikka Azul Claro pelasi lähes optimaalisella avauksellaan. Tänään se kohtaa sitten vieraissa huomattavasti kovemman joukkueen. 

Kyoto on lähes pääsarjatasoinen joukkue ja uskon sen etenevän tästä kevyesti jatkoon, vaikka se hieman kierrättäisi. Kyoto ei ole Cupissa viime vuosina juurikaan hävinnyt muille kuin pääsarjajoukkueille tai J2 Liigan kärkijoukkueille. Nyt sillä on mahdollisuus edetä helpohkosti jatkoon ja sen mahdollisuuden uskon sen haluavan käyttää. 

Kummallakin on yhtä lyhyt aika seuraavaan otteluunsa. Tämä ottelu ratkeaa yksinkertaisesti tasoeroon. Kyotolla ei todennäköisesti ole suunnitelmissa kovin paljoa antaa Azul Clarolle etumatkaa kierrätyksen muodossa, mutta Azul Clarolle taas kierrättäminen tekisi hyvää tässä vaiheessa, sillä eihän sen jatkomahdollisuudet cupissa kovin realistiset ole. Otteluruuhkaa sillä pukkaa ja puoliammattilaisjoukkueella saattaa olla tiukat paikat. 

suurella todennäköisyydellä Kerroin tulee valahtamaan alemmas

Tulosveikkaus: 2-0

 

Kohde menee oikein, kun Kyoto voittaa

Link to post
Share on other sites

Tennis: Lontoo ATP

Gilles Muller - Jo-WIlfred Tsonga : ottelussa 3 erää @2.2 unibet

- Melkoista paukutusta luvassa Lontoon viheriöllä, kun kovalyöntiset pelaajat kohtaavat. Molemmat luottaa syöttöönsä ja näin ajattelisin matsista tulevan tasainen.

Tennis: Birmingham WTA

Barbora Strycova - Ashleigh Barty : yli 27.5 peliä ottelussa @3.7 unibet

- Molemmat syötelleet hyvin viime otteluissa, 3 erää tarvitaan, mutta lähtökohdat ovat siihen hyvät.

Tennis: Lontoo ATP

Grigor Dimitrov - Julien Bennetteau : Bennetteau Julien -1,5 erää @8 unibet

- Tennispäivän yllättäjä, otetaan siihen sitkeä konkari Bennetteau päihittämään ailahtelevan Dimitrovin.

 

Link to post
Share on other sites

ETELÄ-KOREA: K-League Classic jalkapallo klo.13:00

Gwangju  Gwangju - Suwon  Suwon

BTTS @2.05 Bethard

Korean futista ja tästä on ennakkoon tulossa tiukka ja tasainenvääntö,mitä nämä joukkueet ovat aikaisemmin tehneet,kun kohdanneet.Gwangju on kotonaan pelaillut ihan mukavasti,mutta tasuriin on moni ottelu päättynyt kotona sekä vieraissa.Tämä on Gwangjun 7 kotikamppailu ja noissa kuudessa edellisessä se on kerran jäänyt maaleitta,eli maaleja se pystyy kotonaan tekemään vaikkei voittoja ole niinkään tullut.Suwon on sarjanparas vierasporukka.Se on napsinut vieraissa ylipuolet enempi pisteitä mitä kotona ja joukkue keikkuisikin kärkipaikoilla jos kotona kulkisi paremmin.Tämä on Suwonin kahdeksas reissupeli ja se on kerran jäänyt nollille ja sekin oli viimeksi sarjakärki Jeonbukia vastaan.Muuten se on pystynyt jokaiselle tähänmennessä saanut sen yhden iskettyä ja useasti jopa kaksikinkertaa.Joukkueitten viidestäedellistä keskinäisestäkohtaamisesta 4 on päättynyt tasan ja kolmesti lopputulos on ollut 1-1,eli varsin tasuripainotteisesti on menty viimevuosina.Gwangju on 3 kertaa kotona saanut pidettyä maalinsapuhtaana,mutta nyt näyttäisi siltä,että sarjanparas vierasjengi ja eniten osumia reissuotteluissa tehnyt Suwon tullee maalintekemään.Lisäksi,kun Suwon ei noissa ainoassakaan vieraspelissään ole pystynyt pitämään maaliansa koskemattomana niin btts on mielestäni tähän hjyväveto sanos venäläinen.

 

Link to post
Share on other sites

Emperor Cup, Japani, KLO 13.00

Omiya Ardija - Tonan Maebashi

Valinta: Omiya Ardija -2.5

Kerroin: 2.18 (Marathonbet) 

Ottelussa kohtaavat pääsarjajoukkue Omiya Ardija sekä kuudennella sarjatasolla pelaava amatöörijoukkue Tonan. Tasoero on aivan valtava, eikä Omiya Ardija varmasti lähde aivan ykkösmiehistöllään otteluun. 

Omiya Ardijan päävalmentaja Akira Ito painotti kuitenkin haastattelussaan, että tänään ei haluta jättää mitään sattuman varaan. Omiyalla menee sarjassa heikosti ja onnistumisia halutaan hakea nyt Cupin puolelta. Omiya on menestynyt yleensä hyvin Cupissa ja viime vuonna se eteni aina välieriin asti. Omiya on myös asennoitunut viime vuosina ihailtavan tosissaan sitä itseään heikompia vastaan. 

Japanin kuudennestä sarjatasosta ei löytynyt juurikaan tietoa, mutta neljännellä sarjatasolla ei ole ainuttakaan ammattilaisjoukkuetta, joten kuudes sarjataso ei voi kovin laadukas olla. Vaikka Omiya kierrättäisi joukkuettaan, en usko Tonanilla olevan mitään jako tässä. 

Vaikka tasoitus on melko suuri, valtavan tasoeron, Omiyan cup-historian ja valmentajan puheiden perusteella uskon Omiyan kolmen maalin voiton olevan hyvinkin mahdollinen

 

Tulosveikkaus: 4-0

 

Kohde menee oikein, kun Omiya Ardija voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla

Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

PS Kemi - Fc Lahti : puoliaika, jolla enemmän maaleja: ensimmäinen puoliaika @3.25 nordicbet

- Lahti on pelannut jo neljä maalitonta kamppailua putkeen, nyt vastassa mukavaan vireeseen yltynyt Kemi. Avauspuolikkaan yksikin maali voi riittää ottelun loppulukemiksi.

Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

PS Kemi - FC Lahti

Lähtökohdat otteluun ovat selvät:

1. Kemillä viimeisin tappio vajaa kuukausi sitten Vepsulle kotona, tämän jälkeen voitot Ilveksestä, MIFK:stä ja viime kierroksella HIFK:stä, tasuri kotona JJK:ta vastaan. Lahti pitänyt oman pään puhtaana viidessä viimeisessä, neljässä niistä jäänyt myös itse maaleitta. 

2. Kemin Valencic siirtyi maalintekijätilaston kärkeen (7), kun Morelos kaupattiin Rangersiin. Tehnyt neljä maalia viimeisiin kolmeen peliin, kakkosena sisäisessä pörssissä vaihtomies Karjalainen. Lahti ottaa varmasti miehen tarkkaan syyniin, riittääkö Kemillä laajuutta?

3. Lahden valmentaja Korkeakunnas peräänkuuluttaa aktiivisempaa peliä tähän otteluun, tasapeliinkin oltaisiin kuitenkin varmasti tyytyväisiä, koska keskikasti on tiukassa sumpussa. 

4. Lahdella tehokkaampi puolustus, Kemillä tehokkaampi hyökkäys, kumoavatko toisensa?

5. Molemmat pääsevät hyvillä miehityksillä otteluun, lisämausteena Kemin ex Tommi Taimi pelaa entistä seuraansa vastaan.

Lähtökohdat huomioiden odotan tästä vähämaalista ottelua, maali jompaankumpaan suuntaan.

Pelivihje: Alle 2 maalia AH 2.13 Pinnacle void

Lisävihjeet Viron Cupista ilman perusteluita: 

Top 1: FC Eston Villa 2.20 @ Coolbet väärin

Top 2: Kuusalu JK Rada 1.85 @ Coolbet väärin

Top 3: JK Welco Electer -2 EH 1.72 @Coolbet väärin

 

Pelivihjeet 2017: (18-4-18)

Palautus tasapanoksin (ROI): 95,5%

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga

Aiheeseen liittyvä kuvaPS Kemi - FC Lahti Kuvahaun tulos haulle fc lahti

Klo: 18:30

Valinta: PS Kemi o1.5 goals @3.25 (Bet365)

Suomen ihanaa veikkausliigaa on tarjolla 3 peliä ja tämä kohde on pistettävä testiin. PS Kemi on pelannut 4 viimeistä peliä erittäin loistokasta jalkapalloa ja pisteitä on tullut 10 eli 3 voittoa ja 1 tasapeli. Kemin pelaaminen ja hyökkääminen on priimaa tällä hetkellä, se näkyy viime peleistä kun 10 maalia on tehty 4 viime pelissä. Hyökkääjä Valencic on hirmuvedossa ja monipuolinen pelaaja on pommittanut 5 maalia 4 pelaamassaan ottelussa. Tänään vierellä pelaa luultavasti Ceesay, joka on hyvä maalintekijä myös, mutta ei ole saanut maaleja aikaseksi vähään aikaan. Tänään varmasti Ceesay ja Valencic luo paljon paikkoja ja Ceesaykin pääsee maalaamaan ehkä tänään. FC Lahdella on ollut tuskaa maalinteossa ja 4 viime peliä on päättynyt käsittämättömästi 0-0 tasureihin. Puolustus on toiminut kyllä, mutta maaleja ei ole saatu millään tehtyä. Tänään viime kauden Kemin pelaaja pelaa tänään Lahden paidassa, se vähän auttaa Lahtea maalinteossa. Lahden paras maalintekijä on Garcia Dutra eli Stenio brasilialainen pelajaa, jolta taitoa löytyy. Tänään uskon että Lahden maalihanat aukeaa vihdoin.

Odotan tästä pelistä overia, ottaen huomioon Kemin vireen ja Valencicin loistavat otteet. Lahti on varmasti hionut kuvioita paljon harjoituksissa ja ongelmia on tsekattu tarkasti. Kohde menee oikein kun Kemi iskee vähintään 2 maalia.

LYCKA TILL! :clap: ps. Tulokseksi veikkaisin 2-1 Kemi

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Etelä-Korea 13:00 Incheon - Jeonbuk Pelivalinta: Btts Kyllä @ 1.87 Pinnacle Varsin tasaväkiset joukkueet kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on laadukkaat hyökkääjät tähän sarjaan, mutta puolustamisessa on molemmilla joukkueilla petrattavaa. 
    • Jalkapallo Australia A-liiga 12:00 CCM - Adelaide Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.87 Pinnacle CCM tarvitsee pisteen tästä ottelusta jotta se voittaa A-liigan runkosarjan. Kuinka tärkeä sitten tämä runkosarjan voitto heille on kun joukkue kuitenkin vähintään kakkonen ja sillä on lunastettu suora välieräpaikka. Adelaide jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta varmasti haluaa sekin päättää kauden voittoon.  Näen aineksia ottelussa suuriin maalimääriin sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viimeaikoina ja varsin runsasmaalisia otteluita. 
    • Mlb, Baseball Mariners - Braves Vihje : Braves yli 4.5 juoksua + Braves -1,5 3.6@ Bet365 4:40 Bravesilla todella hyvä syöttäjä ja varmasti haluavat voittaa tämän pelin eilisen sirkuksen jälkeen.
    • Mlb, baseball Pirates - Athletics Vihje : yli 9.5 3,10@ bet365 4:40 Tässä kaksi hyvin heikkoa syöttäjää ottaa yhteen ja joukkueet puolustuksellisesti ovat hyvin heikot.
    • Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 04:30 Uskon alusta asti Coloradon olevan vahvoilla, ja tänään laittavan ottelusarjan pakettiin. Parempi veskari ja laajempi hyökkäyskalusto siivittää vierasjoukkueen tänään voittoon.    bet builder : Colorado ML, Nichuskin o0,5 pistettä, 1st result x2, Jets no score a goal in first 10 minutes @3,60 @bet365
×
×
  • Create New...