Jump to content

Recommended Posts

cb3095534162c557047fc50f66eb49ba.pngd394bb3fa3cbd51886fa92e4f609b49c.png

Eikun siis...

b263bfc9545b18b1241e459d8396779e.png

 

Heipodei, tähän olisi tarkoitus laittaa blogi/seuranta pystyyn laittamistani Valioliiga-vedoista. Valioliiga, brittifutiksen korkein liigataso ja ylpeyden aihe, on ollut lähellä sydäntä vuosien ajan ja myös itselleni yksi osuvimmista liigoista betsata, joten ajattelin pyhittää tämänä blogin F1-blogin kaveriksi syksyn ja kevään ajaksi. Yritän myös mahdollisesti laittaa jotain lyhyitä perusteluja kohteiden ohessa. Tuttuun isänmaalliseen tapaan käytän Veikkauksen kohteita ja kertoimia näissä vedoissa.

 

Eiliseltä ehti jo osua Arsenal ja Yli 2,5 maalia | 1,83 ja sen pidemmittä puheitta tässä ovat päivän kohteeni.

 

Watford - Liverpool | Over 2,5 maalia | 1,75

Liverpoolin pre-season oli erittäin vakuuttava, muistaakseni ilman tappioita. Hyökkäysvoimaa löytyy avausotteluun, vaikka tähtipelaaja Philippe Coutinho ei pelaa selkävamman takia. Poolin puolustus herättää kysymyksiä ja viime kaudella monet Liverpoolin ottelut olivat maalirikkaita. Watfordin uusi koutsi Marco Silva näytti kykyjään viime kaudella Hullin peräsimessä ja nyt hänen projektina on nostaa Watfordia kohti ylempää keskikastia. Yleensä Valioliigan avauskierrokset ovat olleet varsin viihdyttäviä ja maalirikkaita ja jos eilinen Arsenal - Leicester -peli antaa jotain osviittaa, niin sama jatkuu tänäänkin ja siksi laitetaan overit testiin.

 

Crystal Palace - Huddersfield | Crystal Palace | 1,75

Nousijajoukkue Huddersfield nousi täksi kaudeksi ensimmäistä kertaa modernin Valioliiga-aikakauden aikana brittifutiksen ykköstasolle. Fanit ovat varmasti täpinöissään, mutta realiteetit täytyy silti tunnustaa. Pelaajamateriaali ei tule riittämään ja pudotus takaisin Championshippiin vaikuttaa ennakkoon todennäköiseltä. Crystal Palace pelasi viime kaudella hyvän loppukauden ja nyt Ajaxista tutun mestariluotsi Frank de Boerin johdolla joukkue hakee tasaisempaa kautta. Palacella on yksinkertaisesti parempi materiaali ja kotietu, mitkä pitäisi siivittää Palacen voittoon avausottelussaan. 

 

Chelsea - Burnley | Over 2,5 maalia | 1,63

Chelsean pre-season ja siirtomarkkinabisnes eivät ole olleet kovin vakuuttivia. Mestariluotsi Antonio Conte ei ole saanut kaikkia haluamiinsa pelaajia ja esimerkiksi Diego Costan ja Nemanja Maticin pelit Bluesissa päättyivät viime kauteen. Nyt Alvaro Moratan johdolla joukkue pyrkii puolustamaan titteliään ja mikä sen parempi paikka aloittaa se, kuin omalla kotistadionilla heikohkoa Burnleytä vastaan. Burnley oli viime kaudella heikko vierasjoukkue ja nyt he menettivät kenties parhaan pelaajansa Andre Grayn Watfordiin. Over on tähän varmahko valinta, sillä Chelsealta löytyy hyökkäysvoimaa ilman loukkaantunutta Eden Hazardiakin, mutta puolustus ei järin vakuuttanut Community Shield-ottelussa Arsenalia vastaan. Burnley saattaa tämän pienen epävarmuuden hyödyntää ja iskeä myös maalin.

 

Brighton - Manchester City | Manchester City -1 | 1,95

Mielestäni päivän maistuvin kohde. Suurin mestaruussuosikki Manchester City kohtaa avausottelussaan nousijajoukkue Brightonin. Manchester City teki kesällä osuvia pelaajahankintoja ja nyt Pep Guardiolan joukkueella ei ole enää tekosyitä hävitä mestaruutta. Manchesterin sinisillä on mieletön hyökkäyspotentiaali ja kunhan puolustus saadaan kuntoon, niin en näe minkään joukkueen pysäyttävän Cityä helposti tällä kaudella. Brighton on nousijajoukkueena mukava tuulahdus Valioliigaan, mutta jälleen materiaaliero paistaa selkeästi läpi enkä näe kotijoukkueela olevan minkäänlaisia mahdollisuuksia mahtiseuroja vastaan. City tulee tänään tekemään maaleja liukuhihnalta ja vähintään kahden maalin voitolle annetaan lähes kahden kerrointa, mikä on mielestäni oikein maukas kohde.

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Southampton - Burnley | Burnley +1 | 2,13   Keskinkertaisesti kauden aloittanut Southampton kohtaa loistavasti kauden aloittaneen Burnleyn. Kotijoukkue on helposta alkukauden ohjelmastaan hu

Southampton - Arsenal | Arsenal | 1,93   Southampton on sarjataulukossa 12. sijalla maalierolla 15-18, Arsenal 6. sijalla maalierolla 29-19. Kotijoukkue Southampton on pelannut odotettua hei

Bournemouth - Liverpool | Liverpool ja BTTS Yes | 2,95   Bournemouth on sarjataulukossa 16. sijalla maalierolla 15-20, Liverpool 6. sijalla maalierolla 34-20. Bournemouthin kausi on aaltoill

Eilinen meni oikein mukavasti, tänään on vielä kaksi ottelua avauskierrokselta kokeiluun.

 

Newcastle - Tottenham | BTTS | 1,75

Kolmas nousijajoukkue Newcastle saa heti avauskierroksella kovan haasteen Tottenhamilta. Rafa Benitezin luotsaamat joukot viettivät vain yhden kauden Championshipsissä ja nousivat nopeasti takaisin. Pelaajamateriaali on kohtalainen, vaikka Benitez on avoimesti ollut pettynyt hankintojen puutteeseen ennen kauden alkua. Tottenham sen sijaan lähtee kauteen lähes täsmälleen samalla koostumuksella kuin viime kauden joukkueella, joka sijoittui liigassa hienosti toiseksi. Tähtihyökkääjä Harry Kane lähtee hakemaan kolmatta perättäistä Golden Boot-palkintoa, mikä jaetaan liigan parhaalle maalintekijälle. Uskon Tottenhamin voittavan tämän ottelun rutiinilla, mutta Newcastlea on turha aliarvioida. Niin kuin Huddersfieldin huikeasta 3-0 voitosta saatiin huomata, nousijajoukkueiden paras mahdollisuus hyökätä on kauden alussa ja yrittää yllättää mahdollisesti unessa olevia top-seuroja.

 

Manchester United - West Ham | Under 2,5 | 2,05

Manchester United kohtaa avauskierroksen viimeisessä ottelussa West Hamin. United on vahvistunut kesän aikana täsmähankinnoilla - hyökkääjä Romelu Lukaku, keskikenttämies Nemanja Matic ja puolustaja Victor Lindelöf. United-luotsi Jose Mourinho pitää isokokoisista pelaajista ja kaikki edellämainitut pelaajat edustavat juuri tätä. Myös West Ham on uudistanut joukkuettaan merkittävästi. Maalia vartioimaan saatiin entinen City-veskari Joe Hart ja samasta puljusta tuotu puolustaja Pablo Zabaleta tuo vähintäänkin roiman määrän kokemusta takalinjoille. Myös hyökkäyssuuntaan on saatu hankittua tulivoimaa Marko Arnautovicin ja Javier "Chicharito" Hernandezin hankintojen myötä. Viime kaudella ManUn kotipelit jäivät usein vähämaalisiksi ja uskon trendin jatkuvan tälläkin kaudella. Mourinholle riittää se yhden maalinkin voitto, eikä nyky-Unitedissa aleta yltiöhyökkäämään johtoasemassa. Avauskierros on tähän asti ollut runsasmaalinen, mutta nyt haetaan tasoittavaa vähämaalista ottelua. 

Link to post
Share on other sites

Valioliigakierros numero #2 on tänään ohjelmassa ja kohteita on jälleen mielinmäärin.

 

Swansea - Manchester United | ManU -1 | 2,10

Manchester Unitedin kausi lähti erinomaisesti käyntiin, kun hyökkääjähankinta Romelu Lukakun johdolla ManU marssi 4-0 kotivoittoon. Joukkue näytti erittäin vakuuttavalta ja United on ehdottomasti yksi mestarikandidaateista tällä kaudella. Swansea sai taisteltua 0-0 tasurin Southamptonia vastaan, mikä oli oikein hyvä tulos heiltä. Tummia pilviä kuitenkin roikkuu ilmassa, sillä Swansean tähtipelaaja Gylfi Sigurdsson myytiin Evertoniin. Mielestäni ManUn materiaali on tällä hetkellä niin hyvä, että tälläisten matsien hoitaminen pitäisi olla kaiken järjen mukaan suupala suurseuralle. Pohdin myös tähän underia, mutta päädyin lopulta tasoitusvetoon. 

 

Bournemouth - Watford | Bournemouth | 1,83

Bournemouthin avausottelu oli kehno, häviten 1-0 West Bromille. Tuossa ottelussa ei kuitenkaan päästy näkemään joukkueen potentiaalia ja tänään Sunderlandista hankittu englantilaishyökkääjä Jermain Defoe saanee paikan avauskokoonpanosta muiden kesähankintojen ohella. Watford sen sijaan yllätti saavuttaessaan sarjapisteen Liverpoolia vastaan 3-3 tasapelillä. Tästä huolimatta en jaksa uskoa Watfordin mahdollisuuksiin vieraissa vahvaa kotijoukkuetta vastaan. Ottelu haiskahtaa runsasmaaliselta, joten overit ja BTTS ei olisi myöskään kovin huono valinta.

 

Leicester - Brighton | Leicester ja Over 2,5 | 2,40

Leicesterin avausmatsi Arsenalia vastaan oli varsin pirteä esitys. Joukkue oli yllätysvoitossa kiinni noin kymmenen minuuttia ennen loppua ennen kuin Arsenalin vaihtopelaajat käänsivät tilanteen kotijoukkueelle. Jamie Vardyn kaksi maalia tuovat varmasti uskoa tekemiseen vaikean viime kauden jälkeen ja Leicesterin Ketut ovat tunnetusti kova kotijoukkue. Brighton pelasi mukiinmenevän avausottelun Manchester Cityä vastaan, mutta lopulta selkäranka katkesi noin 70 minuutin kohdalla ja joukkue päästi kaksi maalia. Tähän olen hakenut hieman tavallista rohkeammin Leicesterin voittoa sekä overia, sillä kummankaan puolustus ei ole kovin vakuuttava, mutta parhaana päivänä etenkin Leicester pystyy maaleja mättämään. 

 

Southampton - West Ham | Under 2,5 | 1,80

Southampton jatkoi kotonaan siitä mistä jäi viime kaudella, eli ilman maaleja. Jostain syystä maalinteko kotistadionilla tuntuu olevan vaikeata Southamptonille ja tänään vastaan tulee ärsytetty West Ham. Joukkue otti nokkiin 0-4 Manchester Unitedilta, mutta tulos ei täysin kerro totuutta. Uskon edelleen, että West Ham tulee kaikkine pelaajahankintoineen olemaan tällä kaudella yksi mustista hevosista top 6-joukkueiden jälkijunaan. Prosessi saattaa viedä kuitenkin aikaa ja hyvin puolustavaa kotijoukkuetta vastaan voi maalit olla tiukassa. Mielestäni ottelu jää vähämaaliseksi, kenties jopa tasapeliksi. 

Link to post
Share on other sites

Eilinen meni vähän penkin alle, mutta sitä sattuu. Avauskierrokset vähän hankalia välillä ennustaa.

 

Huddersfield - Newcastle | BTTS | 1,78

Kahden nousijajoukkueen kamppailu käydään Huddersfieldin kotikentällä, jossa he voittivat Crystal Palacen 3-0 avauskierroksella. Huddersfieldin hyökkäys Steve Mounien johdolla oli varsin tehokkaalla pelipäällä ja tänäänkin voidaan odottaa kotijoukkueelta onnistumisia maaliverkkoihin. Newcastlen avausottelu Tottenhamia vastaan sujui kohtalaisen hyvin ennen kapteeni Jonjo Shelveyn punaista korttia, joka pilasi mahdollisuudet pisteisiin. Uskon silti Newcastlen kykenevän horjuttamaan Huddersfieldin puolustusta tänään ja tekemään vähintään yhden maalin. Aina luotettavan Livetulosten mukaan BTTS toteutui molemmilla kerroilla viime kaudella, kun joukkueet kohtasivat toisensa alemmalla sarjatasolla, mistä oli hyvä kaivaa inspiraatiota tähän vetoon.

 

Tottenhamin ja Chelsean välinen matsi on vaikea ennustaa Chelsean poissaolojen takia, joten taidan jättää sen välistä.

Link to post
Share on other sites

Manchester City - Everton | Everton +2 | 1,80

Man Cityn avausottelu oli jokseenkin nihkeä vaikka voitto tulikin nousijajoukkue Brightonista. Everton otti puolestaan keskinkertaisellakin suorituksella voiton Stokesta. Tänään joukkueet kohtaavat Cityn kotikentällä ja kotijoukkueen tavoitteena on tietenkin ottaa kolme pistettä keinolla millä hyvänsä kun taas Everton varmasti ottaisi pisteenkin mukaan. Viime kaudella Everton osoittautui tietynlaiseksi peikoksi Citylle, sillä Manchesterin siniset saivat vain yhden pisteen kahdesta keskinäisestä ottelusta. Evertonilla on hieman eurokiireitä näillä viikoilla, mutta kokoonpanoissa ei näyttäisi olevan merkittäviä muutoksia. Uskon Evertonin laittavan Man Cityn ahtaalle, vaikka Cityn materiaalin pitäisi kaiken järjen mukaan riittää voittoon.

Link to post
Share on other sites

Watford - Brighton | Watford | 1,85

@Sparkz laittoikin jo ihan hyvät perustelut tälle kohteelle pitkäveto-osioon, joten en ala kovin paljoa lisäilemään siihen. Watford on aloittanut erittäin hyvin uuden valmentajansa alaisuudessa, kun taas Brighton on aloittanut heikosti. Materiaali- ja kotikenttäetu menevät Watfordille enkä näe syitä sille miksi Watford ei pystyisi peliä voittamaan.

 

Newcastle - West Ham | West Ham | 2,65

Kaksi toistaiseksi alisuorittanutta joukkuetta kohtaavat kun edelleen maaleitta oleva Newcastle kohtaa niin ikään kaksi tappiota kärsineen West Hamin. Newcastlen peli on ollut erittäin tunkkaista etenkin hyökkäyssuuntaan eikä mikään pelin osa-alue ole järin vakuuttanut. Sen sijaan West Ham nousi viime viikolla 0-2 tappioasemasta yhden miehen vajaalla jopa tasoihin, mutta hävisi lopulta ottelun viimeisten minuuttien rangaistuspotkulla. Kesähankinta Javier Hernandez sai maalitilinsä auki kahdella maalilla ja tänään West Hamilla on lähes pakkovoiton paikka, muuten päävalmentaja Slavan Bilicin asema on vaakalaudalla. Edelleen uskon West Hamin materiaalin riittävän nousemaan pikkuhiljaa kohti keskikastia ja kokeiluun laitetaan vierasjoukkueen voittoa maukkaalla kertoimella.

Link to post
Share on other sites

Punainen on päivän väri näköjään, mutta ei luovuteta.

 

Manchester United - Leicester | Over 2,5 | 1,70

Täydelliset kaksi ottelua pelannut Manchester United kohtaa myös pirteästi aloittaneen Leicesterin. Molempien hyökkäyskoneistot ovat jauhaneet iloisesti maaleja - ManU on tehnyt kahdessa ottelussa 8 maalia ja Leicester 5 maalia. Mikä erottaa joukkueet on puolustuspää. United ei ole päästänyt maaliakaan kun taas Leicester on päästänyt 4 maalia. Näen ottelusta tulevan jokseenkin samankaltaisen kuin mitä ManUn aikaisemmat ottelut ovat olleet, mutta tällä kertaa vastustaja saattaa päästä myös maalinmakuun, sillä Leicester omaa vaaralliset vastahyökkäykset. Molempien joukkueiden peli-ilo on hyvällä tasolla, joten oletan matsista tulevan oikein viihdyttävä ja siten runsasmaalinen. Viimeiset kolme keskinäistä kohtaamista ovat olleet overeita ja uskon tämän tilaston jatkuvan tänään. 

Link to post
Share on other sites

Eilinen meni kieltämättä niin sanotusti ojasta allikkoon, mutta luotan siihen, että pikkuhiljaa nousua alkaa tapahtumaan.

 

Chelsea - Everton | Chelsea ja Over 2,5 | 1,93

Karmean avauspelin pelanneen Chelsean kausi on takaisin raiteillaan ja tänään he kohtaavat hyvin kauden aloittaneen Evertonin. Chelsea tosiaan voitti Tottenhamin viime viikolla ja janoaa lisää voittoja mestaruustaistelun ylläpitämiseksi. Joukkue saa takaisin Everton pelasi hienosti Manchester Cityä vastaan ja nappasivat ansaitun tasapelin. Chelsea omaa laajan hyökkäyspotentiaalin eikä Stamford Bridgellä olla totuttu peruuttelemaan minkään vastustajan edessä. Bluesin puolustus on kuitenkin ollut hieman epävarma kauden alussa eikä luottopuolustaja Gary Cahillin pelikielto auta asiaa. Everton on puolestaan onnistunut maalinteossa molemmissa pelaamissaan otteluissa Wayne Rooneyn johdolla, enkä ihmettelisi jos ex-ManU-pelaaja rokottaisi lontoolaisia tänäänkin. Everton tosin joutui tällä viikolla tekemään reissun Kroatiaan, jossa he pelasivat UEL-karsintaottelun ja väsymys saattaa painaa tässä ottelussa loppupuoliskolla. Joka tapauksessa matsista tullee tasainen, mutta uskon Chelsean pystyvän korjaamaan täydet pisteet kotiin rutiinisuorituksella.

 

West Bromwich - Stoke | West Bromwich | 2,30

West Bromwich on aloittanut kauden mahtavasti kahdella tyylipuhtaalla 1-0 voitolla. Tony Pulisin joukot ovat jälleen osoittaneet lujuutensa puolustuspäässä ja myös hyökkäyspäässä WBA on onnistunut tekemään tarvittavat maalit. Stoke aloitti kautensa 1-0 häviöllä Evertonia vastaan, mutta yllätti Arsenalin kotonaan voittamalla PSG:stä hankitun Jesé Rodriguezin maalilla ottelun 1-0. West Bromin ottelut ovat yleensä vähämaalisia ja 1-0 tulos on tullut tutuksi heille nykyisen valmentajansa alaisuudessa. Joukkue on kurinalainen ja hyvä erikoistilannejoukkue. Stoke on taas heikohko vierasjoukkue ja maalit tulevat tänään olemaan heille kortilla. Viimeisin keskinäinen kohtaaminen West Bromin kotikentällä päättyi 1-0 tulokseen ja uskon tänään tuloksen olevan hyvin lähellä samaa lopputulosta.

 

Liverpool - Arsenal | Liverpool | 2,00

Kaksi hyökköysvoimaista joukkuetta kohtaavat Anfieldillä, kun Liverpool vastaanottaa vieraakseen Arsenalin. Molemmilla joukkueilla on ollut omat vaikeutensa ensimmäisissä otteluissa. Liverpool jäi yllättäen Watfordia vastaan tasapeliin, kun taas Arsenal hävisi Stokelle. Liverpool ja Anfieldin kotikenttä ovat kuitenkin mille tahansa joukkueelle pelottava paikka tulla pelaamaan, etenkin top 6-joukkueille, joihin Arsenal kuuluu. Liverpoolin tehokkaisiin vastahyökkäyksiin ja kovaan prässäämiseen perustava pelitapa sopii juuri kovatasoisia joukkueita vastaan ja tähän varmasti Jürgen Kloppin suojatit luottavat tänäänkin. Arsenal on ollut sama vanha Arsenal. Puolustus vuotaa ja viimeinen ratkaisukyky jää joskus piippuun. Pistemenetyksiä tulee liikaa otteluista, joita lontoolaisten ei kuuluisi hävitä. Joukkue saanee Alexis Sanchezin takaisin kokoonpanoonsa, mutta pelikunto voi olla arvoitus. Maaleja tulee varmasti, mutta uskon Liverpoolin tekevän niitä enemmän.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Maaottelutauot on pidetty, jalkapalloliigat palaa normaaliin päiväjärjestykseen. Jospa saataisiin onnistumisia alle.

 

Manchester City - Liverpool | Liverpool +1 | 1,88

 

Lauantaipäivän herkkupala pelataan aikaisin päivällä kun Manchesterin siniset kohtaavat Liverpoolin. @Styge laittoikin jo hyvää ennakkosettiä pitkäveto-osioon ja kerroin onkin ollut jatkuvasti laskussa viikon aikana. Sekä City että Pool ovat aloittaneet pisteiden osalta kauden hyvin - molemmilla on 3 ottelusta 7 pistettä - mutta Cityllä on ollut yllättäviä vaikeuksia Evertonia ja Bournemouthia vastaan. Liverpool sen sijaan kärsi ainoan pistemenetyksensä Watfordille, mutta viime kierroksen 4-0 voitto Arsenalista oli myrskyvaroitus muille top 6-joukkueille Poolin iskukyvystä. Kummallakin joukkueella on mieletön hyökkäysvoima ja huterahko puolustus, joten maaleja tullaan tänään lähes takuuvarmasti näkemään. Uskon että Reds pystyy ryöstämään Etihadilta vähintään tasurin, sen verran vakuuttavaa heidän peli on ollut. Täytyy myös muistaa viime kaudelta Liverpoolin kivenkova saldo top 6-joukkueita vastaan - 0 tappiota.

 

Southampton - Watford | Under 2,5 | 1,75

 

Kaksi keskikastin joukkuetta kohtaavat Southamptonin kotikentällä ja ennusteena on vähämaalinen kamppailu. Laitoin pari kierrosta takaperin saman vedon Southhamptonin kotiotteluun, joka kuitenkin kaatui pelin muututtua West Hamin punaisen kortin myötä. Tästä huolimatta Southamptonin pelit ovat usein vähämaalisia etenkin kotonaan. Maalinteko on jo pitkään tuottanut vaikeuksia heille, enkä näe tälle muutosta tänään kun vastaan tulee pirteästi kauden aloittanut Watford. Marco Silva on näyttänyt pitkää nenää epäilijöille ja tuonut hyviä tuloksia joukkueelle alkukaudesta. Pelin ilme on todennäköisesti sellainen, että Silva asettaa joukkueensa puolustamaan ja Southampton yrittää murtautua läpi. Täten vähämaalinen tasuri on mielestäni hyvinkin todennäköinen vaihtoehto tälle otteluparille, mutta otetaan varman päälle underi.

 

Everton - Tottenham | Harry Kane tekee maalin | 2,30

 

Vähän erilainen kohde kuin mitä yleensä laitan, mutta Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kanen osalta maaleja voidaan ja pitääkin odottaa melkein jokaisesta hänen pelaamastaan ottelusta. Kanella on jostain syystä ollut etenkin elokuussa vaikeuksia saada palloa verkkoon eikä tämä kausi tehnyt poikkeusta vaan Englannin ykköshyökkääjä jäi jälleen maaleitta elokuun kolmessa pelaamassaan ottelussa. Yrityksen puutteesta ei kuitenkaan maalittomuus ole jäänyt kiinni - Kane nimittäin on laukonut enemmän kuin kukaan muu pelaaja liigassa alkukauden peleissä. Maajoukkuessa sentään maalihanat aukesivat ja olettaa sopii, että Kane aloittaa Golden Boot-jahtinsa mahdollisimman pian. Everton ei toki ole vastustajista helpoin kohdata heidän hyvän puolustuksen takia, mutta uskon Tottenhamin löytävän tien Evertonin verkkoon muutaman kerran tänään ja luotan Kanen avaavan vihdoin maalitilinsä tältä kaudelta.

Link to post
Share on other sites

Saatiinhan niitä osumia eilen, tänään testiin kotivoittoja.

 

Burnley - Crystal Palace | Burnley | 2,25

 

Toistaiseksi hyviin suorituksiin kyennyt Burnley kohtaa pahasti alisuorittaneen Crystal Palacen. Burnley on kiusannut suurempiaan alkukaudesta - voitto Chelseasta ja tasapeli Tottenhamista ovat vakuuttavia näyttöjä. Nämä tulokset ovat kaiken lisäksi tulleet vieraissa, mikä oli joukkueen heikko kohta viime kaudella. Kotipeleissä sen sijaan Burnley oli kivenkova viime kaudella, vaikka WBA:lle tulikin tappio ensimmäisessä kotipelissään. Crystal Palacen ensimmäiset ottelut ovat olleet katastrofaalisia. Joukkue ei ole tehnyt maalin maalia kolmessa pelaamassaan ottelussaan ja luotto Frank de Boeriin päävalmentajan paikalla on alkanut horjua. Itseluottamus on paljon vahvemmalla tasolla Burnley leirissä ja kotietu takaa ylimääräisen buustin tekemiseen, mikä siivittänee Burnleyn kauden ensimmäiseen kotivoittoonsa.

 

Swansea - Newcastle | Swansea | 2,25

 

Muutoksia pelaajamateriaaliin saanut Swansea kohtaa Rafa Benitezin Newcastlen. Swansean alkukausi on alkanut tasapaksusti, mutta suurempi puheenaihe Swansien kohdalla on ollut pelaajahankinnat. Gylfi Sigurdsson ja Fernando Llorente ovat pahoja menetyksiä, mutta joukkue kykeni tekemään hyviä täsmähankintoja. Wilfried Bony tuo hyökkäysvoimaa ja yllättäen lainalle saatu Renato Sanches tuo taitoa ja osaamista keskikentälle. Newcastle sen sijaan sai viimein avattua maalihanansa viime kierroksella surkeaa West Hamia vastaan, mutta kysymysmerkkejä Newcastlen pelaajamateriaalista silti leijuu. Esitykset eivät ole olleet tarpeeksi vakuuttavia ja nyt edessä on reissu Walesin etelärannikolle. Kohteessa on kieltämättä tasurin riski, mutta luotetaan siihen, että Swansea tulee energisenä ja uusista pelaajahankinnoista inspiroituneena nappaamaan kotivoiton.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Pesäpallo, miehet  KLO  15.00   Vimpelin Veto  -  Joensuu Maila    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Joensuu maila )  Kerroin :  1,96 ( PAF )    Nelonen näyttää suorana.    Espanjassa kohtaa miesten puolella ViVe sekä JoMa.   Kertointen puolesta ViVe lähtee isona ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Kuitenkin heidän talvikausi oli rikkonainen.  Oli sairastumista sekä uusi pelinjohtaja otettiin rinkiin vasta maaliskuussa.   Harjoitukset on jääneet vähemmälle uuden johtajan kanssa, joten kiva nähdä miten peli lähtee rullaamaan.   Mikko Kanalaon mitä ilmeisesti vielä sivussa tästä matkasta.  Tuo on takaisku,  vaikkakin ViVe on erittäin hyvä sisäpelissä.  Liigan paras.  JoMa puolestaan oli talvikaudella hyvä voittaen sen, niin nyt nähdäänkin onko kesävire mikä.   Joukkue sai hyvän   Niko Korhonen hankinnan, joka tuo kolmos lyöjänä hyvää strategiaa joukkueeseen.  JoMa ei toki ole mikään varma joukkue,  mutta pystyy tasapainoisella esityksellä haastamaan kenet vain tässä sarjassa.  Espanjassa on tekonurmi sekä paljon tilaa ympärillä.   Tuo on ViVe puolelle iso etu.   Eli kenttä saadaan rullaamaan,  kun se moodi lähtee päälle. JoMalle  Alusta ei ihan ole paras pomppulyönneille,  pystäri ja pienet lyönnit sit onkin arvoitus,  miten se tekonurmelle sopii.    Täten kertoimet ei sinällään toki valehtele.  Kuitenkin keskinäisissä on nähty paljon tasaisia otteluita.  Myös kauden alku on arvoitus molemmilla.   Mikäli ViVe ei saa hirveitä juoksumääriä kerralla,  niin uskon, että JoMa hoitaa itselleen jommankumman jakson.   Kotiutuskisassa pidän ViVeä niin isona suosikkina,  että X2 on ainoa oikea vaihtoehto vieraiden pelaamiseen.    Tasapelin hakeminen suoraan ei olisi mikään huono haku betsaajille myöskään.  Kuitenkin siinäkin on loistava kolmen kerroin.   Otetaan kuitenkin itse turvallisempi X2 vaihtoehto.      Kunhan Joensuu maila ei häviä varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO  17.00    Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  2.65 ( PAF )   Game 5.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/4    VUOSI 2023 G1:  TAPPARA,   G2:TAPPARA , G3: PELICANS  G4: TAPPARA,  g5:  Tappara johti 2-0, kunnes Aleksi Valavuori twiittasi " Juhlat voi alkaa.  Tappara on mestari "   no ajassa 59,59 Savinainen 4-4 tasoitus ja vasta jatkoilla Tappara voitti    Vuosi 2024 G1:  TAPPARA,  G2: TAPPARA  G3: PELICANS  G4:  Pelicans 2-0, 2,erää pelattu  Aleksi Valavuori twiittaa  "Tappara telineissä,  Pelicans ylivoimainen "...   TAPPARA VOITTAA 3-4..   ALEKSI VALAVUORI LAUANTAINA :   "LLEVERKUSEN PUTKI POIKKI, , NO LISÄAJALLA LEVERKUSEN 2-2 TASOIHIN...  KIITOS MIDAS    TÄNÄÄN TAPPARA - PELICANS  Mikäli Tappara johtaa,  niin viime vuoden tapaan Aleksi Valavuori tulee twiittaa "Tappara juhlat alkaa/ on se mestari ym"... Tämän jälkeen Pelicans tulee rinnalle  Viime vuonna Savinainen 59,59 pelasti tilanteen,  mutta lähden rohkeasti veikkaamaan että ei pelasta tänä vuonna.   SARJAVEDOT TULEE VIELÄ KOTIIN POJAT   Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.    --  Finaalivihjeitä on sinällään haastava vihjaa,  kun Aleksi Valavuori jinxaa nää mun vihjeet aina.    Sikäli kova saavutus, että finaalivihjeet on ehkä kaikkiaan vielä voitokkaat,  vaikka nyt tuleekin tappiollinen finaalivihjaus 
    • Cs2, ESL CHALLENGER Apeks - Mibr Vihje : Apeks 2,35@ Paf 6:00 Apeks on pelannut ihan hyvin ja heidän perustaso ei ole mielestäni näin kaukana mitä kertoimet antaa näyttää.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 9:30 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 6:00 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.   *Pelin alkamisaika siirrettiin 3 tunnilla eteenpäin. Siirrän seuraavan päivän ketjuun.
×
×
  • Create New...