Jump to content

Recommended Posts

Ligue1 Ranska jalkapallo

Lille - Bordeaux

Bordeaux yli 1.5 maalia @2.60 Paf

Over 2,5 maalia @2.05 Paf

Klo 20:00

 

Kovasti alkukauden peleissä maaleja tehtaillut vierasjoukkue Bordeaux saapuu haastamaan Lilleä. Bordeaux on pelannut liigapuolella neljä ottelua ja on onnistunut maalinteossa yhdeksän kertaa. Vieraissa joukkue on pelannut kaksi ottelua ja siellä on onnistuttu paremmin maalinteossa kun joukkue on tehnyt kaikista yhdeksästä maalista viisi vieraissa, joukkue on kuitenkin kohdannut vieraissa mm Lyonin jota vastaan joukkue teki jopa kolme maalia. Kotijoukkue Lillellä alkoi kausi voitolla mutta sen jälkeen joukkue ei ole päässyt voitoilla juhlimaan sillä kolmesta muusta ottelusta on tullut kaksi tappiota ja yksi tasapeli ja maaliero edellisessä kolmessa ottelussa on on ikävät yksi tehty maalia ja kuusi päästettyä maalia. Uskon tässä ottelussa Bordeauxin voittoon mutta tasapelin riskiäkin on kun Lille voi kotona haastaa hyvinkin Bordeauxin joten otin tuon maalimäärän tähän otteluun kun uskon sen hyvin toteutuvan. Tähän otteluun myös over 2,5 on myös hyvän pelata kun alkukausi näyttänyt että maaleja on tullut ja Bordeauxin vieraspelaaminen ollut aika maalirikasta peliä. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen oli myös maalirikas peli kun peli päättyi 2-3 vierasjoukkue Bordeaux voittoon.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

3fz8u4vgfuutlhffmezjhexg6.gifqshsabcgels1wv25fjwh4zg4w.gif

Jääkiekko, Liiga

HPK - Kärpät

Kärpät ML @2.15 UniBet

KLO: 18.30

Hämeenlinnassa aloitetaan uusi kausi ottamalla vieraaksi Oulun Kärpät. Harjoituskaudella hyviä otteita ovat molemmat joukkueet esittäneet, eikä tasaista vääntöä tulevasta ottelusta voi olla veikkaamatta. Kerhon maalinsuulle luistelee tänään Emil Larmi ja vieraiden maalilla aloittaa konkari Jussi Rynnäs. Kumpikin joukkue on siis uudistunut tavalla tai toisella. Eroa näiden kahden välille avausotteluun on vaikea repiä oikeastaan mistään muusta kuin jo pelatuista harjoituspeleistä. Oululaiset kohtasivatkin kahdessa viimeisessä harjoituspelissä kivikovat Ruotsalaisniput Luleån sekä skellefteån. Yhteismaalein 11-3 kärppälauma laittoi molemmat tylysti kotimatkalle. Vastaavasti kotijoukkue on pelannut vain liigajoukkueiden kanssa (lukuunottamatta peliä Sibiriä vastaan) ja noista peleistä mainittakoon, että alivoimapelaaminen ei ole se kerhon juttu ainakaan vielä. Maalivahtipeli puoltaa tänään Oululaisia, että myös ylivoimapeli. Puolustuksen laskisin myös tänään olevan Kärpillä piirunverran parempi. Ouluun paluun tehnyt Julius Junttila kannattaa laittaa merkille heti alusta lähtien. Vauhdikasta ja vähemmän järkevää peliä mielestäni luvassa tänään. Hakemista ja virheitä nähdään varmasti. Mielestäni oululaiset vievät 2/3 osa-alueesta ennakkoon. Liian suureksi suosikiksi on kerho tähän nyt laitettu joten Kärpät ml yli kahden kertoimella on hyvä pelivalinta. Tulosveikkaus: 2-3.

Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun (sis. JA + VL)

Tulos: 1-2

Link to post
Share on other sites

349988652016.gifoxkgktkaotd88i225xo5xjcqf.gif

Jääkiekko, NLA

HC Fribourg - Servette

HC Fribourg @2.25 UniBet

KLO: 20.45

Eilen startannut Sveitsin liiga jatkuu tänään useamman ottelun voimin. Vierailijat avasivat kautensa siis eilen ja 3-1 voitto siitä Lausannen kustannuksella tulikin. Puhtaasti tästä syystä lähdetään hakemaan kotivoittoa. Puoltakoon myös harjoitusottelut tätä valintaa, vaikka vastustajat Fribourgilla ei sieltä kovimmasta päästä ole olleetkaan. Kotijoukkueen Julien Sprungerin johdolla isännät tulee olemaan vahvempia tänään. Historia ei puolla tässä nyt ollenkaan tuota kotivoittoa, mutta uusi kausi ja ennenkaikkea tuoreet jalat ovat isäntien etu. Matkaamista vieraille tulee reilun tunnin verran joten siitä ei lisärasitusta voida ottaa huomioon. Kotijoukkueelta löytyy muutamia mielenkiintoisia nimiä etenkin hyökkäyspäästä. Michal Birner, Roman Cervenka, Tristan Vauclair sekä pieni, mutta pippurinen Andrei Bykov. Näiltä herroilta sopii odottaa tehoja Sprungerin lisäksi tänä iltana. Vieraat pelasivat eilen aktiivisen ottelun laukoen 42kertaa maalia kohden. Rangaistuksia puhallettiin viisi kappaletta, mutta vieraat eivät niitä päässeet hyödyntämään. Tänään tuohon jäähyilyyn ei vastaavalla tavalla ole varaa. Kotijoukkueen ehdottomiin vahvuuksiin lukeutuu ylivoimapelaaminen ja minun mielestäni eilen osittain väsytetty Servette tulee juurikin tähän osa-alueeseen tänään kaatumaan. Vahvistunut Fribourg ottaa tänään voiton lukemin 4-2. 

Kohde menee oikein kun HC Fribourg voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Tulos: 2-1 (2 YV osumaa isännille)

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Saipa - KooKoo

KLO 18:30

Pelivalinta: Alle 4,5 @2.04 (NordicBet)

Lappeenrannassa pelataan niin sanottu Kaakon Derby heti liigan avauskierroksella. Sekä Saipaa että KooKoota on povattu sarjan häntäpäähän, eikä suotta, sillä pelaajamateriaali on kauniisti ilmaistuna heikohko molemmilla joukkueilla.

Joukkueet pelasivat kaksi harjoituspeliä vastakkain kesän aikana, jotka päättyivät Saipan 1-4 ja 1-2 (ja:n jälkeen) voittoihin. Ensin mainitussa ottelussa neljän maalin raja ylittyi, mutta KooKoon maalilla tuolloin pelannut Samu Perhonen pelasi heikon ottelun. Tänään kouvolalaisten maalille luistelee pitkästä loukkaantumisesta toipunut selkeä ykkösmaalivahti Juha Järvenpää, joka on harjoituspelien perusteella osoittanut olevansa pitkästä huilistaan huolimatta valmis liigakauteen. Juuri Järvenpää pelasi jälkimmäisessä vähämaalisemmassa harjoitusottelussa.

Muutoinkin näistä kahdesta joukkueesta enemmän harjoituspeleissä vaikeuksissa ollut KooKoo on onnistunut petraamaan otteitaan huomattavasti 2-3 viimeiseen harjoitusotteluun. Maaleja KooKoo on tehnyt maalintekijöiden puuttuessa vähän, mutta toisaalta omissa on soinut peli peliltä vähemmän. Viimeisessä 2-3 (ja:n jälkeen) Jukureille hävityssä ottelussakin toinen Jukureiden varsinaisella peliajalla tekemä maali syntyi rangaistuslaukauksesta, joita ei tunnetusti lähellekään joka peliin vihelletä. Saipa-otteluiden väliin mahtuu myös 1-3 tappio IFK:lle, mikä myös puoltaa alle viiden maalin ottelua. 

KooKoo ei heikolla hyökkäysmateriaalillaan tule montaa maalia tekemään, mutta Järvenpään sekä tiivistyneen puolustuspelin ansiosta he todennäköisesti pystyvät pitämään toisen häntäpäähän povatun joukkueen, Saipan, kurissa.

 

 

Link to post
Share on other sites

634112632017.gifnf034v25yazjqe2k4cicd511t.gif

Jääkiekko, Liiga

Jukurit - KalPa

KalPa @2.88 UniBet

KLO: 18.30

Ennakkoon suurta meteliä herättänyt Kai Kantolan loukkaantuminen ei mielestäni ole sen arvoista. Vaikka mies olikin hyvässä iskussa harjoituspeleissä niin ei kuopiolaisten peli tämän miehen takia kaadu. Kovasti luotetaan Dufvaan ja hänen pelityyliinsä. Työtätekevä kotijoukkue nojaa vahvasti kahteen ketjuunsa etenkin hyökkäysosastolla. KalPan riveistä tuota leveyttä hyökkääspäähän löytyy mielestäni enemmän. Joukkueet pelasivat kuukausi sitten vastakkain ja tuolloin KalPa oli maalinverran parempi, voittolaukauksiin venyneessä kohtaamisessa. Maalivahtien vireeseen tämä tänään ratkeaa kun vastakkain ovat kaksi erittäin työteliästä joukkuetta, eikä maalipaikoilla tänään mässäillä. Rajaniemi - Hovinen kaksikosta Hovinen vetää tänään pidemmän korren ja vähämaalinen ottelu kääntyy vieraille. Jukureiden "valmista" peliä on jo mediassa hiukan ihasteltukin ja puolestaan kuopiolaisten ailahtelevaan pelaamiseenkin on jos jonkinlaista asiantuntijaa kuultu. Maalin peli tämä mielestäni tulee olemaan ja lukemin 2-3 pisteet matkaavat kuopioon. Ennakkosuosikin viittaa on aseteltu Jukureille tähän nyt hiukan liikaa, joten karvan verran paremman maalivahti/hyökkääjäosaston omaava KalPa ottaa paineettomalla pelillä voiton itselleen. 

Kohde menee oikein kun KalPa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Tulos: 0-3

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Aiheeseen liittyvä kuvaIlves - Tappara Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:30

Valinta: Tekee maalin ottelussa, Juho Liuksiala @6.00 (ComeOn)

Suomen lätkä pärähtää taas käyntiin ja kuumassa paikalliskamppailussa taistellaan pisteistä. Tappara oli omaa luokkaansa viime vuonna ja toinen peräkkäinen mestaruus oli tosiasia. Tällä kaudella on tullut todella paljon vahvistuksia, Redenbach, Zaborsky, Mikkola, Vittasmäki, Lehtonen, Kärki, Ojamäki ja Järvinen. Loistavia vahvistuksia ja Tappara näyttää pelottavalta. Ilveksen kausi oli hyvä viime vuonna, mutta semifinaaleissa Tapparalle hävittiin 4-3 voitoin. Ilveksen rosteriin on kanssa tullut muutoksia, pelaajat ei ole olleet mitään jäätävän hyviä mutta lista on tässä, Lepaus, Tamminen, Espeland, Valtonen, Viljanen ja Pulli. Ylivoima on etenkin näyttänyt pelottavan hyvältä, Espeland on hyvä pyörittäjä ja päästäänkin maalitykki Liuksialaan. Liuksiala on pelannut Ilveksessä melkein koko uransa ja 2015-2016 kaudella A-junnuissa Liuksiala teki 46 otteluun 34+27. Liuksiala on alkanut saamaan roolia Ilveksessä ja harjoitusotteluissa syntyi jopa 5 maalia ja niistä 3 tuli ylivoimalla. 

Ilves ja Tappara tuttuun tapaansa kohtaavat taas ensimmäisessä ottelussa. Tapparalla on yleensä ollut todella vaikeaa Ilvestä vastaan viime vuosina, enkä tiedä miten. Liuksialan maalilla tarjotaan @6.00 kerrointa ja se on todella hyvä peleille. Jos ylivoimaa Tappara kerrankin tarjoaa niin voi Liuksiala pommittaa kiekon verkon perukoille.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

JYP -hifk SM LIIGA kohteeseen 1kerroin 1.90

harjoituspelien perusteella ifk n paketti ei ole kunnossa ainakaan kovin tasapainoiselta se ei näytä  siitä kielivät 4 tappiota. muutenkin peli ilme on ollut aneeminen helsinkiläisillä. Jyp puolestaan tuntuu toimivalta paketilta. runko on erittäin vankka . hytönen immonen ja lahti . muutenkin maakunnissa helsinkiläisten päänahka on haluttua tavaraa ja koti joukkueella ei ole vaikea sytyyä peliin. myös valmennuksen suhteen jypillä paketti pelitapoineen on kunnossa. joukkue on erittäin luisteluvoimainen. ifk ta en lähtisi vielä haukkumaan mutta Selinin pelitapa uudella miehistöllä sisäänajaa vie aikaa. ifk n maalivahti atte engren on huippu maalivahti. hänen hyvät otteeet ovat mielestäni ainoa este jypin voitolle. Atte olisi ollut haluttua tavaraa myös muissa euroopan sarjoissa. ja ifk n hankinnoista hän on ainoa todellinen helmi.   Jypistä povataan liigan kärkipaikoille ja siihen on helppo yhtyä.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Baseball MLB

Texas Rangers - New York Yankees

Vihje: Alle 10 juoksua

Kerroin: 1,80

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 03:05

Texas Rangers ja New York Yankees aloittavat ottelusarjansa yöllä.

- Texas Rangersin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Martin Perez jonka tämän kauden saldo on 11-10 4.87 Eralla. Perez on viime aikoina syötellyt ihan hyvin. Kotona pelatessa on kuitenkin ollut hiukan vaikeuksia.

- New York Yankeesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Masahiro Tanaka jonka tämän kauden saldo on 11-10 4.54 Eralla. Tanaka on viime peleissään syöttänyt erinomaisesti.

-  Texas Rangers on viimeiseen kymmeneen kotiotteluun tehnyt keskimäärin 8 juoksua per peli.

- New York Yankees on viimeiseen kymmeneen vierasotteluun tehnyt keskimäärin 6.9 juoksua per peli.

- Molempien joukkueiden lyöntipeli on viime aikoina ollut hyvällä mallilla ja juoksuja on syntynyt. Yöllä kuitenkin nähdään hyvä tasoinen syöttäjien kaksintaistelu jossa kaksi hyvässä vireessä olevaa syöttäjää ottaa mittaa toisistaan. Lyöjillä tulee olemaan hikiset paikat yöllä saada juoksuja taululle jos syöttäjät yhtään pitävät tasoaan. Joukkueiden kohdatessa viime vuosina Globe Life Parkilla on underipainotteinen tyyli ollut trendissä ja uskon myös sen jatkuvan yöllä kun kaksi kuumaa syöttäjää astuvat kummulle. Yankees ei ole hirveästi loistanut Globe Life Parkilla viime peleissään mutta uskon heidän nappaavaan voiton yön kamppailussa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO ELEAGUE Premier

Aiheeseen liittyvä kuvaNatus Vincere - G2   Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 02:15

Valinta: Natus Vincere @2.62 (Bet365)

Uusi turnaus pärähtää taas käyntiin, joka pelataan lohkoittain ja jatkoonpääsijät kilpailevat tunauksen voitosta lokakuussa. G2 voitti viimeisimmän turnauksen ja se oli G2:lle turnausvoitto pitkästä aikaa. Pelaaminen onnistui hienosti ja pelaajat pelasivat huipputasolla. NaVi koki muutoksia ennen viime turnausta ja ei päässyt kauhean pitkälle. Playoffeissa katkesi NaVin tie, joka oli odotettavissa. Nyt NaVilla on ollut aikaa prepata turnausta varten ja uskon että tällä kokoonpanolla NaVi saa parhaat tuloksensa aikoihin. G2:n pelaaminen riippuu paljon pelaajien yksilötaidoista ja jos pelaajat eivät pelaa hyvin niin G2 voi hävitä ihan mille vaan joukkueelle. NaVi on päässyt harjoittelemaan rauhassa ja ongelmana viime turnauksessa oli selvästi harjoittelun puute. Puolustaminen oli jo hyvällä mallilla, mutta strategioiden mietintä ja toteutus oli huonossa vaiheessa.

NaVilla on ollut vaikeuksia päästä huipulle ja voittaa se pääpalkinto. Finaaleihin on päästy monesti, mutta kunnon voittoja ei ole tullut. Pikkuturnaukset on eriasia ja kunnianhimoinen NaVi haluaa vihdoinkin saavuttaa, sen mitä se on halunnut kokoajan. G2 on parhaimmillaan todella hyvä joukkue, mutta joka turnauksessa G2 ei siihen formiin pääse. Alkupelissä tulee luultavasti vaikeuksia ja uskon että NaVi kairaa tämän.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
×
×
  • Create New...