Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Johann Duhaupas - Evgeny Orlov

Yli 5.5 erää, betsson, @2.15

Klo 22:40

Duhaupas on yksi raskaan sarjan kovapäisimmistä nyrkkeilijöistä, 39 ottelua ja tietääkseni vain kerran ollut luvunlaskussa ja vain kerran joutunut tyrmätyksi. Tuo tyrmäys tapahtui viime vuoden joulukuussa ja oli sen verran pahannäköinen, että uskoisin miehen lähtevän vähän varovaisesti ja tuntumaa hakien tähän otteluun. Duhaupas otteli viime kesänä georgialaista perunasäkkiä vastaan ja otti siinä selvästi kevyemmin ja olisi varmaan halunnut ottaa lisää eriä alle, mutta vastustaja ei kestänyt edes kevyitä suojauksen läpi tulleita iskuja ja matsi päättyi jo kolmannessa erässä. Nyt olisikin parempi tilaisuus ottaa taas kehään tuntumaa kun vastassa on yli kaksimetrinen, kokenut Evgeny Orlov. Orlovkaan ei ole mikään ihan lasileukaisin tyyppi, vaikka ei kokonaisuutena mikään kärkiukko olekaan. 33 ottelua, joista 15 tappiota ja noista kuusi on päättynyt ennen täyttä aikaa. Noista kuudesta vain kaksi on päättynyt kunnon lattiaanlyöntiin ja nekin olivat melko kovia nyrkkeilijöitä vastaan (Klitschkon haastajana ollut Alex Leapai ja tulevaisuuden nimi ja tyrmäyskone Rostislav Plechko). Orlovilla on muutenkin ollut päteviä kavereita vastassa, Mariusz Wachin ja Francesco Pianetan kanssa meni täydet erät ja Anthony Joshuan lokakuista vastustajaa Kubrat Pulevia vastaan tuli diskaus seitsemännessä erässä. Duhaupasilta ja Orlovilta löytyy myös yksi keskinäinen kohtaaminen vuodelta 2009, joka päättyi Duhaupasin pistevoittoon. En ihmettelisi jos tämäkin matsi pisteille asti menisi, mutta sellainen erien 7-10 aikana tuleva tekninen tyrmäys tai luovutusvoitto Duhaupasille tuntuu todennäköisimmältä.

Sivukohteena saman tapahtuman ottelussa: Antti Hietala - Richard Baba, yli 2.5 erää, bettson, @1.80

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • NHL Islanders - Carolina Islanders ML/ 2.58 NordicBet Klo 21:00   MTV Sub näyttää ottelun. Carolina johtaa sarjaa 3-0 eli nyt kysytään onko Islandersin selkäranka jo napsahtanut lopullisesti. Islandersilla on ollut paikkansa tässä sarjassa jo ottaa se avausvoitto, mutta ei ole vaan riittänyt, eniten varmasti kaivelee tuo toisen ottelun 0-3 johtoasema joka lopulta kääntyi Carolinan hyvän kolmannen erän 5-3 tappioksi. Islanders on laukonut parissa ottelussa enemmän kuin Carolina mutta ne kiekot nyt vaan tarvii saada maaliin jos vielä tälle keväälle haluja pelata on. Carolina lähtee otteluun tottakai suosikkina mutta itse en vaan usko että tämä suoraan neljässä ottelussa poikki menee. Tämä ottelu myös niin sanottu päivä peli joka tuo aina oman mausteensa varmasti. Uskotaan että Islanders saa tänään kotiyleisön edessä sen avausvoiton vaikka sitten vasta pitkän kaavan mukaan.
    • NLA Lausanne - ZSC Lions ZSC Lions ML/ 1.92 CoollBet Klo 21:00   Sarjan kuudes ottelu ja kotijoukkueella pakkovoitto sillä Lions johtaa sarjaa 3-2. Tässä sarjassa on menty kotivoitoilla tähän asti ja kaikki ovat vielä jopa päättyneet ihan varsinaisella peliajalla. Nyt paineet tottakai Lausannen puolella sillä tulos tai ulos niin sanotusti. En ihmettelisi vaikka nyt nähtäisiin ensimmäinen tasuri tässä sarjassa ja jatkoilla sitten taas se on 50/50, Lions ei tarvi kun vaikka sen yhden hyvän hyökkäyksen josta saavat maalin niin mestaruutta päästään juhlimaan ja siihen uskotaan tänään.
    • Pesäpallo, naiset Klo 15.00   Fera Rauma N  -  Sinäjoki maila jussit N    Valinta:  Seinäjoki Maila Jussit N  ML kerroin:  1.52 ( Veikkaus)    Nelonen näyttää suorana.   PESIS kausi alkaa taas espanjan lämmössä.  Ensi kuussa kunnolla, mutta nyt päästään jo vähän näkemään hienoa kansallispeliämme.  SÄÄNTÖMUUTOS:  Nyt jos peli päättyy tasan, niin kotiutuslyöntikilpailut ratkaisee voittajan.  Eli tuo supervuoro jää välistä pois.  Täytyy ottaa tuo huomioon tasaisissa pareissa.  Kotiutuspeli on kuitenkin vahvemmalle joukkueelle aina hieman isompi etu.  SJM lähtee lievästi suosikkina tänään.  Ollut pääasiassa parempi joukkue keskinäisissä ja viime kausi oli suht ok.  Kolmas runkosarjassa, vaikka sitten sen kummempaa jäänykkään käteen.  "Vieraiden" kärki on hieman parempi ja jos se toimii, niin kyllä vieraiden voittoon uskon.  Kesäpesis on kuitenkin hieman erilaista kuin talvipesis, niin tuohon Fera talvipesikseen en liikaa tartu.    kunhan Seinäjoki voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
    • Serie D /Jalkapallo Italia FC Clivense - USD Castellanzese FC Clivense Draw No Bet @ 1.61 bet365 Alkaa 16:00 Clivense(11.) on tällä hetkellä kotikentällään kolmen ottelun voittoputkessa pelaten sitä ennen kaksi tasuria. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kymmenestä sarjamatsistaan. Castellanzese(16.) hävisi kolme edellistä sarjaotteluaan. Joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen viime joulukuussa maalein 0-1 voittanut Clivense vie ottelun kotonaan nimiinsä lukemin 1-0.
    • ESL Pro League PK: Falcons - G2 | G2 -1.5 | 2.50 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - fnatic | Yli 2.5 karttaa | 2.14 (Pinnacle)   VP: 3DMAX - Astralis | Astralis -1.5 | 1.94 (Coolbet)
×
×
  • Create New...