Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL,  Ice Challenge 

Klo  17.00

 

:jokerit: Jokerit  -  SKA Pietari 

VALINNAT 

:jokerit: ( Jokerit  )  Kerroin :   3,55 ( Veikkaus )   52% 

:jokerit: ML   ( Jokerit lopullinen voittaja. Sisältää jatkoajan )  Kerroin : 2,60 ( PAF )  55% 

:jokerit: 1X ( Jokerit tai Tasapeli )  Kerroin :  1,90 ( PAF ) 63% 

3-Way tyyliin  ( Suositus lyö molemmat  ) 

:jokerit:   - SKA +1  Merkki :  X  ( Jokerit voittaa Tasan 1 maalilla ) Kerroin : 8,60 ( Veikkaus ) 

:jokerit: - SKA  +2 Merkki  : ( Jokerit voittaa Tasan 2 maalilla ) Kerroin : 10,50 ( Veikkaus ) 

JOS JOKERIT VOITTAA, NIIN SE MAALIERO ON 1-2 MAALIA:  70-75% Todennäköistä 

 

 

Ulkoilmaottelu,  Jossa kohtaa Jokerit ja SKA Pietari.  Pelipaikkana toimii Kaisaniemi, jonne Jokereiden fanimarssi alkaa Kampissa klo 15.30 aikoihin.  Seuraavassa syitä pelata Jokereita. 

 

Jokerit :

Tilastollisesti on pelattu edelliset viisi ottelua saldolla 4-0-1 , Eli voittoa ja Jatkoaika-tappio. Jokerien Pelillinen taso on hyvä. Joukkue osaa pelata hyvin tiiviisti yhteen. Jokainen pelaaja voi pelata kenen kanssa tahansa ja se ei näy kentällä, sillä tänä vuonna Jokerien peli systeemi on ollut niin hyvä, että jokainen pelaaja tietää mitä pitää tehdä.  Hyökkäyksiin lähtö toimii ja saadaan tehtyä kontrolloituja hyökkäyksiä paljon ja pystytään hallitsemaan kenttätapahtumia hemmetin hyvin, jopa isoja vastaan.  Jokereiden ylivoima ( 25%) on KHL toiseksi tehokkainta ja se näkyy, sillä ylivoimalla on ollut useita toimivia variaatioita, jolla pistää vastustaja sekaisin.   Alivoima ( 85%) on KHL kolmanneksi parasta ja Jokereiden puolustuspelaaminen heijastuu tähän,  sillä joukkue puolustus on sillä tasolla, että alivoimalla osataan pelata yksinkertaista ja tiedetään kuinka peitetään. Alivoima pelaajia jokereilta löytyy yllin kyllin. 

Poissaolijat :  Brian O’Neill,  Jesper B Jensen,  

 

SKA Pietari 

Tulee peliin saldolla 5-0-0. voittoa putkeen ja jos tarkkoja ollaan,  niin ottelun voittoputkessa ovat, joista 6 kpl on varsinaisella peliajalla tulleita voittoja.  SKA pelaa hyvin ja tuolla materiaalilla maaleja syntyy helposti aina jossain vaiheessa ottelua, siksi nuo 8-1, 9-1 voitot eivät jaksa yllättää.  Erikoistilannepelaaminen on KHL parasta. 

Poissaolot Todennäköisesti :  Datsjyk,  Belov, Rukavisnikov,  Zubarev, Zub... Nämä eivät vaikuta muuhun kuin, jos maalareita haluaa veikata...Materiaali on niin iso, että näiden poissaolot eivät kentällä näy. 

 

:jokerit: Jokerit   VS  SKA Pietari   KHL- OTTELUISSA 

Keskinäiset ottelut  HARTWALL ARENALLA Isäntä joukkueena Jokerit 

Jokerit voittanut:  4 Kpl 

SKA Pietari voittanut:  1 kpl 

TASAPELI :  1 kpl  (  SKA Pietari voitti ) 

Jokerit on aina pärjännyt pelillisesti kotonaan SKA Pietari vastaan. Tämä sekä Jokereiden Pelillinen taso tällä hetkellä huomioiden,  mielestäni Jokerit pitäisi lähteä otteluun Ennakkosuosikki - asemassa. 

 

ULKOILMAOTTELU / MOTIVAATIOTA 

Jokerit ei ole Koskaan voittanut ulkoilmaottelua. HIFK  voitti kaikki aikoinaan.  Eiköhän olisi korkea aika voittaa?  Myös sää tuo oman mausteen. Jää on putkitettu, eli se on hyvässä kunnossa kyllä, mutta jos alkaa räntää /lumi/ vesisade, niin eiköhän se pistä mielen matalaksi.  SKA Pietari Pelaajille  ei ole maksettu boonuksia, sillä heille juuri tämä ottelu ei ole mikään ylihieno ottelu.  Mikäli huono sää iskee, niin eiköhän venäläisten mieli muutu ensimmäisenä negatiiviseen suuntaan. 

SEURAA HEITÄ 

Tuomarit:  Kannattaa katsoa tarkkaan peliä.  Jokerit tulee luultavasti istumaan Jokaisesta rikkeestä ,  kun taas SKA Pietari saa pakolliset ja joka kolmas rike vihelletään.. Jokereiden JOKAINEN jäähy on vihellettävissä oleva, mutta se Sama linja ei koske SKA Pietari joukkuetta vaan SKA saa vähän enemmän vapauksia rikkoo..

Eeli Tolvanen :  Jokereilta nappihankinta.  Itseluottamus tapissa ja pystyy luomaan paikkoja itselle ja muille.  Laukaus on hyvää tasoa. 

Marko Anttila :  isokokoinen mies, jonka 2-metrinen maila yltää jokapaikkaan. Alivoimalla käyttää mailaansa erittäin hyvin ja katkaisee syöttöjä hyvällä prosentilla.  Pelikäsitystä löytyy eikä ole hidas vaikka siltä näyttää. 

Yhteenveto 

Jokerit on aina pärjännyt SKA sekä Tuomareita vastaan,  joten eiköhän pärjätä taas.  Jokerit,  kun isännöi, niin usein Jokerit voittaa  nämä isot joukkueet, joten sekin tuo ison luottamuksen Jokereihin ja kertoimet, kun ovat noita luokkia, niin on noihin tartuttava yksinkertaisesti kiinni. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Snooker, UK Championship

Peter Ebdon - Lyu Haotian

Vihje: Lyu Haotian

Kerroin: 2.05

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 15:00

UK Championship jatkuu välipäivän jälkeen ja tässä 1/32 finaalissa kohtaavat maailmanlistan 43. Peter Ebdon ja maailmanlistan 82. Lyu Haotian. Maailmanlistan 43. englantilainen Peter Ebdon on kokenut snookerin pelaaja joka on nähnyt kaikenlaista tämän lajin parissa sillä ikääkin Peteriltä löytyy jo 47-vuotta. Peter Ebdonin parhaimmat kaudet alkavat olla jo takanapäin enkä usko että hän enää hirveän montaa vuotta jatkaa ammattilaisena. Peter Ebdonin viime aikaiset peliesitykset ovat olleet hyvin ailahtelevia ja heikkoja eikä hän ole päässyt enään oikein pelistään kiinni. Tähän parin kuukauden sisään Ebdonilta löytyy vain yksi voitto joka tuli juurikin tässä UK Championship turnauksessa maailmanlistan 96. Allan Tayloria vastaan luvuin 6-3. Maailmanlistan 82. Kiinalainen Lyu Haotian on suhteellisen nuori snookerin pelaaja vielä, ikää löytyy kaverilta 20-vuotta mutta snooker ammattilaisuran Lyu Haotian aloitti kuitenkin jo vuonna 2013. Taitoa , talenttia ja kokemustakin kuitenkin löytyy Haotianilta ja hän on noussutkin suhteellisen nopeasti tuossa maailmanlistassa ylöspäin. Lyu Haotianin tämän 2017 vuoden loppupuoli on ollut hyvää aikaa sillä Haotianin peliesitykset ovat olleet hyviä ja mies onkin pelannut aika ajoin todella hyvää snookeria, etenkin tuossa Northern Ireland Open turnauksessa. Tuossa viime turnauksessa Lyu Haotian kaatoi muunmuassa maailmanlistan 69. Liam Highfieldin ja maailmanlistan 59. Tian Pengfein. Tämän UK Championship turnauksen Haotian aloitti todella väkevästi ja säkenöivällä tyylillä kun nuorukainen peittosi maailmanlistan 28. Anthony Hamiltonin komeasti 6-1. Best of 11 kaavalla jatketaan UK Championship turnauksessa ja uskon että se sopii erinomaisesti ainakin Lyu Haotianille. Kerroinasettelu tähän otteluun on hyvinkin erikoinen, mielestäni tässä ottelussa on aivan liikaa katsottu maailmanlistan sijoituksia pelaajien kohdalla sillä näkisin Haotianin tähän otteluun jopa 1.60 kertoimisena suosikkina. Peter Ebdon on kokeneempi pelaajista mutta hän on viime aikoina pelannut erittäin huonoa ja heikkoa snookeria kun puolestaan myöskin kokenut nuorukainen Haotian on pelannut viime aikoina aivan loistavasti. Tässä ottelussa pöydällä ei nähdä kuin yksi pelaaja ja se on Lyu Haotian, uskon hänen voittavan ottelun arviolta lukemin 6-4/6-3/6-2.

Tulos 3-6

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti

Kuvahaun tulos haulle arsenal logo Arsenal - Manchester United Aiheeseen liittyvä kuva 

Valinta: Alle 2,5 maalia @1.88 Unibet

Valinta 2): ManU DNB @2.30 Unibet

Klo. 19.30

Tämän päivän huippuottelussa kohtaa Arsenal sekä Manu.

Mourinholla kokemusta juuri näistä tilanteista ja osaa ottaa vieraspeleissä huippujoukkoueilta pisteitä pois. Miksei Wengerilläkään, mutta pidän itse Mourinhoa paljon kovempana luotsina. Uskon ManU:n lähtevän pelaamaan hitaasti ja yrittäen pitää palloa mahdollisimman paljon, mitä Mourinhon on nähty näissä huippukamppailuissa tekevän. Katsotaan ManU:n tämän kauden pelejä top tiimejä vastaan Valioliigassa: Liverpool 0-0, Tottenham 1-0, Chelsea 0-1, tai otetaan viimekauden Arsenal-ManU kamppailut joissa Mourinho toimi luotsina: 2-0, 1-1. Mourinho tulee tod näkösesti tyytymään tasapeliin ja tällä joukkueella joka Mourinholla on kasassa, niin epäilen Arsenalin vievän voittoa.  Lukaku sekä Martial hyökkäysosastolla huippuvireessä ja näitä tukee alhaalla mm. loistavan viimepelin pelannut Pogba. Puollustuksesta taas löytyy aivan huippupelin pelannut Ashley Young sekä Smalling että Rojo. Maalivahtina tottakai De Gea, joka varmasti suuri syy siihen miksi ManU päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa.

Arsenal taas tutulla neljännellä sijalla sarjataulukossa häviten 4 ottelua Citya, Stokea, Watfordia sekä Liverpoolia vastaan. Myös Arsenal pelannut huippujoukkueita vastaan, joista Tottenhamia ja Chelsea vastaan molemmissa nähtiin alle 2,5 maalia. Liverpoolille sekä Citylle Arsenal taas ei mahtanut mitään vaan hävisivät molemmat ottelut karuin 4-0 ja 3-1 lukemin. En nää Arsenalin tänään vain voittavan vaikka joukkueella kohtuuhyvä avaus onkin. 

Mediassa aina nähty Wengerin sekä Mourinhon välillä tietynlainen kilpailu keskenään ja Mourinho tulee voiton tänään näiden kesken nappaamaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship, Englanti

Kuvahaun tulos haulle derby logo  Derby - Burton Kuvahaun tulos haulle burton logo 

Valinta: Derby yli 1,5 maalia @1.71 Mobilebet

Klo. 17.00

Derby

Derby on yksi sarjan nousukarsintapaikoista taisteleva joukkue ja alkukausi on mennyt tähän saakka kohtuullisen hyvin. 19 pelistä joukkue on hävinnyt viidesti keräten 32 pistettä. 9 kotiottelustaan viidessä joukkue on tehnyt yli 1,5 maalia joka ei kauhean hyvä saldo ehkä ole, mutta joukkueet olivat huomattavasti tasokkaampia kuin Burton. Tälläisistä joukkueista Derbyn pitää kolme pistettä saada jos haluavat paikkansa sarjataulukon ylhäällä pitää.

Burton

Burton on sarjataulukon toiseksi alin joukkue ja tulee todennäköisesti tippumaan kauden päätteeksi. Joukkue on päästänyt eniten maaleja koko sarjassa eikä voittojakaan ole tullut kuin kolme kappaletta. Edellisessä 10 pelissään joukkue on päästänyt 22 maalia ja tänään vastaan asettuu hyvin pelannut Derby

1.71 kerroin tästä on mielestän erittäin kohtuullinen. Sarjataulukon yläpään joukkue pelaa kotonaan sarjan huonointa puollustusta vastaan, niin eiköhän Derby ainakin sen 2 maalia tee. Derbyllä on yksi tärkeä poissaolo Johnson, mutta ei niin tärkeä että joukkueen peliä haittaisi.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

UFC 218 

Eddie Alvarez - Justin Gaethje 
Alkamisaika 05:30

Kumpi tahansa ottelija voittaa tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskvalifioinnilla
Kyllä
1.83   @Unibet


Tämä ottelu on taattua kaaosta heti ensimmäisestä sekunnista alkaen. UFC debyyttinsä heinäkuussa voittanut Justin Gaethje on tunnettu ottelijana joka painostaa vastustajaansa ja marssii eteenpäin nyrkit heiluen. Eddie Alvarez on ehkä teknisesti hieman parempi näistä kahdesta, mutta hänellä on taipumus heittää gameplan rekan alle heti, kun hän ensimmäisen lyönnin ottaa vastaan. Tästä onkin ennakoiden mukaan tulossa illan paras ottelu ja ehdottomasti väkivaltaisin. Alvarezin 28:sta voitosta 15 on tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä ja Gaethjen 18:sta voitosta 15 on tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä. En kumpaakaan uskalla veikata varmaksi voittajaksi, mutta 90% varmuudella uskallan sanoa, että pisteille tämä ottelu ei mene ja jomman kumman lyönnit ovat jossain kohtaa liikaa toiselle.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites
10 tuntia sitten, Kemmuru said:

Jääkiekko 

KHL,  Ice Challenge 

Klo  17.00

 

:jokerit: Jokerit  -  SKA Pietari 

VALINNAT 

:jokerit: ( Jokerit  )  Kerroin :   3,55 ( Veikkaus )   52% 

:jokerit: ML   ( Jokerit lopullinen voittaja. Sisältää jatkoajan )  Kerroin : 2,60 ( PAF )  55% 

:jokerit: 1X ( Jokerit tai Tasapeli )  Kerroin :  1,90 ( PAF ) 63% 

3-Way tyyliin  ( Suositus lyö molemmat  ) 

:jokerit:   - SKA +1  Merkki :  X  ( Jokerit voittaa Tasan 1 maalilla ) Kerroin : 8,60 ( Veikkaus ) 

:jokerit: - SKA  +2 Merkki  : ( Jokerit voittaa Tasan 2 maalilla ) Kerroin : 10,50 ( Veikkaus ) 

JOS JOKERIT VOITTAA, NIIN SE MAALIERO ON 1-2 MAALIA:  70-75% Todennäköistä 

 

 

Ulkoilmaottelu,  Jossa kohtaa Jokerit ja SKA Pietari.  Pelipaikkana toimii Kaisaniemi, jonne Jokereiden fanimarssi alkaa Kampissa klo 15.30 aikoihin.  Seuraavassa syitä pelata Jokereita. 

 

Jokerit :

Tilastollisesti on pelattu edelliset viisi ottelua saldolla 4-0-1 , Eli voittoa ja Jatkoaika-tappio. Jokerien Pelillinen taso on hyvä. Joukkue osaa pelata hyvin tiiviisti yhteen. Jokainen pelaaja voi pelata kenen kanssa tahansa ja se ei näy kentällä, sillä tänä vuonna Jokerien peli systeemi on ollut niin hyvä, että jokainen pelaaja tietää mitä pitää tehdä.  Hyökkäyksiin lähtö toimii ja saadaan tehtyä kontrolloituja hyökkäyksiä paljon ja pystytään hallitsemaan kenttätapahtumia hemmetin hyvin, jopa isoja vastaan.  Jokereiden ylivoima ( 25%) on KHL toiseksi tehokkainta ja se näkyy, sillä ylivoimalla on ollut useita toimivia variaatioita, jolla pistää vastustaja sekaisin.   Alivoima ( 85%) on KHL kolmanneksi parasta ja Jokereiden puolustuspelaaminen heijastuu tähän,  sillä joukkue puolustus on sillä tasolla, että alivoimalla osataan pelata yksinkertaista ja tiedetään kuinka peitetään. Alivoima pelaajia jokereilta löytyy yllin kyllin. 

Poissaolijat :  Brian O’Neill,  Jesper B Jensen,  

 

SKA Pietari 

Tulee peliin saldolla 5-0-0. voittoa putkeen ja jos tarkkoja ollaan,  niin ottelun voittoputkessa ovat, joista 6 kpl on varsinaisella peliajalla tulleita voittoja.  SKA pelaa hyvin ja tuolla materiaalilla maaleja syntyy helposti aina jossain vaiheessa ottelua, siksi nuo 8-1, 9-1 voitot eivät jaksa yllättää.  Erikoistilannepelaaminen on KHL parasta. 

Poissaolot Todennäköisesti :  Datsjyk,  Belov, Rukavisnikov,  Zubarev, Zub... Nämä eivät vaikuta muuhun kuin, jos maalareita haluaa veikata...Materiaali on niin iso, että näiden poissaolot eivät kentällä näy. 

 

:jokerit: Jokerit   VS  SKA Pietari   KHL- OTTELUISSA 

Keskinäiset ottelut  HARTWALL ARENALLA Isäntä joukkueena Jokerit 

Jokerit voittanut:  4 Kpl 

SKA Pietari voittanut:  1 kpl 

TASAPELI :  1 kpl  (  SKA Pietari voitti ) 

Jokerit on aina pärjännyt pelillisesti kotonaan SKA Pietari vastaan. Tämä sekä Jokereiden Pelillinen taso tällä hetkellä huomioiden,  mielestäni Jokerit pitäisi lähteä otteluun Ennakkosuosikki - asemassa. 

 

ULKOILMAOTTELU / MOTIVAATIOTA 

Jokerit ei ole Koskaan voittanut ulkoilmaottelua. HIFK  voitti kaikki aikoinaan.  Eiköhän olisi korkea aika voittaa?  Myös sää tuo oman mausteen. Jää on putkitettu, eli se on hyvässä kunnossa kyllä, mutta jos alkaa räntää /lumi/ vesisade, niin eiköhän se pistä mielen matalaksi.  SKA Pietari Pelaajille  ei ole maksettu boonuksia, sillä heille juuri tämä ottelu ei ole mikään ylihieno ottelu.  Mikäli huono sää iskee, niin eiköhän venäläisten mieli muutu ensimmäisenä negatiiviseen suuntaan. 

SEURAA HEITÄ 

Tuomarit:  Kannattaa katsoa tarkkaan peliä.  Jokerit tulee luultavasti istumaan Jokaisesta rikkeestä ,  kun taas SKA Pietari saa pakolliset ja joka kolmas rike vihelletään.. Jokereiden JOKAINEN jäähy on vihellettävissä oleva, mutta se Sama linja ei koske SKA Pietari joukkuetta vaan SKA saa vähän enemmän vapauksia rikkoo..

Eeli Tolvanen :  Jokereilta nappihankinta.  Itseluottamus tapissa ja pystyy luomaan paikkoja itselle ja muille.  Laukaus on hyvää tasoa. 

Marko Anttila :  isokokoinen mies, jonka 2-metrinen maila yltää jokapaikkaan. Alivoimalla käyttää mailaansa erittäin hyvin ja katkaisee syöttöjä hyvällä prosentilla.  Pelikäsitystä löytyy eikä ole hidas vaikka siltä näyttää. 

Yhteenveto 

Jokerit on aina pärjännyt SKA sekä Tuomareita vastaan,  joten eiköhän pärjätä taas.  Jokerit,  kun isännöi, niin usein Jokerit voittaa  nämä isot joukkueet, joten sekin tuo ison luottamuksen Jokereihin ja kertoimet, kun ovat noita luokkia, niin on noihin tartuttava yksinkertaisesti kiinni. 

Hyvä analyysi. Varmasti ympäripyöreä ottelu. Huomaa että olet seurannut Jokereita .pelionnea

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Aiheeseen liittyvä kuvaPittsburgh Penguins - Buffalo Sabres Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 02:00

Valinta: Pittsburgh Penguins -1.5 @2.25 (Unibet)

Siirrytään vähitellen taas NHL pelien puolelle ja otetaan minun mielestäni paras kohde yölle. Tässä siis kohtaavat Penguins ja Sabres back to back ottelussa, ensimmäisen voitti Pens helposti 0-4 ja nyt on kotiareenalla seuraava koitos. Kahtena peräkkäisenä vuotena Stanley Cupin voittanut joukkue on aloittanut tämän kauden haparoiden ja on päästänyt toiseksi eniten maaleja koko liigassa. Alkukaudella tuli murskahäviöitä esimerkiksi 10-1 häviö Blackhawksille, 7-1 Jetsille ja 7-1 Tampalle. Nyt Penguins on kuitenkin saanut vähän pelistään kiinni ja voittanut 3 putkeen. Penguinsilla on tänäkin vuonna hyvä joukkue kasassa ja hyökkäyksestä löytyy paljon potentiaalia. Buffalo Sabresin kausi on ollut todella huono ja Sabres onkin sarjataulukon viimeisenä Arizonan kanssa samassa pistemäärässä, vaikka Coyotesilla meni 12 peliä saalistaa se eka voitto. Buffalo vaihtoi päävalmentajaa täksi kaudeksi ja uusia hankintojakin on saatu, puolustukseen esimerkiksiksi Antipin, Scandella, Tennyson ja Beaulieu. Ei mitään kauhean huippuvahvistuksia, mutta silti vähän varmuuttaa puolustukseen, mutta mikään ei ole toiminut. Hyökkäykseenkin Buffalo sai takaisin Pominvillen, joka oli alkukaudesta tehokas, mutta nyt tehot ovat uupuneet kuten voitotkin puhvelipaidoilla. Sabresilla on menossa nyt erittäin huono putki päällä kun kolmessa ottelussa Buffalo on jäänyt nolliin eli 180min ilman maaleja. Buffalon asiat ovat todella sekaisin ja jotain isoa pitää tapahtua, jos Sabres aikoo edes haaveilla pudotuspelipaikasta. Yhdestätoista viime pelistä, Sabres on pystynyt voittamaan vain kerran, joka on aivan uskomattoman säälittävä saldo. Penguinsin kotiareenalla ei todellakaan tule helppoa olemaan, pingviinit ovat olleet kotona todella hyviä ja sieltä voiton ryöstäminen on iso saavutus, etenkin Sabresille. Tuskaa vielä lisää se, että Buffalo ei ole pystynyt neljään vuoteen Penguinsia voittaamaan PPG Paints Arenassa. Tähän otteluun on selvä suosikki ja se on Penguins. Buffalolla on asiat niin huonosti nyt, että sitä ei päivässä pysty mitenkään korjaamaan. Penguins on saamassa pelottavaa virettään päälle ja Crosby on ollut liekeissä lähiaikoina. Tämä kohde menee oikein, kun Pittsburgh voittaa vähintään kahdella maalilla.

PELIONNEA JOKAISELLE! :good:

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker, UK Championship

Zhao Xintong - Marco Fu

Vihje: Marco Fu -1.5

Kerroin: 1.54

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 21:00

UK Championship jatkuu välipäivän jälkeen ja tässä 1/32 finaalissa kohtaavat maailmanlistan 74. Zhao Xintong ja maailmanlistan 7. Marco Fu. Maailmanlistan 74. Kiinalainen Zhao Xintong on suhteellisen nuori snookerin pelaaja kun ikää häneltä löytyy 20-vuotta. Ammattilaisuransa Zhao Xintong aloitti vuonna 2016 ja hän onkin ollut lyhyellä urallaan suhteellisen hyvin menestynyt. Zhao Xintongin viime aikaiset peliesitykset ovat olleet hyvin vaihtuvia, välillä nuorukainen on pelannut erinomaisesti ja toisinaan taas huonommin, tasaisuus siis puuttuu Zhao Xintongin pelistä. Tähän parin kuukauden sisään nuorukainen on komeasti voittanut muunmuassa maailmanlistan 18. Martin Gouldin ja maailmanlistan 8. Barry Hawkinsin mutta myös hävinnyt yllättäen häntä heikommille pelaajille. Yhtä kaikki Zhao Xintong on pelannut ihan hyvääkin snookeria ajoittain. Tämän UK Championship turnauksen nuorukainen aloitti aika tahmeasti kun vaikeimman kautta tuli voitto maailmanlistan 57. Rory McLeodista luvuin 6-5. Maailmanlistan 7. Marco Fu on kokenut ja rutinoitunut snookerin pelaaja joka on pystynyt pitämään tasonsa hyvin, ikääkin Fu:lta löytyy kuitenkin jo 39-vuotta. Marco Fu aloitti ammattilaisuransa vuonna 1998 joten kokemusta ja pelisilmää häneltä löytyy rutkasti. Marco Fu on ei ole viime aikoina hirveän paljoa pelannut snookeria ja ehkä tämänkin takia hänen otteensa eivät ole viime aikoina olleet sieltä aivan parhaimmasta päästä, on hän silti voittanut viime aikoina muunmuassa maailmanlistan 33. Robert Milkinsin  ja maailmanlistan 50. Hossein Vafaei Ayourin. Best of 11 kaavalla pelataan tässäkin ottelussa joka suosii kokenutta Marco Fu:ta. Fu on pelaajista kokeenempi ja enemmän pelisilmää omaavampi joka tulee tämän ottelun hoitamaan paremmalla ja varmemmalla tekemisellä, otetaan kuitenkin vain -1.5 tasoitus tähän sillä ottelusta voi tulla tasaisempi mitä moni ajattelee, yhtäkaikki Marco Fu voittaa ottelun ja jatkaa turnaustaan arviolta 6-3/6-4 luvuin.

Tulos 6-4

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, WHL

Aiheeseen liittyvä kuvaSwift Current Broncos - Moose Jaw Warriors Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 03:00

Valinta: Swift Current Broncos @2.05 (10Bet)

Lähdetäämpäs vähän erilaisella pelillä liikenteeseen, eli kanadan WHL liiga on kyseessä ja back to back kamppailun toisessa osassa kohtaa kärkijoukkueet Swift Current Broncos ja Moose Jaw Warriors. WHL pelit ovat yleensä todella runsasmaalisia, kuten saattaa olettaakkin junnuilta. Warriorsin kotona pelattiin eka ottelu ja se päättyi vasta 6-7 jatkoilla Broncosin eduksi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin ja ovat hyvässä asemassa tällä hetkellä. Näistä joukkueista löytyy WHL:n pistepörssin kärjet, jotka ovat paukuttaneet hurjia tehoja. Kolmenkärki löytyy Broncosilta, trio on Heponiemi, Gawdin ja Steenberger. Kaikki näistä pelaajista ovat todella hyviä ja näitä jätkiä ei kannata ylivoimalle päästää, se on ollut Broncosin "salainen ase" tällä kaudella. Warriorsin puolelta löytyy myös hyviä tehomiehiä, kuten Burke, Jeannot ja Halbgewachs, jotka ovat tärkeitä pelaajia. Tähän lähdetään hakemaan suoraan vain kotijoukkueen voittoa. Swift Current Broncosin vire on tällä hetkellä todella kuuma ja pistepörssin kärjet ovat tänäänkin isossa roolissa. Broncos on pelannut nyt 5 peliä putkeen tasapeliksi ja nyt olisi hyvä, ottaa toinen voitto Moose Jaw Warriorsista ja kuitata viime kuussa tullut kotitappio. Eipä osunut tällä kertaa :(

LYCKA TILL! :good:

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Petrolul - FC Botosani 17:30 Alemman jatkosarjan kamppailu Romaniassa, kotijoukkueella saumat europeleihin, vierasjoukkue haluaa välttää putoamisen joten panoksia riittää. Molemmilla riittää maalintekovoimaa, kotijoukkueella, Irobiso, Jair sekä Grozav on ykköspyssyinä. Vierasjoukkueelta saman tontin hoitaa Florescu. Viime kohtaaminen päättyi 2-1 marraskuussa. Yli 2 maalia @1,77 (tasan 2 maalia = void) @bet365
    • Liiga 1.9.23 - 28.4.24 80 vihjettä (38 - 0 - 42) netto -38,90 € palautus 95,14 % Pesäpallot 1.1.15 - 28.4.24 37 vihjettä (16 - 0 - 21) netto -64,00 € palautus 81,18 %
    • Joo mestis kusi siinä tuto-espoo sarjassa eniten sekä pronssipeli..  lähellä oltiin   @Jackson voi laittaa liigan nyt kanssa  1.9.23 -28.4.24...    nyt pelicans-ifk sekä finaali vei suuren kuopan,  jota ei pystytty paikkaa millää.   Hipooko jopa -100?     nii ja ihan huvikseen Pesäpallon voi laittaa tähän myös, kun sitä tykkää kuitenkin seuraa.  Miten se on mennyt 2014- 28.4.2024? 
    • Allsvenskan /Jalkapallo Ruotsi Hammarby IF - Västerås SK Hammarby IF Draw No Bet @ 1.50 Betsson Alkaa 20:10 Hammarby IF(11.) voitti molemmat tällä kaudella pelaamaansa kotiottelua. Joukkue on viime kauden matsit mukaan luettuna kotonaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa minkä lisäksi Hammarby hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kahdestatoista kotikamppailustaan. Sarjanousija Västerås SK(15.) hävisi molemmat tällä kaudella pelaamansa vierasottelua tekemättä niissä maaliakaan. Seitsemännelle sijalle viime kaudella Allsvenskanissa sijoittunut Hammarby voittaa ottelun tänään maalein 2-1.
    • Jääkiekko, NHL Vegas Golden Knights vs. Dallas Stars klo. 4.30 Wyatt Johnston vähintään kaksi tehopistettä/4,60 PAF Vegas Golden Knights kärsi ottelusarjan kolmannessa kamppailussa ensimmäisen tappion läntisen konferenssin voittanutta Dallas Starsia vastaan. Stars hallitsi ottelun varsinaista peliaikaa mielin määrin, mutta ei lukuisista paikoistaan huolimatta saanut tehtyä kuin kaksi maalia. Maaleista toinen meni Miro Heiskaselle ja toinen kanadalaisjunnu Wyatt Johnstonille. Jatkoerässä ykköskenttään pelin alussa jo nostettu Johnston teki voittomaaliin hienolla laukauksella oli hurjan ottelun pelanneen Logan Thompsonin. Mikäli Stars parantaa vielä entisestään, niin joukkue tulee tekemään tässä ottelussa enemmän kuin kaksi maalia. Ykköskenttä pelasi todella vahvasti ja Johnston on todella juonikas pelaaja, jota Golden Knightsin on vaikea pidellä. Kanadalainen on ollut isoissa otteluissa tekijämies, joten 1+1 tehot eivät tässä yllättäisi. Starsin täytyy nyt sarja joka tapauksessa tasoittaa, mikäli joukkue mielii jatkoon vielä päästä.
×
×
  • Create New...