Jump to content

Recommended Posts

ATP Cincinnati

Stefanos Tsitsipas - David Goffin

Stefanos Tsitsipas  @ 2.40 Bethard

Alkaa 18:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 15. ja 11. Tsitsipas on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä. Mies hävisi eilen kovalla alustalla pelatun Toronton finaalin Nadalille(1.) erin 2-0 (6-2, 7-6). Kreikkalainen kukisti turnauksessa sitä ennen mm. Andersonin(6.) 2-1, Zverevin(4.) 2-1, Djokon(10.) 2-1 ja Thiemin(8.) 2-0. Pari viikkoa sitten kovalla alustalla pelatussa Washingtonin turnauksessa kaatui kolmannella kierroksella juuri tämän päivän belgialainen vastustaja erin 2-0 (6-3, 6-4). Tsitsipasin saldo hard courteilta tänä vuonna on 16-9. Goffinin vastaava tilasto näyttää lukemia 6-5. Keskinäiset kohtaamiset ovat  2-1 kreikkalaisen hyväksi. Bookkerit reagoivat mielestäni turhan vahvasti siihen että Tsitsipas pelasi viime viikolla kuusi peliä putkeen ja ainoastaan tämän viikon maanantai on miehellä lepopäivä. 20 -vuotias voitonmakuun päässyt kreikkalainen puristaa varmasti voiton hyvin levänneestä belgialaisesta erin 2-1. Bethardilta markkinatoppi.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Baseball, NPB

Chunichi Dragons - Yakult Swallows

Vihje: Chunichi Dragons 

Kerroin: 1.69

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- Japanissa jatketaan Baseballia kun Chunichi Dragons kohtaa Yakult Swallowsin kotonaan. Chunichi Dragonsin syöttäjänä aloittaa Onelki Garcia joka on ollut tällä kaudella loistavassa pelivireessä koko kauden. Laatustartteja on tullut mieheltä oikeastaan joka otteluun ja miehen statsinkin ovat oikeutetusti komeat kun ERA on 2.78 lukemissa ja Strikeouttejakin on tullut heitettyä tällä kaudella jo 100 kappaletta. Lukuunottamatta Garciaa on Dragonsin syöttäjät olleet suhteellisen huonoja sillä joukkue on kuitenkin tehnyt Keskisessä divisioonassa 4. eniten juoksuja mutta silti joukkue on viimeisellä 6. sijalla. Joukkueen lyöntikalusto on toiminut ihan hyvin tällä kaudella mutta syöttäjiin on kaatunut paljon otteluita. Viime startissaan Garcia syötti hyvin kovaa Hiroshima Carpia vastaan antaen vain 3 juoksua ja joukkueellen mahdollisuuden voittoon. Yakult Swallowsin syöttäjänä aloittaa puolestaan Kentaro Taira joka on tällä kaudella pelannut myös hyvin mutta otteluita on alla vain 5 tältä kaudelta. ERA tältä kaudelta on Tairalla 2.59 lukemissa ja Strikeoutteja tullut 16. Kentaro Taira on parina muina kautena pelannut hyvinkin huonosti eikä hänellä muutenkaan ole hirveästi vielä kokemusta toisin kuin Garcialla. Chunichi Dragons mielestäni joukkueista tähän otteluun tultaessa parempi kun heillä on kummulla syöttäjissä paljon etua Garcia syöttäessä jälleen yhden loistavan startin, Dragonsin lyöntikaluston pitäisi onnistua tekemään tarpeeksi juoksuja tässä ottelussa ja uskon täysin kotijoukkueen voittoon.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Baseball, NPB

Seibu Lions - Orix Buffaloes

Vihje: Alle 9 juoksua

Kerroin: 1.86

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- Seibu Lions ja Orix Buffaloes kohtaavat MetLife Domella. Kaksi loistavaa syöttäjää kohtaavat tässä ottelussa kun Seibulta aloittaa Shinsaburo Tawata joka on tällä kaudella pelannut hyvin, ERA on lukemissa 4.07 ja strikeoutteja tullut heitettyä 81 kappaletta. Tawata on ollut tällä kaudella hyvä ja ennenkaikkea voittava syöttäjä. Orix Buffaloesilta aloittaa puolestaan Andrew Albers joka on myöskin tällä kaudella syöttänyt erinomaisesti kun miehen ERA on 2.90 lukemissa ja strikeoutteja tullut heitettyä 78 kappaletta. Orix Buffaloes kun ei ole mikään liigan paras joukkue on Albers onnistunut tekemään siitä hyvillä otteillaan aina yhden aivan kärkijoukkueista kun Albers on syöttämässä. Kaksi loistavaa syöttäjää kohtaavat jotka molemmat heittävät hyvät 5-6 inningiä ottamalla parhaan terän lyöjistä  pois. Molemmilta joukkueilta löytyy ihan hyvät lyöntikalustot mutta tässä ottelussa nähdään syöttäjien kaksintaistelu.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestarien Liiga Karsinnat

Fenerbahce - Benfica

Vihje: Alle 2.5 Maalia 

Kerroin: 1.88

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 21:00

- Fenerbahcen ja Benfican välillä toinen osaottelu, ensimmäisen voitti Benfica tiukkojen kamppailujen jälkeen kotonaan 1-0 lukemin. Odotettavissa on myös tässä ottelussa hyvin vähän maaleja kun niin tärkeitä otteluita pelataan ja puolustus edellä mennään. Molemmilta joukkueilta löytyy hyviä pelaajia niin keskikentältä kuin myös puolustuspäästä jolla saadaan hyvin rytmitettyä ja sumputettua peliä. En usko että tässä kumpikaan lähtee alusta asti painamaan päälle vaan tarkkaillen edetään ottelua ja puolustus edellä mennään etenkin tämän ottelun ensimmäinen puoliaika. Benfica voi pelata puolustuksen kautta koko ottelun oikeastaan mutta vastahyökkäyksiä tulee toisella puoliajalla heille pakostikin kun Fenerbahcen on pakko lähteä hyökkäämään. Uskon kuitenkin tämän pelin jäävän underiin kun kaksi hyvää joukkuetta puolustaa tärkeässä ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekkö Ystävyysottelu

Almaz - Ska 1946

Pelivalinta: Almaz @ 4.90 Nordicbet

Juniorit lyövät tänään 10:30 yhteen.

Tähään haetaan kotivoittoa huippukertoimella ja maltillisella panostuksella

Almaz on voittanut kaikki kolme harjoituskauden otteluaan ja se voitti esimerkiksi Lokon vieraissa jolle Ska puolestaan hävisi.

Ska puolestaan voittanut kaksi ja kaksi hävinnyt, yhden tosin rankkareilla.

Kotijoukkuella täydet edellytykset voittoon, 1x antaa myös @2.40.

kohde meni väärin 1-1 (1-2 ja), mutta 1x ottaneet saivat fyrkkaa.

 

Link to post
Share on other sites

Mestareiden liiga karsinta

Ajax - Standard Liege

21:30

Pelivalinta: Maalien määrä yli 3.5 @2.31 Betsson

Viime viikolla Ajax johti ottelua jo 2-0 mutta Liege nousi toisella puoliskolla tasoihin ja ottelu päättyi 2-2.

Standard Liegen pitää voittaa tämä ottelu tai saada 2-2 tulosta isompi tasapeli aikaiseksi, jotta belgialaisseura etenisi jatkoon. Ajaxille jatkopaikan varmistamiseen riittää puolestaan voitto tai 2-2 tulosta pienempi tasapeli.

Vaikka Ajax on pelannut todella surkeasti harjoituskaudella on sitä Liegen todella vaikea tänään voittaa, varsinkin kun Ajax pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä.  

Molemmilla joukkueilla on otteluun lähdettäessä pieniä loukkaantumishuolia, sillä Ajaxilta ennakkotietojen mukaan puuttuu tästä pelistä Bande Hassane ja Joel Veltman. Lisäksi Vaclav Cernyn, Kasper Dolbergin, Carel Eitingin, Zakaria El Azzouzin ja Daley Sinkgravenin pelaaminen on epävarmaa. Liegelta sivussa puolestaan ennakkotietojen mukaan on Maxime Lestienne.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Englannin Liigacup, klo 21:45

Yeovil - Aston Villa

BTTS 1.90@B365

Liigacuppia pelaillaan taas tänään ja kakkosliigan Yeovil kohtaa Aston Villan. Yeovil pärjäsi etenkin FA Cupissa hyvin viime vuonna ja pienemmät seurat satsaavat näihin ainutlaatuisiin cup-peleihin usein suursuosikkeja enemmän. Yeovil avasi kautensa kehnosti häviten juuri pudonneelle Burylle mutta sitä seurasi 2-2 tasapeli yhtä suurinta nousijasuosikkia Mansfieldia vastaan. Cupista olisi nyt mahdollista kerätä sitä itseluottamusta hyvällä tuloksella reilusti laadukkaampaa vastustajaa vastaan. 

Villalla ei jäänyt kesältä paljoa käteen playoff finaalin tappion jälkeen, onneksi sentään Grealish saatiin pidettyä kokoonpanossa. Kausi on alkanut kuitenkin hyvin parilla voitolla, mutta omissa on soinut siitä huolimatta, pariin peliin on päästetty kolme maalia.Villa luultavimmin kun tulee vielä kierrättämään kokoonpanoaan niin en ihmettelisi yhtään, että molemmat joukkueet maalaisivat tässä pelissä. Villa ja BTTS valinta tietysti sitten uhkarohkeammille.

Link to post
Share on other sites

WTA Cincinnati

Ana Bogdan - Ekaterina Makarova

Ana Bogdan  @ 1.84 Pinnacle

Alkaa 18:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 78. ja 49. Romaniaa edustava Bogdan pelasi itsensä turnaukseen karsintojen kautta kukistamalla erin 2-0 Kroatian Vekicin(42.) ja Romanian Niculescun(62.)  Bogdan ja Makarova kohtasivat toisensa pari viikkoa sitten Washingtonin turnauksessa kovalla alustalla jolloin romanialainen voitti ottelun lukemin 2-0 (7-6, 6-3). Bogdanin tilasto kovalta alustalta tällä kaudella on 11-6. Makarovan vastaava tilasto näyttää lukemia 5-8. Bogdan on iskussa ja kun taas vastustaja Makarova on tipahtanut kahdessa viimeisessä turnauksessaan(hard court) suoraan ensimmäisellä kierroksella. Bogdan voittaa ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

14.8.

Viron Cup, klo 19:00

Paide - Paide III, Paide III +3 EH 1.95@Coolbet

Erittäin mielenkiintoinen ottelu kyseessä ja kerroinasettelussa on mielestäni vikaa. Jos muistetaan yhtään viime vuodelta, niin Paide 3 pelasi esim. Kaljua vastaan cupissa ja hävisi vasta rankkareilla. 3.joukkueen nimi nyt hämää tässä hieman, otettakoon nyt kuitenkin huomioon, että ykkösjoukkue on se, jossa pelaa nuoria ja nälkäisiä, on kolmosjoukkue täynnä silti Paiden entisiä legendoja ja myös pääsarjakokemusta. Uskon että ykkösjoukkue tämän vie, mutta normaalia tiukempi matsi tulossa, sillä arvostavat myös omia seuraikoneitaan. Ihan kelpo tasoitus kokeiltavaksi.  

Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 18:00

Kouvola- Sotkamo

Pelivalinta: Sotkamo ML 

Kerroin: 5,55 Nordicbet

Kouvola lähtee suosikkina runkosarjan viimeiseen kotiotteluun. Sotkamon Jymy lähtee haastajan asemassa otteluun, mutta omaa hyvin yllätyssaumat. Kouvolan peli ollut viime aikoina heikkoa ja päinvastoin Jymy esittänyy vahvoja otteita. Kouvola selkeä ennakkosuosikki kotikentällään, mutta 5,55 ML kertoimet Jymylle aivan liian korkeita. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...