Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Henksteri

10.1

Recommended Posts

Primeira Liga / Portugali

Portimonense - S.C. Braga

Yli 2.5 maalia  @ 1.80 bet365

Alkaa 22:15

Näiden joukkueiden kahdeksasta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta seitsemässä nähtiin yli 2.5 maalia. Portimonensen viimeisestä seitsemästä kotiottelusta viidessä toteutui yli 2.5 maalia. Bragan kahdessa viimeisessä vierasottelussa heilutettiin verkkoa vähintään kolmesti. Tänäänkin tullaan näkemään runsasmaalinen ottelu vierasjoukkue Bragan voittaessa ottelun lukemin 3-2.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto Oberhof naisten sprintti klo 15:30

Anastasia Kuzmina TOP 3

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 2,50 Bet365

Anastasia Kuzmina on naisten puolella yksi vahvimmista hiihtäjistä, mutta ampumapaikalla on usein hieman vaikeampaa. Kuzminan ammunnat ovat usein hitaita, jonka vuoksi Kuzminan ero saattaa kasvaa ampumapaikoilla muihin kilpailijoihin nähden. Ladulla Kuzmina ottaa kuitenkin isojakin eroja kiinni.

Kuzmina tulee varmasti parantamaan vielä suorituksiaan kauden edetessä ja etenkin hiihtovauhdissa uskon Kuzminan tekevän selkeämpää eroa muihin naisiin. Kuzminan ammuntaprosentit tällä kaudella olleet n. 80% tuntumassa, joten parempaan suuntaan ampuminenkin menossa. 

Kuzmina voi taistella kahdellakin sakolla palkintopallisijoista, jos suksi kulkee. Yhdellä sakolla palkintopallisijoitus olisi todennäköinen. 

VÄÄRIN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko MHL

Atlanty - Ska Varyagi

Pelivalinta: Ska Varyagi @ 2.40 Betsafe

18:00

Tämmöinen tilastoniiloilu kohde :niilo22:

 • Eilen joukkueet kohtasivat ja vierailijat voittivat peräti 2-8.
 • Atlanty on hävinnyt nyt 6/7 viime ottelustaan kun taas vierailijat ovat voittaneet viisi viimeistä peliään.
 • Kotijoukkue on sarjassa sijalla kaksitoista 37p ja Virailijat sijalla seitsemän 56p.
 • Joukkueet ovat voittaneet kuluvalla kaudella toisensa kertaalleen.

Eiliseen ja vireyteen vedoten luotan siihen että Ska tämän hoitaa. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Barys - Kunlun 

yli 5,5 maalia @2.11 Nordicbet 

KLO: 15.30 

Otetaan taas Amerikan sarjojen ulkopuolelta kohde kokeiluun. Molemmilla alla suurimaaliset ottelut. Kauden ensimmäinen päättyi 1-4 Kunlunin kotiluolassa joten lähelle rajaa päästiin. Kinkkien tilanne alkaa olla kuitenkin kinkkinen ja pitkä poissaololista tervettä Astanaa vastaan on kova pala puolustukselle ja mv-pelille, joka sekin on huolella sakannut. Barys varmistelee asemiaan kevättä ajatellen. Kunlun puurtaa välillä todella väkinäisesti ja se näkyy omassa päässä. Edellisen kamppailun kun ottaa vielä huomioon UFAa vastaan. Astanan yyvee on tehokasta ja joukkue omaa erittäin hyviä maalintekijöitä. Kunlun on rakennettu myös pitkälle ns taitopelaajista ja maalintekovoimaa löytyy enemmän mitä tulokset ovat olleet. Haiskahtaa maalirikkaalle pelille jossa painetaan päästä päähän. Kunlun ottaa tietoisesti riskejä hyökkäyssuuntaan joten mahdollisten tehtyjen maalien lisäksi Barys pääsee iskemään vastaan useamman kerran. Tuulivoimaa löytyy jäältä ja vähemmän hyvää puolustamista ja maalivahtipeliä myös. Overipeli. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5,5 maalia

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Julia Simon (FRA) - Monika Hojnisz (POL)

Valinta: Hojnisz, Marathonbet, @2.03

Klo: 15:30

 

Hojnisz on ollut tästä kaksikosta parempi niin sijoitusten, hiihtoaikojen kuin ammunnan perusteella. Puolalainen on tällä kaudella saavuttanut kolme sijoitusta viiden parhaan joukkoon ja on maailmancupin kokonaistilanteessa jopa viidentenä. Simon ei ole hänkään huonosti suoriutunut ja hän on vienyt sprinttikohtaamiset toistaiseksi 2-1, mikä selittänee kerrointa. Hiihtoajoissa Hojnisz on välillä hävinnyt niukasti vaikka onkin kokonaisuudessa ollut hieman nopeampi, selvempi ero kaksikolla on ammunnassa sillä puolalainen on ampunut jopa 90 % tarkkuudella Simonin 80 % verrattuna. Mielestäni Hojniszilla pieni etu tässä parissa.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Lukko - SaiPa 

YV-Maaleja yli 1,5 @2.10 Nordicbet  (ja)

KLO: 18.30

Juhlallinen alku saadaan tähänkin peliin, mutta se siitä. Kiitos U20 joukkueelle upeasta turnauksesta. Raapastaan tähän noita yyveehäkkejä. Lukko on sillä saralla parantanut roimasti ja viimepeliin joukkue iski 3 kaappia kookoon verkkoon yyveellä. Sputnik on taas ollut läpi kauden ylivoimalla vahva. Varsinkin tähän peliin voidaan vilkaista sitä osiota koska Sputnikin erikoismiehet on jälleen terveenä yhdessä jäällä. Tuohimaa - Setänen ei liiaksi vakuuta ja ainakin SaiPan peli voi alkuun olla sekavaa ja jäähyjä tulee. Päättyköön tämä peli miten hyvänsä niin nyt on jäällä yyvee-osaamista. Maistuvin kohde mielestäni tähän peliin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa maalataan vähintään 2 kertaa ylivoimalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Lokomotiv - Ska Pietari 

1.erän maalit yli 1,5 @2.37 / SKA 1.erä yli 1,5 @4.30 Nordicbet 

KLO: 18.00 

Pakkohan tähän on tarttua. Lokomotiv on pitänyt maalinsa puhtaana 120min putkeen ja voittanut kaksi edellistä peliään. Slovan ensin ja vähän tuuriakin mukana olleen Tseska-pelin. Jokatapauksessa hieno suoritus etenkin moskovalaisia vastaan. Pietarilaiset saapuu seitsemänteen vieraspeliin ja alla on 6 voittoa, joista viimeisin toissapäivältä. Joukkue nöyryytti Jekaterinburgia heidän kotijäällään lukemin 0-6. Tuossa matsissa SKA oli avauserässä lähes pitelemätön ja iski 2 kaappiakin. Pietarilaiset ovat suosikki tähänkin peliin ja oletus itselläni on se että Tseska söi Lokolta suuren määrän energiaa ja SKA pääsee sen hyödyntämään. Pietarilaisten rosterissa on laajuutta ja se elää lähinnä poissaolojen ja suoritusten perusteella. Vaikka joukkueen runkopakki Hersley onkin poissa niin ei se maalinteossa ole näkynyt vaikka kova maalari herra onkin. 

Lokomotiv on pelannut kaksi edellistä vähän liiankin hyvin, mutta nyt vastaan asettuu joukkue joka pystyy puhkomaan kotijoukkueen puolustuksen. Ska tulee tähänkin peliin rytinällä ja jatkaa siitä mihin viinepelissä jäi. Avauserän tulos 0-2 tai 1-2 ei olisi itselleni yllätys joten otetaan korkeat kertoimet kokeiluun. 

Maalintekovoimaa löytyy molemmilta yllinkyllin. 

Kohde menee oikein kun avauserässä tehdään vähintään 2 maalia / SKA maalaa vähintään 2 kertaa 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

1st shoot total hits

Veronika Vitkova, under 4.5, bet365, @2.50

Klo: 15:30

 

Vitkova on tällä kaudella ampunut makuulta yli oman tasonsa ja toistaiseksi osunut jopa 95 % tarkkuudella. Kauden edetessä lukema tulee arvatenkin laskemaan tuosta. Tällä kertoimella lähtee kokeiluun, että tsekkiläiselle tulee makuupaikalta ainakin yksi huti, perusteina joulutauon vaikutus sekä Oberhofin mahdolliset vaikeat olosuhteet. Ylen uutisen mukaan kisapaikan sääolot ovat viime päivinä olleet tätä luokkaa:

"Tiistain ja keskiviikon aikana lunta on satanut Oberhofissa useita kymmeniä senttejä, eikä loppua lumipyrylle näy. Naisten viimeiset harjoitukset vietiin läpi hankalissa olosuhteissa, joita kova ja puuskittainen tuuli huononsi entisestään. Urheilijat harmittelivat lumen kertymistä aseen tähtäimiin, pakottaen hiihtäjät tähtäämään lähestulkoon sokkona."

 

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko:nhl:

:bluejackets: - :predators:

:bluejackets: @2.30 Unibet 

KLO: 02.00 

Ei se hirveän kaukana ollut tappio Predseillä viimeyönä, mutta niin vain voitto tuli pitkän kaavan kautta. Kaikinpuolin pitkän kaavan kautta, sillä tämä on vieraille peräti kuudes ottelu 9päivään. Kauden ensimmäinen kohtaaminen näiden välillä ja kyllä tämä kohde menee lappuun puhtaasti tuon kalenterin mukaan. Toki CBJ on myös jalalla nopea joukkue, joka osaa hyödyntää tuon Nashvilleä vastaan. Ylivoimia tässä siunaantuu CBJ:lle varmasti, mutta ainoastaan Rinne/Saros voi mielestäni tämän vedon pilata. Olkoon tilastot yms vaikka kuinka predsin puolella, mutta edes Forsberg ei fysiikan lakeja uhmaa. Tuoreimpia jalkoja omaava kotijoukkue voittaa tämän ottelun. Blue Jacketsilla on kuitenkin valtava maalintekoarsenaali. 

Kohde menee oikein kun CBJ voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. 

VÄÄRIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Kouvola lähtö 4 

Rocky Hanover - Finest Chocolate

Pelivalinta: Finest Chocolate

Kerroin: 2,05 Bet365

Molemmilla hevosilla hyvät lähtöpaikat tähän starttiin. Voitosta kumpikaan hevonen tuskin taistelee, sillä Massive Clout on aiheesta suuri suosikki tähän lähtöön. 

Rocky Hanover ei ole esittänyt erikoisempia otteita viime aikoina ja en ymmärrä miksi se on selkeä ennakkosuosikki Finest Chocolatea vastaan. 

Finest Chocolate kilpaillut vain vähän viime aikoina, mutta tulokset olleet kuitenkin positiivisia. Hevonen kärsinyt loukkaantumisista, joten hevonen tuskin vielä parhaimmillaan. Startit vievät kuitenkin hevosta eteenpäin ja uskon, että tänään nähdään ehjä suoritus, jolla hevonen taistelee totosijasta. 

Rocky Hanoverin pitää parantaa selvästi viimejuoksuista, jotta hevonen taistelisi kärkipään sijoituksesta. 

Mielestäni tämä h2h on todella tasainen ja Finest Chocolate on yli kahden kertoimella hyvä pelivalinta. 

VOID

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...