Jump to content

Recommended Posts

 

 

Kuvahaun tulos haulle cs go  COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE (CS:GO) 2019

 

Tervepä taas, Paratiisiväki. On pikkuhiljaa aika aloitella vuotta 2019 omien leipälajieni osalta, joista tässä blogissa keskitytään Esportsiin ja tarkemmin luokiteltuna CS:GO:n maailmaan. CS:GO on yksi elektronisen urheilun suosituimmista lajeista, jossa kilpaillaan maineesta, kunniasta ja palkinnoista ihan samalla tavalla kuin perinteisessä urheilussa. Tämän blogin tarkoituksena on jatkaa viime vuoden puolella aloitettua seurantaa CS-betseistä ja katsoa minkälaiseen tulokseen voidaan päästä vuonna 2019.

 

Vuoden 2018 CS-blogista puheen ollen, alla on linkki edellämainittuun seurantaan niille jotka eivät sitä viime vuonna seuranneet ja haluavat tutustua tämän vuoden puolella kyseiseen lajiin vedonlyönnin osalta

Quote

 

 

Aloitetaan kertaamalla muutamat perusasiat blogiin liittyen. Seurannan formaatti tulee pysymään suurin piirtein samana tämän vuoden versiossa. Kohteita kirjoittaessa merkkaan AINA vähintään seuraavat asiat:

  • Kohde
  • Valinta
  • Kerroin
  • Vedonlyöntitoimisto

Yllämainittujen asioiden lisäksi pyrin lisäämään ajan ja olosuhteiden salliessa kohteiden yhteydessä seuraavat asiat:

  • Perustelut
  • Turnaus/sarja, josta kohde löytyy.
  • PV-merkintä, jos kyseinen kohde on kirjoitettu Vihjeparatiisin pitkäveto-osioon.

Aina kohteiden ratketessa pyrin maalaamaan kohteet. Vihreä tarkoittaa tietysti oikein mennyttä kohdetta, punainen väärin mennyttä. Mahdollisesti perutut kohteet jotka voidataan merkkaan keltaisella värillä. 

 

Laskentaa pyrin tekemään sopivin ajankohdin. CS-turnauksia ja pelejä pelataan vuoden ympäri, mutta pelaajataukoja pidetään muutaman kerran vuodessa, jolloin yritän jonkinlaista kirjanpitoa pitää senhetkisestä tuloksesta. Itse laskenta jakautuu kahteen osaan:

  • Vihjatut kohteet. Näihin kuuluu siis PV-merkinnällä merkityt kohteet, jotka on kirjoitettu pitkäveto-osioon. Nämä kohteet ovat lähes poikkeuksetta tarkemmin tutkittuja ja perusteltuja kuin muut kohteet. Toisin sanoen näissä kohteissa voisi kuvitteellisesti olla korkeampi panostus, mutta periaatteellisista syistä lyön nämäkin tasapanoksin. Optimaalitilanteessa tämän prosentin pitäisi olla parempi kuin kaikkien yhteenlaskettujen kohteiden vastaava.
  • Kaikki kohteet yhteensä. Periaatteessa vihjatut kohteet + kaikki muut kohteet laskettuna yhteen.

 

Huomioi, että käytän tässä blogissa lähtökohtaisesti tasapanostusta. Tämä tarkoittaa sitä, että kohtelen kaikkia kohteita samanarvoisesti kiinteällä panostuksella. Teen näin siksi, koska todennäköisyyksien arvioiminen ja panostuksen arviointi veisi liikaa aikaa ja vaivaa. Lisäksi tasapanostus helpottaa palautusten laskentaa. Loppujen lopulta en kuitenkaan ole mikään lajin ammattilainen, joten amatöörimetodeilla mennään.

 

 

Nyt muutama sana lajista itsestään. Alla on tietopaketti pelattavan lajin eli CS:GOn säännöistä ja formaatista, minkä olen kylmästi kopioinut viime vuoden blogista.

  • Formaatti: 5vs5. Terroristit vastaan counter-terroristit. Puolet vaihtuvat 15 pelatun kierroksen jälkeen. Tasatilanteessa ottelu menee jatko-ajalle. 
  • Tavoite: Ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa 16 voitettua kierrosta voittaa kartan. 15-15 -tilanteessa ottelu menee jatko-ajalle, jolloin joukkueet pelaavat 6 kierroksen pätkissä (3 kierrosta ja puolen vaihto), kunnes jompikumpi joukkue on saavuttanut 4/6 kierrosvoittoa. 
  • Terroristien tavoite on asettaa pommi jompaan kumpaan kartalle merkittyyn pommialueelle (A tai B ) ja suojella sitä ennen kuin counter-terroristit kerkeävät purkamaan (defusaan) pommin. Vaihtoehtoinen tapa voittaa kierros on tappaa kaikki counter-terroristit ennen ajan kulumista loppuun.
  • Counter-terroristien tavoite on estää terroristeja asettamasta pommia pommialueelle. Counter-terroristit voivat myös voittaa kierroksen purkamalla pommin tai tappamalla kaikki terroristit. 
  • Ekonomialla on iso merkitys kilpailullisissa peleissä. Jokainen ase, kranaatti ja armori maksaa tietyn määrän rahaa, jota pelaajat ansaitsevat tapoista, kierrosvoitoista jne. Jokaisen kierroksen alussa pelaajat päättävät rahatilanteensa mukaan mitä aseita ostavat ja usein kierrosten lopputulos määräytyykin paljolti sen mukaan, kuinka paljon joukkueet ovat käyttäneet rahojaan kierroksen alussa. "Eco-roundit" ja "force-roundit" ovat termejä kierroksista, joissa aseistus on epätasainen ekonomian takia. 
  • Pistoolikierrokset nähdään aina jokaisen ottelun ensimmäisenä kierroksena sekä puolenvaihtoa seuraavana kierroksena (eli 16. kierroksena). Pistoolikierroksen voittava joukkue saa aina ekonomisen edun seuraavaan muutamaan kierrokseen, joten pistoolikierroksen voittaminen voi muuttaa pelin kulkua merkittävästi.
  • Karttavalinnoilla on erittäin tärkeä rooli matsin lopputuloksen kannalta. Kartan valitseminen tapahtuu hieman eri tavalla riippuen siitä onko kyseessä yksittäinen matsi vai best of 3/5 -sarja. CS:ssä on käytössä ns. veto-systeemi, jossa joukkueet saavat poistaa eli bannata heikkoja karttojaan omalla vuorollaan.
    • Yksittäisessä Best of 1 -ottelussa molemmat joukkueet saavat päättää 3 karttaa, joita ei tulla pelaamaan, jolloin jäljelle jää yksi kartta jonka joukkueet pelaavat. Yleensä Bo1-matseissa joukkueet päätyvät sellaiseen karttaan, jossa molemmat joukkueet ovat mukavuusalueellaan, mutta kummallekaan ei tule suurta etua. Best of 1 -otteluita pelataan usein turnausten lohkovaiheissa ja online-otteluissa.
    • Best of 3 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan ja sen jälkeen valitsevat yhden kartan, jonka jälkeen bannaavat taas kaksi karttaa ja viimeinen jäljelle jäänyt kartta on tarvittaessa ratkaiseva kartta. Best of 3 -sarjoja pelataan useimmiten turnausten playoff-vaiheessa ja joissain finaaleissa.
    • Best of 5 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan, jonka jälkeen joukkueet valitsevat vuorotellen viisi pelattavaa karttaa. Best of 5 -sarjoja nähdään lähes ekslusiivisesti vain isojen turnausten finaaleissa.

 

 

Viimeiseksi otetaan kiinni muutamia pointteja itse vedonlyöntiin liittyen. Ihan ensimmäiseksi pitää mainita, että viime vuoden kokemusten ja havaintojen perusteella suosin muutamia bookkereita CS-vedonlyönnin osalta, joista listaan omat suosikit ja niiden parhaat piirteet.

  • Betway. Selkeä suosikki. Erittäin monipuolinen kohdevalikoima, hyvät kertoimet, toimiva live ja ajoittain maistuvia promoja joihinkin turnauksiin. Lisäksi Betwayn jokaviikkoinen "Esports Objectives" -bonusohjelma ja siitä saatavat edut sopivat erinomaisesti kerryttämään kassaa.
  • bet365. Lähes poikkeuksetta paras bookkeri turnausvetojen osalta sekä valikoiman että kertoimien suhteen. Myös ottelukohtainen tarjonta laaja ja tarjoaa ajoittain kerrointoppeja erityisesti tasoitusvetoihin.
  • Coolbet. Ehkä hieman puutteellinen kohdevalikoima, mutta erityisesti 1x2-kertoimista ja karttaoverien kertoimista löytyy usein kerrointoppeja.
  • Unibet. Keskinkertainen valikoima, mutta joihinkin isoimpiin turnauksiin tarjotuista erikoiskohteista voi joskus löytyä hyviä ideoita. Kertoimet kanssa kohtuullisen kilpailukykyisiä.

 

Olen myös avannut tilin Pinnaclen sivuille ja tarkoituksena olisi ottaa kyseinen sivusto leikkiin mukaan myös yksittäisten kohteiden osalta tämän vuoden puolella. Muillakin sivuilla, kuten Veikkauksella ja Nordicbetillä tulee ajoittain CS-betsejä pelattua, mutta harvemmin kuin yllämainituilla sivustoilla.

 

Itse kohdevalikoimasta tulee poimittua harvoin mitään eksoottisia kohteita, vaan pysyttelen usein tuttujen ja turvallisten kohdetyyppien parissa.

  • Ottelun voittaja (lähes aina 2-way). Ei tarvitse sen suurempaa määrittelyä. Ottelun voittajaa pelaan usein niissä tapauksissa, jossa kertoimet ovat liki 50-50. Näin kuitenkin harvemmin tapahtuu, joten kyseinen vetomuoto ei ole oma suosikki.
  • Karttatasoitus (map handicap). Bo3- ja Bo5-sarjoissa käytetty vetomuoto, jossa annetaan jommalle kummalle joukkueelle yhden tai kartan tasoitus (+1.5/-1.5 tai +2.5/-2.5). Näitä tulee lyötyä usein silloin, kun ottelussa on kaksi eritasoista joukkuetta tai ottelusarjassa on jonkinlainen mahdollisuus hyödyntää tietämystä karttavalinnoista ja/tai keskinäisten otteluiden historiasta.
  • Kierrostasoitus (round handicap). Bo1-otteluissa selkeästi suosituin pelimuoto. Kyseessä on yksittäisten pelattavien karttojen tasoitusmuoto, jossa joukkueille annetaan kierrosvoittokohtainen tasoitusline. Jos esimerkiksi kohteen line on 3.5, ennakkosuosikki saa linen -3.5 ja altavastaaja +3.5. Täten tässä tapauksessa ennakkosuosikkia tasoituksella pelatessa sen tulee voittaa kartta vähintään neljän kierroksen erolla. Koska varsinaisen peliajan voitto ratkeaa aina 16 kierroksella, altavastaajan tulee saada korkeintaan 12 kierrosvoittoa. Jatkoajalle mentäessä sama matematiikka pätee, mutta voittajan kierrosmäärä vaihtelee. 
  • Karttamäärä (total maps played). Korreloi paljolti karttatasoituksen kertoimia. Kohdetyyppinä tätä nähdään myös vain Bo3- ja Bo5-sarjojen ohessa, jossa annetaan line pelattavien karttojen määrälle. Bo3-otteluissa se on 2.5; Bo5-otteluissa 3.5 ja 4.5. Ns. "karttaovereissa" on joskus valueta silloin +1.5 karttatasoitukseen nähden, kun oletetaan että, altavastaaja kykenee voittamaan ennakkosuosikkia vastaan oman karttavalintansa, mutta samalla pitää varmana sitä, että ennakkosuosikki voittaa oman karttansa. Karttaundereita ei oikeastaan ikinä kannata pelata.
  • Kierrosmäärä (total rounds played). Korreloi puolestaan kierrostasoitusten kertoimia. Tätä vetomuotoa pelataan siis yksittäisissä kartoissa, jossa annetaan line pelattavien kierrosten määrästä. Usein line on 26.5, mutta epätasaisemmissa otteluissa line voi olla alhaisempikin. Toisin kuin karttamääriä pelattaessa, sekä kierrosovereissa että kierrosundereissa voi löytyä jotain järkevää pelattavaa kierrostasoitusten tilalla.

 

 

Näillä eväin lähdetään hakemaan menestystä alkavasta vuodesta. Kysymyksiä saa aina tännepäin heitellä jos vaan yhtään jokin asia arveluttaa tai kiinnostaa. Ensimmäisiä pelejä luultavasti laitetaan tulille tällä viikolla, jolloin alkaa helmikuussa pelattavan IEM Katowice Major-turnauksen maanosakohtaiset karsinnat sekä 19. päivä alkava iBUYPOWER-turnaus.

 

Ei muuta kun onnea peleihin!

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Cloud9 - TyLoo | TyLoo | 2,48 (Coolbet) Cloud9 voitti oman avausottelunsa Grayhoundia vastaan lukemin 16-11, mutta ei missään nimessä vakuuttanut. Matsissa oli lukuisia clutch-tilanteita, jotka

NRG - ViCi | NRG ja Alle 26,5 kierrosta | 2,00 (Betway) NRG pelasi hallitun avausottelun Winstrikeä vastaan voittaen ottelun lukemin 16-9. Suorituksesta ei juuri moitteita voi antaa ja joukkue

Siellähän on Losissa Blast-pelit käynnissä.   FaZe - Renegades | FaZe -2,5 | 1,95 (Unibet) FaZe voitti oman avausottelunsa NRG:tä vastaan selvin lukemin 16-9 hyvällä pelillä. Renegade

EU Minor

North - ex-Space Soldiers | North -1,5 | 1,82 (Pinnacle)

  • Käynnissä olevassa EU Minor-turnauksessa kohtaavat North ja ex-Space Soldiers (ex-SS). Molemmat joukkueet kärsivät tappiot avausotteluissaan lukemin 6-16. Sanomattakin on kuitenkin selvää, että North on pelin kaikilla osa-alueilla vähintään askeleen ex-SS:ää edellä. ex-SS kärsi nimittäin joulutauolla ison kolauksen, kun joukkueen tähtipelaaja XANTARES otti hatkat joukkueesta. Sen verran olennaisesta pelaajasta oli kyse, että ex-SS tuskin tästä tulee tämän vuoden aikana toipumaan ja ranking tulee tippumaan.
  • North ei missään nimessä vakuuta tällä hetkellä, mutta ainakin heillä on jonkinlainen punainen lanka pelinsä suhteen ja yksilöt valden johdolla pystyvät ratkomaan pelejä. ex-SS:n karttavalikoima on niin umpisurkea, että heidän ainoaksi mahdollisuukseen voittaa karttaa jäänee Mirage tai Inferno, joissa North kykenee myös pelaamaan.
  • North ja ex-SS kohtasivat viimeksi toisensa juuri tämän turnauksen karsinnoissa, jolloin North voitti ottelun puhtaasti 2-0. Tuolloin ex-SS:n riveissä pelasi vielä edellämainittu XANTARES ja jos hänen kanssaan ex-SS ei kyennyt voittamaan karttaakaan, niin tuskin nykyinen kokoonpanokaan siihen pystyy.
Link to post
Share on other sites

EU Minor

North - ENCE | Yli 2,5 karttaa | 1,93 (Nordicbet)

  • EU Minor-turnauksen ylemmän kaavion finaalissa North ja ENCE kamppailevat paikasta helmikuussa pelattavaan Major-turnaukseen. North kaatoi eilen Vitalityn lukemin 2-0, kun taas ENCE kukisti Valiancen 2-1. Kertoimissa ENCE on asetettu lieväksi ennakkosuosikiksi ja ehkä syystäkin, mutta mielestäni paras kohde tähän otteluun on karttaoveri.
  • North tulee oletettavasti bannaamaan Overpassin ja ENCE Cachen. Northin valinta osuu todennäköisesti Infernoon, jossa North on pärjännyt mainiosti ja voittanut kaikki neljä pelaamaansa Inferno-ottelua tässä Minor-turnauksessa. ENCE puolestaan kallistuu karttavalinnassaan joko Trainiin tai Mirageen, joista molemmissa ENCEllä on erittäin hyvät tilastot viime ajoilta. Kun joukkueiden välillä ei ole pelillisesti suuria eroja, pidän hyvin todennäköisenä, että molemmat joukkueet voittavat omat karttavalintansa ja vievät siten ottelun kolmanteen karttaan.

 

iBUYPOWER Masters

Betway Boost | Fnatic, Liquid, FaZe kaikki voittavat - 3,00 (Betway)

  • iBUYPOWER Masters -turnauksen avauspäivänä pelaillaan Bo1-otteluita ja peleihin otetaan mukaan Betwayn tarjoama kerroinboosti sille, että Fnatic, Liquid ja FaZe kaikki voittavat oman ottelunsa. Fnatic pelaa Cloud9:a vastaan, Liquid pelaa Luminositya vastaan ja FaZe pelaa Ghostia vastaan.
  • Jokaisessa ottelussa listatut joukkueet ovat otteluissaan ennakkosuosikkeja voittamaan ottelun. Fnatic on osoittanut tasaista nousua kohti maailman kärkeä ja tässä turnauksessa mahdollisuudet playoffeihin on hyvät. Cloud9:n kokoonpanoruletti sen sijaan jatkuu ja tähän turnaukseen Goldenin terveysongelmien takia tilalle on saatu ex-Swole Patrol -pelaaja Zellsis.
  • Liquid teki joulutauolla muutoksia kokoonpanoonsa, kun joukkueesta lähtivät pois TACO sekä valmentaja Zews ja tilalle tuli ex-MIBR-pelaaja Stewie2K ja valmentajaksi ex-Liquid-pelaaja adreN. On vielä kysymysmerkki, että saako Liquid näistä muutoksista tarvittavan nosteen haastakseen Astralista, mutta ainakin tässä ottelussa Liquid on ylivoimainen ennakkosuosikki. Luminosity joutuu osallistumaan tähän turnaukseen ilman boltzia eikä muutenkaan joukkueelta voida odottaa ihmeitä tässä turnauksessa. 

 

FaZe - Ghost | FaZe -4,5 | 1,88 (Pinnacle)

  • FaZe niin ikään teki joulutauolla muutoksia ja Liquidin tapaan joukkue tuulettui pelaaja- ja valmentajavaihdoksella. Pitkäaikainen FaZe-veteraani karrigan sai lähteä ja myös joukkuetta koutsannut RobbaN siirtyi sivuun. Tilalle tulee ex-Gambit-pelaaja AdreN ja ex-MIBR-valmentaja Ynk. Muutokset ovat mielestäni varsin oivallisia ja etenkin Ynk:n tuonti joukkueeseen tulee auttamaan valtavasti joukkueen nykyistä IGL-pelaajaa NiKoa, sillä heillä on yhteinen historia vuosien takaa. Veikkaisin FaZen olevan tässä turnauksessa valmis tekemään statementin ja ainakin laittaa kovan haasteen Liquidille ja mahdollisesti myös Astralikselle.
  • Ghost on ollut viime aikoina tuttu näky tämäntasoisissa turnauksissa, mutta muutamien yllätysvoittojen takaa ei suurempaa menestystä ole juuri löytynyt. Ehkä tästä pettyneenä Ghost teki juuri ennen turnausta kokoonpanomuutoksen, jossa Subrozalle näytettiin ovea ja tilalle tuli ex-Swole Patrol -pelaaja freakazoid. En usko tämän muutoksen varsinaisesti parantavan Ghostin suoritustasoa ja playoffit jäävät tässä turnauksessa kyllä haaveeksi.
  • FaZe on siis tässä ottelussa iso ennakkosuosikki ja uskon heillä olevan kova halu näyttää hauista muutaman vaikean kuukauden jälkeen ja kerryttää itseluottamusta ensi kuussa pelattavaa Major-turnausta silmällä pitäen. Viimeksi uuden kokoonpanon luodessaan FaZe oli kahdessa ensimmäisessä turnauksessaan täysin ylivoimainen enkä ihmettelisi vaikka samanlainen efekti nähtäisiin tässä turnauksessa. Ghost voi yrittää rimpuilla, mutta eiköhän tällä tasoituksella FaZe vie voiton. 
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

No niin, saadaan vihdoin CS-betsit kunnolla vauhtiin. Pelit alkaa Bo1-otteluilla. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

 

IEM Katowice Day 1

 

PV: Renegades - AVANGAR | AVANGAR -2,5 | 1,96 (Nordicbet)

  • Tästä perustelut vihjeosiossa.

 

TyLoo - Vitality | Yli 25,5 kierrosta | 2,01 (Nordicbet)

  • Aasialainen TyLoo tulee tähän Major-turnaukseen haastajan roolissa, sillä joukkueella on uusi kokoonpano, jolla ei ole virallisia otteluita plakkarissaan vielä ole. Tämä voi toisaalta olla hyvä asia, mutta se voi myös näkyä kemioiden ja joukkuepelin puutteellisuudessa. On siis erittäin vaikea arvioida miten tämä uusi TyLoo-kokoonpano tulee pärjäämään, mutta joukkueessa on taatusti tarpeeksi yksilötaitoa haastaakseen tässä vaiheessa pelaavia joukkueita.
  • Ranskalainen Vitality on lyhyessä ajassa parantanut otteitaan ja Major-turnauksessa avaimet ovat heidän omissa käsissään. Joukkueen talismaani on tietenkin nuori supertähti ZywOo, jonka mukana Vitality tulee joko menestymään tai epäonnistumaan. Saaspa nähdä miten kaveri kestää Majorin tuomat paineet, mutta hänen taidoillaan ja varsin kokeneiden joukkuetovereiden tuella tulosta luulisi syntyvän.
  • Karttavalinta tulee ottamaan roolia turnauksen aikana, sillä TyLoolla on aasialaisjoukkueille tyypillisesti hieman kyseenalainen karttavalikoima. Avausottelussa pelattavassa Bo1-ottelussa ei kuitenkaan pitäisi karttaongelmia ja TyLoo päässee pelaamaan sellaisessa kartassa, joka sopii heille. Vitalitylla on itse asiassa erittäin hyvä karttavalikoima, joten kenties pientä kikkailua he voivat tehdä TyLoota vastaan. Vekkaisin kuitenkin pelattavaksi kartaksi Infernoa, joka on molempien parhaimmistoa.
  • Vitality on ennakkosuosikki voittamaan ottelun enkä sitä ala kieltämään, mutta en lähtisi sulkemaan pois TyLoon yllätysmahdollisuutta. ZywOo:ta lukuunottamatta Vitalityn ja TyLoon yksilöissä ei ole suurta taitoeroa ja siksi väitän ottelusta tulevan tasaisempi mitä kertoimet antavat olettaa, joten kierrosoveria tässä lähdetään kokeilemaan.

 

Cloud9 - Grayhound | Cloud9 -4,5 | 1,85 (Betway)

  • Cloud9 tulee Major-turnaukseen myötätuulessa. Amerikkalais-europpalaisjoukkueen taival viime vuoden puolella erinäisten kokoonpanomuutosten keskellä oli ymmärrettävästi vaikeaa tarpomista, mutta joukkue on osoittanut viime aikoina hienoa tuloskuntoa ja nyt Cloud9 on valmis palaamaan maailman huippua kohti.
  • Grayhound on toinen Australiasta peräisin oleva joukkue, joka onnistui ensimmäistä kertaa joukkueensa historiassa etenemään Major-turnaukseen asti. Kuitenkin on oltava realisteja ja ymmärtää, että Grayhoundilla on erittäin minimaaliset mahdollisuudet edetä seuraavaan turnauksen vaiheeseen. Joukkueen yksilöiden taitotaso ei yksinkertaisesti tule riittämään muita joukkueita vastaan.
  • Karttavalinnoissa mennään vahvasti Miragea kohti. Grayhound poistanee ainakin Trainin ja Nuken, kun taas Cloud9 poistaa mitä luultavimmin Dust2:n, Overpassin ja Cachen. Tuskin kuitenkaan merkittävästi vaakakuppi kallistuu suuntaan tai toiseen karttavalinnan osalta.
  • Cloud9 omaa selvästi paremmat yksilöt kuin Grayhound ja heidän rosteristaan löytyy valtava määrä Major-kokemusta ja menestyksestä, jota ei tule aliarvioida. En näe Grayhoundin haastavan Cloud9:a oikeastaan millään osa-alueella, joten tässä ottelussa lukemat voivat muuttua rumiksi. Uskaltaa sitä tälläkin tasoituslinella lyödä.

 

ENCE - Spirit | Yli 25,5 kierrosta | 1,89 (Pinnacle)

  • Suomen oma ENCE onnistui toisella yrittämällään läpäistä Minor-karsinnat ja lunastaa paikkansa Major-turnaukseen, joka on tietenkin hieno saavutus suomalaiselta joukkueelta. Mikä parasta, ENCE:llä on hyvät mahdollisuudet klaarata tiensä seuraavaan vaiheeseen ja siihen joukkue on täysin kykeneväinen pelaamalla omaa peliään.
  • Spirit tulee tähän turnaukseen altavastaajana, mutta valmiina yllättämään. Heillä on kasassa tasaväkinen sakki pelaajia, joiden menestysnälkä tullaan tässä turnauksessa mittaamaan toden teolla. Suuria menestysodotuksia ei voida venäläis-ukrainalaisjoukkueen harteille asettaa, mutta yksittäisissä otteluissa Spirit tulee olemaan vaarallinen vastustaja kenelle tahansa.
  • Karttavalinta voi tässä matchupissa osua aika moneen eri karttaan, joten sitä on vaikea lähteä spekuloimaan. ENCE ja Spirit ovat nimittäin kohdanneet toisensa viime vuoden aikana muutamia kertoja ja joka kerta Bo1-ottelun merkeissä joukkueet päätyivät eri karttaan.
  • ENCE on ottelussa ennakkosuosikki ja syystä. Heidän peruspelin taso on erittäin hyvällä tasolla ja virheettömällä suorituksella ENCE pystyy haastamaan maailman top 10-joukkueita. Spirit ei tuohon joukkoon kuulu, mutta aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet todella tasaisia ja 5 kartasta Spirit on voittanut 3. Näistä kartoista 4 on ylittänyt 25 kierroksen rajan ja odotan tasaista vääntöä tälläkin kertaa, jolloin kierrosoverit houkuttelevat.

 

Winstrike - NRG | NRG -4,5 | 1,85 (Betway)

  • Winstrike on suhteellisen uusi nimi CS-kuvioissa, mutta heidän projektinsa on tuottanut hedelmää lyhyessä ajassa. Nykyinen kokoonpano on mielenkiintoinen sekoitus eritaustaisia pelaajia ja vaikka tulokset ovat ailahdelleet, Major-turnaukseen pääseminen on iso sulka joukkueen hattuun, josta on hyvä lähteä rakentamaan tulevaisuutta.
  • NRG on omissa papereissani tämän turnauksen vaiheen ennakkosuosikki ja on siten allekirjoittaneen suosikki menemään jatkoon 3-0 -rekordilla. Pitkään yhdessä pelannut kokoonpano on jalostunut kivikovaksi ja rutinoituneeksi top 10-joukkueeksi, joka vetää vertoja aivan maailman eliitille. Harvalta joukkueelta löytyy niin korkeaa taitokattoa kuin mitä NRG:llä on varaa näyttää, joten uskon heidän menevän pitkälle tässä turnauksessa.
  • Karttavalinnoissa Overpass nousee esiin vahvimpana kandidaattina pelattavaksi kartaksi, sillä se kuuluu molempien joukkueiden vahvimpiin karttoihin. Väittäisin, että NRG saisi tästä kuitenkin pientä etua, sillä NRG on yksi maailman parhaita Overpassia pelaavista joukkueista ja siinä hyvinkin valmistautunut Winstrike joutuisi varsin nopeasti toteamaan tämän tosiasian.
  • Winstriken ja NRG:n välillä on valtava kuilu yleisessä tasoerossa ja Winstrike tarvitsee jonkinasteisen pöljän päivän laittaakseen NRG:lle kapuloita rattaisiin. NRG murskasi muut joukkueet Minor-turnauksessa ja uskon heidän jatkavan samaa rataa ja laittavan luun kurkkuun heti avausottelusta lähtien. Mikään muu kuin NRG:n isonumeroinen voitto olisi yllättävä lopputulos.
Link to post
Share on other sites

Tutkitaan päivän loput pelit, laitetaan kohteita sitä mukaa kuin kerkeää kirjoittamaan.

 

AVANGAR - Furia | AVANGAR -3,5 | 2,05 (Betway)

  • AVANGAR pelasi vaisun avausottelun Renegadesia vastaan häviten ottelun lukemin 8-16. Joukkue ei missään vaiheessa saanut ekonomiaa hallintaan, eikä molempien pistoolikierrosten häviäminen auttanut asiaa. Tärkeintä kuitenkin AVANGAR:ille on se, että Jame oli hyvässä vireessä, sillä hän on joukkueen tärkein palanen.
  • Furia niin ikään hävisi avausottelunsa NiP:iä vastaan rumin lukemin 6-16. En katsonut peliä kuin sivusilmällä, mutta paljon on täytynyt mennä pieleen, jos pistoolikierroksen ja siitä seuranneiden antieco-kierrosten voittojen lisäksi Furia sai kasaan vaivaiset 3 kierrosta. Saattaa olla niin, että tämä Major tulee liian aikaisin kansainvälisesti hyvin kokemattomalle joukkueelle.
  • Karttavalinnassa eksytään todennäköisesti Mirageen tai Cacheen. On aika vaikea arvioida kuitenkin mihin mennään, sillä rumasta tappiosta oppineena Furia saattaa vältellä Miragea ja yrittää jotain toista karttaa. Kuitenkin Bo1-ottelu kyseessä, ei suurempia etuja tarjolla karttavalinnasta kummallekaan.
  • AVANGAR on mielestäni avausottelun tappiosta huolimatta selkeä ennakkosuosikki voittamaan tämän. Furia tulee tekemään enemmän virheitä pelissään kuin Renegades eikä heidän taitotaso riitä AVANGARin vastaavaa vastaan. Säilytetään luotto AVANGARissa vielä tämän kerran, jospa he nyt näyttäisivät todellisen potentiaalinsa.

 

 

Link to post
Share on other sites

Cloud9 - TyLoo | TyLoo | 2,48 (Coolbet)

  • Cloud9 voitti oman avausottelunsa Grayhoundia vastaan lukemin 16-11, mutta ei missään nimessä vakuuttanut. Matsissa oli lukuisia clutch-tilanteita, jotka järjestäen meni Cloud9:n nimiin. Pienellä heittelyllä Grayhound olisi yhtä hyvin voinut voittaa ottelun, joten parasta Cloud9:a ei todellakaan vielä nähty.
  • TyLoo antoi myrskyvaroituksen nykykunnostaan voittamalla Vitalityn avausottelussa lukemin 16-8. Peli oli tuttua TyLoo-tyyliä, eli yksilösuorituksia toisensa perään, jossa vastustajajoukkueen on vaikea pysyä perässä. Toki kysymysmerkit heidän karttavalikoimast ovat vielä voimassa, sillä TyLoo pääsi pelaamaan parhaassa kartassaan eli Infernossa.
  • Bo1-formaatilla karttavalinnalla ei ole niin suurta merkitystä ja juuri siksi TyLoo on erittäin vaikea voittaa Bo1-otteluissa. Todennäköisesti tässä ottelussa mennään Infernoon tai Mirageen, jotka sopivat molemmille. 
  • En näe tässä syytä miksi TyLoo ei voisi ottelua voittaa. Cloud9 tulee todennäköisesti parantamaan otteitaan turnauksen mittaan, mutta TyLoon kaatamiseen saatetaan tarvita paras mahdollinen Cloud9, jota ei todellakaan nähty avausotteluissa. Hyvää kerrointa tarjotaan TyLoon karttavoitolle, joten mielellään otetaan siitä koppi.
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NRG - ViCi | NRG ja Alle 26,5 kierrosta | 2,00 (Betway)

  • NRG pelasi hallitun avausottelun Winstrikeä vastaan voittaen ottelun lukemin 16-9. Suorituksesta ei juuri moitteita voi antaa ja joukkue suoritti varsin laajalla rintamalla. Tulos on jatkumoa NRG:n erinomaiselle vireelle ja pidän heitä avausotteluiden jälkeen entistä selkeämmin suurimpana kandidaattina etenemään turnaukseen seuraavaan vaiheeseen puhtaalla rekordilla.
  • ViCi yllätti kaikki voittamalla Fnaticin avausottelussaan lukemin 16-9. Pelottomat aasialaiset eivät kumarrelleet Fnaticin konkareiden edessä vaan pelasi omaa peliään. Kenties peliä edeltänyt viivytys vaikutti enemmän Fnaticiin kuin ViCiin, mutta joka tapauksessa hieno tulos ViCille, joka oltiin rankattu tämän turnauksen vaiheen huonoimmaksi joukkueeksi.
  • Karttavalinnoissa varmasti Overpass kiehtoo molempia joukkueita. Se on NRG:n paras kartta ja kyseisessä kartassa ViCi onnistui edellämainitusti voittamaan Fnaticin. Inferno on toinen erittäin mahdollinen vaihtoehto, sillä se on kaikille joukkueille tuttu eikä NRG:tä varmasti ollenkaan haittaisi karttaa pelata.
  • ViCin hienosta Fnatic-voitosta huolimatta en usko joukkueen etenevän jatkoon. Joukkueella ei riitä karttavalikoima, tasaisuutta ja kokemusta muihin joukkueisiin nähden. NRG näytti omassa avausottelussaan hyviä otteita ja samalla menolla ViCi ei pääse heitä yllättämään. Mennään siis tälläisellä kohdevalinnalla, jossa NRG voittaa ottelun ja ottelussa pelataan korkeintaan 26 kierrosta. Eli toisin sanoen tämä kohde on NRG -5,5 kierroksen tasoituksella.
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Hyvä päivä eilen, toivotaan lisää menestystä tänään.

 

G2 - AVANGAR | AVANGAR | 2,11 (Nordicbet)

  • G2 voitti avausottelunsa Vega Squadronia vastaan niukin naukin 16-14, mutta hävisi nololla esityksellä ENCEä vastaan lukemin 6-16. Joukkueen otteet ei todellakaan vakuuttaneet ja erityisesti ENCE-ottelussa nähty romahdus oli huolestuttava merkki G2:n jatkohaaveiden kannalta. Erityisesti shox näytti todella turhautuneelta ja terroristi-puolen kierrokset olivat pahimmillaan järkyttävää rämpimistä. En usko, että vastaavanlaista konttaamista nähdään tänään, mutta merkit eivät ole hyviä.
  • AVANGAR hävisi avausottelussaan Renegadesille 8-16, mutta nitisti voiton Furiaa vastaan lukemin 16-14. AVANGARin molemmille matseille tyypillistä on ollut pistoolikierrosten häviöt, tappioasemasta pelaaminen ja Jamen hyvät otteet. Mielestäni AVANGARin asekierroksissa ei ole suuria ongelmia, joten hyvillä aloituksilla ottelun puoliskoille AVANGAR tulee pärjäämään huomattavasti tähän asti nähtyä paremmin.
  • Pelattavana karttana hyviä kandidaatteja ovat Dust2 tai Cache. Itse asiassa Dust2 on kartta, jossa G2:lla ja AVANGAR:illa on täsmälleen sama voittoprosentti, joten karttaetuja ei kirjaimellisesti ole. Cachessa AVANGARin tilastot ovat parempia, mutta kyllä G2 osaa karttaa pelata.
  • Ei kahta ilman kolmatta. Pidän edelleen AVANGARia potentiaalisena jatkoonmenijänä, vaikka eiliset kohteet heidän kautta pelattuna menivät väärin. Eilisen ENCE-katastrofin jäljiltä luotto G2:een ei ole korkealla tasolla, enkä tiedä uskooko joukkue itsekään omiin mahdollisuuksiinsa jos ottelu lähtee huonosti käyntiin. Mielestäni tämä ottelu kuuluisi olla kertoimien osalta tasabookki, joten AVANGARin otteluvoitolle tarjottu kerroin kelpaa tässä peleihin.

 

Vitality - Vega Squadron | Vega Squadron +4,5 | 1,80 (Coolbet)

  • Vitality aloitti turnauksen tappiolla TyLoota vastaan 8-16 ja oli pulassa Grayhoundia vastaan, mutta lopulta riisti otteluvoiton jatkoajalla lukemin 19-17. Joukkue voi laskea itsensä onnekkaaksi etteivät he ole 0-2 -rekordilla tällä hetkellä - sen verran vaikealta peli näytti pahimmillaan molemmissa otteluissa. Paljon kehuttu ZywOo näytti selkeästi hermoilevan Major-debyytissään ja heti hänen pelatessa vähänkään huonosti Vitalitysta ei löydy montaa paikkaajaa. Oletan, että ZywOo ja muu joukkue tulee tähän päivään paremmalla fiiliksellä, mutta mihin se riittää jää nähtäväksi.
  • Vega Squadron pelasi eilen kaksi tiukkaa ottelua, joista toinen päätyi tappioon G2:ta vastaan 14-16 ja toinen voittoon Spiritiä vastaan 16-14. Tulokset kuvastaa aika hyvin Vegan taistelutahtoa, mutta eilisen nähdyn perusteella jatkoonmeno näyttää hieman epätodennäköiseltä. Vega Squadronin osalta on kuitenkin tärkeää muistaa, että he pelaavat parhaiten silloin, kun he ovat selkeässä altavastaajan asemassa.
  • Tässä ottelussa mennään luultavasti joko Infernoon tai Cacheen. Vegan karttavalikoimassa on aina kysymysmerkkejä, sillä he eivät juuri Majoreita lukuunottamatta virallisia otteluita pelaa, joten hieman pimennossa kieltämättä mennään sen suhteen, mutta ainakin nämä kartat sopivat Vegalle. Vitalitylla on kohtalaisen hyvä karttavalikoima, joten näiden karttojen pelaaminen ei tuota ongelmia.
  • Vitality joko menestyy tai kaatuu ZywOon otteiden myötä. Hänen täytyy nousta tänään siihen rooliin ja suoritustasoon, missä hän pystyy operoimaan tai muuten Vitalityn menestysmahdollisuudet hupenevat. Vega on arvaamaton vastustaja, joka on todella sitkeä vastustaja kenelle tahansa enkä ihmettelisi vaikka tämäkin ottelu venyisi pitkälle. Vegalle tarjottu tasoitusline kelpaa juuri ja juuri omalle lapulle.

 

PV: Cloud9 - TyLoo | Cloud9 -3,5 | 1,80 (bet365)

  • Perustelut vihjeosiossa.
Link to post
Share on other sites

ENCE - Renegades | ENCE -1,5 | 2,25 (bet365)

  • ENCE aloitti turnauksensa kahdella helpolla voitolla Spiritiä ja G2:ta vastaan lukemin 16-10 ja 16-6. Missään vaiheessa kumpaakaan ottelua ei tullut mieleen, että ENCE voisi ne hävitä ja kaikki pelaajat näyttäisivät olevan hyvässä vireessä. Oikeastaan mitään moitittavaa on vaikea löytää suomalaisten pelistä ja juna näyttäisi vahvasti kulkevan kohti turnauksen seuraavaa vaihetta.
  • Renegades on ehkä hieman yllättäen tässä vaiheessa 2-0 -rekordilla kahdella voitolla AVANGARia ja NiP:iä vastaan luvuin 16-8 ja 16-13. Ehkä nyky-Renegades on tarpeeksi vahva kukistaakseen Major-kirouksensa ja näyttäisi siltä, että joukkue pelaa tällä hetkellä parhaalla tasollaan. Vielä en täysin usko Renegadesin menestysmahdollisuuksiin, mutta he ovat osoittaneet pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla.
  • Tässä ottelussa siirrytään Bo3-formaattiin, eli paras kolmesta kartasta voittaa ottelun. Karttavetossa ENCE poistaa Cachen ja Renegades poistaa Nuken. ENCE luultavasti valitsee kartakseen Overpassin, jossa joukkue esiintyi eilen todella vahvasti G2:ta vastaan ja joka on historiallisesti heikko kartta Renegadesille. Renegadesin näkökulmasta ikävä fakta on se, että minkä tahansa kartan he valitsevat, ENCE tulee olemaan valmistautunut sitä varten. Todennäköisesti Renegades valinnee Infernon, joka on heille tilastollisesti hyvä kartta.
  • ENCE on tässä ottelussa ennakkosuosikki eikä sinivalkoiset lasit poistamallakaan sitä voi kiistää. Bo3-formaatilla ENCE on mielestäni vielä vahvempi joukkue kuin Bo1-otteluissa, kun taas sama voi olla päinvastoin Renegadesilla, jonka karttavalikoima saattaa olla hieman suppea. ENCE on jokaisessa kartassa vähintään pieni ennakkosuosikki, joten ENCEn 2-0 -voitolle tarjottu kerroin on mielestäni hyvinkin pelattavissa.

 

Fnatic - Grayhound | Grayhound +1,5 | 1,85 (Pinnacle)

  • Fnatic oli turnauksen avauspäivän selkein floppi, häviten molemmat ottelunsa ViCiä ja Winstrikeä vastaan 9-16 ja 11-16. Tulokset ovat erityisen nöyryyttäviä siihen nähden, minkä tasoisia vastustajia vastaan Fnatic pääsi eilen pelaamaan. Missään nimessä samanlaista alisuorittamista ei voida tänään nähdä tai muuten ennakkoon tähän vaiheeseen #1 rankattu joukkue saisi aikaiset lähtöpassit.
  • Grayhound niin ikään kärsi molemmissa eilispäivän otteluissaan tappiot Cloud9:a ja Vitalitya vastaan lukemin 11-16 ja 17-19. Vastustajien taso ja Grayhoundin hyvät otteet huomioiden joukkue on hieman epäonninen ollessaan tässä asemassa. Grayhound ei nimittäin pelannut kummassakaan ottelussa huonosti, mutta se viimeinen kyky rutistaa avainkierroksista voitot jäi uupumaan.
  • Bo3-formaatilla tässäkin mennään. Fnatic poistaa Nuken ja Grayhound poistaa Trainin. Fnatic valinnee Miragen kartakseen, joka on tilastollisesti heidän paras kartta. Grayhound valitsee todennäköisesti Dust2:n, jossa joukkueella on 100% voittoprosentti 6 ottelusta. Toki pitää huomioida, että Grayhoundin vastustajien taso ei ole ollut lähelläkään samaa mitä Fnatic edustaa, mutta hyvä rekordi se on silti. Muutenkin Dust2 on Fnaticille hieman vieras kartta, sillä he ovat sitä pelanneet nykyisellä kokoonpanolla vain kahdesti.
  • Fnatic on tietenkin ennakkoon suosikki voittamaan tämän ottelun ja olisi suoranainen katastrofi jos he onnistuisivat tämän häviämään. Grayhound pelasi eilen pirteästi ja pientä toivoa on tähänkin päivään, vaikka todennäköisesti loppu häämöttää tämän Major-turnauksen suhteen. Karttavalinnoissa ollaan siinä tilanteessa, että Grayhoundilla on hyvä mahdollisuus voittaa oma karttansa, etenkin jos Fnatic pelaa yhtä vaisusti kuin eilen. Yhden kartan voitolla tämä kohde menee jo oikein, enkä pidä sitä eilisten otteiden perusteella mitenkään mahdottomana.
Link to post
Share on other sites

Vitality - ViCi | ViCi +1,5 | 1,88 (Nordicbet)

  • Vitality pyyhki lattiaa Vega Squadronilla eilen voittaen ottelun peräti 16-1. Kyseessä on ensimmäinen ehjä ottelu ranskalaisjoukkueelta, mutta toisaalta Vegan pelaaminen oli myös luvalla sanoen surkeaa. En lähtisi siis liikaa johtopäätöksiä vetämään tuosta tuloksesta, vaikka toki Vitality tässä ottelussa iso ennakkosuosikki on.
  • ViCi on aasialaisille joukkueille tyypilliseen tapaan todella arvaamaton. Eilen kaatui Cloud9 hienon esityksen jälkeen, jossa ViCi ei missään vaiheessa näyttänyt olevan pulassa kokeneempaa vastustajaansa vastaan. Toki Cloud9 oli eilen kokonaisuudessaan umpisurkea flushaa lukuunottamatta, joten ei senkään ottelun perusteella aivan kuuhun asti mennä.
  • Karttavetossa Vitality poistaa Trainin ja ViCi poistaa oletettavasti Nuken. Vitalityn karttavalintaa on vaikea arvata, sillä ViCin vajaaseen karttavalikoimaan on luultavasti iskun paikka ja Vitality varmasti tutkii vaihtoehtonsa läpi ennen ottelua. ViCi luultavasti menee Infernoon, mikä eilisen nähdyn perusteella on joukkueen vahvin kartta ja jossa heillä on ehdottomasti paras mahdollisuus napata karttavoitto.
  • ViCin karttavoittoa lähdetään hakemaan. Vitality nojautuu ajoittain liikaa avainpelaajiinsa ja jos he eivät onnistu, niin ranskalaiseen mentaliteettiin kuuluva henkinen romahdus ei ole kaukana etenkin ViCin kaltaista ärsyttävää pelityyliä vastaan. ViCi on osoittanut olevansa varteenotettava vastustaja tässä turnauksessa ja pidän heidän karttavoittoa täysin mahdollisena ajatuksena.

 

PV: TyLoo - AVANGAR | TyLoo -1,5 | 3,40 (bet365)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00 Bruins -1,5 ja alle 6,5 maalia/5,75 Unibet Toronto Maple Leafs on pakkovoiton edessä kotiyleisönsä edessä, sillä Boston Bruins johtaa ottelusarjaa 2-1 -voitoin ennen neljättä kamppailua. Kaikissa otteluissa Bruins on seurannut Maple Leafsin tekemisiä ja pyrkinyt rankaisemaan vastaiskuista. Nyt Maple Leafs saattaa avata peliään entistä enemmän ja se luo Bruinsille helpotusta hyökkäyspeliin. Uskotaan Bruinsin rutiinivoittoon 4-1 -lukemin Jeremy Swaymanin hyvillä torjunnoilla.
    • Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning vs. Florida Panthers klo. 0.10 Steven Stamkos tekee vähintään kaksi tehopistettä sis. JE/3,75 Unibet Tampa Bay Lightning lähtee neljänteen otteluun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella todella nihkeästä tilanteesta, sillä Florida Panthers on vienyt kolme ensimmäistä ottelua nimiinsä. Mikäli Panthers voittaa neljännen ottelun, niin Lightningille tulee jo kolmas ensimmäisen kierroksen lähtö pudotuspeleistä kuuteen edelliseen kauteen ja toistamiseen suoraan neljässä ottelussa. Lightningin avain menestykseen tässäkin ottelussa on ylivoimapelaaminen, joka on jopa hieman takkuillut tähän mennessä. Jokaiseen otteluun Steven Stamkos on onnistunut tekemään maalin ja mikäli Lightning tänään meinaa voittaa, niin parhailta pelaajilta vaaditaan parasta.  Stamkosin kahdesta tehopisteestä jatkoerät mukaan lukien tarjotaan nyt hirmuista kerrointa, niin otetaan se pois kuleksimasta.
    • NHL Islanders - Carolina Islanders ML/ 2.58 NordicBet Klo 21:00   MTV Sub näyttää ottelun. Carolina johtaa sarjaa 3-0 eli nyt kysytään onko Islandersin selkäranka jo napsahtanut lopullisesti. Islandersilla on ollut paikkansa tässä sarjassa jo ottaa se avausvoitto, mutta ei ole vaan riittänyt, eniten varmasti kaivelee tuo toisen ottelun 0-3 johtoasema joka lopulta kääntyi Carolinan hyvän kolmannen erän 5-3 tappioksi. Islanders on laukonut parissa ottelussa enemmän kuin Carolina mutta ne kiekot nyt vaan tarvii saada maaliin jos vielä tälle keväälle haluja pelata on. Carolina lähtee otteluun tottakai suosikkina mutta itse en vaan usko että tämä suoraan neljässä ottelussa poikki menee. Tämä ottelu myös niin sanottu päivä peli joka tuo aina oman mausteensa varmasti. Uskotaan että Islanders saa tänään kotiyleisön edessä sen avausvoiton vaikka sitten vasta pitkän kaavan mukaan.
    • NLA Lausanne - ZSC Lions ZSC Lions ML/ 1.92 CoollBet Klo 21:00   Sarjan kuudes ottelu ja kotijoukkueella pakkovoitto sillä Lions johtaa sarjaa 3-2. Tässä sarjassa on menty kotivoitoilla tähän asti ja kaikki ovat vielä jopa päättyneet ihan varsinaisella peliajalla. Nyt paineet tottakai Lausannen puolella sillä tulos tai ulos niin sanotusti. En ihmettelisi vaikka nyt nähtäisiin ensimmäinen tasuri tässä sarjassa ja jatkoilla sitten taas se on 50/50, Lions ei tarvi kun vaikka sen yhden hyvän hyökkäyksen josta saavat maalin niin mestaruutta päästään juhlimaan ja siihen uskotaan tänään.
    • Pesäpallo, naiset Klo 15.00   Fera Rauma N  -  Sinäjoki maila jussit N    Valinta:  Seinäjoki Maila Jussit N  ML kerroin:  1.52 ( Veikkaus)    Nelonen näyttää suorana.   PESIS kausi alkaa taas espanjan lämmössä.  Ensi kuussa kunnolla, mutta nyt päästään jo vähän näkemään hienoa kansallispeliämme.  SÄÄNTÖMUUTOS:  Nyt jos peli päättyy tasan, niin kotiutuslyöntikilpailut ratkaisee voittajan.  Eli tuo supervuoro jää välistä pois.  Täytyy ottaa tuo huomioon tasaisissa pareissa.  Kotiutuspeli on kuitenkin vahvemmalle joukkueelle aina hieman isompi etu.  SJM lähtee lievästi suosikkina tänään.  Ollut pääasiassa parempi joukkue keskinäisissä ja viime kausi oli suht ok.  Kolmas runkosarjassa, vaikka sitten sen kummempaa jäänykkään käteen.  "Vieraiden" kärki on hieman parempi ja jos se toimii, niin kyllä vieraiden voittoon uskon.  Kesäpesis on kuitenkin hieman erilaista kuin talvipesis, niin tuohon Fera talvipesikseen en liikaa tartu.    kunhan Seinäjoki voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein. 
×
×
  • Create New...