Jump to content

Recommended Posts

AFC Mestarien liiga klo 12:00

Kashima Antlers (JPN) - Newcastle Jets (AUS) 

Pelivalinta: Kashima Antlers

Kerroin: 1,46 Marathonbet

Australian keskikastin jengi Newcastle Jets kohtaa Aasian mestarien liigan karsinnassa Japanin kärkipään joukkueen Kashiman. 

Newcastle lähtee otteluun suurena altavastaajana. Aussijengit ovat usein olleet suurissa vaikeuksissa mestarien liigassa, sillä Australian liigan taso ei ole kovin korkea, verrattuna esim. Japaniin ja Koreaan. Newcastle voitti karsintojen edellisellä kierroksella Indonesian Persija Jakartan vasta jatkoajan jälkeen luvuin 3-1

Newcastlen puolustuspeli ei ole vakuuttanut, joten uskon Kashiman iskevän ottelussa vähintään pari maalia Newcastlen verkkoon. Kashiman puolustuspeli ollut vahvaa ja Newcastlella tulee olemaan vaikeuksia yhdenkin maalin teossa. 

 

Link to post
Share on other sites

AFC Mestarien liiga klo 12:30

Ulsan (KOR) - Perak (MYS) 

Pelivalinta: Ulsan yli 3 maalia

Kerroin: 1,92 Marathonbet

Etelä-Korean Ulsan kohtaa Malesialaisen Perakin. Otteluun suursuosikkina lähtee kotijoukkue Ulsan. Malesian liigan taso niin paljon alhaisempi kuin Korean, joten uskon kotijoukkueen ottavan selvän voiton. 

Ulsan ollut Korean liigassa kova kotijoukkue, joten tänään kun vastustaja on heikkoa tasoa niin suurimaalinen voitto todennäköinen. 

Malesian liigassa pelattu paljon runsasmaalisia matseja, joten Perakin puolustuspeli ei vakuuta. Nyt kun vastassa vielä laadukas hyökkäys niin uskon maaleja syntyvän paljon. 

Kohde menee oikein kun Ulsan tekee yli 3 maalia. Tasan 3 maalia = VOID

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Aasian liiga playoffit

Nippon P. Cranes - Oji Eagles

Pelivalinta: Oji Eagles @ 2.95 Unibet

11:30

Nippon on huonosti pelannut ennen poffeja kotonaan ja vaikka se kotonaan voitti viime kohtaamisen niin ei se minun mielestäni pitäisi olla näin selvä ennakkosuosikki. Oji Eagles on voittanut 4/5 viime vierasottelustaan ja tällä kaudella se voitti 4/8 joukkueiden välisestä kohtaamisesta. 

Lähden siis rohkeasti hakemaan Oji Eaglesin voittoa hyvällä kertoimella sillä nämä joukkueet ovat varsin tasaisia pelejä pelanneet keskenään.

0-0

Link to post
Share on other sites

WTA Dubai (hard)

Alison Riske - Alize Cornet

Alison Riske  @ 2.00 William Hill

Alkaa 11:25

Vastakkain  maailmanlistan sijat 51. ja 52.  Riske on voittanut kaikki neljä kolmella eri alustalla pelattua keskinäistä kohtaamista häviämättä erääkään. Riske voitti myös hieman yllättäen tämän turnauksen edellisellä kierroksella Goergesin(15.) erin 2-0 (6-4, 7-5). Ottelusta muodostuu varsin tasainen mutta kyllä tässä henkinen yliote on amerikkalaisen puolella. Suurin osa bookkereista asettaa Risken oikeutetusti suosiksi joten otetaan William Hillin markkinatoppi kiinni.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Marseille (hard indoor)

Peter Gojowczyk - Damir Dzumhur

Damir Dzumhur  @ 1.80 Bethard

Alkaa 13:00

Dzumhur hävisi heti vuoden alkuun neljä ottelua voittamatta erääkään. Toki pitää ottaa huomioon että suurin osa noista oteltiin ranking - sijoitukseltaan parempaa vastustajaa vastaan (Djoko, Millman, Monfils). Viime viikolla pelatussa Rotterdamin turnauksessa mies nosti tasoaan voittaen Kukushkinin(50.) erin 2-0 (6-4, 7-6) sekä Tsitsipaksen(12.) lukemin 2-1 (6-4, 1-6, 7-5). Tämän päivän ottelun pelurit ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin Dzmhurin voittaessa molemmat ottelut häviämättä erääkään. Huomioitavaa on myös se että nuo molemmat aiemmat kamppailut pelattiin tämän päivän kaltaisesti sisätiloissa. Dzuhmur esiintyi pirteästi viime viikolla jonka myötä mies sai alkuvuoden kangertelun jälkeen hyvää nostetta tuleville viikoille. Dzuhmur voittaa tänään ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Mestarien liiga

Lyon - FC Barcelona

Alle 2.5 maalia @2.55 Unibet

Barcelonan vieraspelaaminen Mestarien liigassa on aiheuttanut viime vuosina pään vaivaa kannattajille. Myös kotoisessa liigassa vieraspelit ovat osoittautuneet haasteellisiksi, kun taas kotipelit ovat menneet usein rallatellen. Viime kaudella tällä samalla kierroksella Barcelona sai vastaansa Chelsean ja ensimmäinen ottelupari pelattiin Englannissa ja se päättyi 1-1 tasapeliin. Puolivälierissä Barcan tie nousikin pystyyn Roomaa vastaan, vaikka ensimmäisestä osasta oli taskussa 4-1 kotivoitto. Toisen osan vierasottelussa turpiin tuli 3-0. 

Barcan maalivahti Marc-Andre ter Stegen on joutunut viime peleissä venymään huikeisiin torjuntoihin ja on osoittanut olevansa kovassa vireessä. Hyökkäyspelaaminen kenraalissa Valladolidia vastaan oli ensimmäisen puoliajan lähes karmeaa normaaliin kotipelaamiseen verrattuna ja medialle joukkueesta kommentoitiin että "Emme olleet se Barcelona, joka haluaisimme olla". Samuel Umtiti palaa tänään  kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jäljiltä ja avauksessa pelatessaan on merkittävä apu Barcelonan puolustukselle. 

Lyon on päästänyt tällä kaudella kotonaan noin 0.77 maalia per peli. Joukkueen hyökkäysosastolta puuttuu pelikieltoa kärsivä Nabil Fekir, joka on tehnyt joukkueestaan eniten maaleja liigassa tällä kaudella.

Barcalla ei ole tänään mikään hätä lähteä hönkimään monen maalin perään, vaan se todennäköisesti hoitaa maalikarkelot vasta toisessa osassa Camp Noulla. Tänään hyvin todennäköisiä tuloksia 0-1, 1-1 ja 0-2

Kohde osuu, kun ottelussa tulee enintään 2 maalia

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Salibandy, Ruotsi

Storvreta - Hollvikens

Storvreta IBK logoHöllvikens IBF logo

Pelivalinta: yli 12.5 maalia @ 1.90 Unibet

20:00

Ruotsin superliigassa pelataan yksi ottelu ja sarjakärki Stovreta kohtaa sarjassa sijalla yksitoista olevan Hollvikensin. 

Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Stovretan 2-12 vierasvoittoon.

Tasoero on valtava joukkueiden välillä ja Storvretan onkin voittanut kauden viidestätoista kotiottelusta peräti kolmetoista.  Storvreta takoo peleissä mukavasti maaleja mutta on päästänyt niitä myös omiin 5.2 maalin keskiarvolla joten olen övereiden kannallta tässä ottelussa.

  • Storvretan otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 13.04 maalia.
  • Hollvilkensin otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 11.06 maalia.

VÄÄRIN 6-4

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Norja:Get ligaen jääkiekko klo.19:30

Storhamar  Storhamar - Lillehammer  Lillehammer

Storhamar 3.erä o1.5@2.50 Unibet

Norjan kiekosta kotijoukkueen vähintään 2 osumaa 3.erään.

Taulukkohan näyttää selvältä ja molemmat joukkueet valmistautuvat vaan pudotuspeleihin.Molemmilla on oikeastaan kulkenut viimepelit ihan mukavasti.Storhamar on taulukossa toisena ja Lillehammer 4.Lillehammerilla on 1 lepopäivä enempi välissä,mutta toisaalta sillä on ollut kovia pelejä,ennen tätä ja 2 edellistä se on tahkonut jatkoille,eli siellä voi näkyä pientä väsymisen merkkejä.Storhamar hallinnut v.2018 keskinäisiä kotonaan ja ollut yleensä se vahvempi joukkue kohdatessaan Lillehammerin kotona.Storhamar nappasi Amerikan ECHL sarjasta Wheeling Nailersista kovan Kanukin Troy Josephsin,joka ainakin sen 2 ottelunperusteella,mitä Storhamarissa pelannut vaikuttas kovalta tekijältä tähän sarjaan,kun iskenyt noissa molemmissa pelaamassaanottelussa maalin.Josephs pääsee nyt ekaakertaa pelaa kotifaneilleen ja eiköhän siitä riemu irtoo ja Storhamarin Thoresen,Svensson ja Josephs tullee tekemään maaleja yhden jos toisen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Montreal - Columbus 

Montreal @2.30 Nordicbet 

KLO: 02.30 

Pyritään palauttamaan Canadiens takaisin voittojen tielle kun vastaan asettuu viimeyönä kotonaan Tampalle 1-5 hävinnyt Columbus. Montrealilla on neljän tappion putki päällä. Viimepeli meni kyllä Niemen piikkiin sillä tuon alun jälkeen ei Canadiens saanut pelistä kiinni juuri ollenkaan. Liekkö shokkialku lamaannutti. Joukkue ei kärsi merkittävistä poissaoloista ja maalille palaa Price. Tässä matsissa Montreal tulee puolustamaan omaa maaliaan verenmaku suussa. Pelityyliltään hetkittäin Tampaa muistuttava Canadiens on erittäin hankala vastus Blue Jacketsille heti perään tuosta viimeyöstä. Vaikka Korpisalon piikkiin tuo viimeyö vieraiden osalta vähän meneekin niin kuluttavasti Columbus ottelun pelasi. Tämä on Montrealia vastaan vääjäämättä akilleen kantapää, sillä kotijoukkue tulee suoraa ja nopeasti useamman ketjun voimin. Olkoonkin vain vuorokausi enemmän lepoa montrealilla, mutta tähän peliin se vaikuttaa mielestäni erityisen paljon. CBJ on joutunut vielä siirtymään viimeyöstä. Ns "normaalissa" tilanteessa CBJ olisi jopa pieni suosikki tähän taistelupariin katsottaessa, mutta melko perusasioihin ja fysiikan lakeihin vedoten, odotan änärin toistavan kaavamaisuuttaan. Tähän ajankohtaan tämä kaksikko erottuu toisistaan pienten juttujen myötä ja itse saan Montrealin näyttämään selvältä suosikilta, joukkueen tilanne huomioiden. CBJ:lle tämä tulee turhan äkkiä vastaan sillä varsin erikoinen tappio kenttätapahtumiin nähden on alla. Varmasti osalla pelaajista näkyy tässä pelissä turhautumisena. 

Montreal takaisin voiton syrjään vilkkaamman jalan ansiosta. 

Kohde menee oikein kun Montreal voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
×
×
  • Create New...