Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

13.3

Recommended Posts

Tennis naiset Shenzhen klo 04:00

Cepelova, J - Tauson, C

Pelivalinta: Tauson, C

Kerroin: 1,86 Unibet

Keskiviikko-torstai välisenä yönä Jana Cepelova kohtaa Tanskan superjuniori Clara Tausonin.

Cepelovalla parin kuukauden tauko peleistä takana ja avausottelu tauon jälkeen ei vakuuttanut. Vastassa oli heikossa vireessä oleva kiinalaispelaaja, joka pystyi hyvin tasaisen avauserän pelaamaan Cepelovaa vastaan. Nyt on todella kova vastus vastassa, joten hyvää peliä vaaditaan Cepelovalta otteluvoittoon. 

Clara Tauson otti murskavoiton avauskierroksella Liangista, joka on kuitenkin hyväntasoinen vastus. Cepelova on 10v Tausonia vanhempi, mutta Tauson esittänyt niin vakuuttavia otteita viime aikoina, että mielestäni Tausonin kuuluu olla matsissa ennakkosuosikki. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

AFC CUP 

KAYA - HOME UNITED

PELIVALINTA: BTTS Kyllä 1.69 @ Marathonbet

9:00

Molempien joukkueiden maalia voidaan odottaa tähän kamppailuun!

  • Home unitedin pelit sigaporen liigassa eivät ole alkaneet kummoisesti, kaksi tappiota ja maaliero karu 1-6. AFC Cupin ekassa kohtaamisessa se kuitenkin pystyi venymään 1-1 tasuriin PSM Makassaria vastaan jossa pelaa myös Suomen Eero Markkanen, Markkanen onnistui myös tässä ottelussa maalinteossa!
  • KAYA puolestaan sijoittui filiippiinien liigassa viime kaudella toiseksi  mutta pelasi AFC cupin ekassa ottelussa ennakkoon paljon heikompaa LAO Toyotaa vastaan 1-1 tasurin 
KAYA nostettu suureksi suosikiksi tähän otteluun mutta viime pelin perusteella en odottaisi kotijoukkueelta liikoja, lähdenkin hakemaan molempien joukkueiden osumaa tähän kamppailuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

SKA Pietari - Lokomotiv Yaroslavl

Alle 4.5 maalia/ 1.67 UniBet

Klo 18:30

 

Kohelossa pyörähtää tänään ensimmäiset puolivälieräsarjat käyntiin.

Ska pudotti alkukankeuksien jälkeen odotetusti Spartakin 4-2 otteluvoitoin ja Loko puolestaan samoilla otteluvoitoilla Sotshin.

Spartak pystyi pitämään usean pelin vähämaalisena sillä alle 5 maalia nähtiin 4/6 ottelussa. Loko puolestaan tiedetään myös hyvin vähämaalisista peleistä ja tuossa sarjassa jäätiin myös 4/6 alle 5 maalin.

Odotan ekasta pelistä lähtien tarkkaa puolustusta tässäkin sarjassa etenkin Lokon puolelta jolle on vaan etu mitä pidempään peli pysyy kiikareissa niin se 1-2 maalia riittää vieraille jopa voittoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

TsSKA Moskova - Dynamo Moskova

Alle 4.5 maalia/ 1.65 NordicBet

Klo 18:30

 

Toinen illan puolivälieräpari on Moskovan herruus jossa on sellanen isä poika asetelma ainakin näin ennakkoon.

TsSKA pudotti Vitjazin suoraan 4-0 otteluvoitoin, joista kummiskin 3/4 jäi alle 5 maalin ja Dynamo heitti Jokerit lauluun 4-2 otteluvoitoin joista 3/6 jäi alle 5 maalin.

Dynamo lähtee tähän ottelusarjaan varmasti samalla kaavalla kuin Jokeri sarjaa eli oma maalinedus tukitaan täysin ja yritetään vastahyökkäyksillä horjuttaa vastustajaa. Nyt kummiskin vastaan asettuu joukkue joka osaa myös puolustaa ja ei varmasti anna niitä helppoja maaleja niin kuin Jokerit edellisessä sarjassa.

Varmasti tässä sarjassa nähdään tunnetta riittämiin ja se kumpi sen omanpään pelaa tiiviimmin etenee jatkoon. En usko todellakaan että tässäkään sarjassa maalipaikoilla juhlitaan ja siksi tähänkin underia niin saa hyvän tuplan illan peleihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, AFC Mestareiden liiga

Ulsan Hyundai - Shanghai SIPG

Pelivalinta: Shanghai yli 1.5 maalia @ 2.36 Nordicbet

12:00

Jatketaan aasian palloilla

Korealainen Ulsan Hyundai kohtaa kiinalaisen Shanghai SIPG.

  • Shanghain joukkue on varsin hyökkäysvoimainen ja se hyökkäyksestä löytyy muunmuassa Brasilialainen Hulk ja Elkenson. Keskikentältä löytyy myös Oscar joka on kaikille varmasti tuttu Chealsea ajoilta. 
  • Viime kaudella Hulk paukutti kolmetoista maalia Shanghain paidassa, Oscar kaksitoista ja Elkenson seitsemän.
  • Tämän vuoden puolella pelatuissa otteluissa Shanghai on  pystynyt tekemään vähintään kaksi maalia 4/6 ottelussa.

Molemmat ovat varsin hyökkäysvoimaisia joukkueita joten tässä kamppailussa varmasti maaleja nähdään, lähdenkin hakemaan vieraiden kahta osumaa tähän kamppailuun.

Muita hyviä hakuja tähän otteluun ovat  BTTS ja yli 2.5 maalia.

 

  • :tonni:FeelsVeskuMan:kim:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

UCL klo 22:00

Bayern Munchen - Liverpool

Jatkoonpääsevä joukkue

Pelivalinta: Liverpool

Kerroin: 1,92 Nordicbet

Liverpool ja BM pelasivat Englannissa 0-0 tasurin, joten illan ottelussa Liverpoolin jatkoonpääsyyn riittää tasapeli, jossa nähdään maaleja tai Liverpoolin voitto. Bayern Munchen tarvitsisi jatkoonpääsyyn voiton, mutta uskon Liverpoolin olevan todella vaikea vastus saksalaisille. 

Liverpoolin puolustus on todella hyvä ja Liverpoolilta löytyy nopeita hyökkääjiä, joten Liverpool tulee olemaan vastaiskuissa vaarallinen. 

Bayern Müncheniltä puuttuu illan ottelusta mm. Müller ja Kimmich, joten tärkeitä pelimiehiä sivussa. Bayernin peli ei ole ollut tällä kaudella niin vakuuttavaa kuin aiemmin ja päinvastoin Liverpool ollut hyvässä iskussa niin Liverpoolin jatkoonpääsyä kannattaa kokeilla. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...