Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Moisku

8.5

Recommended Posts

MESTARIEN LIIGA

Ajax - Tottenham

Alle 2,5 maalia/ 2.20 NordicBet

Klo 22:00

 

Liverpoolin finaalivastus selviää illalla kun Ajax ja Tottenham kohtaavat Ajaxin kotistadionilla. Ajax haki 0-1 voiton vieraspelistään, joten lähtökohdat joukkueelle ovat oikein suotuisat.

Ajax ei ole jatkopeleissä kotonaan voittoja napsinut, mutta ei Tottenhamikaan vieraissa ole loistanut. 

Tasainen vääntö taas tiedossa ja kun Tottenhamilla on 90 minuuttia aikaa hakea sitä yhtä maalia niin kiire ei varmasti alussa ole ja omapää pidettävä nollilla taikka se yksi maali ei riitä enää. Ajaxkaan tuskin lähtee väkisin maalia hakemaan sillä 0-0 tuloksella joukkue marssii finaaliin.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.00

 

:sharks: San Jose Sharks -  :avalance: Colorado Avalanche 

 

Valinta :avalance: Colorado Avalanche 

Kerroin 2,90 ( Coolbet ) 

 

GAME 7. Sarja on tasan 3-3 

 

Colorado toivon ja siksi heitä Vihjaan.   Oikeastaan sen paremmin en sitä osaa vihjata tähän.   Tasainen ottelu tiedossa ja Sharks on ollut ehkä hieman kuitenkin edellä kokoajan tässä sarjassa,  mutta kuitenkin vieraat on voittanut kolmesti ja heillä on hyvä sauma mennä jatkoon.   Kotijoukkue on suosikki,  mutta nyt on nähty niin monta jatkoaikaa, että en usko tänään siihen,  joten otetaan suora voitto ja vieraita kannustan ja 55-45% otteluun tuo vieraiden kerroin riittää minulle vielä peleille,  jotta lähtisin kotijoukkuetta lyömään. 

 

Kunhan Colorado Avalanche  (:avalance:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB 20:10

Tampa Bay - Arizona

Pelivalinta: Tampa Bay

Kerroin: 1,65 Unibet

Tampa Baylla aloittava syöttäjä on Morton 3-0, joka on syöttänyt erinomaisen alkukauden. Mortonin ERA vain 2.52, joten vaikea ottelu tulossa Arizonalle. Arizonan lyöntiosaston pitää olla hyvässä vireessä jotta voivat taistella ottelun voitosta. 

Arizonan aloittava syöttäjä Ray 2-1, joka aloittanut kauden kohtuullisen hyvin. Vieraskentällä pelit eivät ole sujuneet kovin hyvin, joten tänään riittää parannettavaa. 

Tampa Bay materiaaliltaan parempi + kotietu ja vielä kun syöttäjäkin parempi niin mielestäni Tampa voisi olla selvempi ennakkosuosikki otteluun

Share this post


Link to post
Share on other sites

UCL klo 22:00

Ajax - Tottenham

Jatkoon pääsevä joukkue

Pelivalinta: Tottenham

Kerroin: 3,50 Marathonbet

Tottenham hävisi avausosan kotikentällä 0-1 luvuin ja on tänään pakkovoiton edessä Hollannissa. 

Ajax pelannut todella hyvin UCL:ssä ja on ansaitusti välierävaiheessa mukana. Materiaaliltaan pidän Tottenhamia hieman laadukkaampana joukkueena ja vaikka Tottenhamin vieraspelien tilastot ovat heikot, niin uskon joukkueen syttyvän tähän kauden tärkeimpään otteluun. 

Ajaxilla on loistava tilaisuus päästä jatkoon ja Ajaxille riittää jatkoon tasapeli. Tottenham on kuitenkin vaarallinen vastaiskuissa ja taitoa Tottenhamin hyökkäyksestä löytyy vaikka Harry Kane sivussa onkin. Ajaxilla myös paineet avausosan jälkeen, sillä kaikki Hollannissa odottavat Ajaxin finaalipaikkaa. 

Mielestäni Ajax on asetettu hieman liian suureksi ennakkosuosiksi tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL PLAYOFFS

San Jose - Colorado

Alle 5.5 maalia/ 2.02 UniBet

Klo 04:00

 

Taas pelataan yhdessä sarjassa game seven kun San Jose isännöi Coloradoa.

Molemmille joukkueille kauden tärkein peli tähän mennessä ja uskon sen vaikuttavan maalipaikkoihin entistä enemmän ja kun ylivoima aikaakaan ei tässä sarjassa pahemmin ole tarjolla ollut kummallekaan niin tuskin tulee tänäänkään olemaan ja vaikka tulisikin niin molempien ylivoima on yskähdellyt taikka sitten molemmat omaavat vaan hyvän alivoiman.. any way.

Kuudesta pelatusta ottelusta kaksi on vain jäänyt alle kuuden maalin, mutta pari ottelua on mennyt sinne kuuteen viimeisten minuuttien aikana. Siksi uskon että tässä ratkaisevassa ottelussa ei maaleilla juhlita ja kerroin on kelvollinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...