Jump to content

Recommended Posts

Super League / Jalkapallo Kiina

Hebei CFFC - Henan Jianye

Henan Jianye DNB @ 3.70 Bethard

Alkaa 14:35

Sarjan häntäpääjoukkue Hebei on sarjassa kuuden voitottoman ottelun putkessa( 0-2-4). Joukkue ei ole myöskään onnistunut tekemään maaliakaan kahteen viimeiseen otteluun. Sarjataulukon keskivaiheilla majaileva Henan on voittanut kaksi viimeistä otteluaan tehden niissä yhteensä neljä maalia. Historian valossa Henan on ollut niskan päällä näissä kohtaamisissa. Joukkue voitti viime syyskussa Hebein kotonaan 2-0 ja sitä ennen vieraissa 2-1 sekä 3-2. Tässä mennään nyt pelkästään tilastojen valossa joten pelataan varman päälle ja otetaan lapulle Henan Tasapeli Ei Vetoa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP ROOMA KARSINNAT Arvioitu Klo 17.00 > 

Ernest Gulbis (76) - Reilly Opelka (58)

Valinta: Opelka @1.85 Coolbet

Rooman Masters turnauksen karsintaa. Umpisurkeaa alkukautta pelaava Ernest Gulbis, joka on tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappioputkessa saa vastaansa Yhdysvaltojen tulevaisuuden tähtitoivon Reilly Opelkan. Gulbis parhaimmillaan oli urallaan rankattu maailmanlistan sijalle 10, mutta vuoden 2014 jälkeen ura on ollut erinäisten loukkaantumisten ja huonojen suoritusten takia pitkään jo laskusuunnassa. Esim turnausvoittoja ei ole tullut kauden 2014 jälkeen edes challenger tasolla. Vuosi 2018 oli Gulbikselle ensimmäinen voitollinen vuosi pelien valossa sillä kausina 2015-2017 tuli jokaisena vuonna peräkkäin peleistä enemmän tappioita kuin voittoja. Kuitenkin toivo palasi, kun hän eteni Wimbledonissa viime kaudella 16 parhaan joukkoon ja loppukaudesta oli ensimmäinen finaaliesiintyminen kiertueella Tukholman päätason turnauksessa, sitten kauden 2014, missä hän kuitenkin koki tappion Tsitsipasille. Kuitenkaan massalla Gulbis ei ole pärjännyt huippuvuosiensa jälkeen ollenkaan ja tällä hetkellä mies tuntuu olevan todella hukassa, kun viimeiset yhdeksän ottelua on kaikki päättynyt tappioon ja noista matseista ainoastaan kaksi erävoittoa kasassa. 

Opelka puolestaan omaa pituutta huikeat 2.11m ja hän on pisin kiertueen pelaajista Karlovicin kanssa ja tämän vuoden hän on aloittanut todella loistavasti napaten uran ensimmäisen päätason turnausvoiton New Yorkista. Massakauden hän aloitti parilla tappiolla, mutta alkuviikosta hän oli todella kovassa vireessä Madridin mastersissa edeten karsinnoista kakkoskierrokselle, jossa oli tekemässä turnauksen isointa yllätystä Dominic Thiemiä vastaan, kun Opelka voitti avauserän ja oli tasaisessa matsissa pitkään mukana, mutta koki pientä vaivaa selässään ja joutui jättämään ottelun kesken ja tuon takia tänään pieni kysymysmerkki. Miehet kohtasivat kerran viime kaudella juurikin massakentällä, missä Opelka vei voiton suorissa erissä. Miesten kuntopuntarit osoittaa täysin eri suuntiin tällä hetkellä ja jos Opelka saa pelattua ottelun loppuun pienten vaivojen kanssa tulee hän tästä matsista nappaamaan voiton. Markkinat mielestäni ylikorostaneet Opelkan loukkaantumista, sillä esimerkiksi viime kaudella, kun Opelka joutui viimeksi jättämään turnauksen kesken, eteni hän aina semifinaaleihin asti seuraavan viikon turnauksessa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:sharks: San Jose Sharks  - :blues: St.Louis Blues 

 

Valinta :  :blues: St.Louis Blues ML 

Kerroin :  2,10 ( Coolbet )

 

GAME 1. 

Idän Konferenssin finaalit alkoi mahtavalla pelillä ja toivottavasti tästäkin tulisi mahtava sarja seurata.   Itselleni tuo toinen pari on mielenkiintoisempi,  joten siksi tämä pari tulee jäämään hieman vaisuksi osaltani. 

 

San Jose Sharks on selviytynyt kahdesti Game 7 ottelun kautta tähän pisteeseen,  kun molemmat Vegas että Colorado kaatui 4-3.  Sharks selvä vahvuus on erinomainen kotipeli ja oikeastaan sarjan lopussa tuo on ollut iso tekijä.   Tämä on joukkueen selvästi vahvuus tässä sarjassa pidemmässä juoksussa.  Joukkueen heikkous on ehkä Erik Karlsson ,  joka on ollut eniten kentällä juuri silloin, kun omissa soi ja hänen pelinsä on puolikuntoista loukkaantumisen johdosta.   Häneen kannattaa laittaa paine ja pitää kaveri omassa päädyssä,  niin se on vieraiden etu.  

St.Louis Blues on myös joutunut pelaa yhden Game 7 pelin, joten joukkueella on lähtökohtaisesti peli vähemmän pelattuna, että päivän pidempi lepoetu.   Joukkue kaatoi Winnipeg voitoin 4-2 ja Dallas kaatui 4-3.   Joukkueen vahvuus on ollut hyvä vieraspelaaminen sekä ollut sen yhden tarvittavan pelin verran kova kotijoukkue.  Joukkueella on toiminut viisikko peli hyvin ja Binnington on ollut tasainen maalissa.  

Lähtökohta on se, että Sharks on hyvä kotikentällä ja Blues on ollut hyvä vieraissa, mutta sitten Sharks on ollut vieraissa tasainen,  mutta Blues on ollut surkea kotonaan,  mutta voittanut sen yhden tärkeimmistä otteluista sitten kotonaan.  Tämä tarkoittaa sitä, että  Blues jos saa otettua vieraissa voiton, niin pystyykö joukkue kuitenkaan pitämään siitä kiinni kotikaukalossa?   Tämä on suuri kysymys,  kun sarjan voittoa mietitään.   Jones vs Binnington menee 50-50% , joten ratkaisut nähdään erikoistilannepelaamisessa ja yleispelissä.   Sharks omaa paremmat pelaajat ylivoimaan,  mutta Blues on erittäin kova painamaan 4,ketjun voimin,  joten tasakentillisin saattaa olla,  että Blues on hallitsevampi. 

Sarja alkaa ja avausottelusta nähdään hieman suuntaa,  joten kauheasti ei pysty arvioimaan miten joukkueet sopii toisilleen tässä kohtaa,  kun on puolikuntoista porukkaa myös kentällä.   Lähtökohtaisesti olisi hyvä aloittaa kotivoitosta sarjan betsaaminen,  mutta itse nyt lähden vieraita pelaamaan.   Ennakkoon moni veikkaa tästä Sharks sarjaa ja kotivoittoa,  mutta itselle sarja on tasaisempi ja avauksessa on hyvä koittaa lyödä altavastaajaa,  kun silloin on suurin yllätys mahdollisuus.  Ensi yönä toivottavasti nähdään hyvää lätkää,  mutta pelkään, että molemmat pelaa puolustuksen kautta enemmän ja omissa papereissani se suosii Blues joukkuetta ja uskon tasaisen pelin kääntyvän ennemmin Blues voitoksi ja päälle kakkosen monyline,  niin vieraat rohkeasti voittamaan avausottelun. 

 

Kunhan ST.LOUIS Blues  ( :blues:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 17:15

Latvia - Itävalta

Pelivalinta: Yli 5,5 maalia

Kerroin: 2,63 Unibet

Latvia lähtee matsiin ennakkosuosikkina, mutta mielestäni Itävallalla hyvät yllätysmahdollisuudet tässä ottelussa. Itävaltahan pelaa rohkeaa hyökkäyspeliä ja Latvia hyvä nopeissa vastaiskuissa, joten uskon että maalipaikkoja nähdään ainakin paljon.

Näiden joukkueiden viimeistely on ajoittain melko kehnoa, mutta jos tänään maalipaikkoja käytetään paremmin hyväksi niin uskon, että nähdään vähintään tuo 6 maalia. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään 6 maalia. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO 21.15 

 

Slovakia -  Suomi 

 

Valinta :  Suomi 

Kerroin :  2,00 ( NordicBet ) 

 

Suomi saa nyt kahta kertoimeksi ja se kelpaa täydellisesti peleille.  Suomi pelasi erittäin hyvät 1.erän ja 3,erän ja se toi voiton.   Samanlainen peli tänään,  niin kyllä silloin vieraat voittaa.

Slovakia omaa hyviä pelaajia Tatar, Nagy, Panik , jotka osaa yksinkin ratkoa pelejä,  mutta Amerikkalaiset varmaan olleet terävimmillään avauksessa ja kotiyleisön hurmos siivitti voittoon.   Suomi on erilainen vastus,  sillä vieraat on joukkue,  jossa osataan pelata eurooppalaista lätkää ja uskonkin, että myös Slovakia joutuu nyt vaikeuksiin.   Suomella on taitoa ja hyvä puolustus mielestäni,  mikä juuri auttaa yleistä pelaamista,  kun voidaan luottaa, ettei oma pää vuoda.    Aamulla kertoimet käski lyödä kotijoukkuetta,  mutta nyt minä ainakin uskallan Suomea pelata tällä kertoimella ja mielestäni Suomi on astetta parempi vieläkin ja tulee hiljentämään kotiyleisön. 

Kunhan Suomi voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Slovakia - Suomi 

Slovakia 1.erä @3.75 William Hill 

KLO: 21.15 

Lähtökohtiin nähden on kertoimet päin persettä. Molemmat joukkueet ovat olleet riittävän pitkään yhdessä ja tästä syystä itselleni ei kovinkaan suurena yllätyksenä tullut avauspelien voitot. Toki jenkit oli puolivaloilla, tai siltä se ainakin näytti. Leijonat juuri sellaisella esityksellä mitä odotettiin, kaatoi Kanadan. 

Slovakia pelaa kotiyleisön edessä ja ainakin USA-ottelun tunnelma oli käsin kosketeltava. Joukkue on Suomen kaltainen paperilla, mutta ei kuitenkaan yhtä tiiviisti sitoutunut kuin Leijonat. Yksilötasolla voidaan kuitenkin todeta, että Slovakian paidassa viilettää useampi erittäin taitava yksilö. Kotijoukkue on edelleen yllätysvalmis näissä kisoissa kuten jo aiemmin totesin. 

Tunnelmaa tässä riittänee tänäänkin ja omasta mielestäni ottelu tulee olemaan tasainen. Maalivahtiosasto kallistuu Leijoniin, mutta nyt mitataan etenkin tuo 5 vs 5 pelaaminen. Slovakia on selkeästi tässä samalla viivalla Suomen kanssa ja jokainen tuon kisaisäntien avauspelin nähnyt huomasi, kuinka homma toimi. Itselleni tämä tuntuu 2-2 väännöltä. 

Ei olisi mikään ihme, jos Slovakia voittaisi avauserän. Varmasti kova liike alusta alkaen. Mahdolliset ylivoimat, mikäli Suomi ei pääse heti tempoon kiinni. 

Kerroinasettelu on kuitenkin erikoinen joten pyritään hyötymään niistä näiden kisojen ajan. Joka vuosi täysin eri pelit, JA KYLLÄ! Sillä on merkitystä kauanko pelaajat ovat olleet yhdessä. Aikanaan punakone siitä se överiksi vedetty versio. 

1-0, 0-1, 1-1 avauserän tulos täysin mahdollista. @3.75 kelpaa kokeiluun kisaisäntien avauspelin näyttöjen perusteella. 

Pitkässä juoksussa uskallan kuitenkin luottaa Leijoniin, jonka oletan tämän vievän. 

Kohde menee oikein kun Slovakia voittaa 1.erän 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Norja - Tsekki 

YV-Maalit yli 1,5 @1.76 Nordicbet 

KLO: 21.15 

Aika pitkälle samat sävelet Norjalle tulee soimaan kuin Venäjääkin vastaan. Varsinkin jos tästä ylivoimaista puhutaan. Tässä on turha lässyttää sen ihmeempää, kun voidaan todeta Tsekin olevan tänä vuonna vahva. Ruotsi-ottelu ei jättänyt jossiteltavaa. Joukkue pystyy mielestäni tekemään tuon kaksi maalia yyveellä itsekin, mutta myös Norjan saumat maalintekoon pyörii nimenomaan tällä osa-alueella. 

Norjalla on melko keskinkertainen paketti tämän vuoden turnaukseen ja etenkin pelitempossa pysyminen tulee olemaan haasteena. Tässäkin ottelussa. Suora yhteys sitäkautta jäähyihin jne. 

Harmi että ei ainakaan norkalla voi pelata useampaa yv-maalia, sillä sopiva aika sille olisi nyt. Tiedä voiko missään pelata moista? Kenties ei. 

Odotettavasti Tsekki nauttii pelaamisesta tänä iltana. Jos ja kun joukkue jatkaa siitä mihin Ruotsia vastaan jäi, on Norja pelkkä suupala. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään 2 maalia ylivoimalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

San Jose - St Louis 

Pisteentekijä: A.Pietrangelo @1.90 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 03.00 

Raapastaan taas kerran tuttu mies pisteille. Ei epäilystäkään etteikö minuutteja tulisi tähänkin otteluun reippaasti. Kaverin laukauksille saa over 2,5 @1.85. Mielestäni piste kuitenkin kokeilemisen arvoinen. Bluesia pidän ennakkoon vahvempana jostain syystä ja odotan näkeväni vauhdikkaan kamppailun. Erittäin hyvä kysymys on maalien määrä. Bluesilla on mahdollisuus paineistaa Burnsia ja Karlssonia riittävästi. Pietrangelo on vieraiden nipusta rooliin nähden hyvä valinta pisteille jo nähtyjen otteluiden perusteella. Maali tälle miehelle oli myös pitkään harkinnassa, mutta mennään tällä kertaa näin. 

Kohde menee oikein kun Pietrangelo kirjaa pisteen ottelussa  (sis ja)

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Tennis ITF Fukuoka naiset klo 04:00

Diyas, Z - Watson, H

Pelivalinta: Diyas 2-1

Kerroin: 5,00 Bet365

Diyas lähtee suosikkina finaaliin, mutta ei Watson täysin ulkona ole voittotaistosta. 

Diyas voitti viime viikon turnauksen ja tälläkin viikolla finaalissa, joten ottelukuorma suhteellisen suuri ja se tulee todennäköisesti pian peliotteissa näkymään. 

Watson taas tässä turnauksessa osoittanut hyvää virettä, mutta muuten kausi ollut pettymys Watsonille. 

Diyas asetettu liian selväksi ennakkosuosikiksi, mutta 2-1 erävoitosta tarjotaan hyvää 5 kerrointa, jota kelpaa kokeilla. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...