Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

11.5

Recommended Posts

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO 13.15

 

Tanska -  Ranska 

 

Valinta :  Tanska 

Kerroin :  1,71 ( Coolbet ) 

 

Tanska lähtee ihan kilpailukykyisellä joukkueella näihin kisoihin.  Vaikka viime vuosina vähän flopannut ryhmä onkin, niin potentiaalia löytyy pärjäämiseen.   Joukkueesta löytyy ihan kärkiosaamista näihin kisoihin,  kun hyökkäyksestä löytyy Lars Eller,  Mikkel Bødker,  Nichlas Jensen, jotka osaavat heiluttaa verkkoa.  Kaikilla on ihan ok kausi alla myös.   Peter Regin paransi loppukaudesta ja oli oman joukkueensa parhaimmistoa poffeissa,  joten itsellä on luotettava olo, että hoitaa kunnialla keskialueen.   Puolustuksesta löytyy jämäkkyyttä Lauridsen veljeksen myötä ja yleispuolustajia melkeinpä kaikki. 

Ranska on ihan ok, mutta joukkue on hieman kärsinyt,  kun Huet,  Meunier,  Lhenry on lopettaneet ja valmentajakin vaihtui pitkästä aikaa ja uusi valmentaja on NHL tuttu Philipp Bozon.  Eli uusia kuvioita haetaan.   Poisjäänti näkyy myös kärki-ukoissa,  kun Stepan Da Costa että ykköspakki Yohan Auvittu jättävät molemmat myös kisat välistä. 

Ranska on joutunut muuttumaan paljon ja joukkue ei ole mikään kovin kummoinen.  Ainoastaan voidaan puhua Alexander Texier,  kun kovimmista jätkistä puhutaan.  Herra on tuttu Kalpasta ,  josta siirtyi ihan Columbuksen joukkueeseen.   Tätä pelaajaa pitää kaikkien varoa,  kun puhutaan Ranskan joukkueesta.   Eli tasainen ottelu on tiedossa,  mutta itselle Tanska lähtee suosikkina pelaamaan ja silloin sen lapulle otan. 

 

Kunhan Tanska voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.08:30

Adelaide Victory - Noarlunga United

Adelaide Victory o1.5 @1.90 Unibet

Ausseja ausseja ja kotijoukkueelle niitä osumia haetaan.

Sarjanhäntäpään joukkueita nämä,mutta Adelaide Victory on viimekierroksilla saanut peliään hivenen paremmin kulkemaan. Adelaide Victory kävi hakemassa pisteet sarjakakkoselta.Noarlunga on vielä Victoryn edellä,mutta pikkasen epäilen,että tämänottelun jälkeen ei ole.Noarlunga ottanut 4 peräkkäistä tappiota,joista 1 on Cup häviö.5 edellisesä Nuarlungalle on tehty paljon maaleja ja noissa kaikissa 5 viimeisessä sille on saatu iskettyä se 2 maalia tai enemmän.Uskon Adelaide Victory skarppaavan tänään,vaikka kotona se on kiikareita muutaman pelannut.Noarlunga Unitedin viimeaikaiset esitykset antavat Adelaide Victorylle mahdollisuudet iskeä useamman kuin 1 maalin.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.11:00

Wolves - Logan Lightning

btts&Logan Lightning @2.10 Unibet

Laitetaan toinen aussi ja vierasvoitto molempien tehdessä maalin.

Pidän tässä Logan Lightningia vahvempana voittamaan tämän.Wolves on pelannut 8 ottelua,joista se on saanut 2 voittoa,2 tasuria ja 4 hävinnyt.Logan Lightningin saldo on selkeesti parempi,sillä on 7 ottelusta 5 voittoa,1 tasapeli ja tappio.Joukkueet ovat jo kerran tälläkaudella ottaneet yhteen ja sen pelin Logan Lightning voitti 6-2 kotonaan.Wolvesin maalisuhde on miinuksella,mutta se on yleensä kyllä kotonaan saanut maalin tehtyä vastustajilleen.Logan Lightningin maalisuhde on reippaasti plussalla ja luulenpa,että se vaan kasvaa tämänottelun myötä.Viimekauden ekakohtaaminen näitten joukkueiden välillä päättyi 2-5 Logan Lightningille ja samansuuntaista taitaa olla tänäänkin tiedossa.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

JALKAPALLO, VEIKKAUSLIIGA

KPV - FC LAHTI

PELIVALINTA: FC LAHTI YLI 1.5 MAALIA @ 3.40 UNIBET

15:00

 • Kpv:n kausi on ollut heikko ja se on hävinnyt kuudesta viime ottelusta peräti viisi ja kerran pelannut tasan. Se on tällä kaudella pystynyt tekemään vain kolme maalia ja peräti kolmetoista kertaa on soinnut omissa joten maaliero -10 kertoo jotain sarjanousijan iskukyvystä.
 • FC Lahti puolestaan on pelannut ihan kelpo alkukauden, yksi voitto, neljä tasuria ja vain yksi tappio vieraissa. FC Lahden maaliero on alkukaudella seitsemän tehtyä ja seitsemän päästettyä maalia.
 • Kpv:n suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa, sen myös kertoo alkukauden päästettyjen maalien keskiarvo (2.16 maalia per matsi), joten pidän mahdollisena että FC Lahti onnistuu tässä ottelussa  pari maalia viimeistelemään surkean alkukauden pelanneen KPV:n verkkoon.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO 13.15

 

Sveitsi  -  Italia 

 

Valinta :  1,erän avausmaalin syntymäaika 05.01 - 10.00

Kerroin :  4,10 ( NordicBet ) 

 

Sveitsi on kisojen musta hevonen.  Joukkueessa on Hishier,  Fiala,  Moser.  Puolustuksesta löytyy Josi, Weber sekä maalista Berra.   Noiden ympärille on hyvä rakentaa joukkue ja Sveitsin jääkiekko liiga  on yksi euroopan parhaista  liigoista, joten puhutaan erittäin hyvästä joukkueesta tänä vuonna. 

Italia taistelee putoamista vastaan ja kaikki katseet kiinnittyy maalivahti Bertnand ,  jonka on seistävä päällään, jotta joukkue taistelee voitoista.  Joukkue on koottu saksan, itävallan ja Sveitsin liigan pelaajista.  Kostner on ehkä tunnetuin hyökkääjä. 

Alussa tutustutaan jäähän ja usein jäähyjä tulee siinä 2-3 min kohdalla,  mutta toivottavasti se kaatamaan vielä ja haetaan yhteispeliä.   Uskonkin, että kotijoukkue hallitsee peliä, mutta toivottavasti Bertnand kestää maalissa alussa ja kotijoukkue pelaa aika normi eurooppalaista lätkää, eli ei niin suoraviivaista.   Pientä tuuria vaaditaan,  mutta uskon kyllä vahvasti siihen,  että Sveitsi menee avauskympillä johtoon, mutta se kerroin ei houkuta alle kahtena,  niin lähden hakemaan kerrointa ja mielestäni tässä on hyvä kohde ja kerroin haku.   Sveitsi hallitsee peliä suuresti ja uskonkin tuon materiaalin pystyvän maalintekoon avauskympillä, sillä Italia on heikko, mutta se tulee tuossa 5-10 min kohdalla,  kun jalat on saatu avattua ja tuossa ajassa kotijoukkue saa pakosti ylivoiman ja siitä silloin maali.   Toki Italia saa tehdä kanssa,  mutta se on epätodennäköistä,  kun puhutaan avausmaalista, mutta joku vastahyökkäyksiä saattaa onnistua, kun 1,erässä tuossa 6-10 min kohdalla peli avautuu enimmäkseen avauskympillä.    Ihan kertoimen haku kyseessä ja kotijoukkue rosteri on hyvä ja uskon kotijoukkueen tekevän 1-2 maalia avauserään,  niin tässä on hyvä kerroin ja uskon jonkun ylivoiman tulevan tällä 5-10min välillä,  jossa saatetaan juuri se maali nähdä.   Katsotaan kuinka käy. 

 

Kunhan 1,erässä ajassa 05.01 - 10.00 tulee ottelun avausmaali, niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Aika-ajot | Espanjan GP

16:00

83df0645be839c7b9ff4b4679ad44ae5.png Romain Grosjean - Carlos Sainz 20cc2e420718f87429d9fd75be38c969.png

Grosjean | 1,80 | Coolbet

 

 • F1-sirkus lähtee kiertämään Eurooppaa ja ensimmäisenä pysäkkinä toimii Espanjan osakilpailussa. Lauantain aika-ajot ovat rataprofiiliin nähden tärkeät, sillä ohittaminen voi muodostua hankalaksi. Tässä kohteessa otetaan vertailuun Haas-tallin Romain Grosjean ja McLarenin Carlos Sainz.
  • Haas toi autoihinsa päivitysosia tälle viikonlopulle, joiden tarkoitus oli nostaa talli takaisin pistesijoituksille. Perjantain harjoitusten perusteella Haas näyttäisi tässä onnistuneen, sillä tallin molemmat kuljettajat olivat erittäin hyvässä vauhdissa ja mikä olennaisinta, Haas näyttäisi olevan taas keskikastin paras auto ainakin yhden kierroksen ajoissa.
  • McLaren on tehnyt tähän kauteen ison loikan kohti parempaa ja talli onkin tällä hetkellä valmistajien MM-pisteissä keskikastin paras talli. McLaren-auton vahvuudet tulevat esiin erityisesti sunnuntain kisapäivinä. Harjoitusten perusteella McLaren vaikuttaa taas kerran olevan hyvissä asemissa, muttei aivan Haasin tasolla.
  • Barcelonan radalla ajettiin tämän kauden talvitestit jokunen kuukausi takaperin, jossa Haas oli todella vakuuttava ja on syytä olettaa, että sama jatkuu virallisessa osakilpailussa. Grosjean itse kommentoi olevansa todella tyytyväinen auton hallintaan, mikä on varmasti osasyy sille, miksi hän on ollut niin nopea tänä viikonloppuna harjoituksissa. Sainzille Espanjan osakilpailu on toki hänen kotikilpailu, mikä tietenkin nostattaa hänen halua menestyä tänä viikonloppuna ja onhan espanjalaiskuljettaja ajanut toistaiseksi epäonnesta huolimatta hyvää kautta.

 

YHTEENVETO

 • Haas-tallin autot ovat uusine päivitysosineen olleet keskikastin parhaimmistoa tähän asti harjoitusten tulosten perusteella. McLaren-tallin vehkeet ovat myös ihan hyvässä vauhdissa ainakin Sainzin vauhdittamana, mutta aivan Haasin tasolla heidän vauhti ei ole. Kun otetaan huomioon se, että Haas on usein ollut aika-ajossa suhteellisesti parempi auto kuin kilpailuolosuhteissa, niin Haasin ja Grosjeanin mahdollisuudet menestyä lauantain aika-ajossa ovat mainiot. Mitä sunnuntain kilpailussa tapahtuu on eri asia, mutta luotan Haasin ja Grosjeanin suorituskykyyn aika-ajossa ja ottavan kilpailua ajatellen etulyöntiaseman. Kohde menee oikein, kun Grosjean sijoittuu aika-ajossa paremmin kuin Sainz.

 

TULOS: GROSJEAN 7. SAINZ 13. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM

Slovakia - Suomi

Alle 4.5 maalia @1.87 Coolbet

Klo 21.15

 

 

 

 

Molemmat jengit ottivat eilen todella kovat päänahat, kun Slovakia kaatoi Jenkit, ja Suomi Kanadan. Molemmat onnistuivat sulkemaan vastustajiensa ennakkoon karmaisevan kovat hyökkäysarsenaalit, ja käyttämään omat paikat hyödykseen. Hyökkäyspeli ei ole missään nimessä kummankaan vahvuus. Molemmilla on jengissään asenteella pelaavia omanpäänluutia, jotka varmistavat ettei oman maalin etren tulla kärkkymään. Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta kohtaa, odotan vähämaalista kamppailua. Suomi lähtee peliin suosikkuna, mutta Slovakian aliarviointi olisi todella paha virhe, eiköhän tämä tiedosteta, ja peliin ei lähdetä takki auki. Toivotaan tasaista ja viihdyttävää peliä, heitetään veikkauksena 1-3 Suomelle. Maalintekijät Ilomäki, Lindbohm ja Kakko. Slovakeille Tatar. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM

Slovakia - Suomi

Oliwer Kaski o0.5 pistettä @ 2.10 Coolbet

21:15

Kaksi hurmostilassa olevaa joukkuetta kohtaavat tämän päivän ehdottomasti  mielenkiintoisimmassa ottelussa.

Eilen hieman pimennossa ollut Kaski varmasti on tänään näkyvämmin esillä ja toivon mukaan Suomi ja Kaski saavat tässä ottelussa enemmän YV aikaa kuin eilisessä voitokkaasti päättyneessä  Kanada ottelussa. Viime viikonlopun eht:lla Kaski onnistui ylivoimalla venäjää vastaan yllättämään maalia vartioineen Georgiyevin. Pelicansin paidassa Kaski teki tällä kaudella tehot 21+34 ja voitti puolustajien pistepörssin ylivoimaisesti. Ensi kaudeksi 23vuotias puolustaja siirtyy odotetusti taalaliigaan Detroitin organisaatioon. Mielestäni Kaski on yksi potentiaalisimmista pistemiehistä tässä ottelussa.

Illan ottelusta ei Suomelle ole tulossa helppo puhde sillä Slovakia kukisti eilen kotiyleisönsä edessä yhdysvallat numeroin 4-1 ja osoitti vahvuutensa. Slovakialla on  jalkeilla vahvajoukkue, mukana taitavia yksilöitä ja  nimeikkäimmät tähdet ovat ehdottomasti Andrej Sekera, Richard Panik, Tomas Tatar ja Marko Dano.

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Blast Pro Series

17:20

a204a6edde9f0d2fff673283f1225028.png Cloud9 - NiP dcb77224b1dfc9ebf19f67b6d39f4100.png

NiP -2,5 | 1,78 | Veikkaus

 

 • Cloud9 (cajunb, RUSH, autimatic, vice, Golden) oli Blast-turnauksen avauspäivänä vaisu. Joukkue otti vain niukasti voiton turnauksen heittopussi Giantsista lukemin 16-14 ja heti seuraavassa pelissä NaVi laittoi Cloud9:n maanrakoon lukemin 16-7. Projekti uudella kokoonpanolla on pahasti kesken ja on suorastaan ihme, mikäli Cloud9 onnistuisi tästä päivästä pisteitä nappaamaan kovatasoisia joukkueita vastaan. 
 • NiP (f0rest, GeT_RiGhT, dennis, Lekr0, REZ) aloitti oman turnauksensa keskinkertaisella esityksellä Astralista vastaan häviten ottelun 16-8, mutta murskasi toisessa ottelussa ENCEn lukemin 16-5. Klassista NiP-tyyliä siis on jälleen näkyvissä tässä turnauksessa, mikä ei välttämättä ole huono asia ja NiP:llä on vielä realistiset mahdolisuudet haastaa finaalipaikasta tämän päivän aikana.
 • Pelattavana karttana on Nuke, joka suosii ehdottomasti NiP:iä. Ruotsalaisjoukkue nimittäin kaatoi ENCEn juuri tässä kartassa eilen loistavalla esityksellä ja muutenkin NiP:n Nuke on ollut viime aikoina ihan hyvännäköistä. Cloud9 puolestaan ei ole kertaakaan nykyisellä kokoonpanolla Nukea pelannut ja kyseessä on kuitenkin sellainen kartta, jossa pelkällä perusosaamisella ei pärjätä pitkälle, joten NiP:lle on annettava iso karttaetu.

 

YHTEENVETO

 • Cloud9 on oman projektinsa kanssa vielä alkutekijöissään eikä rehellisesti sanottuna joukkueen taitotaso muutenkaan riitä tässä turnauksessa. NiP on hyvissä asemissa tähän päivää tultaessa ja heidän peli kulki ainakin ENCE-pelissä mallikkaasti. Pelattavassa kartassa eli Nukessa tarjoutuu poikkeuksellisen suuri etu NiP:lle, joka on todella rutinoitunut joukkue kartassa, kun taas Cloud9 ei ole kyseistä karttaa pelannut ainuttakaan kertaa virallisissa peleissä. Veikkauksen tasoitusline ja kerroin poikkeaa muusta markkinasta, joten siihen lähdetään mielellään iskemään kiinni. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla.

 

TULOS: 14-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

VL.png.48b4e512e355b5bb4af72175bbde39b0.png

Honka.png.5e2f74bba5fdaac28c7cd1bb64f8c75b.pngHonka Vs. VPS VPS.jpg.371e98b59c2a73943b2aea118c5df4e9.jpg

Vihje: Honka -0,5

Kerroin: 1.72

Vedonlyöntiyhtiö: Expekt

Alkamisaika: 15:00

 

Kendon höntsäkisojen rinnalla nähdään tänään myös todellista huippu-urheilua, koko maailman hiljentyessä katsomaan, kun kuningaslajin jättiläiset Honka Espoosta ja VPS Vaasasta iskevät yhteen Tapiolan täydellisellä luonnonurmella.

Honka on aloittanut kautensa hyvin ailahtelevasti ja jokaista hyvää ottelua on seurannut aina huono ottelu. Honka onkin kerännyt pisteitä odotuksiin nähden todella vähän ja majailee sarjataulukossa vasta keskikastissa. Hongan joukkue on kuitenkin todella nimivahva ja kuuluu edelleen yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi. Väläyksiä Hongan tasosta on jo nähty alkukaudella, mutta joukkueen pitäisi pystyä suorittamaan tasollaan useammin kuin kerran kahdessa pelissä. Hongalla on takanaan nyt jo 3 alavireistä matsia, joten olemme heidän tasostaan rokottaneet jo useamman prosentin. Kentän kunto on myös pieni arvoitus ja mikäli se ei ole kunnossa niin siitä hyötyy vierasjoukkue VPS. Tästä myöstä pientä miinusta Hongalle. Myös Luis Silvan ja Gideon Baahin poissaolot heikentävät Honkaa hieman. 

Vepsu on KPV:n lisäksi ainoa jengi joka ei ole tällä kaudella kyennyt vielä voittamaan ottelua. Vepsu ei ole vielä yhdessäkään kuudesta ottelustaan voittanut vastustajaansa xG:llä mitattuna. Tällä hetkellä VPS on sarjan huonoin joukkue, vaikka se KPV:n edellä sarjataulukossa onkin. VPS:n ulkomaalaisten hankinta on myös mennyt aika totaalisen mönkään, sillä laidoille tuotu Kostas ja Ebwelle ovat jääneet suomalaisten nuorten Sarrin ja Alangon taakse marssijärjestyksessä. Martin Kompalla ei ole maalissa näyttänyt myöskään ensimmäisten ottelujen jälkeen millään tavalla erikoiselta. Ja kun tiedostetaan VPS:n rahahuolet niin näihin ongelmiin on tuskin tulossa suuriakaan muutoksia. Tänään Vepsulta poissa Kostas ja vaihtopenkillä Laatikainen, joista ei kovinkaan suurta miinusta Vepsulle voi antaa.

Hongan ylivertainen materiaali sekä kotietu nostavat heidät todella suureksi ennakkosuosikiksi otteluun. Arviomme Hongan voitolle on 68,5% joka vastaa rajakerrointa 1.46

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...