Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

19.5

Recommended Posts

La Liga:

 

Eibar - Barcelona

Alle 3.5 maalia @1.72 bet365

Klo 17.15

 

 

 

Lähdetään kokeilemaan pikku riskillä underia. Kauden päätöskierros, ja Eibar haluaa taatusti näyttää vielä kotiyleisölleen, kun Barca tulee vieraaksi. 

Eibar on tällä kaudella ollut puolustuspäähän odotettua huonompi, kun omiin on mennyt 48 maalia. 37 otteluun se on aika paljon, mutta kotona ei ole ollut läheskään yhtä huono tilanne, kun vain 19 noista 48 maalista on päässyt kotona. Pikku kyläseura on toisaalta myös tehnyt paljon enemmän kotimaaleja. 

Barcalla taas ollut hillitympaa menoa vieraissa, kun "vain" 37 maalia joukkueen 88:sta on tullu vieraissa. Vieraissa omiin on mennyt 17, sama määrä kuin kotona, joka on hiukan alle maali per peli. Barcalla on hyökkäyksessä pahat poissaolot, kun Coutinho, Dembele ja Suarez ovat poissa. Messi on käytettävissä, mutta todennäköisesti häntä lepuutetaan Copan finaaliin, joka onkin yksi syy underia puoltavana. Barca tuskin haluaa tehdä yhtikäs mitään ylimääräistä, joten näe että peli voi mennä herrasmiespalloiluksi, jossa Barca ei rupea teurastamaan, eikä Eibar telomaan Barcan pelaajia. Under on tässä tapauksessa iham hyvä, ja 3.5 rajalla oikein kiva veto. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Rooma klo 14:00

Konta, J - Pliskova, K

Pelivalinta: Yli 2,5 erää

Kerroin: 2,43 Unibet

Rooman finaalissa Konta kohtaa Pliskovan. 

Konta pelannut hyvin massalla avausturnauksissa. Vastustajat eivät ole olleet mitään helppoja ja Konta on ottanut niistäkin vakuuttavia voittoja. Konta lähtee tähän finaaliin altavastaajana, mutta taistelee takuuvarmasti loppuun asti ja omaa hyvät mahdollisuudet turnausvoittoon. 

Pliskova ollut hyvä Rooman turnauksessa. Pliskovalla hyvät tilastot massalta muutenkin ja menestystä on jatkossakin odotettavissa. 

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa uralla 6 kertaa ja 5 näistä on ollut 3 eräisiä. Tästä matsista odotan myös tasaista taistoa ja eiköhän tässäkin 3 eräinen kamppailu nähdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.08:30

APIA Tigers  APIA Tigers - Druitt Town Rangers  Druitt Town Rangers

btts @1.91 Williamhill

Ausseista molempien maalia tähän peliin.

Molemmat pelanneet nyt viimekierroksilla ihan hyvin ja mukavasti maalea saaneet tehtyä.Apia on taulukossa 3 ja sen 4:ssä edellisessä on molemmat tehneet maalin.Druitt Town Rangers on sijalla 10,mutta on alkanut tehdä pientä nousua sieltä.Druitt Town Rangersinn 7 edellisessä peleissä on btts toteunut,jonka vuoksi tuota molempien maalia tuolla kertoimella voinee ottaa lapulle.Druitt Town Rangers on iskenyt samanmäärän maaleja vieraspeleissä,mitä kotipeleissään,eli joukkue ei ole kainostellut reissupeleissään maaliensuhteen.Apia kova suosikki kotonaan ja tod.näk voittaakin tämän.Joukkueilla ei ole keskinäisiä kohtaamisia yhtään ja Druitt Town Rangers voi hyvinkin joukkueiden ekassa kohtaamisessa saada sen maalin.Apia luultavasti ei kotonaan maaleitta jää.Molempien tänhetkinen hyvä vire voisi poikia niitä osumia molemmille tänään.

Ottelu päättyi 3-2

 

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

:sharks: San Jose Sharks  -  :blues: St.Louis Blues 

 

Valinta :sharks: San Jose Sharks ML 

Kerroin 1,75 ( Coolbet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  3/4 

 

GAME 5.  Sarja on tasan 2-2 

 

Nyt ollaan sarjan huippuottelussa ja se pelataan paikallisesti päiväotteluna. Eli meillä ilta myöhään.  Sarja on ollut tasainen ja kummatkin on lopulta ansainneet voittonsa,  vaikka tuo yksi olikin hieman kysenalainen maali.  

GAME 5. on ottelu, josta erittäin usein voittaja jatkaa myös seuraavalle kierrokselle.  Tähän mennessä tämän kauden poffeissa on  menty yksittäisen G5 voiton myötä peräti 6/9 kerrasta seuraavalle kierrokselle.   Tuo kuvastaa kuinka isosta pelistä On kysymys.   Tätä voi vielä suurentaa, sillä Konferenssin Finaaleissa, kun sarja on ollut tasan 2-2 tilanteessa, niin yksittäisen Game 5 voittaja on edennyt finaaliin huikealla 70.3% todennäköisyydellä.  Tuo on kova luku ja kertoo kuinka isosta pelistä on osittain kysymys. 

 

San Jose Sharks on ollut tässä sarjassa kuskin paikalla kokoajan.  Joukkue on mennyt sarjassa aina 1-0, 2-1 johtoon.   Joukkue on tänä vuonna voittanut jokaisessa poffisarjassaan kotonaan tämän yksittäisen Game 5 ottelun.   Myös kaudesta 2013 poffeista lähtien on Sharks voittanut 5/10 yksittäistä Game 5 otteluaan ja melkeinpä aina tämän ottelun voittaja on voittanut myös koko sarjan.  Ainoa poikkeus oli tuo 2016 finaali Penguins vastaan,  jolloin Sharks voitti, mutta hävisi sarjan. 

ST.LOUIS Blues on tasoittanut aina puntit tässä sarjassa.  Joukkue on ollut tällä poffikaudella hyvä vieraissa ja se tuo uskoa tähän otteluun.   Joukkue on voittanut 1/2 kerrasta jo tämän yksittäisen Game 5 ottelun ja vieläpä vieraissa tuo voitto avauskierroksella,  joten ei kauheasti kalpene kotijoukkueelle.   Edessä on siis tärkeä ottelu.   Vuodesta 2013 poffeissa tämä yksittäisen Game 5 voittaminen on onnistunut vain 4/9 kerrasta.  

Keskinäisissä poffeissa ovat kohdanneet tässä samassa vaiheessa 2016 Konferenssin Finaaleissa juuri. Silloin sarja oli tasan myös 2-2, kun tämän GAME 5 pelin voittanut Sharks eteni lopulta finaaleihin 4-2 voitoin.  

 

Kaikki ynnättynä,  niin mielestäni Sharks lähtee ansaitusti ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Kotonaan Sharks on ollut hyvä ja ollut kokoajan kuskin paikalla tässä sarjassa.   Myös,  kun katsotaan tämän Game 5 ottelun merkitystä ja kuinka se on menneet molemmilla,  niin kyllä sitäkin kautta menee ennakkosuosikki viitta ennemmin kotijoukkue San Jose pukukoppiin.   Vierailla on saumaa voittaa ottelu,  mutta mitä pelejä oon nyt katsellut, niin kyllä Sharks pyörittää peliä ja uskon, että joukkue tulee tänä vuonna olemaan sitten kuitenkin jälleen kerran finaaleissa. 

 

Kunhan San Jose Sharks  ( :sharks:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:2.divisioona Lohko 1 jalkapallo klo.17:00

Bryne  Bryne - Byåsen  ByÃ¥sen

ht/ft Bryne @1.75 Nordicbet

Norjan kakkkosesta kotivoittoa,sekä puoliaikajohtoa testiin.

Pidän Bryneä vahvana voittaa tänään ja kyl noi suorat kertoimetkin vahvasti puoltaa sitä.Puoliaika/kokopelin voitosta saa jo ihan pelattavaa kerrointa Norkalta,joten sitäpä sit.Bryne on kokenut jengi tässä sarjassa ja on useampana vuonna ollut niitä kärkiporukoita.Joukkue panostaa aina tähänsarjaan ja taitaapa sillä olla tämänsarjan suurin budjettikin.Eihän se raha aina menestystä tuo,mutta paremmat mahdollisuudet se antaa.Byåsen pitäisi olla helppopala tänään.Joukkue nousi täksikaudeksi kolmosesta tähän 2.divsioonaan,eikä se hankkinut oikeen uusia pelaajia vaan sitävastoin menetti muutamia niitä viimekauden parhaimpiaan.Bryne on pelannut 4 ottelua ja viimepelis tuli kaudenensimmäinen tappio vieraissa kovaa Haldenia vastaan.Byåsen voitti avauskierroksen pelinsä,mutta sen jälkeen on tullut pelkkiä tappiota(4).Tästä ottelusta löytyy pikkasen Ammattilaisten/Amatööri asetelmaa ja vieraat on tänään se joukkue,joka harjoittelee vielä tähän sarjaan.Kertoimet tullee laskemaan tuosta,sanokaa mun sanoneen.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Itävalta - Tsekki 

Tsekki -1,5 1.erä @2.10 William Hill 

KLO: 17.15 

Tässä lohkossa on kärkinelikon järjestys vielä täysin auki. Maalierohommiksi voi mennä. Tsekki siis mukana tässä hommassa ja hyvän maalintekoharjoituksen jälkeen, joukkue kohtaa Itävallan. Ottelun kulku pitäisi kaiken järjen mukaan olla selvä. Ehdottomasti Tsekki tämän tulee viemään. 

Allekirjoittanut luottaa siihen, että Tsekki painaa päälle alusta asti. Maalit tosiaan voi nousta vielä rooliin, kun jatkopelien vastustajia vertaillaan. 

Itävalta panostaa kisojen päätöspeliin. Vastaan silloin tulee italia. Tässä ei pitäisi olla kahta sanaa, missä joukkueen keskittyminen siis on. 

Tsekille ottelu on huomattavasti arvokkaampi. Itävalta laskee minun mielestäni homman näin, että tässä pelissä ei ainakaan kannata riskeerata kärkimiesten kuntoa. Joukkue tietää, että Italia on jopa heille todella helppo vastus. 

Tsekki on kaiken lisäksi parantanut peliään ja varsinkin hyökkäys saa erityistä huomiota. Jokainen kiekkoihminen näkee, että Tsekkikin on tänä vuonna todella vahva. Kiitos NHL-apujen. 

Tasoero huomattava kuten ottelun merkityskin. Tsekki ottaa komennon kun kiekko tippuu jäähän. Ainoa pelattava kohde itselleni tähän peliin. 

Kohde menee oikein kun Tsekki voittaa 1.erän vähintään kahdella maalilla 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Saksa - USA 

USA 3.erä yli 1,5 maalia @2.00 Unibet 

KLO: 17.15 

Eilen se sitten nähtiin, mitä tapahtuu kun kisat etenee. Erotellaan jyvät akanoista. Kanada suorastaan marssi Saksan yli eilisessä ottelussa. Kunnia Saksalle hyvin menneestä turneesta kuitenkin. Söderholm on tehnyt ainakin jotain oikein. Vastustaja ei helpotu käytännössä yhtään. USA pääsi kohtuu helpolla eilen Tanskaa vastaan ja ottelu oli ohi jo avauserän jälkeen. Saksa pystyy tässä todennäköisesti räpiköimään tuon avauserän ja osan toisesta, mutta kun lepoaikakin jää todella vähälle, on USA selvä suosikki otteluun. 

Omasta mielestäni Jenkit liikkuu vielä Kanadaa ketterämmim ja pysyy myös mielellään kiekossakin enemmän. Tämän täytyy tulla näkyviin tämän pelin päätöserässä. Ellei toki taululla ole siihen mennessä riittävä ero. 

Minun mielestäni Saksa voi pärjätä ottelun alussa hetken ja loppu on USAn näytöstä. Tasan kahden kerroin tähän tuntuu erittäin hyvältä, joten painetaan tähän täysi panostus. 5/5 ja eetteri kiittää. 

Kohde menee oikein kun USA tekee vähintään 2 maalia, ottelun 3.erässä 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko MM-Kisat 

Ranska - Suomi 

Anytime Wincast: Marko Anttila&Suomi @3.10 Unibet 

KLO: 21.15 

Lohkovoitto on otettava. Myös Suomi on parantanut peliään kokonaisuudessaan, niinkuin pitääkin. Joukkueen kapteeni, Marko "Mörkö" Anttila, on kuitenkin edelleen pisteittä. Mies tietää itsekin, että riittävä määrä paikkoja on ollut. Ketju on pelannut muutoksista huolimatta juuri kuten odottaa saattoi, eikä Ranska tule tästä ketjusta tykkäämään. Fyysinen ja taisteleva. Kääntää peliä nopeasti. Anttila isolla ruholla menee ohi lähes kenestä vain. Maskimiehenä mahdollisuus ohjuriin, mutta myös paljon herra puskee itsekin sektorille illasta toiseen. 

"Mörkö" ilmeisesti säästelee tärkeimpiin peleihin tuota maalintekoa, mutta omasta mielestäni tässä on nyt hyvä mahdollisuus ottaa esimakua sille osastolle. Anttila sopii jäälle Ranskaa vastaan niinkuin kumpparit Aasille. 

Suomen voittoa kun en uskalla epäillä niin kapteenin esimerkillä tämmöinen peleihin. Mörkö on vaikea kaveri pysäyttää. 

Kohde menee oikein kun Suomi voittaa ja Marko Anttila tekee maalin, ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Mörkö iskee vissiin sitten pudotuspeleissä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Sveitsi - Venäjä 

Yli 5,5 maalia @2.06 Nordicbet 

KLO: 21.15 

Historian valossa yli 20 kertaa kohdanneet. Oliko 5kpl undereita noista peleistä. Eilisen ottelun perusteella voidaan edelleen pitää kiinni siitä tosiasiasta, että Sveitsi on huippumaa. Voitolla se pistäisi homman uuteen valoon. Erittäin aktiivinen joukkue, joka ei mielestäni muuten ole altavastaaja kuin lepoajan puitteissa. Huomattavasti kontrolloidumpi Ruotsi ei näyttänyt omaan silmään paremmalta kuin Sveitsi. 

Venäjä oli vaikeuksissa Latviaa vastaan, mutta hoiti homman kuitenkin kotiin. Joukkueen peli-ilme ei ansaitse kehuja, mutta ehkä vähän ylimielisyys puski läpi. Oletettavasti joukkue tietää tilanteen ja tätä peliä lähdetään voittamaan. Yhtälailla Sveitsin kanssa. 

Useissa otteluissa ollaan nyt nähty miten tämä joukkueen yhdessäolo vaikuttaa peliin. Tässä parissa on mielestäni kaikki kunnossa ja pelaaminen vaadittavalla tasolla. Mentaalipuolen juttuja pitää myös arvostaa ja tästä pelistä ne lähtee. Ensimmäinen pudotuspelikierros tulee piakkoin ja molemmat voivat itse tulevaan vastukseen vaikuttaa. Osittain ainakin. 

Ottelun merkitys on siis suuri ja maalintekoon löytyy valtava arsenaali. Venäjä varmasti eri joukkue kuin Latviaa vastaan ja Sveitsi sisuuntunut Ruotsia vastaan käydystä väännöstä. 

Täydet ainekset maalirikkaseen otteluun, joten yli kahden kerroin kelpaa mainiosti peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia, varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Venäjä puolustaa näissä kisoissa ihmeen hyvin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serie A:

Ac Milan - Frosinone

Ac Milan win to nil @1.80 bet365

Klo 19.00

 

 

 

 

Mielestäni aika helkkarin hyvä haku. Milan on kahden pisteen päässä suorasta Eurooppaliiga paikasta. Tämän vuoksi heillä on vielä tähänkin matsiin panosta. Milan on vetänyt taas ihan kohtalaisen kauden, mutta 27 pisteen ero mestariin kertoo, että entisaikojen loistoon on todella pitkä matka. Joukkue on 18 kotiotteluun tehnyt 29 maalia joka on ihan hyvä määrä. Omiin on mennyt 17 maalia, ei sekään erityisen huonosti. Piatek on tuonut huomattavasti lisää maalintekouhkaa hyökkäyspäähän, kasassa on 21 liigamaalia. 

Frosinone on jo pudonnut sarjasta, eli otteluun lähdetään panoksettomana. Kausi on ollut, kun eroa säilymispaikkaan on 13 pistettä. Joukkue on tehnyt vain 29 maalia tällä kaudella, joka on surkea saldo. Omiin taas on mennyt 67 maalia. Joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava, enkä usko että vieraat pystyvät millään tasolla haastamaan suorasta Eurooppaliiga paikasta pelaavia isäntiä. 

Tulosveikkaus: 4-0

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...