Jump to content

Recommended Posts

Snooker Q school 3 klo 18:30

Borg, A - Whelan, P

Pelivalinta: Whelan, P

Kerroin: 2,22 Nordicbet

Borg taistelee yhä pääsystä ammattilais tourille, mutta vaikealta näyttää aikaisempien Q school tuloksien perusteella. Borgin pelitaso laskenut selvästi ja ura laskusuunnassa. 

Whelan nuori pelaaja, jonka pelitaso taas noususuunnassa. Matkaa on vielä huipputasolle, mutta Whelan on väläytellyt osaamistaan ajoittain. Tasaisuus puuttuu yhä. Q schoolissa Whelanin otteet olleet kohtuu hyviä ja Whelanilla olisi hyvällä onnistumisella mahdollisuudet saada paikka ammttilaiskiertueelta. 

Whelanin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja tässä ottelussa. Mielestäni matsi aika lailla 50/50.

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

St.Louis Blues - Boston Bruins

St.Louis Blues/ 2.55 CoolBet

Klo 03:00

 

Viime peli Bluesilta meni päin honkia ja lopputulos oli lopulta Bostonille peräti 2-7.

Tuo peli on varmasti nollattu mahdollisimman nopeasti ja katseet on käännetty tähän toiseen kotiotteluun jossa voitto olisi todella tärkeä sillä muuten Boston pääsee kokeilemaan jo seuraavassa kotiottelussaan mestaruutta.

Lukemat viime pelissä ei kerro koko totuutta sillä oli siellä kotijoukkueellakin paikkansa, mutta ei ollut vaan Bluesin päivä.

Nyt on kasvojenpesun paikka kotijoukkueella ja aika useasti tämä tapahtuukin kun ensin ollaan otettu rumin lukemin selkään.

Varmempi vaihtoehto olisi pelata kotijoukkuetta money linena, mutta luotetaan sisuuntuneeseen Bluesin joka tasoittaa sarjan 2-2:teen.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:blues: ST.LOUIS BLUES -  :bruins: BOSTON BRUINS 

 

Valinta :  :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  2,00 ( NordicBet ) 

 

GAME 4.  Boston johtaa sarjaa voitoin 2-1. 

 

Game 3 ottelu oli ohi ajassa 20.41  eli kaikki tuon jälkeen tapahtuneita juttuja ei saa ottaa liian vakavasti.   Ottelu alkoi erittäin fyysisesti.   Molemmat joukkueet antoivat kovia pommeja.   Kotijoukkue lähti selvästi kovaa päälle, mutta siinä missä Jets, Stars,  Sharks juurikin alistui,  niin Boston otti vastaan ja antoi kovuutta takaisin kiekollisin mielin.   Vieraat vei avauserän pelillisesti 30-70%.  Maalein avauserä meni erittäin ansaitusti 0-3 vierailija Boston Bruins:ille.    Ottelu ratkesi siihen,  kun ajassa 19.50 Vieraat meni 0-3 johtoon, mikä haastettiin paitsiona,  mikä kusi.   Tämän johdosta vieraat pääsi ylivoimalle ja se tappoi ottelun ajassa 20.41, kun Pastrnak siirsi vieraat 0-4 johtoon.   Lopputulos oli siis lopulta vierailija karhuille 2-7. 

Huomionarvoista oli se,  että Rask voitti molaritaiston.   Pastrnak - Bergeron - Marchand heräsi pelaamaan ja kun Boston 1,ketju sai pelinsä auki, niin tulos on taululla.   Myös erikoistilannepelaaminen meni täysin vieraille, sillä Boston onnistui ylivoimalla 4/4 kerrasta tekemään maalin ja silloin voitat ottelun jo yksinään.  Harmillisesti sitä katseli,  kun Blues sai vaihtoedun itselleen, niin samantien vieraiden vaarallisin 1,ketju sai tilaa ja pelata unelma ottelunsa. 

GAME 4. 

Blues on tultava taas hyvin peliin, mutta keskityttävä paremmin kirkolliseen peliin,  sillä pelkällä fyysisyyden koohottamisella et voi voittaa tätä ottelua etkä sarjaa.  Kotijoukkue hakee historian ensimmäistä finaali kotivoittoa ja siihen on mahdollisuus,  mikäli oma-alue on tiivis ja ei lähdetä koohottaa.  Tällä hetkellä Tuukka Rask on iso mörkö kotijoukkueen hyökkääjille.  Tämä on näkynyt siinä, että Blues on nyt ajanut kahdessa pelissä Rask yli ja koittaneet horjuttaa, mutta kyllä Rask on kylmän viileä ja on selvästi mörkö kotijoukkueelle. 

Erikoistilannepelaaminen on onnistuttava kotijoukkueella, sillä tänään ei saa Boston tehdä niissä maaleja, jos meinaa Blues pärjätä.   Myöskin vaihtoedun turvin on saatava Boston ykkönen oikeasti kuriin,  muuten tulee hikinen ilta kotiyleisölle.  Oskar Sundqvist pääsee onneksi kaukaloon, niin  nyt Blues saa pelaajan, joka on hiljentynyt tuon vieraiden ykkösen.  Myös Binnington on tultava henkisesti kovempana peliin, muuten sulaa pahasti. 

Boston Bruins on erittäin kova vierasjoukkue,  sillä joukkue on voittanut kaikki yksittäiset Game 4 pelit tänä vuonna poffeissa ja vieraskaukalossa Karhujen ylivoima on ollut erittäin tehokas ja muutenkin joukkue on ollut hyvä vieraissa.   Tuota edellistä peliä on vain jatkettava yhtä hyvin, niin avaimet voittoon on hyvät. 

YHTEENVETO 

Boston on ollut hyvä yksittäisessä Game 4 ottelussa.  Myös joukkue on vaarallinen vieraskaukalossa ja joukkue on selvästi erikoistilannepelaamisessa,  molaritaistossa edellä, niin se antaa etua vertailuun.   5 VS 5- peli menee aika 50-50%, joten pienistä asioista tänään myös ratkeaa tämä ottelu.    Tämä on sarjan yksi käännekohdista ja kummallekin erittäin iso ottelu.   Historiaa kun tarkastelin,  niin aika 50-50% tilastoja sain tehtyä, joten luotan ispiraatioon.   Uskon, että tämä sarja menee 3-1 lukemiin ja toivon sitä myös Boston Bruins fanina.  Kuitenkin kaikki pelit katsoneena sekä historiaa tutkien, niin  Vihjaan,  että uskon vieraiden voittavan tämän ottelun lopulta. 

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mlb:

San Diego Padres - Philadelphia Phillies

Phillies @1.71 Unibet

Klo 05.10

 

 

 

 

Lähetään pelaamaan vierasvoittoa Kalifornian aurinkoon. 

Padres vahvistui tällä kaudella mm. Machadolla ja on nyt pitkästä aikaa mahdollinen pudotuspelijoukkue. Kummulla Lauer, joka ei ole erityisen kova syöttäjä. 4.45 ERA ei ole hyvä, ja WHIP 1.26 on myöskin aika kehno. Viime kaudella ei mennyt yhtään sen paremmin. Padres on vienyt tällä kaudella vähän päälle 50% peleistään, ja uskon ettei tuo ihan hirveästi täll kaudella tuosta heittele. Lyöntipeli on ollut todella huonoa. Joukkue on National Leaguen kahdeksas, mutta lyödyissä juoksuissa se on kolmanneksi viimeinen. 

Phillies on monsterikokoonpanollaan varmasti yksi suosikkeja voittamaan tällä kaudella. Syöttäjät ovat kysymysmerkki, tänään aloittaa ässä Aaron Nola, jonka rekordi on 6-0.

Nola on kovalla, tappiottomalla rekordillaan varmasti vetoja tutkivien mielestä suuri tekijä, muttei hän ole ollut läheskään niin kova kuin voisi uskoa. Päälle neljän ERA on keskinkertainen, ja Nolalta heikko, kun aikaisemmilla kausilla on ollut parempaa menoa. WHIP on 1.48, joka on jo tosi heikko, kun se tarkoittaa vastustajalle noin kolmea osumaa per 2 vuoroa. Tähän päälle varastetut pesät, vapaataipaleet ja  extrapesä lyönnit niin juoksuja tulee vastustajalle tällä tuloksella paljon. 

Uskon kuitenkin, että Nola ja Philan hyvä kenttäpeli, sekä ylivoima mailassa tuovat heille voiton. Kolmen Dodgers tappion jälkeen voitto tekisi varmasti poikaa ja heitetään 2-5 veikkaus. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo Super Ligi klo 21:00

Fenerbahce - Tofas

Pelivalinta: 2. Neljännes Fenerbahce -4,5

Kerroin: 1,89 Marathonbet

Fenerbahce suursuosikki tähän matsiin ja kotikenttäetu on todella merkittävä. Fenerbahce kova kotijoukkue ja Tofas ollut hyvä vastustaja Fenerbahcelle tällä kaudella, sillä Fenerbahce voittanut kaikki keskinäiset ottelut. 

1. Neljännes on usein kohtuullisen tarkkaa peliä ja heittovire saattaa olla hieman kateissa, mutta yleensä 2. Neljänneksellä nähdään jo suurempia eroja. Fenerbahcen materiaali paljon laajempi ja penkiltäkin löytyy kovia pelimiehiä. Uskon, että Fenerbahce tulee ratkaisemaan ottelun ensimmäisellä puoliajalla. 

Tofasille kotietu olisi todella tärkeä ja vieraissa pelit kulkeneet heikosti. Nyt vielä todella kova vastustaja vastassa, joten hyvin epätodennäköiseltä näyttää muu kuin Fenerbahcen selkeä voitto. Fenerbahce voitti avausmatsin 34p erolla. 

Kun Fenerbahce voittaa 2.neljänneksen vähintään 5 pisteellä kohde menee oikein. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Snooker klo 12.00 Zhang Anda - Jak Jones Zhang -2.5 2.24 (Veikkaus)   Kun rankingissa ollaan sijoilla 11 ja 44, niin kyllä siinä taitoeroa pelaajilta löytyy. Tästä rohkaistuneena Andan -2.5 hyvällä kertoimella Veikkaukselta lapulle. 10-7 arvaus lopputulokseksi.
    • Kiinan GP Aika-ajot PK: Sergio Perez - Charles Leclerc | Sergio Perez | 1.74 (Unibet)   PK: Lewis Hamilton - George Russell | Lewis Hamilton | 1.87 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Lando Norris | Lando Norris | 2.10 (Coolbet)   PK: Haas - Sauber | Sauber | 2.20 (Coolbet)   PK: Top 6 Sijoitus | Oscar Piastri | 1.95 (bet365)
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   IPK  - Ketterä    Valinta :  Ketterä ML  Kerroin : 2,06 ( Veikkaus )   GAME 7.  Sarja on tasan 3-3 Kemmun sarja vihjaus :  4/6  ( 1€ panoksilla saldo miinustaen panokset näyttää +1,29...    Voitokas finaalivihjaus,  vaikka summana niin iso olekkaan   HENKINEN KANTTI RATKAISEE  - IPK pystyykö kotiyleisön edessä pelaa pelkäämättä  - Ketterä voittanut G5 0-6 sekä G6 pelissä noussut 0-2, 1-3 takaa voittoon asti.  - Ketterä voitti 50-60min G6 ottelussa  4-0 - Ketterä finaaleissa jokavuosi  2019, 2021,2022,2023,2024....   - IPK ENSIKERTALAISELLE LUU?   Yhteenvetoa  IPK on kotonaan kotiyleisön edessä suosikki.   Kuitenkin henkisesti Ketterä on tällä hetkellä varmempi suorittaa.   Myös IPK ekaa kertaa finaaleissa.  Joutuuko kuitenkin maksumieheksi?   Kyllähän tuo viime ottelu olisi pitänyt jo voittaa.  Kahdesti kahden maalin johdossa.   Mä en voi olla lyömättä vieraita tässä kohtaa nyt.   Veikalla erittäin maukas ML Kerroin.     Kunhan Ketterä voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Tappara ML  Kerroin :  1,76 ( PAF / Veikkaus )    GAME 1.  FINAALIT ALKAA  Liiga huipentuu tänään alkaviin finaaleihin.   Jokatoinen päivä tahkotaan isoista voitoista.   Finaaleissa kohtaavat kestomenestyjä Tappara sekä ehkä kasvanut Pelicans.   Viime vuoden uusinta.  TILASTOJA  TAPPARA - PELICANS  - Runkosarjassa voitot 3-1 Tappara suuntaan  - Tappara voitti maalit 14-8 sekä pisteissä 8-4.  - Tappara 11 vuoteen yhdeksäs finaalisarja edessä.   Neljä mestaruutta tullut sinä aikana.  - Pelicans finaaleissa 2012 sekä 2023 Molemmilla kerroilla 4-1 tappio sarjoissa   FINAALIEN GAME 1 - MESTARI voittanut 2010-2023 välillä finaalien G1 ottelun 6/13 kerrasta  - Tappara finaaleissa 2013-2023 voittanut 4/8 kerrasta finaalien G1 ottelun  - Tappara mestaruusvuosinaan 2003,2016,2017,2022,2023 voittanut finaalien yksittäisen G1 pelin 3/5 kerrasta  - Pelicans finaaleissa 1/2 kerrasta voittanut G1 pelin.   Kotona 1/1, vieraissa viime vuonna tappio    TAPPARA :   DYNASTIA JATKUU VIELÄ?  Pelannut lopulta perinteisen kauden.   Voitti runkosarjan sekä poffeissa aika perinteinen meno.   Kotitaika pysyi TPS sarjassa erinomaisesti sekä sitten siitä G6 ottelusta haettiin vierasvoitto, mistä jatkoon.   KalPa oli tiukka pelillisesti,  mutta niin vain kahdesti B2B pelit kotiin ja KalPa otti sen yhden pakollisen huilipäivien välissä olleen pelin.   4-1 finaaleihin on aika tyylikäs.   Täksi kaudeksi joukkue sai uuden päävalmentajan ruotsista.  Rikard Grönborg, joka pisti kirvesrinnat pelaa uutta lätkää.    Nyt karvataan lähtökohtaisesti ylempää ja yritetään riistää kiekkoja ajoissa.  Tuo on ollut kaksijakoinen miekka.  Periaatteessa omiin tulee tilanteita paljon.  Maaliodottamat hävitään melkeinpä illasta toiseen.  Kuitenkin itsekkin ollaan sitten hyviä erikoistilannepelaamisessa sekä tehokkaita maalipaikoissa.  Myös oma maalivahti Heljanko on älyttömän hyvässä iskussa.  Se ajoittain pelastaa ja kantaa joukkuetta yksinään.  TÄMÄ TILASTO KERTOO POFFEISTA PALJON  - 0-50 MIN PELATTU Maalit näyttää 21-20 (+1) - 50+  pelin loppuun Pelattu maalit näyttää 15-2 ( +13)  Grönborg kiekko on poffeissa ainakin pelin lopussa toiminut.   Aika tasaista ollut ekat 50 min,  mutta kirvesrinnat olleet älyttömän hyviä pelimiehen kympillä.   Tuossa on monta peliä käännetty itselleen taikka lyöty lopullinen niitti.      PELICANS :   JOKO  OPITTU VOITTAMAAN? Pelicans oli runkosarjassa osittain vaikeuksissa,  mutta loppukaudesta varsinkin kotiyleisön edessä joukkue oli voittamaton este.   Tuo siivitti joukkueen hyvään lentoon.  Lasch,  Bryggman, Jämsen,  Kokko muun muassa olleet hyviä poffeissa.  Nämä herrat, kun onnistuu,  niin sarja voi helposti kääntyä turkoosien puolelle.   Luisteluvoimaisia ja älykkäitä.  Erikoistilannepelaaminen ollut myös suht hyvää,  mikä pitää olla varsinkin kirvesrintoja vastaan.  poffit menneet hyvin.   Johdettu 3-0 sarjoja molemmilla kierroksilla.   HIFK vastaan melkein sulattiin,  mutta Kärpät tyylikkäästi 4-1.   Näiden otteiden myötä joukkue on varmasti valmis haastamaan uudestaan hallitseva dynastia.   Kuitenkin finaalit on oma maailma.   Kahdesti hävitty sarja aika pystyy 4-1.  Joko on opittu voittamaan myös finaaleissa.   Tappara hävisi kolmesti putkeen 2013-2015 ennen palkintoa.   IPK myös näyttänyt sulavan johtonsa.   Vegas ei sitten finaaleissa pärjännyt ekalla yrityksellä.   NYT ON SE KOLMAS YRITYS ja nyt on tultava oikeastaan tulosta jo.  Joko lahdessa on maksettu tarvittava hinta saadakseen se isoin palkinto?     YHTEENVETOA  Tasainen sarja edessä.   Jokainen yksittäinen ottelu on tiukka.  Tänään ehkä se kumpi on valmistautunut tähän iltaan paremmin ottaa voiton.  Viikko on kuitenkin aika pitkä tauko.  Pelicans hyvät aseet on iskeä itselleen maaliodottamat sekä 50 min pelattava voitokasta lätkää.  Tarkoitan, että johdettava tuossa saldossa.   Pelimiehen kymppi ollut äärimmäisen hyvä Tappara puolella.  Varsinkin tasainen ottelu usein sitten kääntyy lopussa kirvesrintojen suuntaan.  Pelicans oltava siihen rynnistykseen valmis joka pelissä.   Liiga mestari ei sinällään usein ratkea ensimmäiseen otteluun.  Usein tuleva mestari jopa häviää tämän.   Toki tuossa Tappara on ollut pieni poikkeus,  kun 3/5 kerrasta voittanut sen kuitenkin.   Uskon, että nähdään tasainen ottelu, missä kotiyleisön tuen siivittämänä Tappara ottaa ensimmäisen.   Pelicans liiton ollut hyvää sarjojen alussa,  mutta nyt mestarin tien on kuljettava toista reittiä.      Kunhan Tappara voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • mlb, baseball Dbacks - Giants Vihje ; Yli 7,5 juoksua  2,00@ Unibet 5:15 Raja omaan silmään aika matala, jos katsoo miten tänään syöttävät syöttäjät ovat tällä kaudella suoriutuneet. Ei mitään ihme miehiä ole ollut vaan melko heikkoakin on ollut tekeminen tällä kaudella. Raja melko matala kerroin korkea, maistuu peleihin mukaan.
×
×
  • Create New...