Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

3.6

Recommended Posts

Snooker Q school 3 klo 18:30

Borg, A - Whelan, P

Pelivalinta: Whelan, P

Kerroin: 2,22 Nordicbet

Borg taistelee yhä pääsystä ammattilais tourille, mutta vaikealta näyttää aikaisempien Q school tuloksien perusteella. Borgin pelitaso laskenut selvästi ja ura laskusuunnassa. 

Whelan nuori pelaaja, jonka pelitaso taas noususuunnassa. Matkaa on vielä huipputasolle, mutta Whelan on väläytellyt osaamistaan ajoittain. Tasaisuus puuttuu yhä. Q schoolissa Whelanin otteet olleet kohtuu hyviä ja Whelanilla olisi hyvällä onnistumisella mahdollisuudet saada paikka ammttilaiskiertueelta. 

Whelanin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja tässä ottelussa. Mielestäni matsi aika lailla 50/50.

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

St.Louis Blues - Boston Bruins

St.Louis Blues/ 2.55 CoolBet

Klo 03:00

 

Viime peli Bluesilta meni päin honkia ja lopputulos oli lopulta Bostonille peräti 2-7.

Tuo peli on varmasti nollattu mahdollisimman nopeasti ja katseet on käännetty tähän toiseen kotiotteluun jossa voitto olisi todella tärkeä sillä muuten Boston pääsee kokeilemaan jo seuraavassa kotiottelussaan mestaruutta.

Lukemat viime pelissä ei kerro koko totuutta sillä oli siellä kotijoukkueellakin paikkansa, mutta ei ollut vaan Bluesin päivä.

Nyt on kasvojenpesun paikka kotijoukkueella ja aika useasti tämä tapahtuukin kun ensin ollaan otettu rumin lukemin selkään.

Varmempi vaihtoehto olisi pelata kotijoukkuetta money linena, mutta luotetaan sisuuntuneeseen Bluesin joka tasoittaa sarjan 2-2:teen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:blues: ST.LOUIS BLUES -  :bruins: BOSTON BRUINS 

 

Valinta :  :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  2,00 ( NordicBet ) 

 

GAME 4.  Boston johtaa sarjaa voitoin 2-1. 

 

Game 3 ottelu oli ohi ajassa 20.41  eli kaikki tuon jälkeen tapahtuneita juttuja ei saa ottaa liian vakavasti.   Ottelu alkoi erittäin fyysisesti.   Molemmat joukkueet antoivat kovia pommeja.   Kotijoukkue lähti selvästi kovaa päälle, mutta siinä missä Jets, Stars,  Sharks juurikin alistui,  niin Boston otti vastaan ja antoi kovuutta takaisin kiekollisin mielin.   Vieraat vei avauserän pelillisesti 30-70%.  Maalein avauserä meni erittäin ansaitusti 0-3 vierailija Boston Bruins:ille.    Ottelu ratkesi siihen,  kun ajassa 19.50 Vieraat meni 0-3 johtoon, mikä haastettiin paitsiona,  mikä kusi.   Tämän johdosta vieraat pääsi ylivoimalle ja se tappoi ottelun ajassa 20.41, kun Pastrnak siirsi vieraat 0-4 johtoon.   Lopputulos oli siis lopulta vierailija karhuille 2-7. 

Huomionarvoista oli se,  että Rask voitti molaritaiston.   Pastrnak - Bergeron - Marchand heräsi pelaamaan ja kun Boston 1,ketju sai pelinsä auki, niin tulos on taululla.   Myös erikoistilannepelaaminen meni täysin vieraille, sillä Boston onnistui ylivoimalla 4/4 kerrasta tekemään maalin ja silloin voitat ottelun jo yksinään.  Harmillisesti sitä katseli,  kun Blues sai vaihtoedun itselleen, niin samantien vieraiden vaarallisin 1,ketju sai tilaa ja pelata unelma ottelunsa. 

GAME 4. 

Blues on tultava taas hyvin peliin, mutta keskityttävä paremmin kirkolliseen peliin,  sillä pelkällä fyysisyyden koohottamisella et voi voittaa tätä ottelua etkä sarjaa.  Kotijoukkue hakee historian ensimmäistä finaali kotivoittoa ja siihen on mahdollisuus,  mikäli oma-alue on tiivis ja ei lähdetä koohottaa.  Tällä hetkellä Tuukka Rask on iso mörkö kotijoukkueen hyökkääjille.  Tämä on näkynyt siinä, että Blues on nyt ajanut kahdessa pelissä Rask yli ja koittaneet horjuttaa, mutta kyllä Rask on kylmän viileä ja on selvästi mörkö kotijoukkueelle. 

Erikoistilannepelaaminen on onnistuttava kotijoukkueella, sillä tänään ei saa Boston tehdä niissä maaleja, jos meinaa Blues pärjätä.   Myöskin vaihtoedun turvin on saatava Boston ykkönen oikeasti kuriin,  muuten tulee hikinen ilta kotiyleisölle.  Oskar Sundqvist pääsee onneksi kaukaloon, niin  nyt Blues saa pelaajan, joka on hiljentynyt tuon vieraiden ykkösen.  Myös Binnington on tultava henkisesti kovempana peliin, muuten sulaa pahasti. 

Boston Bruins on erittäin kova vierasjoukkue,  sillä joukkue on voittanut kaikki yksittäiset Game 4 pelit tänä vuonna poffeissa ja vieraskaukalossa Karhujen ylivoima on ollut erittäin tehokas ja muutenkin joukkue on ollut hyvä vieraissa.   Tuota edellistä peliä on vain jatkettava yhtä hyvin, niin avaimet voittoon on hyvät. 

YHTEENVETO 

Boston on ollut hyvä yksittäisessä Game 4 ottelussa.  Myös joukkue on vaarallinen vieraskaukalossa ja joukkue on selvästi erikoistilannepelaamisessa,  molaritaistossa edellä, niin se antaa etua vertailuun.   5 VS 5- peli menee aika 50-50%, joten pienistä asioista tänään myös ratkeaa tämä ottelu.    Tämä on sarjan yksi käännekohdista ja kummallekin erittäin iso ottelu.   Historiaa kun tarkastelin,  niin aika 50-50% tilastoja sain tehtyä, joten luotan ispiraatioon.   Uskon, että tämä sarja menee 3-1 lukemiin ja toivon sitä myös Boston Bruins fanina.  Kuitenkin kaikki pelit katsoneena sekä historiaa tutkien, niin  Vihjaan,  että uskon vieraiden voittavan tämän ottelun lopulta. 

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mlb:

San Diego Padres - Philadelphia Phillies

Phillies @1.71 Unibet

Klo 05.10

 

 

 

 

Lähetään pelaamaan vierasvoittoa Kalifornian aurinkoon. 

Padres vahvistui tällä kaudella mm. Machadolla ja on nyt pitkästä aikaa mahdollinen pudotuspelijoukkue. Kummulla Lauer, joka ei ole erityisen kova syöttäjä. 4.45 ERA ei ole hyvä, ja WHIP 1.26 on myöskin aika kehno. Viime kaudella ei mennyt yhtään sen paremmin. Padres on vienyt tällä kaudella vähän päälle 50% peleistään, ja uskon ettei tuo ihan hirveästi täll kaudella tuosta heittele. Lyöntipeli on ollut todella huonoa. Joukkue on National Leaguen kahdeksas, mutta lyödyissä juoksuissa se on kolmanneksi viimeinen. 

Phillies on monsterikokoonpanollaan varmasti yksi suosikkeja voittamaan tällä kaudella. Syöttäjät ovat kysymysmerkki, tänään aloittaa ässä Aaron Nola, jonka rekordi on 6-0.

Nola on kovalla, tappiottomalla rekordillaan varmasti vetoja tutkivien mielestä suuri tekijä, muttei hän ole ollut läheskään niin kova kuin voisi uskoa. Päälle neljän ERA on keskinkertainen, ja Nolalta heikko, kun aikaisemmilla kausilla on ollut parempaa menoa. WHIP on 1.48, joka on jo tosi heikko, kun se tarkoittaa vastustajalle noin kolmea osumaa per 2 vuoroa. Tähän päälle varastetut pesät, vapaataipaleet ja  extrapesä lyönnit niin juoksuja tulee vastustajalle tällä tuloksella paljon. 

Uskon kuitenkin, että Nola ja Philan hyvä kenttäpeli, sekä ylivoima mailassa tuovat heille voiton. Kolmen Dodgers tappion jälkeen voitto tekisi varmasti poikaa ja heitetään 2-5 veikkaus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo Super Ligi klo 21:00

Fenerbahce - Tofas

Pelivalinta: 2. Neljännes Fenerbahce -4,5

Kerroin: 1,89 Marathonbet

Fenerbahce suursuosikki tähän matsiin ja kotikenttäetu on todella merkittävä. Fenerbahce kova kotijoukkue ja Tofas ollut hyvä vastustaja Fenerbahcelle tällä kaudella, sillä Fenerbahce voittanut kaikki keskinäiset ottelut. 

1. Neljännes on usein kohtuullisen tarkkaa peliä ja heittovire saattaa olla hieman kateissa, mutta yleensä 2. Neljänneksellä nähdään jo suurempia eroja. Fenerbahcen materiaali paljon laajempi ja penkiltäkin löytyy kovia pelimiehiä. Uskon, että Fenerbahce tulee ratkaisemaan ottelun ensimmäisellä puoliajalla. 

Tofasille kotietu olisi todella tärkeä ja vieraissa pelit kulkeneet heikosti. Nyt vielä todella kova vastustaja vastassa, joten hyvin epätodennäköiseltä näyttää muu kuin Fenerbahcen selkeä voitto. Fenerbahce voitti avausmatsin 34p erolla. 

Kun Fenerbahce voittaa 2.neljänneksen vähintään 5 pisteellä kohde menee oikein. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...