Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

4.6

Recommended Posts

Pesäpallo klo 18:00

Hyvinkää - Kitee

Pelivalinta: Kitee ML

Kerroin: 4,90 Veikkaus

Kitee haastaa superpesiksessä Hyvinkään. 

Hyvinkää vahvistui tälle kaudelle merkittävästi ja joukkue tulee taistelemaan ylemmän keskikastin sijoituksesta. Alkukausi ollut myös melko lupaava. Hyvinkää hävinnyt huippujoukkueille, mutta napannut hyviä voittoja heikommista joukkueista. 

Kitee kuuluu rankingissa alempaan keskikastiin. Kiteellä potentiaalia menestyä tällä kaudella, mutta toisaalta tappiot heikoille joukkueille eivät yllättäisi. Kiteen alkukausi ollut myös lupauksia herättävä. Tappiot ovat tulleet ennakkoon top 4 joukkueille, mutta Kitee onnistui voittamaan mm. Seinäjoen ja Imatran, jotka ovat lähes Hyvinkään tasoisia joukkueita. 

Kitee ollut viime vuosina keskinäisissä matseissa niskan päällä ja vaikka Hyvinkää vahvistuikin tälle kaudelle, niin en silti käsitä miten tasoero on kertoimissa saatu näin suureksi.

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo U20 MM klo 21:30

Argentiina U20 - Mali U20

Pelivalinta: 1.puoliaika Argentiina yli 0,5 maalia

Kerroin: 1,53 Coolbet

Argentiina kohtaa Malin playoff matsissa. Argentiina materiaaliltaan selvästi edellä ja uskon Argentiinan ottavan matsista voiton. 

Mali pelannut kohtuullisen hyvin. Maaleja mennyt omiin kuitenkin turhan paljon ja pisteitä olisi ollut enemmänkin otettavissa. Hyökkäyspeli toiminut Malilla hyvin. 

Argentiinalla hyvä hyökkäys ja todennäköisesti Argentiina tulee useamman maalin ottelussa tekemään.Argentiina lähtee varmasti heti ottelun alusta hallitsemaan peliä ja hakemaan avausmaalia. Avausmaalin merkitys tässä ottelussa hyvin suuri. Argentiina tehnyt avausjaksolla maalin 2/3 alkusarjan otteluista. 

Kohde menee oikein, kun Argentiina tekee maalin avausjaksolla. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mlb:

New York Mets - San Francisco Giants

Alle 7.0 juoksua @1.95 bet365

Klo 02.10

 

 

 

 

Testataas tämmöstä. 

Mets on lähtökohtaisesti aika underjengi, kun mailapeli ei ole kummoista, kenttäpeli toimii ja löytyy hyvät syöttäjät. Potentiaali mestaruusjengiin meni jo, ja rebuild alkanee jossain vaiheessa. Syndergaard on loistava syöttäjä, ja aloittaa tänään kummulla. Alkukausi ei ole mennyt omalla tasolla, kun ERA on ollut päälle neljän, WHIP 1.26 ja 7 startista kolme voittoa. Vastassa kuitenkin surkeasti lyövä Giants, joten uskon Synderin pitävän hyvän polttovireen käynnissä. 

Giants on ollut mailassa NL:n toiseksi huonoin, kun se on lyönyt vain 224 juoksua 58 peliin. Se on keskimäärin alle 4 juoksua matsiin. Giantsilla syöttää ässä Bumgarner, joka on ollut jo vuosikymmenen liigan huippusyöttäjä. Meno on hiipunut parhaista ajoista, kun nyt ERA on noin 4 ja WHIP 1.18. Kuitenkin, kuten Syndergaardin, uskon Bumgarnerin polttavan Metsejä tänään. Pete Alonso on Metsin ykköstykki 19 kunnarilla, mutta erityisen kovia lyöjiä ei hänen takanaan ole. Ihan ok on kuvaa Metsin lyöjäosastoa paremmin kuin hyvin.

Toivotaan että ottelu pysyy vähäjuoksuisena. Tulosveikkaus: 3-1

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...