Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

8.6

Recommended Posts

Baseball NPB klo 08:00

Yomiuri Giants - Chiba Lotte Marines

Pelivalinta: Yomiuri Giants

Kerroin: 1,50 Marathonbet

Yomiuri Giantsin aloittava syöttäjä Yamaguchi ollut todella hyvä tällä kaudella. Yomiuri Giantsin lyöntiosasto pelannut myös hyvin ja Yomiuri onkin yksi mestarisuosikeista. 

Chiba Lotte pelannut heikommin ja Chiba Loten lyöntiosastokin on Yomiuria heikompi. Chiba Lotella aloittava syöttäjä Dohi, joka on melko heikko syöttäjä. Syöttäjäetu siis selvästi Yomiurin puolella. 

Lisäksi Yomiurilla kotietu, joten selvänä suosikkina Yomiuri Giants matsiin lähtee. 

VÄÄRIN 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

15:00

dff4824ecc95e04c02a165ad9b632025.png North - FURIA e2e497d10dbbad4744f0cc8c742abebe.png

FURIA | 1,82 | Coolbet

 

  • North (aizy, valde, Kjaerbye, gade, JUGi) teki noin kuukausi takaperin merkittävän muutoksen kokoonpanoonsa ja sen rakenteeseen. cadiaN sai lähtöpassit ja tilalle tuotiin JUGi. Harva kuitenkin uskoi silmiään, kun joukkueen tähtipelaaja valde ilmoitti ottavansa IGL-pelaajan roolin joukkueessa. Epäilijöitä tässä muutoksessa riitti ja vielä töitä on joukkueella tehtävänä, mutta valonpilkahduksia on ollut näkyvissä tulostenkin muodossa. North aloitti turnauksen voittamalla MIBR:n hurjan jatkoaikatrillerin päätteeksi lukemin 25-23, jonka jälkeen tanskalaiset voittivat Vitalityn lukemin 2-1. Juuri tämä Vitality-voitto osoitti kuinka hyvä North voi olla, mutta toisaalla MIBR-pelissä nähty surkea terroristipuolen pelaaminen kertoo juuri siitä, että projekti ei ole valmis.
  • FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ), kuten on tullut aiemmin mainittua, on hurjan taitava ja hurmoksesta voimaa löytävä joukkue. Brasilialaisjoukkue on tehnyt nousua kohti maailman kärkeä viime aikoina ja se kulminoitui eilen mahtavaan 2-1 -voittoon Astraliksesta. Joukkue oli jo voittanut tanskalaissikermän avausottelussaan Bo1-ottelussa, mutta kukaan ei uskonut FURIAn voittavan uusintaottelussa, kun formaatti vaihtui Bo3:een. Niin vain FURIAn nuoret tähdet onnistuivat voittamaan maailman entisen #1 rankatun joukkueen juuri niihin vahvuuksiin luottaen, joihin joukkue on jo pitkään luottanut, eli hurjaan yksilötaitoon ja pelottomaan pelitapaan. Sen verran kun olen kehunut FURIAa, heillä näyttäisi olevan ajoittain vaikeuksia pohjois-amerikkalaisjoukkueita vastaan, sillä he ovat hävinneet sekä Liquidille että NRG:lle viikon sisälle. Kenties tässä näkyy pelitavallinen näkemysero europpalaisen ja amerikkalaisen CS:n välillä, mikä tarkoittaa sitä, että FURIAn pelitapa sopii eurooppalaisia tiimejä vastaan paremmin.
  • Karttavalinnoilla ei mielestäni ole suurta merkitystä FURIAn peleissä, sillä joukkueella on niin laaja karttavalikoima. Northilla on vielä kysymysmerkkejä ilmassa saman asian kohdalla, mutta on heilläkin muutama ässä hihassaan. FURIA aloittaa poistamalla Dust2:n ja North poistaa Vertigon. FURIA valinnee kartakseen joko Miragen tai Nuken - juuri ne kartat, jossa FURIA oli eilen Astralista etevämpi. North valitsee luultavasti Trainin tai Infernon, jotka ovat olleet Northille vahvoja karttoja. Ratkaisevaksi kartaksi veikkaisin Nukea tai Overpassia. 

 

YHTEENVETO

  • North on vielä kehitysvaiheessa kokoonpanossa tapahtuneiden rakennemuutosten jäljiltä, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet nousujohteisia. FURIA on jatkanut säväyttäviä otteitaan, josta Astraliksen kaataminen eilisessä ottelussa oli osoitus siitä. Karttavalinnoissa ei mielestäni ihmeitä nähdä, mutta jos jommalle kummalle pitää etu siitä antaa, niin FURIAn laajempi karttavalikoima tarjoaa heille pienen edun. FURIA on osoittanut ainutlaatuisella pelitavallaan kykenevän horjuttamaan vahvaan joukkuepeliin perustuvia eurooppalaisjoukkueita ja North kuuluu siihen kategoriaan. FURIA kaatoi eilen Northin "isoveljen" sellaisella tykityksellä, että kyllä tänään "pikkuvelikin" kaatuu. Kohde menee oikein, kun FURIA voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 17:00

Kitee - Alajärvi

Pelivalinta: Yli 13,5 juoksua

Kerroin: 1,95 Unibet

Kitee lähtee selvänä ennakkosuosikkina kotiotteluun Alajärveä vastaan. Alajärvi hävisi eilen selvästi Joensuulle, joten tänään mahdollisuus petrata eilisestä.

Alajärveltä puuttuu tästä ottelusta kotiuttajajokeri Hallasuo, mutta kokoonpanoon palaa eilisestä ottelusta poissaolleet kotiuttajajokeri Mikkolanaho ja kenttäpelaaja Posti. Postin ja Mikkolanahon paluu kokoonpanoon piristää varmasti Alajärven sisäpeliä ja nyt on hieman helpompi ulkokenttä vastassa kuin eilisessä Joensuu ottelussa.

Kiteellä on kohtuullisen hyvä joukkue tällä kaudella kasassa ja alkukausi ollut hyvä. Sisäpeli on ollut yllättävän hyvää, mutta ulkokenttäpelissä olisi vielä hieman parannettavaa. Kiteellä hyvä ykköskärki Hämäläisen johdolla, mutta tarvittaessa Kiteen kakkoskärkikin on kohtuullisen laadukas. Etenijäjokeri Sigvart pelannut hyvin.

Kitee tulee todennäköisesti voittamaan ottelun suoraan 2-0 ja uskon, että nähdään runsasjuoksuinen kamppailu. Alajärvi tekee todennäköisesti vähintään sen 5 juoksua, jolloin 9 juoksua riittäisi Kiteelle, johon on hyvät mahdollisuudet. Line voisi olla hieman korkeampikin.

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...