Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

9.6

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:blues: ST.LOUIS BLUES -  :bruins: BOSTON Bruins 

 

Valinta :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  2,00 ( NordicBet ) 

 

GAME 6.  Blues johtaa sarjaa voitoin 2-3. 

 

Blues haki niukan 1-2 voiton edellisessä ottelussa ja hintana oli Barbashev pelikieltoon joutuminen.   Saa nähdä paljonko tämä vaikuttaa kotijoukkueen peliin.   Myös kotiyleisö vaatii voittoa, niin saa nähdä millainen kotijoukkue saapuu otteluun,  sillä meneekö lataus yli? Siinä   Game 3 pelissä se meni pahasti ja nyt puhutaan isosta voitosta.   Vieraat on kokeneita ja voittaneet Toronto Maple Leafs joukkueen tässä kohtaa,  että silloin se luoti väistettiin ja käännettiin takaisin.   Rask on ollut hyvä ja antaa mahdollisuuden,  että se on vieraiden hyökkäys, mikä ratkaisee tämän.   Erikoistilannepelaaminen on vierailla parempaa ja varsinkin vieraskaukalossa se toimii myrkyllisesti,  joten jäähyjä,  kun uskaltavat tuomarit viheltää,  niin se sataa vieraiden laariin.   Voi myöskin olla, että tuomarit laittaa pillit taskuun ja silloin Blues on saanut selvästi edun.    Toivon vieraita ja mielestäni tämä sarja ansaitsee että  tarvitsee Game 7 ottelun. Tällöin vieraiden on voitettava.   Kakkosen kertoimella kyllä vieraat lähtee lapulle. 

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Kanadan GP

21:10

035003af435de499d6266294287f47b6.png Sainz - Norris 35864b9ea90ce9e754546ac2a2f0e3d2.png

Sainz | 2,30 | Coolbet

 

 • F1-sarja piipahtaa Kanadassa kauden seitsemännen osakilpailun merkeissä. Kisasta voidaan odottaa hyvin mielenkiintoista etenkin kärjessä ajavien tallien osalta. Keskitytään me kuitenkin McLaren-tallin jäsentenväliseen taisteluun, jossa Carlos Sainz ja Lando Norris kilpailevat keskenään. Sainz lähtee kilpailuun 11. sijalta, Norris 8. lähtöruudusta. 
  • Norris kukisti Sainzin aika-ajossa, kun tämä epäonnistui kierroksessaan aika-ajon viimeisessä osiossa. Lisäksi jobinpostia espanjalaiskuskille toi hänen saama lähtöruuturangaistus Toro Rosso -kuski Alex Albonin estelemisestä. Näin ollen Norris lähtee kilpailuun muutaman sijan korkeammalta kuin Sainz.
  • Sainzin alkukausi on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Kahden epäonnisen avausosakilpailun jälkeen Sainz on löytänyt erinomaisen vireen ja nostanut itsensä keskikastin parhaimmaksi kuskiksi eli seitsemännelle sijalle kuljettajien MM-pisteissä. Myös Norris on ajanut odotuksiin nähden hyvää alkukautta ollen pisteissä 11., mutta hän on hävinnyt Sainzille jokaisessa kisassa, jossa molemmat kuljettajat ovat päässeet maaliin.
  • Kuten tuli aikaisemmin Espanjan osakilpailun yhteydessä mainittua, Sainzin vahvuudet ovat ehdottomasti kisapäivinä ja tämä onkin ollut suurin syy sille, miksi hän on napsinut pisteitä niin hyvällä tahdilla viime kisoista. Norris on nopea kuski etenkin aika-ajoissa, mutta on vielä tulokas F1-sarjaan ja muun muassa edellämainitussa Espanjan osakilpailussa tapahtunut keskeytys voidaan osittain laittaa hänen piikkiinsä. Sainzilla on parempi tasaisuus ja vauhti kisapäivinä, mikä on pönkittänyt hänen asemaansa tallin ykköskuskina.

 

YHTEENVETO

 • McLaren-kuljettajat ovat molemmat ajaneet hyvää alkukautta odotuksiin nähden. Sainz on ollut keskikastin paras kuljettaja, kun taas Norrisin tulokaskausi on lähtenyt hyvin liikenteeseen. Vaikka Norris lähtee tähän kilpailuun Sainzia muutamaa lähtöruutua ylempää liikkeelle, Sainz on jatkuvasti osoittanut olevansa kisapäivinä vaikea lyötävä ja Norrisin tasaisuus, vauhti ja virheherkkyys ei vielä riitä kokeneempaa tallikaveriaan vastaan. Mielestäni Sainzille tarjotussa kertoimessa on selvästi ilmaa, joten mielihyvin isketään siihen kiinni, ennen kuin se tippuu. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris. 

 

TULOS: SAINZ 11., NORRIS DNF

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo naiset klo 13:00

Lappajärvi - Seinäjoki

Pelivalinta: Yli 12,5 juoksua

Kerroin: 1,85 Coolbet

Seinäjoki lähtee selkeänä suosikkina tähän vieraspeliin. 

Lappajärven materiaali on heikko, mutta kotikentällä joukkueella yllätysmahdollisuudet. Kotiotteluissa Lappajärvi esittänyt ajoittain hyviä otteita. Lappajärvi saanut tilannetta aikaiseksi aiemmissakin peleissä, mutta kotiutukset eivät ole onnistuneet. 

Seinäjoella hyvä joukkue kasassa ja Seinäjoki pystyy haastamaan sarjan kovimpiakin joukkueita. Seinäjoki tehnyt paljon juoksuja aiemmissa peleissä ja heikkoa Lappajärveä vastaan uskon Seinäjoen tekevän n. 10 juoksua. Lappajärven pitäisi pystyä vähintään se n. 4 juoksua tekemään, joten yli 12,5 juoksua on hyvä pelivalinta tähän matsiin.

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

18:00

b68e82ec88471f8699695bca9ad2f40e.png FURIA - Vitality f04a364492453b8560723770e7c37bb9.png

FURIA | 1,98 | Pinnacle

 

 • FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ) jatkoi huimia otteitaan kaatamalla eilisessä välieräottelussa Northin suoraan kahdessa kartassa. Brasialialaisjoukkueen otteista olen vaahdonnut jo ihan tarpeeksi ettei asioita tarvitse kerrata, mutta kyseessä on kertakaikkiaan ainutlaatuisesta ja upeasti pelaavasta joukkueesta.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) tulee pelaamaan toista finaaliiaan kolmen viikon sisään. Ranskalaisjoukkue on niin ikään parantanut otteitaan huomattavasti alkuvuodesta ja nyt heitä pidetään selvänä top 5 -joukkueena maailmassa. Vitality leimasi lippunsa finaaliin voittamalla NRG:n lukemin 2-0, jossa etenkin tähtipelaaja ZywOo osoitti taas kerran minkälaisesta talentista on kyse. Joukkue on siis varsin mainiossa vireessä finaaliin tultaessa.
 • Karttavalinnoissa FURIA sekä Vitality tekivät eilisissä otteluissaan yllätysvalintoja, mutta molemmissa tapauksissa lopputulos oli kuitenkin positiivinen. Molemmilla joukkueilla on todella laajat karttavalikoimat, joten käytännössä näkisin niillä olevan hyvin vähän merkitystä tänään. FURIA tulee kuitenkin bannaamaan Dust2:n ja Vitality poistaa Trainin. FURIA luultavasti valitsee kartakseen Infernon ja Vitality valitsee mahdollisesti Overpassin. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Nuke.
 • FURIA ja Vitality kohtasivat toisensa hieman reilu viikko sitten DreamHack Dallas -turnauksen parissa. Tuolloin FURIA oli kaksikosta selvästi etevämpi, voittaen ottelun lukemin 2-0. Tuosta matsista jäi sellainen mielikuva, että Vitality lähti otteluun hieman takki auki eikä ollut täysin valmistautunut FURIAn hulluun painostukseen. Joka tapauksessa FURIAlla on siinä mielessä finaaliin lähtiessä henkinen etu, että he ovat pystyneet Vitalityn jo kerran aikaisemmin voittamaan.

 

YHTEENVETO

 • FURIAn nousu maailman kärkeä kohti on ollut erittäin mielenkiintoista katseltavaa. Joukkueella on niin hillitön hurmos päällä, että heitä on kenen tahansa vaikea pysäyttää. Vitality tähän kyllä kykenee supertähti ZywOon johdolla, mutta viimeksi joukkueiden kohdatessa FURIA oli näistä kahdesta selvästi parempi, mikä voi johtua joko henkisen puolen asioista tai siitä, että FURIAn pelitapa on myrkkyä Vitalityn kaltaisille eurooppalaisille joukkueille. Karttavalinnat ovat tällä kertaa todella merkityksemättömiä, sen verran hyvät karttavalikoimat molemmilta joukkueilta löytyy. Tuhkimotarinoilla on tapana päättyä onnelliseen loppuun ja siksi tässä lähden hakemaan FURIAlle joukkueen ensimmäistä ison kansainvälisen turnauksen voittoa. Kohde menee oikein, kun FURIA voittaa ottelun.

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

AC Kajaani - FC Haka 

FC Haka @1.75 Coolbet 

KLO: 18.30 

Sarjakärki Haka matkaa Kajaanin vieraaksi. Molemmat joukkueet joutuu hieman muokkaamaan totuttua avauskokoonpanoa, mutta kyllä tässä siitä huolimatta vieraat ovat suosikki. 

Valkeakosken porukka painaa tappioitta kun taas kotijoukkue on saanut kasaan vasta yhden voiton. 

Vieraiden hyökkäys tässä menee kaiken edelle, vaikka puolustus ei vielä parhaassa kunnossa olekaan. Nganbe Nganbe - Ojala - Popovitch kolmikko takaa tuulivoimaa kärkeen ja mielestäni tämän pitäisi jo itsessään riittää. 

Edellisiin vuosiin on turha vilkuilla ja omaan silmään näyttää siltä, että Haka hamuaa takaisin liigaan. Materiaaliero vieraiden hyväksi huomattava. 

Kertoimessa edelleen valueta joten sopii päivän kotimaiseen palloantiin. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun FC Haka voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

AC Oulu - FF Jaro 

BTTS 1.PA @4.80 Coolbet 

KLO: 18.30 

Puhtaasti hakemaan sitä maalia kotijoukkueelle, vaikka pelaajatilanne ei paras mahdollinen olekaan. Oulu on pelannut 3 ottelua putkeen tekemättä maaliakaan.. 

Pietarsaaren joukkue ei taas ole jäänyt maaleitta yhdessäkään ottelussa tähän saakka. Jaro on haastanut hyvin, ennalta vahvempia nippuja, mutta sulanut kuitenkin loppukohden. 

Räpeltämistähän tämä koko ykkönen on ollut jo useamman kauden. Maalioddotamat eivät yleensä ole kovin korkeat, mutta tähän matsiin ja tähän tilanteeseen tämä kohde sopii mielestäni hyvin. Rotaatioita Oulun osalta on tulossa varmasti ja Jaro taas luonee paikkoja riittävästi kuten tähänkin asti. 

Korkea kerroin ennakkoon coinflippi-peliin, jossa avauspuolikkaalle toivon tapahtumia. Mieluiten maalien muodossa. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.puoliajalla molemmat joukkueet tekevät maalin 

VÄÄRIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

MuSa - EIF 

YLI 2,5 Maalia @2.00 Bet365 / EIF @2.65 Coolbet 

KLO: 18.30 

Porilaisten marssia tästä tuskin tulee ja sillä tätä otetaankin. Omasta mielestäni päivän selvä juttu, että vieraiden paketti on paremmin hallinnassa. Maalipaikkoja tullaan näkemään yllin kyllin ja jos EIF pitää saman hengen päällä kuin esimerkiksi MyPaa vastaan, on Musa helisemässä. 

Kaksi ailahtalevaa joukkuetta vastakkain jossa kuitenkin materiaaliero on vierailla. Musalta ei tällä kaudella odoteta käytännössä mitään, mutta EIF on puolestaan väläytellyt. 

Ykkösen alkukautta joten siksikin tänään tämmöinen testiin. Maaliodottama korkea ja vieraiden voitto kiikarissa. Painetaan kaksi sinkkua tämän ottelun kohteisiin. 

Ei lisättävää. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

MyPa - TPV 

MyPa @3.00 Bet365 

KLO: 18.30 

Tämä parivaljakko alkaa olla toisilleen vähän liiankin tuttu. Merkille pantavaa viimeaikojen otteista on ollut Mypan parannus. Vieraat saapuu tähän otteluun melko haaksirikkoisena, eikä kenttäkään, jossa pelataan, paras mahdollinen ole. 

Ottelukertoimet pitäisi olla mielestäni melko 50-50 ilman noita palloveikkojen poissaolojakin. Tästä syystä ensimmäistä kotivoittoa hakeva Mypa sopii peleihin, härskillä kertoimella. 

Tampereen suunnalta ollaan tätä ottelua jo ennakkoon puolusteltu poissaoloilla joten olkoon tässä sitten se pieni henkinenkin ote Mypalla. 

Kohde menee oikein kun Mypa voittaa ottelun 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

St Louis - Boston 

Boston 1.erä @3.20 ComeOn!

KLO: 03.00 

Oma mielipiteeni on se, että Game 7 kutsuu. Viimepeli ei numeroista huolimatta jättänyt mitään uutta mietittävää. Bruins tuli jälleen kerran ottelun alkuun todella lujaa, mutta tällä kertaa ei pomppinut. Kyseenalaisia tilanteita ollaan nähty puolin ja toisin, mutta sitä on NHL. 

Kemmu tuossa on veistellyt näitä finaalipelejä ihan riittävästi joten otetaan tämä kohde peleihin ihan ottelun merkityksenkin vuoksi. Toivottavasti Blues ontuu tuon Barbashevin poissaolon myötä ja Boston ottaa isännän roolin alusta asti. 

Viimeinen mahdollisuus kuitenkin kuluvalle kaudelle jos tämän Bruins mielii venyttää niin pitkälle kuin mahdollista. 

Sama kaava ja liike niin uppoaa varmasti. Raskin tasoon tämä kohde ei kaadu joten nyt pitää pasternakista lähtien tulla tehoja. Melko räikeä ylikerroin tarjolla. Painetaan 5/5 eetteriin. 

Kohde menee oikein kun Boston voittaa ottelun 1.erän 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:05

Philadelphia - Cincinnati

Pelivalinta: Philadelphia

Kerroin: 1,74 Bet365

Philadelphialla aloittaa syöttäjänä Nola, joka on kohtuu hyvä syöttäjä. Cincinnatin aloittava syöttäjä on Gray, joka ei ole pelannut tällä kaudella kovinkaan hyvin. 

Philadelphia löytänyt viime peleissä hyvän lyöntivireen ja joukkue onkin 4 ottelun voittoputkessa. Philadelphialla on ihan hyvä materiaali, joten menestystä voidaan odottaa. 

Cincinnatilla ollut vaikeampaa ja otteet ailahtelevat todella paljon. Lisäksi syöttäjät eivät ole onnistuneet huipputasolla.

Vielä kun tähän lisätään Philadelphian kotietu niin mielestäni Philadelphian kuuluu olla selvä suosikki tässä ottelussa. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...