Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

12.6

Recommended Posts

LaLiga nousukarsinta:

Deportivo - Malaga

Tasapeli @3.10 bet365

Klo 22.00

 

 

 

 

 

Lähdetään taas hakemaan tasapeliä. Kyseessä nousukarsinnat, joiden voittaja on kolmas nousija La Ligaan. Karsinnat ovat kaksiosaiset, joten avausottelusta on saatava hyvä tulos. Joukkueet ovat keskenään tasaväkiset. Molemmat olivat kauan liigassa, mutta putosivat viime vuosina. Sanoisin, että tämän parin voittaja menee liigaan. 

Deportivo oli pitkään kiinni suorassa nousussa, mutta loppukausi oli heikompi. Malaga taas veti loppukauden komeasti, kun kahdeksan viimeistä peliä saldolla 6 voittoa, tasuri ja tappio. Ehkä pientä etua tästä Malagalle. Hyökkäys ja puolustus, molemmilla hyvin tasaväkiset. Molemmilta löytyy kaksi yli 10 maalin kaveria. Tilastojakin katsomalla tasaisuus näkyy. Maalierot vertailussa, Deporilla 50-32 ja Malagalla 51-31. 

Uskon, että kumpikaan ei lähde ottamaan avausosassa liikaa riskejä. Ottelu voi mennä hyvin pitkälle 0-0 tuloksessa, mutta jos jompikumpi tekee maalin, luultavasti pallon ottaa tappiolla oleva joukkue. Jos tasoitus syntyy, niin peli muuttuu taas varmistelevammaksi. Tasuri tuntuu tähän tosi hyvältä vedolta, kun Deporilla on ihan realistiset mahdollisuudet vieraissakin, eli Deporin mahdollisuudet eivät ole ihan huonot vaikkei voittoa tulisikaan. Malaga ottaa varmasti tasurin mielellään. 0-0, 1-1.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Boston - St Louis 

Alle 4,5 maalia @2.37 Nordicbet 

KLO: 03.00 

Tähän huipentuu kiekkokausi 2019! Erikoisia käänteitä ollaan saatu nähdä ja toisaalta myös hyvä, että tämä venyi game seveniin. 

Boston nousi kuilun partaalla ja vei siis ratkaisun kotihalliin. Joukkueen maalivahti Tuukka Rask on ollut läpi sarjan erittäin vakuuttava niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Boston pystyi myös hyvin pitämään bluesin kärkimiehet pimennossa. Ja samalla joukkueen 2.kenttä nosti päätään. Todella vahva Boston on luvassa tähän viimeiseen peliin. Joukkue pystyy paremmin pelaamaan bluesin vahvuuksilla sekä omilla vahvuuksilla. Blues ei samaan ole pystynyt kuin kahdessa ottelussa. 

Erikoistilanteet on mielestäni myös todella suuressa osassa. Vaikea kuvitella että tässä tullaan näkemään mitään suurempia riskejä. Molemmat joukkueet lähtee liikkeelle tottakai omasta hommasta, mutta reagointi pelin sisällä on ollut Bruinsin heiniä. 

Henkisesti Bruins on myös vahvoilla. Kotiluola yksi tärkeimmistä asioista. 

Oma mielipiteeni on se, että Boston juhlii mestaruutta. Rask pelaa huikean pelin ja Blues jää nollille. Mikäs sen hienompaa olisi kun Rask päättäisi kautensa nollapeliin ja Stanley Cupiin.

Niin tai näin. Tämän ratkaisee itseluottamus, kuri ja henkinen tila. Näissä asioissa Boston on ykkönen. 

Arvioin, että tämä matsi mennään erittäin tasaisissa merkeissä ja pelataan todella tarkasti. Mikäli Bruins ei aivan hurmiossa pelaa niin tuo line pitäisi riittää. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään alle 4,5 maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Vittu mitä paskaa Boston.. Onneksi loppu koko kausi. Finaalissa oli kenties vuoden tylsimmät joukkueet. Ensvuonna onkin sitten Carolinan vuoro

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Stuttgart (nurmi)

Lucas Pouille - Daniil Medvedev

Lucas Pouille @ 2.65 Bethard

Alkaa 18:30

Vastakkain turnauksen puolivälierissä maailmanlistan sijat 26. ja 13.  Turnauksen toissavuotinen mestari ja viimevuotinen semifinalisti Pouille  on kohdannut Medvedevin kolmesti aiemmin voittaen kaikki nuo ottelut. Kaksi viimeistä (2017, 2018) mies voitti häviämättä erääkään. Medvedev on pelannut mainiosti tämän vuoden puolella ja nurmellakin peli on kulkenut historian saatossa erinomaisesti. Mies on kuitenkin tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Siitä huolimatta Medvedev  lähtee otteluun kuluneen kauden esitysten ansiosta selvänä suosikkina. Kerroinasettelu on mielestäni viime aikojen tulosten valossa hyvinkin vääristynyt ja omassa vihkossani tämä menee jo lähelle tasabookkia. Medvedev lähtee varmasti otteluun tyylilleen uskollisesti agressiivisesti hyökäten Pouillen pitäen peruspelinsä iskussa erin 2-1 ranskalaisen hyväksi päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rqvit Vermo lähtö 6. Klo 19:53

Lily's Star - Millstone's Vivid

Pelivalinta: Lily's Star

Kerroin: 1,60 Bet365

Lily's Star on hyvä hevonen tähän lähtöön ja vaikka lähtöpaikka onkin ulkona, niin nopeana avaajana Lily's Star pääsee keulaan tai ainakin keulan läheisyyteen. Tuolta juoksupaikalta Lily's Starilla on erinomaiset mahdollisuudet vähintäänkin totosijalle.

Millstone's Vivid ei ole perustasoltaan Lily's Starin tasoinen hevonen ja lähtöpaikka on radalla 6, joten ei ole helppo juoksu tulossa Millstone's Vividille, jolla ei ole samanlaista lähtönopeutta kuin Lily's Starilla. Millstone's Vivid jäänee takapareihin, josta vaaditaan hyvää kiriä totosijoja ajatellen. 

Lily's Starin kuuluu olla tässä parissa selkeä ennakkosuosikki. 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:10

Cleveland - Cincinnati

Pelivalinta: Cleveland

Kerroin: 1,74 Unibet

Clevelandilla aloittaa syöttäjänä Plesac, jolla vasta muutamia MLB startteja takana. Avausottelut MLB:ssä Plesac heittänyt hyvillä tilastoilla, joten alku lupaa hyvää Plesacin MLB uralle. 

Cincinnatilla aloittaa De Scalafani, joka on ihan hyvä syöttäjä. Tällä kaudella ailahtelua ollut hieman liikaa ja tilastot eivät vakuuta. 

Cincinnatin lyöjäosasto on Clevelandin lyöntiosastoa selvästi heikompi ja Clevelandilla on vielä kotietukin ottelussa niin mielestäni Clevelandin kuuluu olla ottelussa selvä ennakkosuosikki. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:bruins: Boston Bruins  -  :blues: St.Louis Blues 

 

Valinta :  X  ( Tasapeli )

Kerroin :  4.10 ( NordicBet ) 

 

KEMMU Vihjannut sarjaa :  4/6 Osumis-tarkkuus 

 

GAME 7.  Sarja on tasan 3-3 

 

Stanley Cup ratkeaa tänään ja myös  Jääkiekko kausi huipentuu Stanley Cup finaalien ratkaisevaan GAME 7 otteluun.    Tämä sarja on oikeutetusti tässä tilanteessa.  Lyhyesti

Game 1:  Blues aloitti väkevästi,  mutta lopulta Bruins  hallitsi ja voitti ansaitusti. 

Game 2: Bruins  aloitti hyvin,  mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti, vaikkakin vasta jatkoilla. 

tilanne ansaitalogiikan mukaan ansaitusti  1-1 

Game 3:  Boston oli ylivoimainen. 

Game 4:  Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti. 

tilanne ansaitalogiikan mukaan ansaitusti 2-2 

GAME 5:  oli tasainen ja muistiin jäi, kuinka Blues 0-2 johtomaalia edelsi kampitus,  jota ei vihelletty ja siitä vieraat sai voittomaalin ja voitti. 

GAME 6:  Boston oli lopulta pelissä kiinni ja voitti rutiinilla. 

Tilanne on mielestäni myös Ville Niemisen mainitseman Ansaitalogiikan mukaan ihan ansaitusti tasan 3-3. 

Huomioitavaa 

Nämä pelit ei ole hirveästi jatkumista keskenään,  vaan jokainen peli on ollut lähtökohtaisesti vastakohta edelliseen otteluun ja sekin kertoo kuinka tasainen on sarja, kun hyvää ottelua seuraa uuteen peliin  vaikeuksia ja toisinpäin huonoa ottelua seuraa seuraavaksi hyvä peli kyseiselle joukkueelle.  

Erikoistilannepelaaminen on ollut Boston Bruins hallussa ja se osa-alue on kotijoukkueen puolella.   5 vs 5 pelissä ottelut on erittäin tasaisia ja pienet asiat ratkaisee.   Sarjassa on nähty tähän mennessä 4/6 vierasvoittoa ja sen perusteella myös St.Louis omaa erittäin hyvän mahdollisuuden voittoon. 

Tuukka Rask on ollut erittäin hyvä ja varma maalissa,  kun taas Binnington on pelannut kaksi erittäin huonoa ottelua, missä hävinnyt tämän taiston.   Paineet kasvaa, niin mielestäni kotijoukkue saa maalivahdeista pienen edun, sillä Binnington on näyttänyt sulamisen merkkejä.  Mutta tappion jälkee Binnington on ollut muuri.  

 

TILASTONIILOILU 

Finaalisarjassa nähty 4/6 vierasvoittoa 

St.Louis  on pelannut vieraskaukalossa 7.1 alkaen runkosarjassa saldolla 15-6-5

St.Louis on pudotuspeleissä pelannut vieraskaukalossa saldolla 9-3 

Tämä antaa vieraille hyvää uskoa ja etua. 

GAME 7

NHL historiassa Finaalien GAME 7 on päättynyt 12/16 kerrasta kotivoittoon. 

Boston seurahistoriassaan on pelannut Game 7 ottelun kotonaan saldolla 14-8

St.Louis seurahistoriassaan on pelannut Game 7 ottelun  Vieraissa saldolla 4-6

Tämä antaa uskoa kotijoukkueelle, että voitto kuuluisi heille. 

---

St.Louis, mikäli nappaa voiton, niin joukkueesta tulee viides joukkue, joka on napannut eniten vierasvoittoja pudotuspeleissä.   Aikasemmin tuohon 10 vierasvoittoon on yltäneet Devils,Flames,   Kings,   Capitals ja näistä ainoastaan Calgary Flames on joukkue, joka ei voittanut mestaruutta,  eli historiaa tehdään vierasvoitolla.   

Zdeno Chara pelaa uransa 14,kerran yksittäisessä Game 7 ottelussa ja hänen urallaan on hänen joukkue selvinnyt voittajana aikaisemmista 13 kerrasta vain  kertaa. Eli jättiläinen ei ole onnenkalu,  mutta ei myöskään kauhean epäonnea tuo.  

----

GAME 3. ottelua edelsi sellainen tilasto, että Game 3 ottelun voittaja on mestari 78.6% todennäköisyydellä ja nyt katsotaan kuinka hyvin tuokin pitää paikkansa ja antaako se kotijoukkueelle voiton. 

----

PLAYOFF 2019

Tänä vuonna ollaan nähty erittäin tiukkoja sarjoja, kun peräti viisi sarjaa on edennyt aikaisemmin tähän Game 7 otteluun.  Näistä yksittäisistä Game 7 otteluista on peräti 3/5 kertaa menty jatkoajalle.   Eli tiukkaa vääntöä ovat olleet myös nämä ratkaisevat Game 7 ottelut ja kaikki on mahdollista myös tässä ottelussa. 

 

     YHTEENVETO 

Boston saa kotiyleisöltä tukea,  mikä on aina iso etu ja se on näkynyt historiassakin näissä finaalien Game 7 otteluissa.  Usein päättyy kotivoittoon.   Kuitenkin Blues on ollut hyvä vieraskaukalossa jo tammikuusta alkaen,  niin ei pidä liikaa tuijotella kotietuun.  

Nämä ottelut on aina olleet edellisen vastakohtia.   Boston on kahdesti murskannut Blues joukkueen, mutta ainakin viimeksi Blues käänsi tuon edukseen. 

Historiat tietyllä mielellä näyttää paremmalta Boston Bruins joukkueelle, mutta on jo nähty historiaa.  ST.LOUIS  pelaa jo neljännen kerran seurahistoriassaan finaaleissa (1968,1969,1970)  ja vasta nyt joukkue nappasi historian ensimmäisiä yksittäisiä Stanley Cup Finals voittoja.   Vieraat on nyt odottaneet 49v tätä iltaa ja saa nähdä kääntyykö se juhlaan vihdoin.  

2019 poffeissa on nähty jatkoaikoja näissä Game 7 yksittäisissä otteluissa peräti 3/5 kerrasta,  joten tasuri ei olisi yllätys yhtään eikä se, että tuokin on niin harvinaista,  että ei olisi ihme, jos historiaa tehdään sitäkin kautta. 

Nämä pelit ovat olleet edellisen vastakohtia ja pelien sisällä ote muuttuu.   Jäähyjä tuskin uskalletaan kauheasti viheltää ja se suosii vieraita.   Historia suosii kotijoukkuetta.    Tietyt tilastot myös  tasuria.    Itse kokeilen vaikeaan otteluun puhtaasti tasuria,  sillä edessä on tasainen ottelu ja mikä olisi hienompaa kuin Game 7 ja jatkoaika. 

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

CONN SMYTHE TROPHY :  TUUKKA RASK 

Kerroin :  1,45 ( PAF ) 

 

Conn Smythe Trophy Annetaan playoffien parhaalle pelaajalle.  Voittajan valitsevat Professional Hockey Writers' Association -järjestön jääkiekkotoimittajat.  Äänestys tullaan tekemään joko 2,erätauolla taikka, kun varsinaista peliaikaa on jäljellä 10 minuuttia.    Joten myös tähän valintaan vaikuttaa ottelun 1-2,erät. 

Tuukka Rask on iso ennakkosuosikki voittamaan Conn Smythe Trophy ja ansaitusti.  Suomalainen maalivahti on ollut iso syy, miksi Boston Bruins on tässä missä se on nyt.   Kaikki mediat ja pelaajat ylistävät tätä herraa.   Pahin vastus on Ryan O"Reilly,  joka on St.Louis Blues joukkueen paras pelaaja.    

Rask voittaa pytyn, jos 

1) Boston voittaa varsinaisella peliajalla Taikka siis , kunhan johtaa 2,erän jälkeen 

2) 2,erän jälkeen ollaan tasatilanteessa ja 3,erässä ei tule sulamista ainakaan ennenkuin 50 min on pelistä pelattu. 

Vaaratekijät 

1) Brad Marchand tekee pari maalia ja voittaa poffien pistepörssin.  

2)  Blues voittaa selkeästi taikka edes johtaa yli maalilla 2,erän jälkeen. 

3)  Ryan O"Reilly tekee pisteitä kahteen ekaa erään ja helpohkosti Rask imuroi.  

 

Tuossa on idea lyhyesti kerrottu.   Päävastustaja on vieraiden Ryan O'Reilly taikka poffien pistepörssin ykkönen Brad Marchand,  mutta hän on kiekko piireissä "Rotta", niin tämä palkinto ei eksy hänelle.    Oikeastaan kaikki puoltaa vähämaalisessa ottelussa Tuukka Rask suuntaan.  Mikäli sulamista ei tule ottelun avauspuoliskolla,  niin kyllä se vaakakuppi kääntyy tämän herran suuntaa.    Ei tätä tarvitse sen kummemmin perusteella yhtään.  Kotivoitto, oikeastaan   karhujen johto 2 erän jälkeen on sinetöinyt tämän jo.  Blues johtaessa on pieni kysymysmerkki olemassa,  mutta kaikissa muissa tapauksissa on 2,erän jälkeen tämä melko varma Rask pytty.    En tiedä onko kertoimessa enää sen kummemmin järkeä, mutta kirjoitin nyt vaan tällekin pytylle vihjeen vielä.  Boston Fanina toivon kotijoukkuetta ja kun kotijoukkue johtaa, niin Rask tulee saamaan tämän itselleen ja se on erittäin hieno juttu. Se olisi ensimmäinen Suomalainen voittaja tällekin palkinnolle.  

 

Kunhan Tuukka Rask voittaa Conn Smythe Trophy ,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

Boston Bruins - St.Louis Blues

St.Louis Blues ML/ 2.60 BET365

Klo 03:00

 

Tänä yönä se ratkeaa, stanley cup mestaruus.

Aikaisemmassa vihjeessä onkin käyty taas laajemmin ottelua läpi niin omin sanoin tämä.

Boston lähtee game seveniin suosikkina lähinnä kotiedun ja Raskin ansiosta, mutta näen Bluesilla kuitenkin suuremmat todennäköisyydet voittoon kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää.

Blues on ollut playoffeissa kova vieraskaukalossa niin ei se Bluesin joukkuetta stressaa vaikka joutuukin vieraissa tämän ratkaisevan ottelun pelaamaan. Kunhan Blues maalivahti myös pelaa edes siedettävällä tasolla niin se antaa mahdollisuuden joukkueelleen voittaa historiallinen stanley cup.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...