Jump to content

Recommended Posts

Tennis nelinpeli Eastbourne 18:00

Cabal/Farah - Melo/Murray

Pelivalinta: Cabal/Farah

Kerroin: 1,77 Unibet

Pidän Cabal/Farah paria yhtenä ATP tourin parhaista nelinpelipareista ja vaikka Melo ja Murray ovat yksilöinä hyviä pelaajia niin yhteispelin toimivuus on epävarmaa. Melo hyvin erityylinen pari mitä Lopez, jonka kanssa Murray otti Lontoossa turnausvoiton. Murray kuitenkin osoitti tuossa turnauksessa olevansa hyvä pari Wimbledonia ajatellen. 

Cabal/Farah pari pelannut pitkään yhdessä ja menestystäkin on tullut. Pari pelaa yhdessä todella hyvin ja heidän syöttö on erittäin vaikea murtaa, etenkin ruoholla. 

Cabal/Farah kaksikon kuuluu olla mielestäni selvähkö ennakkosuosikki tässä matsissa. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 18:00

Siilinjärvi - Koskenkorva

Pelivalinta: Siilinjärvi ML

Kerroin: 2,25 Veikkaus

Siilinjärvi kohtaa kotikentällä Koskenkorvan. 

Siilinjärven alkukausi ollut melko ailahteleva. Ajoittain peli kulkenut mallikkaasti ja Siilinjärvi on ottanut hyviä voittoja, mutta ajoittain peli ei kulje sitten lainkaan. Koskenkorvalla myös ailahtelevuutta, mutta Wahlstenin hyvien kotiutuslyöntien ansiosta Koskenkorva on onnistunut nappaamaan hyviä  voittoja. 

Materiaaliltaan joukkueissa ei ole merkittävää tasoeroa. Koskenkorvan jokeriosasto parempi, mutta avauskentällisissä ei muuten merkittäviä etuja kummallakaan joukkueella.

Kotietu on Siilinjärvelle todella tärkeä ja kotikentällä otteet olleet tasaisempia. Kotiedun huomioiden pidän ottelun lähtökohtia hyvin tasaisena ja Siilinjärvi ML on näillä kertoimilla hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Eastbourne (nurmi)

Samantha Stosur - Sofia Kenin

Sofia Kenin voittaa ottelun erin 2-1 @ 4.10 Unibet

Alkaa 13:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 132. ja 28.  Kenin pokkasi viime viikolla Mallorcan nurmella turnausvoiton kukistaen lähes kolmetuntiseksi venyneessä finaalissa Bencicin(13.) erin 2-1 (6-7, 7-6, 6-4). Naisen kolme viimeistä ottelua ovat venyneet kolmieräiseksi ja tänään voi vain arvuutella kuinka kovasti viime viikon matsit painavat Keninin pohkeissa. Veteraani-ikäinen entinen maailmanlistan 4. Stosur voitti turnauksen karsinnassa puhtaasti 2-0 Linetten(75.) (6-4, 6-4) ja myös Swiatekin(63.) erin 2-0 (6-0, 6-3). Stosur on viihtynyt urallaan hyvin nurmella ja nainen lähtee tähän otteluun vastustajaansa paremmin levänneenä. Stosur onnistunee voittamaan yhden erän mutta kovassa iskussa oleva itseluottamusta uhkuva Kenin kampeaa itsensä ottelun voittajaksi erin 2-1. Unibetiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Eastbourne (nurmi)

Veronika Kudermetova - Belinda Bencic

Veronika Kudermetova @ 2.20 Bethard

Alkaa 13:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 58. ja 13.  Bencic hävisi viime sunnuntaina Mallorcan finaalin pitkän ja tiukan taistelun jälkeen Keninille erin 2-1. Viime viikon matsit tuntuvat vielä varmasti naisen kropassa ja mielialakin saattaa olla hieman alavireessä niukasti  hävityn finaalin jälkeen. Venäjää edustava Kudermetova voitti turnauksen karsinnassa Diyasin(89.) erin 2-0 (7-6, 7-5) sekä Peran(92.) 2-1 (4-6, 6-3, 6-3). Kudermetova voitti naisten kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista. Bencic kaatui tammikuussa Pietarin turnauksen karsinnassa erin 2-0 (6-4, 6-3) sekä viime kesänä Hertogenboschin nurmella erin 2-1(6-2, 2-6, 6-3). Kudermetova on pelannut tällä kaudella hienosti nurmella ja nainen lähtee mielestäni tähän otteluun jopa hienoisena suosikkina. Bencic on näistä ottelijoista parempi hyvänä päivänään mutta tänään sitä ei nähdä Kudermetovan voittaessa ottelun erin 2-1.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT NAISET

Italia N - Kiina N

Italia N/ 2.36 CoolBet

Klo 19:00

 

Viimeistä puolivälierä paria selvitetään tänä iltana ja ensiksi ottavat yhteen Italia ja Kiina.

Italia voitti alkulohkonsa lopulta maalieron turvin, mutta hyvän alkulohkon joukkue pelasi ja ainoa tappio tuli päätöskierroksella Brasilialle joka sai voittomaalinsa pilkusta. Italia tunnetaan hyvästä ja tiiviistä puolustuspelistä ja siitä kertookin se että joukkue on päästänyt omiin kaksi maalia turnauksessa ja molemmat on tullut pilkusta (Australia pelissä toki pilkun jälkitilanteesta). Kiina saa tehdä kovan duunin että pääsisi puhkomaan Italian alimpaa linjaa ja sitä kautta maalipaikoille. Italiasta löytyy sitten myös hyökkäysvoimaa vastahyökkäyksiin/normaali pallonhallinnan kautta rakenteluun.

Kiina oli lohkonsa kolmas, mutta se riitti rankingissä vielä jatkopaikkaan. Kiina on myös todistanut osaavansa puolustaa sillä tappio Saksalle ainoastaan 1-0,E-Afrikka jäi nollille ja päätösottelussa Kiina taisteli 0-0 tasurin Espanjaa vastaan, vaikka Espanja hallitsi peliä mielinmäärin niinkuin Saksakin Kiinaa vastaan. Tänään Kiina joutuu taas kovaan myllytykseen tai ainakin niin uskon ja joukkue keskittyy vastahyökkäyksiin enimmikseen ottelussa.

Ratkaisevaa ottelun kannalta tulee olemaan kauan tilanne pysyy 0-0 sillä se on Kiinan etu jamahdollisuudet kasvaa siihen 0-1 voittoon jostain erikoistilanteesta yms. Uskon kummiskin että Italia pystyy ainakin kertaalleen puhkomaan Kiinan muurin ja silloin Kiinankin tarvii hyökätä joka taas voi avata paikkoja Italialle.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Arizona Diamondbacks - Los Angeles Dodgers

Vihje: Los Angeles Dodgers

Kerroin: 1.94

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 04:40

- Diamondbacks ja Dodgers jatkavat ottelusarjaansa, Diamondbacks voitti avausottelun 8-5 luvuin. Haetaan otteluun vierasjoukkue Dodgersin voittoa, Dodgers on koko kauden pelannut joukkueena erityisen hyvin ja kun kummulla aloittaa Diamondbacksin Ray ja Dodgersin Stripling jotka ovat molemmat syöttäneet erinomaisesti tällä kaudella molemmat vähän yli 3 ERA;lla korostuu joukkueen merkitys erityisesti kun uskon että näiden syöttäjien aloittaessa ottelussa ei hirveämmin juoksuja nähdä, Dodgers omaa hyvän joukkueen joka osa-alueella ja Stripling syöttää vieraille jälleen yhden laatuottelun, Dodgers on viimeksi hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin vain kaksi kertaa sitten huhtikuun lopun joten uskon että Dodgers palaa takaisin voittojen tielle tässä ottelussa, Dodgersin lyöjät olleet myös tällä kaudella kuten myös viime otteluissakin hyvässä vireessä joten uskotaan vieraiden voittoon vahvasti kahden hyvän syöttäjän kohtaamisessa.

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Minnesota Twins - Tampa Bay Rays

Vihje: Minnesota Twins

Kerroin: 1.98

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:10

- Twins ja Rays aloittavat ottelusarjansa, Gibson aloittaa Twinsin syöttäjänä ja Raysin syöttäjänä aloittaa Snell, molemmat ovat hyviä syöttäjiä vaikka viime aikoina ovatkin juoksuja antaneet ihan hyvät määrät, Gibson pelannut tällä kaudella paremmin jonkun verran ja ainakin tasaisuutta on ollut enemmän huomattavissa, Twins on myös joukkueena onnistunut erinomaisesti ja joukkue seilaakin American Leaguen kärkipaikalla, Twinsin lyöjät omaavat tältä kaudelta parhaimmat statsit kaikista joukkueista ja uskon että tuo lyöntikalusto tuo voiton kotijoukkueelle, etenkin kun Snell on syöttänyt vieraissa huomattavasti  heikommin kuin kotonaan pelatessa. viime ottelussaan Snell antoi Yankeesille avausvuoroparissa 6 juoksua saaden vain yhden outin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • National 2  / Jalkapallo Ranska Aubagne FC - Hyeres Aubagne FC Draw No Bet @ 1.60 Betway Alkaa 19:00 Kauden paras kotijoukkue Aubagne(1.) voitti yhdeksän tämän kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä 22:sta sarjaottelustaan. Aubagne voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista maalein 0-1. Hyeres(4.) joutuu nöyrtymään sarjakärki Aubagnen edessä ottelun päättyessä lukemin 2-0.
    • Championnat National  / Jalkapallo Ranska Dijon - GOAL FC Dijon AH 0 @ 1.60 Unibet Alkaa 20:30 Dijon(6.) voitti kolme viimeisestä neljästä kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue on tällä hetkellä kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. GOAL FC(14.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta vierasmatsistaan minkä lisäksi  joukkueen verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia jokaisessa noissa kuudessa ottelussa. Dijon voitti viime tammikuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Dijon voittaa ottelun tänään maalein 2-1. 3-0
    • Spain Segunda  / Jalkapallo Espanja Racing Ferrol - Mirandes Racing Ferrol AH 0 @ 1.48 bet365 Alkaa 21:30 Racing Ferrol(9.) on sarjassa kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme viimeisintä ottelua. Mirandes(17.) on vieraissa kahdentoista ottelun voitottomassa putkessa. Joukkue hävisi kuusi viimeisestä seitsemästä vieraskamppailustaan jääden noissa viidesti ilman tehtyä maalia. Racing Ferrol voitti viime marraskuussa joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Racing Ferrol voittaa ottelun maalein 2-0.
    • ESL Pro League VP: G2 - M80 | G2 -1.5 | 1.94 (Coolbet)   PK: Falcons - BetBoom | Falcons | 1.85 (Coolbet)   VP: SAW - Imperial | Imperial | 1.90 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   SAW - Imperial  Imperial | 1.90 | Veikkaus   SAW on aloittanut tämän turnauksen kahdella 0-2 -tappiolla 3DMAX:ia ja Virtus.pro:ta vastaan. Portugalilaisjoukkueen osoitti alkuvuodesta hyvää tuloskuntoa ja Majoreillakin SAW pääsi esiintymään, mutta ihan viime turnauksissa joukkue on ehkä palannut normaalille tasolleen. EPL-peleissään SAW on pelannut melko vaisusti, joten kovin suuria odotuksia joukkueen päälle ei voida asettaa. Imperialilla on allaan 0-2 -tappio FaZe:a vastaan ja 1-2 -tappio Eternal Fireä vastaan. Brasilialaisjoukkue on alkuvuodesta ollut pirteällä pelipäällä ja myös Majoreilla Imperial esiintyi edukseen. Tässä turnauksessa Imperial on kärsinyt vaikeasta otteluohjelmasta, mutta peliesityksissä on ollut valopilkkuja, joten jotain toivoa joukkueella vielä on pudotuspeleihin yltämisestä. Karttavetossa SAW bannaa Miragen ja Imperial poistaa Ancientin. SAW luottanee omalla karttavalinnallaan Vertigoon tai Nukeen. Imperial ottanee kartakseen Infernon tai Overpassin.   YHTEENVETO SAW ja Imperial ovat molemmat yhden tappion päässä A-lohkon jumbosijasta ja turnauksesta karsiutumisesta. Lähtökohdat tähän matsiin ovat melko tasaiset, sillä kyseessä on kaksi perustasoltaan miltei samantasoista joukkuetta. Itse kuitenkin mieltäisin Imperialin lieväksi ennakkosuosikiksi, sillä se on tässä turnauksessa pelannut kohtuullisen hyvin haastavasta vastuksesta huolimatta. SAW ei puolestaan ole pelillään juuri säväyttänyt ja paras terä joukkueen pelistä vaikuttaisi viime aikoina kadonneen. Näiden ajatusten myötä lähdetään puoltamaan Imperialin otteluvoittoa. Kohde menee oikein, kun Imperial voittaa ottelun. 
×
×
  • Create New...