Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

8.7

Recommended Posts

Etelä-Korea:K League 2 jalkapallo klo.13:30

Anyang  Anyang - Daejeon    Daejeon

2.pa btts @3.70 Unibet

Korean 2 liigasta molempienmaalia jälkipuoliskolle.

Anyang on suosikki ja se onkin pelannut viimekierrokset mallikkaammin mitä vastustajansa.Tämä on Anyangille 3 kotiottelu peräkkäin ja ne 2 aiempaa se voitti.Anyangilla on 5 viimeisestä 3 voittoa ja 2 häviötä.Daejeonilla ei ole nyt kuleksinut ja 5 edellisestä ei voittoa ole saatu ja yksi tasapelikin niistä vain on.Daejeonin ongelmana on ollut maalinteko,kun joukkue on toistaiseksi tehnyt sarjassa vähitenmaaleja.Aynyang on sentäs osunut tähänmennessä ylipuolet enempi.Anyangin hyökkääjät Brassi Alex ja Kolumbian  Palacios on vaarallisia ja myöskin  hyökkääjä Cho on onnistunut mukavasti maalinteossa.Daejeonin Romanialaishyökkääjältä Chitulta odotan maaleja ja varmasti mies niitä osaa tehdä,kunhan saisi vaan joukkutovereilta parempaa tukea.Kovasti Daejeon yrittänee tänään saada 3 ottelun tappioputkensa poikki,mutta mihin se riittää.Yksi maali ei luultavasti riitä ja uskoisin,että tässäpelissä niitä osumia ainakin tehdään jälkipuoliskolla enemmän,mitä aloitusjaksolla.

 

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Wimbledon sekanelinpeli klo 18:30

Dodig/Chan - Hsieh/Hsieh

Pelivalinta: Dodig/Chan

Kerroin: 1,50 Bet365

Dodig/Chan aloittavat sekanelinpelit tänään ja vastaan asettuu korealaispari Hsieh/Hsieh. 

Dodig/Chan kaksikko on menestynyt hyvin sekanelinpelissä. Pari on voittanut ranskan avoimet kahdesti ja viime vuonna olivat Wimbledonissa puolivälierävaiheessa. 

Hsieh/Hsieh kaksikko aloitti Wimbledon urakan ykköskierrokselta, jossa he voittivat japanilaisparin McLachlan/Kato. Tuossa ottelussa vastus ei ollut kovimmasta päästä ja tänään täytyy onnistua erinomaisesti, jotta voittaisi Dodig/Chan kaksikon. 

Dodig/Chan kaksikon kuuluu lähteä otteluun selkeinä ennakkosuosikkeina. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Wimbledon ATP

Nishikori - Kukushkin 

Vihje: Nishikori 3-0

Kerroin: 1.92

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 16:00 (alustava)

- ATP Wimbledonin neljännesvälierissä kohtaavat Nishikori ja Kukushkin. Haetaan otteluun suoraa 3-0 voittoa Nishikorille. Kukushkin on pelannut hyvän turnauksen tähän mennessä muttei kuitenkaan ole kovinkaan ihmeellinen pelaaja nurmialustalla, Nishikori puolestaan on vuosia pelannut nurmella erinomaisesti ja hävisi viime vuonna Djokovicille 3-1 luvuin puolivälierissä. Näen Nishikorin kaikin puolin parempana pelaajana  kuin Kukushkin, Nishikori on dominoinut otteluitaan omalla syötöllään ja murtunut omalla syötöllään 9 pelaamassaan erässä vain 4 kertaa. Kukushkin pelannut paljon tasaisia otteluita, Isnerin kanssa tarvittiin 5 erä, ja Struffia vastaan 4 erää pelattiin. Nishikori säästänyt paljon energiaa pitkässä turnauksessa hoitamalla ottelunsa kaikki 3-0 luvuin. Nishikori on otteluita vuosien varrella dominoinut Kukushkinia vastaan kaikilla alustoilla, ja uskon että 2012 Wimbledonin tapaan nähdään 3-0 voitto Nishikorille, sen verran paljon pelillisesti on Nishikori edellä Kukushkinia että en usko että tässäkään ottelussa Nishikoria nähdään häviämässä erää.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Africa Cup of Nations 

Ghana - Tunisia 

Ghana yli 1,5 maalia @3.03 Coolbet 

KLO: 22.00 

Ennakkoon noin materiaalin puolesta, tämän pitäisi olla Ghanan heiniä. Joukkueessa on laajasti osaamista Euroopan huippuliigoista ja itse peli on kehittynyt huomattavasti näiden jo kolmen pelatun ottelun jälkeen. Viimeisin näistä ehjin suoritus ja samalla tuo voitto toi lohkon kärkisijan. Ayewit kärjessä hyvin todennäköisesti tänäänkin ja hyvä niin. Muistetaan myös sellainen tosiseikka ettei Tunisia ole koskaan voittanut Ghanaa. 

Tunisia pääsi jatkoon kolmen tasurin myötä. Joukkue pitää palloa ja pyrkii sitäkautta tuloksiin. Vaikeudet löytyy kuitenkin itse pelin rakentelusta ja yhteispelin heikkoudesta. Taitotaso vaikuttaa toki hyvin paljon myös. Kovaa tulee Ghana tänään päälle ja kenties vaikein vastustaja tämä Tunisialle on. 

Järjetön kerroin on tarjolla Ghanan kahdelle byyrille. Tasoeron ollessa etenkin hyökkäyspäässä näin suuri, mahtuu kohde makeasti maanantain peleihin. 

Kohde menee oikein kun Ghana iskee vähintään 2 maalia ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Africa Cup of Nations 

Mali - Norsunluurannikko 

BTTS @2.37 Bet365

KLO: 19.00 

Aikaisempi neljännesvälierä pelataan näiden kahden välillä. Maaliodottama on tähän matsiin jostain syystä matala, ainakin toimistojen mielestä. Vaikea on itsellä lähteä tuohon kelkkaan, sillä molemmat joukkueet ovat viimeistelleet kiitettävästi. Nimittäin paikkoihin nähden. Mali 16kutia maalia kohden ja 6 sisään. Norsunluurannikko 14/5. 

Ja sama tuttu mantra pätee tähänkin. Pelataan pudotuspelejä, joissa vain voittaja muistetaan. Riskejä on otettava, mutta samalla oltava tarkkana. 

Molemmissa nipuissa on kuitenkin muutama yksilö, jotka pystyy ratkomaan otteluita itsekseen. Edellyttää muutaman hyvän paikan tietenkin. 

Historian valossa Mali on onnistunut voittamaan tämän illan vastuksensa tasan kerran. Suosikki tässä Norsunluurannikko toki on, mutta Mali on silti osoittanut olevansa oikeutettu joukkue jatkopeleihin. 

Hyökkäysvoittoista palloa on siis luvassa ja näillä aiemmilla esityksillä ei tämä BTTS hullumpi vaihtoehto ole. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Islanti:Pepsideild jalkapallo klo.22:15

Hafnarfjordur  Hafnarfjordur - Vikingur Reykjavik  Vikingur Reykjavik

btts @1.63 Coolbet

Islannin potkuista molempien maalia.

Ei mikään huippukerroin,mutta pitäisin hyvinkin osuvanavetona.Molemmilla edelliset pelit oli lopputulokseltaan 0-0,joten eiköhän tänään niitä maaleja taas sitten nähdä.Maalejahan välillä Islanninssa tulee runsaankinpuoleisesti.Vikingurilla on tehtynä parempaa tulosta viimekierroksilta.Hafnarfjordurin pelit menneet nyt tyyliin  vuoroin tasuri/tappio.Hafnarfjordur janoaa voittoa pitkästä aikaa ja  Hafnarfjordur on ainakin kotonaan osannut/pärjännyt vuosiensaatossa Vikingurille hyvin.Hafnarfjordurin 6 edellistä kotimatsia menny btts,kun lasketaan Cupottelut mukaan.Vikingurin kahdeksassa viimeissä vieraspelissä on kerran jääty ilman molempienosumaa,kun lasketaan Cupottelut mukaan.Vikingur Reykjavik on lisäksi tehmyt enemmän maaleja vieraissa,mitä kotona.Edellytykset tässä on tai ainakin merkit viittaavat molempien onnistumiseen maalinteossa niin kokeillaampa sitten sitä.

Loppotulos:1-0

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ystävyysottelu 

Syyria - P-Korea 

Syyria -1@2.31 ComeOn!

KLO: 17.30 

Kokeillaan tätä matsia ihan puhtaasti näiden muutaman viimeottelun vuoksi. Ihan vastikään nämä joukkueet eivät ole toisiaan kohdanneet. Viimeksi 1980..

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kesäkuussa. Syyria 2 ja P-Korea yhden. Molemmat joukkueet hävisivät Uzbekistanille kesäkuun alussa. Erona lopputulos. 2-0 Syyria ja 4-0 P-Korea. 

Erona myös ottelun kulku ja maalipaikat. Näissä Syyria oli kirkkaasti edellä. Merkillistä oli tosin se ettei joukkue saanut maaliakaan aikaiseksi. Erittäin hyvästä hallinnasta huolimatta. 

Koreasta ei samaa voida sanoa. Eikä kyllä koko P-Korean touhusta jalkapallon ympärillä. Ei odotuksia. 

Kohde menee oikein kun Syyria voittaa vähintään kahdella maalilla. Tasan maalin voitto palauttaa panoksen

OIKEIN 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ystävyysottelu 

Olympiakos - Dynamo Kyiv 

1.pa yli 1,5 maalia @2.65 Unibet 

KLO: 19.00 

Kokeillaan tätäkin. Viimekaudella Eurooppa-liigassa kohdanneet joukkueet ottaa mittaa toisistaan. Tämä on molemmille viikon sisään jo kolmas ottelu, mutta aikalailla jokaisessa pelissä on molemmat pyörittänyt rosteria. 

Kotijoukkue on hyökkäyssuuntaan vahva. Jopa vahvempi kuin vuosi sitten. Joukkue teki eniten maaleja Kreikan pääsarjassa viimekaudella ja on aloittanut nämä valmistavat ottelut myös hyvin. 12 maalia viiteen otteluun on hyvä tulos. Ottaen huomioon, että joukkueella on todellakin laajuutta ja tuulivoimaa kärkeen. Toivottavasti tänään nähdään kovin trio kärjessä, eikä vaihtopenkillä. 

Kiova kolmeen otteluun viisi tehtyä maalia. Joukkue on myös jyllännyt rosteria otteluiden aikana, eikä vastuksetkaan ole olleet mitään ihmeempiä. Tosin ei myöskään Olympiakosilla. Joukkueen hyökkäys hakee edelleen itseään ja on eittämättä jäljessä tässä osiossa kotijoukkuetta. Kuitenkin Ukrainalaiset osaavat suoraviivaisen pelityylin, jolla voidaan horjuttaa Kreikkalaisten pakistoa. 

Kaiken kaikkiaan odotan maaleja/tilanteita todella paljon. Avauspuolikkaan aikana nähdään todennäköisesti myös hakemista kemioiden kanssa puolin ja toisin, mutta edelleen siellä on kentällä laaja nippu maalareita. 

Näyttöjä annetaan myös molemminpuolin ja taistelu ensikauden kokoonpanoon/avaukseen käy kuumana. 

Näillä eväillä maaleja ensimmäiseen nelivitoseen kiitos. 

Kohde menee oikein kun 1.pa tarjoaa yli 1,5 maalia

OIKEIN 

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Wimbledon klo 19:35

Berrettini - Federer

Pelivalinta: Yli 33,5 peliä

Kerroin: 1,80 Coolbet

Berrettini pelannut hyvän ruohokauden. Stuttgartissa Berrettini voitti turnauksen ja Hallessa Berrettini oli välierävaiheessa. 

Federer voitti Hallen turnauksen ja pärjää edelleen mainiosti ruohokentällä. Federer ei kuitenkaan ole ottanut enää niin selkeitä voittoja mitä nuorempana ja nuoremmat pelaajat ovat päässeet lähemmäs Federerin tasoa. Berrettinillä on mielestäni hyvät mahdollisuudet vähintään 1 erän voittoon / pitämään erät todella tasaisina. Federerin palautuspeli on heikentynyt viime vuosina ja tiebreak ratkaisuja tullaan varmasti näkemään kun Berrettinillä on  hyvä syöttö. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...