Jump to content

Recommended Posts

Tennis, WTA Washington (Mukana kisassa)

Jabeur - Swiatek

Vihje: Swiatek

Kerroin: 1.78

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 17:00

- WTA Washingtonin 1/16 finaalissa kohtaavat Rankingin 59. Jabeur ja 61. Swiatek. Molemmat pelaajat pelanneet viimeksi kovalla kentällä maaliskuussa. Kova kenttä suosii enemmän Swiatekkia joka alkuvuodesta teki hyvää jälkeä kovalla kentällä ja voitti hyviäkin pelaajia. Swiatek on pelaajista kokeneempi ja varmempi ja uskon että kun kovalla kentällä pelataan monen kuukauden tauon jälkeen on Swiatek enemmän valmiimpi tähän otteluun tultaessa. Swiatek on hyvin liikkuva pelaaja ja uskon että se tuottaa vaikeuksia Jabeurille pitää hänen omat syöttönsä ja aiheuttaa unforced erroreita kun Swiatek pystyy paljon palloja hakemaan. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Allsvenskan   ( Mukana kisassa)

Helsingborg - Örebro

Vihje: Alle 2.5 maalia 

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 20:00

- Helsingborg isännöi Örebro:ta maanantaisessa illassa. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin puolustusvoittoista futista ja kuuluvat Allsvenskanin keskitasoon. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin hitaalla temmolla otteluita ja usein ottelut jäävätkin underiksi. Vahvuudet molemmilla joukkueilla ehdottomasti puolustuspäässä, eikä kummallakaan ole oikein ketään mainittavia erinomaisia hyökkääjiä joukkueessa. H2H kun katsotaan niin ottelut ovat useinkin päättyneet underiin näiden joukkueiden välillä ja uskon näin käyvän nytkin, Kesäkuun lopulla kun nämä joukkueet kohtasivat noin kuukausi sitten Örebron kotona päättyi ottelu Helsingborgille 0-1 luvuin. Ottellussa ei hirveämmin vaarallisilla maalipaikoilla juhlittu enkä usko että tässäkään ottelussa tullaan hirveämmin vaarallisia maalintekopaikkoja näkemään. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis Kitzbühel nelinpeli klo 15:00

Molchanov/Zelenay - Jebavy/Middelkoop

Pelivalinta: Jebavy/Middelkoop

Kerroin: 1,87 Pinnacle

Molchanov/Zelenay kaksikko ei ole ollut aivan huippuvireessä viime aikoina. Aiemmin keväällä pari voitti muutaman haastajaturnauksen tittelin, mutta muuten menestys jäänyt vähiin. Viime viikolla pari hävisi heikkovireiselle Raja/Nedunchezhiyan kaksikolle selvästi erin 2-0. 

Jebavy/Middelkoop kaksikko ei ole pelannut vielä kovinkaan paljoa yhdessä, mutta peli kulkee hyvin. Båstadin turnauksessa tappio tuli välierissä Gille/Vliegen kaksikolle tasaisen matsin jälkeen. Gille/Vliegen kaksikko ollut hyvässä vireessä, joten tappio ei ollut yllätys.

Viime viikolla Jebavy/Middelkoop kaksikko hävisi avauskierroksella niin ikään kovalle parille Krawietz/Mies tosi tiukan ottelun erin 2-1. Nyt vastus selkeästi heikompaa tasoa, joten voittoon on hyvät mahdollisuudet. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00

Elfsborg  Elfsborg - Kalmar  Kalmar

Elfsborg @2.10 Williamhill

Allsvenskanista kotivoittoa testiin.

Kummallakin on aikaa,kun viimeksi on voitto tullut.Elfsborgilla siitä voitosta on vielä pitempi aika,kuin Kalmarilla.Elfsborg on tosin napannu muutaman tasapelin,kun Kalmarilla 4 suoraa häviötä peräkkäin.Elfsborg on kotonaan pelannut hyvin ja on vielä tappioitta kotikentällään tälläkaudella pelannut.Kalmar on 8 vieraspelistään voittanut kerran.Kalmarilla on tänään poissa monta sen avainpelaajaa ja se ei ainakaan helpota sen tilannetta vaan vaikeuttaa.Poissa on Emin Nouri ,Papa Diou ,Herman Hallberg ,Piotr Johansson ,Viktor Elm ja Rasmus Elm,eli varsin nimekkäitä ja tärkeitä poissaoloja nämä.Elfsborgilla pois on Jonathan Levi ja Samuel ­Holmen.Elfsborgin hyvä otteet kotona toistaiseksi tältäkaudelta ja Kalmarin huonous vieraspeöissä+poissaolot niin kotivoittoa täytyy ruksata lapulle.

 

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

Norja:Division 3 jalkapallo klo.19:00

Ranheim 2  Ranheim 2 - Kongsvinger 2  Kongsvinger 2

ht/ft Ranheim 2 @1.74 ComeOn

Norjan alemmistasarjoista Ranheimin puoliaika voittoa ja kokopelin voittoa testiin.

Ranheim on tämänsarjan yksi parhaista ja joukkue nousisi kärkipaikalle voittamalla tänään.Vastus ei ole säväyttänyt otteillaan ja ranheimilla on hyvät saumat voittaa Kongsvinger.Ranheim on sarjan paras kotijengi ja joukkue on iskenyt sarjassa eniten maaleja.Ranheim on kaikkiaan 40 osumasta kotonaan iskenyt 29,eli varsin hyvin noita osumia on kotonaan Ranheim pystynyt tekee.Kongsvingerilla on vasta 2 voittoa saavutettuna eikä joukkue ole vieraissa mitenkään erityisesti häikäissyt esityksillään.Maaleja Kongsvingerille on tehty 24,joista vieraissa 16.Ranheim on jo kohdannut kotonaan sarja 1 Rosenborgin ja 2 Gjovik-Lynin ja voitti nämä selvästi.Asenteen ollessa kohillaan Ranheimilla niin maaleja/voitto tullaan näkee.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A Brasilia / Jalkapallo

CSA - Gremio

Gremio @ 1.83 Coolbet

Alkaa 02:00

Sarjan häntäpäässä majaileva CSA on viiden ottelun tappioputkessa kun taas Gremio pelannut neljä viimeistään tappiottomasti voittaen noista kolme kamppailua. CSA on onnistunut keräämään ainoastaan kuusi pistettä viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Noissa viidessä viimeisessä tappiollisessa ottelussa joukkue päästi verkkoonsa yhteensä kolmetoista maalia.  Joukkue ei ole myöskään onnistunut tekemään maaliakaan viimeiseen kolmeen otteluun joista kaksi oli kotistadionilla pelattuja matseja. CSA jää tänäänkin nollille ottelun päättyessä lukemiin 0-1 Gremiolle. Coolbetiltä markkinatoppi.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis ATP Washington klo 02:55

Jaziri, M - Polmans, M

Pelivalinta: Polmans, M

Kerroin: 1,76 Unibet

Australian Polmans kohtaa Washingtonin avauskierroksella Jazirin. 

Jaziri on ollut viime aikoina todella huonossa vireessä ja jos peliotteet eivät parane niin tappioputki jatkunee. Jaziri on pärjännyt aiempina vuosina sekä massa, että kovilla kentillä, mutta tällä kaudella peli ei ole sujunut kummallakaan alustalla.

Polmans pelasi hyvät karsintaottelut Washingtonissa, vaikka ennen tätä turnausta Polmansillakin ollut vaikeaa. Massalla pelit sujuivat heikosti, mutta Polmans onkin kovilla kentillä paljon parempi ja nyt voidaan menestystä alkaa taas odottamaan kun pelataan kovilla kentillä. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...