Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL Australia klo 06:00

South East Melbourne - Adelaide 36ers 

Pelivalinta: Adelaide 36ers 

Kerroin: 3,05 Marathonbet

South East Melbournen kauden alku ollut hyvä. 3 voittoa ja vain 1 tappio. Viime ottelun tappio tuli kuitenkin selvin luvuin Perthiä vastaan. South East Melbourne on materiaaliltaan keskikastia, kuten myös vierasjoukkue Adelaide.

Adelaide aloittanut kauden myös hyvin. Avausottelussa Adelaide hävisi Sydneylle vieraissa, jonka jälkeen Adeleide on 3 ottelun voittoputkessa. Vastustajat ovat olleet kuitenkin ennakkoon sarjan heikompia joukkueita, joten tänään on tiukka taistelu luvassa Melbournessa. 

Molemmilla toissapäivänä pelattu matsi alla, joten lepoetua ei kummallakaan joukkueella ole. Melbournella lisäksi takana pitkä vierasreissu Perthiin, joten Adeleidelle tästä pientä etua. 

South East Melbourne lähtee matsiin ennakkosuosikkina, mutta 3 kertoimet vierasjoukkue Adelaidelle ovat ehdottomasti liikaa. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus nelinpeli Liuzhou n. Klo 8:00

Elgin/Istomin - Nam/Song

Pelivalinta: Nam/Song

Kerroin: 1,61 Bet365

Elgin/Istomin kaksikko kohtaa Korean kaksikon Nam/Song. 

Istomin pelaa parhaillaan kaksinpelifinaalissa 3.erää ja tuon ottelun jälkeen on pieni lepotauko, jonka jälkeen alkaa tämä nelinpeliottelu. Istominilla on siis takana tiukka kaksinpelimatsi, joten nelinpeliin ei pääse ihan parhaista lähtökohdista. Elgin/Istomin kaksikon pelit ei muutenkaan ole sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Tappioita on tullut heikompia pareja vastaan ja tässäkään turnauksessa pari ei ole voitoista huolimatta ollut parhaassa pelivireessä. 

Nam/Song on hyvä pari. Yhteispeli toimii erinomaisesti ja siitä on osoituksena useita titteleitä. Lisäksi monissa turnauksissa välierä/finaalitappioita, joten hyvin parin pelit on sujuneet. Tappiot tulleet usein hyville nelinpelipareille, joten parin otteissa ei ole ailahtelevuutta kovinkaan paljon.

Nam/Song kaksikon otteet olleet paljon vakuuttavampia jo pidemmän aikaa kuin Elgin/Istomin kaksikon, joten korealaiset lähtevät mielestäni selkeinä ennakkosuosikkeina finaaliin. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Detroit - St Louis 

Detroit @3.15 / Detroit -1,5 @4.25 Unibet 

KLO: 23.00 

Primetime ottelu suomalaisille ja mielenkiinto kohdistuu ennenkaikkea siihen pystyykö kotijoukkue vihdoin voittamaan. Pöytä on loukkaantumisia lukuunottamatta katettuna. Rasitusetua myöten. 

Red Wings on jostain syystä ollut todella heikko maalinteko-joukkue. Useamman ottelun maalimäärät pyörii 1-2 tehdyn välillä. Samaan syssyyn puolustus nukahtelee, eikä tolppien väliin ole olemassa pelastajaa. Joukkueella on 7 tappion putki ja noista vielä 4 on tullut kotihallissa. Tätä ei pidetä ainakaan fanien mittapuulla kovin hyvänä asiana. Eikä muutenkaan koko NHL:ssa. Vastapalloon vedetään tilastoja myöten ja revitään sinkkuna sisään suora ja tasoitus. Huomattavasti herkemmin se voitto kotona irtoaa ja useimmiten kun se tulee niin se tulee sitten useamman maalin turvin. 

Blues pelasi Bostonissa viimeyönä kohtuu puhtaasti. Ei yhtään tehtyä maalia ja Tarasenkon poissaolo näkyy räikeästi. Joukkue istui myös turhan paljon boksissa, eikä ainakaan liikkeen puolesta ole helpotusta luvassa tähän otteluun. 

80% kohteesta lähtee kuitenkin siitä, että Detroit sen voiton joskus ottaa. Omasta mielestäni se pöytä on nyt katettu Michelin-tyyliin. Eri asia osaako joukkue siitä nauttia. Toivottavasti osaa. 

Kohteet menee oikein kun Detroit voittaa ottelun varsinaisen peliajan jälkeen  / Detroit voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sibir - Magnitogorsk 

Sibir @2.70 Unibet 

KLO: 12.30 

Aamupäivän koheloon lähdetään hakemaan kotijoukkueen voittoa. Sibir on hyvässä kunnossa ja joukkue kaatoi viimeisessä pelissään yhden liigan kärkiporukoista, Vitjazin. Kolme edellistä ottelua voitettuna ja todella hyvin on joukkue puolustanut. Vain kolme maalia omiin kolmessa ottelussa. Sibir on itäisen konferenssin vähiten maaleja päästänyt joukkue. Reilu huilaaminen ennen tätä matsia ja kotietu päälle ilman reissaamista. Selvä suosikki. 

Suosikki siitäkin huolimatta, että Magnitogorsk on lyönyt luun kurkkuun jokaiselle vastustajalleen kolmeen edelliseen peliin. Omsk, Kazan ja Jeka kaatui kaikki ja vieläpä oma pää puhtaana. Jekaa vastaan oli tosin jo melkolailla tuuriakin mukana, mutta sitäkin voittoon joskus tarvitaan. Vieraiden edelliset vastukset ja pelitahti ei voi olla tänään näkymättä, enkä millään usko että tuo nolla pitää edelleen. Ehkä liiankin hyvin on Magnilla mennyt joten kohtuus kaikessa.

Fysiikan lait huomioiden on kotivoitto todennäköisempi. Uskallan myös väittää että vähintään 3 maalia Sibir tässä iskee. 

Kohde menee oikein kun Sibir voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Edmonton - Florida 

Tekee vähintään 2 pistettä: Mike Hoffman @4.50 Unibet 

KLO: 22.00 

Pieni peikko tässä piilee kotijoukkueen maalivahtipelin vuoksi, mutta kokeillaan. 

Molemmat joukkueet ovat suhteellisen tiiviissä pelirytmissä. Maaliodottama korkea ja Koskinen / Smith eivät ole voittamattomia. Hoffman. 5+3=8. 10 otteluun. Ihan ok, mutta mikä merkittävintä niin viimeiset pelit ovat menneet täysin kiikareilla. Epänormaalia miehelle, joka saa hyvin vastuuta. Florida pääsee matsiin kenties vähän paremmalla jalalla ja joukkue on osoittautunut paremmaksi kuin viimekausilla. Toki työtä riittää varsinkin puolustuspelissä. 

Oilers on aloittanut todella hyvin. Ei aivan äkkiä muistu mieleen koska viimeksi näin. Joukkueen leveydestä on puhuttu jo pitkään ja tottahan se on että Neal on sitä tuonut. Mutta mitä kun kolmikosta McDavid - Draisaitl - Neal, joku loukkaantuu? Ohut on siima mielestäni, eikä tosipuheilla aivan jokaista ottelua nuo miehet ratkaise. 

Ennakkoon mielestäni tasainen vääntö. Floridalla täydet mahdollisuudet ottaa voitto. Hoffman pisteille viimepelin vuoksi. Tämän miehen yrittäminen palkitaan. Turhan monta peliä on mennyt heikommin. 

Vaikka tuo Edmonton on omassa päässä vahva niin uskaltaa tähän silti odottaa maaleja. Molemmilla erittäin nopeat ja suoraviivaiset hyökkääjät, jotka ovat osoittaneet kykynsä. Näkyy myös pistepörssissä. 

@1.60 Annetaan miehen pisteelle joten poimitaan sekin peleihin. Luotetaan silti parempaan iltapuhteeseen. 

Kohde menee oikein kun Mike Hoffman saalistaa vähintään 2 pistettä ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, valioliiga

Norwich - manu

18:30

kotijoukkuueen laukaukset maalia kohti yli 3.5 @ 2.00 paf

 Ihan tilastovetona tämmönen lähtee peleille, 3/4 kauden kotipelissä Norwich on pystynyt maalia kohden laukomaan vähintään 4 kutia joten oletan että se siihen pystyy myös tänään.

Manulla on paljon poissaoloja joten Norwich saattaa jopa napata pisteitä tästä ottelusta.

E: alkamisaika korjattu.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Vegas - Anaheim 

YV-Maalit yli 1,5 @2.20 Nordicbet (sis ja) 

KLO: 02.00 

Kotijoukkue lähtee voittamaan tätä ottelua hampaat irvessä. 1-6 koteloon Coloradolta kotijäällä. Poissaolojen taakse ei voi mennä. Joka toinen kotiottelu on Vegasilla ollut hyvä ja joka toinen paska. Pacioretty - Karlsson - Marchessault - Stone - Stastny.. missä tehot? Nämä herrat ovat etenkin ylivoimalla rutinoituneita söörejä, eikä toista vastaavaa ottelua tule kuten edellinen. Ainakaan peräkanaa. Kotietu, lepoetu ja asenne-etu. Väittäisin. 

Ducks tulee kovassa ruuhkassa tähän peliin. Joukkue kaatoi juuri Coloradon erikoisten vaiheiden jälkeen. Kaksi päästettyä maalia alivoimalla ja hyvän onnen saattamana silti voitto. Mielestäni tähän peliin lähtökohdat ovat todella vaikeat. Potku ei missään nimessä tule riittämään jos se on edes yhtään samalla tasolla kuin viimepelissä. Aaveeta tulee olemaan jälleen riittävästi. Itse Ducksin mahdollisuudet maaleille on ylivoimalla. Kiekkokontrolli kun tulee pääsääntöisesti olemaan isännillä. 

Vegas on ottelussa selkeä suosikki ja pääsee varmasti useamman kerran ylivoimalle. Joukkue omaa riittävän hyvän yyveen tehdäkseen nuo tarvittavat kaksi yksinkin. Ducks ei tule pysymään perässä ja onnistuu maalinteossa max 1-2 kertaa. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Meksikon GP

21:10

602ed3508e6b7fd18e7ac43c36cd8c6a.png  Lando Norris - Sergio Perez f5049a05034b571e3029f2a610bbfcd6.png

Perez | 2,07 | Coolbet

 

  • F1-kauden 2019 18. osakilpailu ajetaan Meksikossa. Eiliset aika-ajot menivät aika lailla käsikirjoituksen mukaisesti ja tarjosi mielenkiintoiset lähtökohdat tämän päivän kilpailuun. Kisavedoksi otamme kotiyleisön suosikin Racing Pointin Sergio Perezin menestystä McLarenin Lando Norrista vastaan.
    • Norris lähtee kilpailuun 8. lähtöruudusta, Perez ampaisee matkaan 11. lähtöruudusta. Lähtöruudun merkitys ei ole Meksikossa niin suuri kuin muilla radoilla, sillä Meksikon radalla on hyvät ohitusmahdollisudet ja kilpailun ratkaisee muut tekijät, joita tässä vihjeessä myöhemmin luettelen.
    • Norriksen kausi on sujunut erittäin hyvin, ottaen huomioon, että kyseessä on nuoren brittikuskin ensimmäinen kausi kuninkuusluokassa. Pieni epätasaisuus on toki häntä vaivannut eikä hän etenkään kisaolosuhteissa ole pysynyt tallikaverinsa vauhdissa. Perezin kausi on ollut keskinkertainen, mutta odotuksiin nähden ehkä pienoinen pettymys. Tästä huolimatta Perez on edelleen yksi keskikastin parhaista kuljettajista ja on todella tasainen suorittaja.
    • McLaren ja Racing Point ovat olleet keskikastin tasaisimmin suorittavia talleja keskikastissa. McLaren on ollut keskikastin paras talli, mutta ajoittain etenkin kisavauhdissa Racing Point on erittäin kilpailukykyinen auto. Perjantain harjoitusten perusteella Racing Point on itse asiassa McLarenia nopeampi kilpa-auto kuin McLaren. Nähtäväksi jää pitääkö tämä data paikkaansa, mutta uskon Meksikon radan sopivan joka tapauksessa hyvin Racing Pointille.
    • Perezin 11. lähtöruutu tarkoittaa sitä, että hän saa valita vapaasti rengasseoksen, millä lähteä kilpailuun. Sen sijaan Norris joutuu lähtemään kisaan pehmeimmällä rengasseoksella, jonka ollaan todettu aiheuttavan ongelmia kisapituudessa. Tämä on kenties isoin etu Perezille tätä kisaa ajatellen, sillä hän pystyy määrittelemään itselleen parhaan mahdollisen taktiikan, kun taas Norris ja McLaren saattavat joutua tekemään kompromisseja.

 

YHTEENVETO

  • Norriksen ja Perezin välisessä taistelussa Norriksella on ainoana etunaan parempi lähtöpaikka, mutta kuta kuinkin kaikki muut ässät löytyvät Perezin hihasta. Perez on kuskeista kokeneempi ja tasaisempi suorittaja ja hänellä on Meksikossa allaan vähintään yhtä hyvä auto. Lisäksi Perez saa kilpailun alkuun vapaan rengasvalinnan, kun taas Norris on pakotettu lähtemään pehmeimmällä rengasseoksella liikenteeseen. Tämä strateginen etu saattaa etenkin Meksikon renkaita kuluttavalla radalla olla ratkaiseva tekijä Perezin menestyksen kannalta. Niin moni tekijä puoltaa kotiyleisönsä edessä ajavaa Pereziä, että hänen H2H-kerrointa Norrisia vastaan on ehdottomasti lyötävä. Kohde menee oikein, kun Perez sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Norris.

 

TULOS: NORRIS DNF, PEREZ 7.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Meksikon GP

21:10

c80ae82bfbe2b624a749a016b4d80e85.png  Kilpailun voittaja - Max Verstappen | 5,10 | Coolbet

 

  • Toisessa kisavedossa povataan Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin voittoa ja hän lähtee eilisestä kommelluksesta huolimatta hyvistä asetelmista liikkeeseen. Verstappen lähtee kisaan 4. lähtöruudusta.
    • Verstappen oli eilisen aika-ajon nopein kuljettaja 0.25 sekunnin erolla Ferrarin Charles Leclerciin. Hänen piti siis lähteä paalupaikalta tämän päivän kisaan, mutta Valtteri Bottaksen aiheuttamien keltaisten lippujen noudattamatta jättäminen tarkoitti hollantilaiskuskille kolmen lähtöruudun rangaistusta, joten hän lähtee kisaan 4. lähtöruudusta. Isommassa kuvassa tämä pudotus ei käytännössä haittaa Verstappenia mahdollisuuksia, sillä ilman rangaistusta Ferrarit olisivat joka tapauksessa tulleet hänen ohitse pitkällä lähtösuoralla. Nyt hän pääsee ottamaan imuapua joko Ferrari-kuljettajilta tai Lewis Hamiltonilta.
    • Eilinen aika-ajo osoitti, että Verstappen ja Red Bull ovat jälleen erittäin kovassa iskussa ja ovat todennäköisesti myös kilpailussa nopein kuljettaja-auto-yhdistelmä. Tätä tukee myös viime vuosien tulokset. Verstappen nimittäin onnistui voittamaan kauden 2017 ja kauden 2018 Meksikon osakilpailut siitä huolimatta, että hän ei lähtenyt kummassakaan kilpailussa paalupaikalta liikkeelle. Lisäksi 2017 ja 2018 kilpailuissa Verstappen oli molemmissa noin 20 sekuntia toiseksi sijoittunutta kuskia edellä. Kyseessä on siis rata, joka sopii aivan täydellisesti Verstappenin ja Red Bullin vahvuuksille.
    • Kilpailijoista suurimmat uhkaajat löytyvät tietysti Verstappenin edestä lähtevistä Ferrari-kuljettajista sekä Mercedeksen Lewis Hamiltonista. Ferrarit ovat suorilla äärimmäisen nopeita, mutta jäävät mutkaosuuksissa selvästi Red Bullin vauhdista. Lisäksi tämä aiheuttaa ylimääräistä rengaskulumaa, jonka povataan olevan tämän kilpailun avaintekijä. Mercedes ja Lewis Hamilton ovat toki kova yhdistelmä, mutta jostain syystä Mersu ei ole kulkenut Meksikon korkeassa ilmanlaadussa viime vuosina lainkaan.
    • Viimeisimpien sääennustusten mukaan kilpailuun on sateen uhka. Tämä toki tekee kilpailusta ennalta-arvaamattoman, mutta erittäin usein vaihtelevissa olosuhteissa juuri Verstappen on ollut vahvoilla ja hän onkin viimeisimmän sateella ajetun kilpailun eli Saksan osakilpailun voittaja. Keli mikä keli, niin Verstappen on vahvoilla.

 

YHTEENVETO

  • Verstappen osoitti aika-ajossa olevansa tämän viikonlopun nopein kuljettaja, mutta pienen töhöilyn takia lähtee kisaan 4. lähtöruudusta, mikä ei sinäänsä muuta asetelmia kovin paljon. Kyseessä on rata, joka on tuonut kahdesta viimeisestä Meksikon osakilpailusta voiton Verstappenin leiriin ja Red Bull on Meksikon korkeassa ilmanlaadussa edelleen se nopein auto. Kovimmilla kilpailijoilla on Meksikossa omat ongelmansa, joita ei luultavasti Verstappenilla tule olemaan. Mahdollisen sateen osuessa radalle Verstappenin mahdollisuudet kilpailun voittoa ajatellen eivät laske ollenkaan, pikemminkin päinvastoin. Nämä kaikki tekijät huomioon ottaen nostavat Verstappenille tarjotun voittokertoimen erittäin suotuisaan valoon ja sitä lähdetään rohkeasti kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Verstappen voittaa kilpailun.

 

TULOS: VERSTAPPEN 6.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Valioliiga: Arsenal - Crystal Palace

KLO: 18:30

Valioliigasta kaikki kierroksen päättävää kolme peliä käyntiin kello 18:30. Arsenal saa Emirates Stadiumille vastaansa Crystal Palacen. 

Ennakkoon kotijoukkue Arsenal lähtee suosikkina otteluun. Arsenal on kerännyt yhdeksästä ottelusta 15 pistettä, joka yltää sarjataulukossa sijaan 5. Tällä kaudella Arsenal on pelannut hieman ailahtelevasti. Joukkue on ollut usein häviöllä otteluissa, mutta on pystynyt kääntämään niitä voitoiksi, tai tasureiksi. Tällä viikolla Arsenal on jo pelannut, kun se kohtasi Eurooppa Liigan lohkovaiheessa Guimaraesin. Arsenal onnistui voittamaan ottelun lopulta 3-2, vaikka olikin puoliajalla tätäkin ottelua häviöllä 1-2. 

Vierasjoukkue Crystal Palace on aloittanut kautensa yllättävän pirteästi. Joukkueella on pisteitä kerättynä 14, ja se on sarjataulukossa heti Arsenalin perässä sijalla kuusi. Palace pelannut aika tasapaksua peliä. Joukkueella on ollut hieman ongelmia maalinteon kanssa, sillä joukkue on viimeistellyt ainoastaan kahdeksan maalia tällä kaudella. Omista palloa on jouduttu kaivamaan ainoastaan 10 kertaa. Tänään uskon Palacen ehdottomasti haastamaan kotijoukkue Arsenalia, ja pisteistä käydään varmasti kovaa kamppailua.

Ennakkoon Arsenal kääntyy kotona siis selväksi suosikiksi, mutta uskon että Palace pystyy vastaamaan Arsenalin huutoon ja voi hyvinkin onnistua maalinteossa tänään. Uskon kuitenkin että Arsenal tulee hallitsemaan ottelua, ja Palace voi joutua vetäytymään omalle kenttäpuoliskolle aika vahvasti. Lähdetään rakentamaan pelivihjettä otteluun kulmapotkujen kautta. Arsenal on saanut kulmapotkuja tällä kaudella todella paljon, ja uskon että tämä toteutuu myös tänään puolustavaa Crystal Palacea vastaan.

VIHJE: Arsenal kulmapotkut over 7.5 @1.98 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan Arsenal saa pelissä ainakin kahdeksan kulmapotkua.

OIKEIN!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • National 2  / Jalkapallo Ranska Aubagne FC - Hyeres Aubagne FC Draw No Bet @ 1.60 Betway Alkaa 19:00 Kauden paras kotijoukkue Aubagne(1.) voitti yhdeksän tämän kauden yhdestätoista tähän mennessä pelatusta kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä 22:sta sarjaottelustaan. Aubagne voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista maalein 0-1. Hyeres(4.) joutuu nöyrtymään sarjakärki Aubagnen edessä ottelun päättyessä lukemin 2-0.
    • Championnat National  / Jalkapallo Ranska Dijon - GOAL FC Dijon AH 0 @ 1.60 Unibet Alkaa 20:30 Dijon(6.) voitti kolme viimeisestä neljästä kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Joukkue on tällä hetkellä kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. GOAL FC(14.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta vierasmatsistaan minkä lisäksi  joukkueen verkkoon tehtiin vähintään kaksi maalia jokaisessa noissa kuudessa ottelussa. Dijon voitti viime tammikuussa pelatun joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Dijon voittaa ottelun tänään maalein 2-1. 3-0
    • Spain Segunda  / Jalkapallo Espanja Racing Ferrol - Mirandes Racing Ferrol AH 0 @ 1.48 bet365 Alkaa 21:30 Racing Ferrol(9.) on sarjassa kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme viimeisintä ottelua. Mirandes(17.) on vieraissa kahdentoista ottelun voitottomassa putkessa. Joukkue hävisi kuusi viimeisestä seitsemästä vieraskamppailustaan jääden noissa viidesti ilman tehtyä maalia. Racing Ferrol voitti viime marraskuussa joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Racing Ferrol voittaa ottelun maalein 2-0.
    • ESL Pro League VP: G2 - M80 | G2 -1.5 | 1.94 (Coolbet)   PK: Falcons - BetBoom | Falcons | 1.85 (Coolbet)   VP: SAW - Imperial | Imperial | 1.90 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   SAW - Imperial  Imperial | 1.90 | Veikkaus   SAW on aloittanut tämän turnauksen kahdella 0-2 -tappiolla 3DMAX:ia ja Virtus.pro:ta vastaan. Portugalilaisjoukkueen osoitti alkuvuodesta hyvää tuloskuntoa ja Majoreillakin SAW pääsi esiintymään, mutta ihan viime turnauksissa joukkue on ehkä palannut normaalille tasolleen. EPL-peleissään SAW on pelannut melko vaisusti, joten kovin suuria odotuksia joukkueen päälle ei voida asettaa. Imperialilla on allaan 0-2 -tappio FaZe:a vastaan ja 1-2 -tappio Eternal Fireä vastaan. Brasilialaisjoukkue on alkuvuodesta ollut pirteällä pelipäällä ja myös Majoreilla Imperial esiintyi edukseen. Tässä turnauksessa Imperial on kärsinyt vaikeasta otteluohjelmasta, mutta peliesityksissä on ollut valopilkkuja, joten jotain toivoa joukkueella vielä on pudotuspeleihin yltämisestä. Karttavetossa SAW bannaa Miragen ja Imperial poistaa Ancientin. SAW luottanee omalla karttavalinnallaan Vertigoon tai Nukeen. Imperial ottanee kartakseen Infernon tai Overpassin.   YHTEENVETO SAW ja Imperial ovat molemmat yhden tappion päässä A-lohkon jumbosijasta ja turnauksesta karsiutumisesta. Lähtökohdat tähän matsiin ovat melko tasaiset, sillä kyseessä on kaksi perustasoltaan miltei samantasoista joukkuetta. Itse kuitenkin mieltäisin Imperialin lieväksi ennakkosuosikiksi, sillä se on tässä turnauksessa pelannut kohtuullisen hyvin haastavasta vastuksesta huolimatta. SAW ei puolestaan ole pelillään juuri säväyttänyt ja paras terä joukkueen pelistä vaikuttaisi viime aikoina kadonneen. Näiden ajatusten myötä lähdetään puoltamaan Imperialin otteluvoittoa. Kohde menee oikein, kun Imperial voittaa ottelun. 
×
×
  • Create New...