Jump to content

Betsaaja22

Aktiivi
 • Viestejä

  104
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  4
 • Pistettä

  28 [ Lahjoita ]

Maine

90

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo, Salibandy

Vierailijat

1 132 Profiilivierailua
 1. Salibandy, Divari: Playoffs, 3. Puolivälierä LNM - Rangers KLO: 19:00 Mielenkiintoisista asemista Divarin ratkaiseviin puolivälieräotteluihin. LNM-Rangers sarjassa on nähty kaksi aikalailla erilaista ottelua. Ensimmäinen ottelu LNM:n kotiluolassa päättyi lopulta Rangersin 4-6 voittoon. LNM johti ottelua jo 3-1 ensimmäisessä erässä, mutta vieraiden Samuli Alaluusua oli pitelemätön, joka johdatti vieraat lopulta hattutempullaan ryöstövoittoon. Sunnuntaina pelattiin puolestaan Kirkkonummen pommarilla, jossa sisuuntunut LNM vei pelin tahteja aikalailla alusta loppuun. LNM oli pelissä selvästi parempi, ja se pystyi löytämään Rangersin heikkoudet. Loppulukemat vieraiden hyväksi 2-8. Kolmanteen otteluun mielenkiintoiset lähtökohdat. Kotietu on Niittomiehille varmasti valtaisa, sillä Rangers joutuu viettämään bussissa aikaa ennen kun pelipaikoille päästään. Kokonaisuutena Niittarit lähti sarjaan suurena ennakkosuosikkina ja syystäkin. Viime kauden Divarin runkosarjan voittaja Rangers sijoittui tällä kaudella vasta sijalle seitsemän, eikä se ollut tällä kaudella pystynyt pelaaman yhtä hyvin verrattuna viime kauden esityksiin. LNM:n runkosarja oli huomattavasti parempi, ja se sijoittui lopulta sijalle 4. LNM:n kotietu, ja selvästi parempi pelaajamateriaali tuo minun papereissa Niittarit välieriin. Mikäli LNM saa samanlaisen tuntuman peliin kuin sarjan toisessa ottelussa, ei pitäisi vieraille jäädä juurikaan saumaa. Lähdetään siis hakemaan kotijoukkueen voittoa lapulle. VIHJE: LNM @1.80 (Nordicbet) Vihje osuu, mikäli kotijoukkue LNM voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 2. Salibandyliiga, Playoffs 2020: EräViikingit - SPV KLO: 18:30 Kevät on jälleen koittanut, ja se tarkoittaa tietysti pudotuspelien alkamista. Salibandyliigan puolivälieriin vastukset valittiin tämän viikon tiistaina, ja tämän vuoden tanssipareiksi valikoitui ErVi-SPV, Oilers-Indians, Classic-Happee ja Nokian Krp-TPS. Eräviikinkien ja Peliveljien sarja starttaa tänään Vantaan Energia Areenalla. Kotijoukkue EräViikingit suoritti kautensa hyvin. Joukkue sijoittui sarjassa kolmanneksi. Kotiedun puolivälieriin ErVi sai varmistettua runkosarjan viimehetkillä. Vastaan ErVi valitsi siis Seinäjoen Peliveljet, joka löytyi kauden päätteeksi sarjataulukosta sijalta seitsemän. Hieman kaksijakoinen kausi SPV:ltä, kauden alkaessa odotin Seinäjokelaisilta parempaa sijoitusta, mutta SPV ei päässyt välillä totetuttamaan omaa pelitapaansa, ja vastustajat onnistui rikkomaan sitä. Myös loukkaantumiset olivat peliveljien harmina. Pahimpana ehdottomasti maalivahti Eero Kososen loukkantuminen, joka on siis ulkona pitkään. Asetelmat tämän vuoden puolivälieräsarjaan näiden kahden välillä ovat hyvin jännittävät, sillä sama kaksikko taisteli välieräpaikasta myös vuosi sitten. Viime vuoden pelit muistetaan todella maalirikkaista peleistä, ja tunteet kävivät kuumana kaukalossa. Viime vuonna SPV marssi välieriin kuitenkin tylysti otteluvoiton 4-1. Tänä vuonna EräViikingit lähtee omissa papereissa suosikkina sarjaan, mutta uskoisin että sarjasta on tulossa hyvinkin tiukka. Kaksi todella hyökkäävätaitoista joukkuetta, jolla maalintekovoimaa löytyy todella paljon. Uskon että maaleja tullaan näiden kahden välillä näkemään jälleen viime vuoden tapaan. Viime vuoden sarjassa jokaisessa pelissä nähtiin ainakin 11 osumaa, joka kertoo joukkueiden taitavasta hyökkäyspelistä. Lähdetään kokeilemaan ensimmäiseen peliin siis over-kohdetta. VIHJE: Over 11.5 maalia @2.00 (Nordicbet)
 3. Betsaaja22

  13.12

  Naisten salibandyn MM-kisat, Puolivälierät: Ruotsi - Saksa KLO: 20:00 Salibandyn naisten MM-kisat ovat edenneet jo pudotuspeleihin, kun puolivälierät ovat jo kovassa vauhdissa. Kisojen ennakkosuosikki Ruotsi saa ensimmäiseen pudotuspeliinsä vastaan Saksan. Ruotsi pelasi alkusarjassa odotetusti puhtaalla pelillä, eikä kukaan pystynyt edes haastamaan Ruotsia kunnolla. Ruotsi kaatoi Slovakian, Tshekin, ja Latvian tyylikkäästi maalierolla 49-4. Ruotsilla on kasassa tänä vuonna jälleen todella laadukas nippu, ja tänään voitolla se saa vastaansa Suomen huomiseen välierään. Tällä hetkellä Ruotsi suorittaa helposti paremmin kuin Suomi, joten Suomella iso haaste huomisessa pelissä mikäli se mielii finaalikamppailuun tänä vuonna. Saksan kisat puolestaan ei ole ollut aivan yhtä herkkua kuin Ruotsilla. Alkusarjassa tuli takkiin kaikissa kolmessa peleissä, mutta neljännesvälierissä Saksa pystyi voittamaan Singaporen lukemin 7-6, ja täten edeten puolivälieriin saakka. Tämä on varmasti jo Saksalle erittäin iso juttu. Illan ottelussa Ruotsi saa tietenkin vastaansa armottoman puolustusmuurin. Suomi löylytti Saksaa alkusarjassa lukemin 0-17, ja uskoisin että samatyyppisiä lukemia tänään luvassa. Saksan yksikin maali olisi jo yllätys. Isot on tasoerot, ja niin on myös isot tasoitukset. Ruotsin tasoitus otteluun peräti -20.5. Tähän ei kuitenkaa tartuta, vaan omaan ' silmään pisti myös todella korkea o/u linja. Lähdetään kokeilemaan peliä otteluun underin kautta, sillä linja on nostettu niin ylös että tätä ei voi olla käyttämättä. VIHJE: Ottelun maalit under 22.5 @2.00 (Unibet, Nordicbet, Betsafe) Vihje osuu, kunhan ottelussa ei tule yli 22 maalia. VÄÄRIN
 4. Salibandyliiga: LASB - Oilers KLO: 17:00 Miesten salibandyliigassa lauantaina viiden ottelun kierros. Lahdessa LASB saa vieraita Espoosta, kun Esport Oilers saapuu Suurhallille. LASB:lla kovat vastustajat vain jatkuu. Joukkue on pelannut nyt viisi ottelua putkeen sarjan ehdottomia playoff-joukkueita vastaan. Todella haastavasta rupeamasta LASB on kuitenkin selvinnyt ihan kohtalaisesti, sillä kolmesta tappiosta huolimatta se on nyt pystynyt ottamaan kaksi voittoa putkeen rankkareilla Happeta ja Indiansia vastaan. Sarjataulukossa LASB majailee tällä hetkellä sijalla 10. Kotijoukkueen tämän kauden suurimmaksi ongelmaksi on ehdottomasti muodostunut maalinteko, sillä joukkue on viimeistellyt 13 otteluun ainoastaan 43 maalia, eli noin 3.3 maalia per ottelu. Tänään vastaan asettuu jälleen sen luokan vastustaja, että puolustuksen on oltava aivan timanttia, mikäli maalinteko ei maita. Vierasjoukkue Oilers ollut tällä kaudella hieman ailahteleva. Sarjataulukossa kuudentena oleva Oilers on kokenut kauden aikana ylä- ja alamäkiä. Alkukausi oli todella vahva, mutta Lokakuun loppupuoliskolla joukkueen peli yski toden teolla, sillä Oilers oli jo kolmen ottelun tappioputkessa, häviten jopa sarjan pohjakastiin kuuluvalle Tikkurilan Tiikereille. Oilers pelasi viimeksi 29.11, jolloin Tapiolan urheiluhalliin asteli sarjan kuningasjoukkue Classic. Oilers pelasi ottelussa todella hyvin, ja oli ottelussa jo melko lähellä täyttä pistepottia. Kolmannessa erässä 47min kohdalla Oilers johti ottelua 7-5, mutta hallitseva suomenmestari onnistui kääntämään ottelun vielä viimeise kympin aikana itselleen selvin lukemin. Kokonaisuutena Oilers on pelannut tällä kaudella nuorella joukkueellaan erittäin hyvää salibandya, ja joukkue on kyllä parhaimmillaa sarjan yksi vaarallisimmista joukkueista. Oilers sai tällä viikolla kuitenkin hieman harmaita pilviä ylleen, kun kantautui ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalta, sillä joukkueen yksi tähti Justus Kainulainen on loppukauden ulkona polvivamman vuoksi. Erittäin mielenkiintoinen ottelu luvassa. Itse kallistun ottelussa kuitenkin selvästi vieraiden puoleen, sillä vaikka LASB on ottanutkin nyt kaksi kovaa päänahkaa peräkkäin. Joukkueiden tasoero on tänään jälleen kuitenkin valtava. Puhtaasti ennakkosuosikin kelkkaan näillä teeseillä, ja kerroinasettelu otteluun kyllä ihmetyttää, tämä maistuu kyllä! VIHJE: Esport Oilers @1.80 (Nordicbet)
 5. Salibandyliiga: LASB - Indians KLO 17:00 Pienen tauon jälkeen takaisin vihjeiden ja betsailun pariin. Lähdetään rakentelemaan vuoden viimeistä kuukautta salibandyn parissa, eli vihjeitä pelkästään salibandysta. Koitettaisiin nyt saada kuukausi plussan puolelle parin kuukauden konttauksen jälkeen. Sunnuntai-illan kamppailussa LASB saa Lahteen vieraita Espoosta, kun Indians saapuu Suurhallille. Kotijoukkue LASB on pelannut syyskauttaan ihan hyvin omalla tasollaan, joka on tuottanut ihan kohtalaista tulosta joukkueelle. Kotijoukkueen marraskuu oli todella raskas, sillä LASB kohtasi kuukauden aikana todella vahvoja joukkueita. Joukkue kohtasi SPV:n, Nokian KrP:n, EräViikingit, ja Happeen. Neljästä pelistä mukaan tarttui kuitenkin vain kaksi pistettä, sillä LASB voitti ainoastaan Happeen rankkareilla. Kaksi pojoa ei kuitenkaan ole ihan huono saalis tuon tason joukkueilta, sillä LASB oli jokaisessa pelissä selvästi heikompi osapuoli. Tällä hetkellä kotijoukkue majailee sarjataulukossa sijalla 10, kun pisteitä on kertynyt 14. LASB:n otteluohjelma ei armoa anna, sillä tänään vastaan asettuu kivikova Westend Indians. Vierasjoukkue Indians on ollut tällä kaudella erittäin vakuuttava. Joukkue on pelannut erittäin hyvää ja kurinalaista peliä, joka on tuottanut todellakin tulosta, sillä Indians on sarjataulukossa sijalla 5, ja joukkue on tällä hetkellä vakuuttavassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viimeisimmän liigaottelun Indians pelasi viikko sitten, jolloin kotiluolassaan vierasjoukkue OLS sai kokea kunnollista nöyryytystä, kun Indians piti vieraita pilkkanaan otettuaan todella vakuuttavan 8-0 kotivoiton. Tänään vastassa on todella saman tasoinen vastus kun OLS. Indians pelasi myös tällä viikolla, kun se pelasi Suomen Cupin ottelun Blackbirdsiä vastaan Keravalla, josta joukkue haki rutiininomaisen 1-6 voiton. En uskoisi että tuo kyseinen peli näkyy ainakaan joukkueen rasitustilassa tänään, sillä ottelu oli 3x15 pitkä, ja Indians sai kierrätettyä hieman kokoonpanoa myös. Indiansilla siis mahdollisuus kasvattaa salibandyliigassa voittoputkeaan jo 6 pelin mittaiseksi, ja uskon että putki tulee jatkumaan. Kotijoukkue LASB:lla on hyvä puolustus- ja maalivahtipeli, mutta hyökkäyksestä uupuu ratkaisu- ja maalintekovoima. Odotettavissa on varmasti aika tiukka ottelu kuitenkin. Uskon kuitenkin että Indiansin todella taitava hyökkäyspeli tulee olemaan tänään kotijoukkueelle liian kova pala, ja vierasjoukkue Indians tulee nappaamaan pisteet tänään. VIHJE: Indians @1.72 (Nordicbet)
 6. Betsaaja22

  21.11

  Salibandyliiga: EräViikingit - LASB KLO: 18:30 Torstai illan ainoassa Salibandyliigan ottelussa Vantaan Energia Areenalle ErVi saa vieraita Lahdesta, kun LASB saapuu haastamaan kotijoukkuetta. EräViikinkien kausi on käynnistynyt odotusten mukaisesti varsin mallikkaasti. Joukkue on kerännyt voittoja tililleen seitsemän kappaletta yhdeksästä pelatusta ottelusta. Ainoat tappiot ErVi:lle on tullut todella laadukkailta joukkueilta Nokian KrP:ltä ja Classicilta. EräViikingit pelasi viimeksi viime perjantaina. Sipoon reissu oli Helsinkiläisille aika maukas, sillä joukkue kävi murskaamassa ÅIF:n tylysti lukemin 4-16. EräViikingit pelannut muutenkin tällä kaudella varsin laadukasta salibandya, ja joukkue kuuluukin ehdottomasti liigassa playoff joukkueisiin. Mielenkiintoista nähdä, mihin asti joukkueella riittää keväällä kovissa peleissä. Vierasjoukkue LASB puolestaan on pelannut tällä kaudella tasoonsa nähden myös ihan kohtalaisesti. Voittoja on kertynyt yhdeksästä pelatusta neljä. Pisteitä LASB on saanut juuri niiltä joukkueilta, joilta pisteitä pitääkin saada, eli liigan heikkotasoisimmilta (Welhot, ÅIF, Tiikerit, Steelers). LASB käy liigassa tiukkaa kamppailua saman tasoisen joukkueen OLS:n kanssa sijoituksesta. Kertaalleen joukkueet on jo kohdannut toisensa tällä kaudella, jolloin OLS oli kuitenkin parempi Oulussa luvuin 6-2. Liigassa pysymisen kannalta LASB:lla ei pitäisi olla mitään hätää, sillä se pystyy kyllä ottamaan tarvittavat pisteet ylempänä mainituilta joukkueilta. Tylsää toistoa jälleen luvassa, mutta kuten kaikilla muillakin bottom-6 joukkueilla liigassa, voitot top-8 joukkueista on todella harvassa. Kauden suurin yllätys nähtiin eilen Raholassa, kun sarjanousija ÅIF kävi hakemassa vieraspisteet Nokian KrP:ltä. Näitä toivoisi ehdottomasti lisää! Myös LASB on onnistunut pelaamaan tiukkoja otteluita top-8 joukkueita vastaan, mutta pisteisiin asti se ei ole riittänyt. Ennakkoon kotijoukkue astelee peliin suosikkina. Varmasti kuitenkin aika tiukka ottelu luvassa. LASB on pystynyt vuosien saatossa haastamaan nimenomaan EräViikinkejä ihan hyvin. Uskon kuitenkin että kotijoukkue pystyy hallitsemaan peliä, ja tämän kautta luomaan hyvin maalipaikkoja. ErVi:ltä löytyy myös erittäin laadukas hyökkäyskalusto. Lähdetään kokeilemaan jatkuisiko kotijoukkueen maalivire edellisestä pelistä. Linjakin on laskettu melko alas joka kyllä kelpaa. VIHJE: EräViikingit over 6.5 maalia @1.92 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan kotijoukkue EräViikingit tekee ainakin seitsemän maalia ottelussa.
 7. Betsaaja22

  19.11

  Salibandyliiga: Nokian KrP - ÅIF KLO: 18:30 Illan toisessa ottelussa Nokian KrP saa Raholan liikuntahalliin vieraita Sipoosta. Kotijoukkue Nokian KrP ollut tällä kaudella loistavassa liidossa. Sarjataulukossa toisella sijalla majaileva KrP on voittanut 9/10 otteluistaan. Ainoastaan Oilers on onnistunut pysäyttämään "näädät" tällä kaudella. Kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa viilettävä KrP on pelannut tällä kaudella erittäin hyvää salibandya. Maaleja joukkue on takonut 85 kipaletta, ja omiin on tullut vain 47. KrP:llä hyvä tilanne tällä hetkellä myös kokoonpanossa, sillä ykkösmiehet ovat kunnossa, ja ykkösmaalivahti Miro Tuomalakin on saatu takaisin tolppien väliin. Illan otteluun KrP lähtee todella isona suosikkina, ja aivan syystä sillä vastaan asettuu sarjan yksi huonoimmista joukkueista. Vierasjoukkue ÅIF:n kausi on ollut aika kurjaa katseltavaa. Odotetusti joukkue kyntää sarjan hännillä. Yksi voitto on tullut tilille Tikkurilan Tiikereistä, tämän jälkeen on kuitenkin tappioita tullut putkeen jo seitsemän. ÅIF:llä todella heikko kokoonpano, joka on näkynyt peleissä. Viimeksi ÅIF pelasi kotonaan Perjantaina EräViikinkejä vastaan, ja koki pelissä kauden suurimman tappion, sillä ErVi latoin taululle todella tylyt lukemat, ja ÅIF joutui taipumaan peräti 4-16. ÅIF vaatii kyllä erittäin hyvän esityksen tänään, mikäli se mielii pitämään pelin edes kohtuu lukemissa todella kovaa joukkuetta vastaan. Nokian KrP tulee viemään ottelua, ja oma veikkaus on että lukemat tulevat olemaan jälleen todella karut ÅIF:n kannalta. Joukkueiden tasoero on todella suuri, sillä vastakkain on salibandyliigan ehdoton top-5 joukkue ja voidaan melkeimpä sanoa Divaritasoinen ÅIF. Lähdetään kokeilemaan Krp:n voittoa tasoituksella. Alkaa olemaan tasoitus jo niin korkealla että joku saattaisi jo hieman epäröidä, mutta kyllä tähän on silti tartuttava. VIHJE: Nokian Krp -7.5 @1.80 (bet365) Vihje osuu, kunhan Nokian Krp voittaa ottelun ainakin kahdeksalla maalilla.
 8. Betsaaja22

  19.11

  Salibandyliiga: Welhot - Classic KLO: 18:30 Jatketaanhan vihjeitä jälleen reikäpallon puolelta, ja koitetaan saaha kurssia takaisin plussan puolelle. Welhot saa "Tylypahkaan" vieraita Tampereelta, kun Classic asettuu vastaan. Kotijoukkue Welhojen viime ottelu Sunnuntaina ei mennyt suunnitelmien mukaan. Kuokkaan tuli kovavireiseltä SPV:ltä Ähtärin illassa 11-5, eikä voittajasta jäänyt mitään epäselvää. Welhoilla sama ongelma jatkuu, jolle ei oikeastaan kovin helpolla ratkaisua löydy, eli yksinkertaisesti isompia joukkueita ei pystytä millään mittarilla edes haastamaan. Tämä ongelma ei tiistai-illan ottelussa helpotu lainkaan, sillä vastaan asettuu liigan ylivoimaisesti paras Classic. Pitkä ilta tulossa kotijoukkueelle, ellei peli parane Sunnuntaisesta esityksestä. Welhot on kuitenkin pelannut tällä kaudella kotiluolassaan suht tiukkoja pelejä, ja kauden ainoa voitto on tullutkin juuri kotiluolassa. Kotietu lienee siis Welhojen ainoa etu ottelussa. Jo totuttuun tyyliin, vierasjoukkue Classic ei liikaa esittelyjä kaipaa. Joukkue pelaa ensimmäisen ottelun maajoukkuetauon jälkeen, ja ennakkoon tuttuun tyyliin pitäisi olla helpohkot kolme pinnaa Classicia Kuopiossa odottamassa. Classicin täysin ylivoimainen joukkue paukuttanut maaleja tällä kaudella yhdeksään otteluun 94 kipaletta. Liigan heikompaa osastoa vastaan (OLS, Tiikerit, LASB, Steelers, ÅIF) Classic on paukuttanut yhteensä 67 maalia. Illan ottelun vastus kuuluu jälleen heikompaan kastiin, joten odotettavissa vierasjoukkueelle on jälleen "muutama" osuma. Vierasjoukkue tulee varmasti viemään ottelua, ja uskoisin että ottelu tulee hyvinkin ratkeamaan jo kahdessa erässä. Lähdetään siis kokeilemaan otteluun suuren ennakkosuosikin Classicin maalitehtailua, sillä sitä on todella isolla todennäköisyydellä jälleen luvassa. VIHJE: Classic over 9.5 maalia @1.78 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan Classic tekee ottelussa ainakin 10 maalia.
 9. Salibandyliiga: SPV - Welhot KLO: 17:00 Sunnuntai-iltapäivän ainokaisessa salibandyliigan ottelussa SPV saa vieraita Kuopiosta, kun Welhot saapuu tällä kertaa poikkeuksellisesti Ähtärin Liikuntahalliin. Kotijoukkue SPV ollut odotetusti tälläkin kaudella erittäin vahva. Aktiivinen ja erittäin taitava joukkue on saanut salibandyliigassa jälleen monen joukkueen isoihin ongelmiin. Yhdeksästä pelatusta ottelusta SPV:llä on kasassa 20 pistettä, ja nämä pisteet yltävät sarjataulukossa sijalle neljä. SPV on joutunut taipumaan tällä kaudella ainostaan kahdesti, kun EräViikingit ja Nokian Krp on onnistunut kaatamaan peliveljet. SPV:n rosterissa ei ole tullut suurempia muutoksia kenttäpelaajien osalta tällä kaudella, mutta tolppien välissä torjuu erittäin suurella todennäköisyydellä tänäänkin Rasmus Hasu, sillä oletettavasti ykkösveskari Eero Kosonen on edelleen loukkaantuneiden listalla. Vierasjoukkue Welhot puolestaan on ollut melko kovassa ahdingossa, odotetusti. Voittoja ainoastaan yksi, joka tuli sarjanousija ÅIF:n kustannuksella. Sarjataulukossa Welhot majailee sijalla 12. Kuten muillakin liigan ns. "heikomman osaston joukkueilla", myös Welhoilla tilanne on ollut pitkälti sama. Heikompia joukkueita pystytään haastamaan, mutta isoilta on tullut kylmää kyytiä. Welhojen tapauksessa isoja pistemenetyksiä on tullut myös joukkueilta, joilta pisteitä tulisi napata loppukautta ajatellen. Welhot on hävinnyt ns. oman tasoisilleen OLS:lle, ja LASB:lle kummallekin. Iso haaste on Welhoilla tulossa jälleen Ähtärin illassa, kun vastassa on ehdottomasti liigan top-5 kuuluva joukkue. Illan ottelussa kotijoukkue SPV tulee varmasti viemään ottelun kulkua, ja uskon että Welhoilla tulee olemaan melko pitkä ilta. SPV varmasti tulee parantaman otteita viime pelistä, jonka se pelasi ennen maajoukkuetaukoa LASB:ia vastaan, jolloin SPV onnistui nappaamaan voiton erittäin nihkeän esityksen jälkeen vain lukemin 4-3. Kotijoukkueelta löytyy ratkaisijoita, ja maalintekovoimaa yllinkyllin. Tämän osoittaa se, että SPV on heiluttanut vastustajan reppua tällä kaudella 81 kertaa. Puolestaan vierasjoukkue Welhoilla on tällä saralla ollut erittäin isoja ongelmia, sillä Welhot on tehnyt ainoastaan 33 osumaa, joka on liigassa toiseksi vähiten. Welhojen on pystynyt luomaan ainoastaan 2/8 pelissä yli neljä maalia, joka on kyllä todella heikosti lajissa nimeltä salibandy. Lähdetään kokeilemaan peliä otteluun näiden teesien pohjalta. Myöskin SPV -4.5 (@1.85) tähän otteluun erittäin pelattava, mutta lähdetään hakemaan myös hieman isompaa kerrointa, sillä Welhojen underille löytyy myös oikein maukas kerroin. VIHJE: Welhot under 4.5 maalia @2.05 (Veikkaus) VÄÄRIN!
 10. Jalkapallo, Australia A-League: Brisbane Roar - Melbourne City KLO: 07:00 Kokeillaan jalkapallon puolelta, jos saataisiin suuntaa jälleen voiton puolelle vihjeiden puolella. Brisbane saa vastaansa sarjan kärkijoukkue Melbournen. Kotijoukkue Brisbanen kauden aloitus ei ole ollut kovinkaan hyvä. Neljästä ottelusta joukkueella on kasassa kaksi pistettä, eikä voittotiliä ole saatu vielä auki. Brisbane pelannut tähän mennessä kuitenkin aika tiukkoja, ja vähämaalisia otteluita. Tehtyjä maaleja on ainoastaan yksi, ja päästettyjä puolestaan kolme. Viimeisimmän ottelun Brisbane pelasi 10.11, jolloin Adelaide United oli parempi luvuin 1-0. Brisbanella iso haaste jälleen edessä, kun sarjakärki asettuu vastaan. Vierasjoukkue Melbourne puolestaan ollut erittäin pirteä. Taskussa on neljä voittoa viidestä pelatusta ottelusta. Ainoastaan jo yllä mainitty Adelaide onnstui kyykyttämään Melbournea peräti 4-0 lukemin. Tällä hetkellä Melbourne viilettää kuitenkin kolmen ottelun voittoputkessa, kun se on onnistunut kaatamaan Western Unitedin, Wellington Phoenixin, ja viimeisimpänä Central Coast Marinersin. Uskoisin että ottelusta on luvassa aika vähämaalinen peli. Vierasjoukkueella kuitenkin selvästi parempi rosteri, ja tämänhetkinen vire vierailla on todella hyvä, varsinkin verrattuna vastustajaan. Näistä lähtökohdista lähdetään kokeilemaan otteluun vieraiden voittoa, sillä kerroin on siihen erittäin pelattava. VIHJE: Melbourne City @2.40 (ComeOn!) Vihje osuu, kunhan Melbourne voittaa ottelun.
 11. Salibandy, Divari: LNM - M-Team KLO: 17:30 Otetaan vielä myös sarjatasoa alempaa vihjettä, kun LNM saa vieraita Helsingistä. Kotijoukkue LNM pelannut loistavaa kautta. Joukkue pitää Divarin piikkipaikkaa, ja viilettää uskomattomassa kahdeksan ottelun voittoputkessa. LNM on kärsinyt sarjassa tähän mennessä ainoastaan yhden tappion, joka tuli Rangersilta. LNM:n peli on ollut tällä kaudella erittäin vahvaa. Joukkueen tavoitteena tällä kaudella ehdottomasti liiganousu ensi kaudelle, ja sitä tavoitetta kohti joukkue porskuttaa kovaa tahtia. LNM:n joukkue vahvistunut entisestään viime kaudelta, ja tällä kaudella kasassa on ehdottomasti sarjan yksi parhaista nipuista. Vierasjoukkue M-Teamin kausi on ollut tähän mennessä ihan kohtalainen. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kahdeksantena. M-team on pelannut tiukkoja pelejä, ja harmillisesti jatkoajalla on tullut pari tappiota erittäin kovia joukkueita vastaan. Tänään M-teamilla jälleen erittäin kova haaste edessä, mutta osoitus siitä että isojakin vastaan voidaan pärjätä oli ehdottomasti viime pelissä, kun joukkue otti vakuuttavan 10-6 kotivoiton Rangersin kustannuksella. Tänään kotijoukkue LNM lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Hieman yllätyksenä otteluun, kotijoukkueen tolppien välissä torjuu tänään Ari Pyykkönen, ja huilivuoroon on jätetty loistavasti alkukaudesta torjunut nuori veskari Aki Karjalainen. Uskon että tämä ratkaisu voi näkyä tänään pelissä, ja M-team voi saada tänään osumia enemmän, mitä olisi ennakkoon odoteltu. Lähdetään kokeilemaan otteluun Over peliä, sillä kummallakin joukkueella löytyy maalintekovoimaa yllin kyllin ja tähän kohteeseen tarjotaan yllättävän isoa kerrointa. VIHJE: Over 10.5 maalia @1.90 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 11 osumaa.
 12. Salibandyliiga: OLS - Esport Oilers KLO: 18:00 Salibandyliigassa tänään kolmen ottelun kierros. OLS saa vieraakseen Kastellin monitoimitalolle Esport Oilersin. Kotijoukkue OLS pelannut tasoonsa nähden hyvää kautta. Se on kerännyt yhdeksästä ottelusta 12 pistettä. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä yhdeksäntenä, juuri ulkona playoff porukasta. OLS on napannut tärkeitä pisteitä liigan heikoimmilta joukkueilta, mutta heti kun on vastaan tullut kovempi porukka, on kyyti ollut aika kylmää. Viimesin ottelu OLS:lla on pelattuna 2.11, jolloin Happee kävi hakemassa pisteet Oulusta lukemin tylyin lukemin 3-10. Tänään on jälleen Oululasilla kova paikka edessä, kun vastaan astelee huipputähtiä täynnä oleva Oilers. Vierasjoukkue Oilers on pelannut viimeaikoina tasoonsa nähden aika heikosti. Joukkue ontällä hetkellä jopa kolmen ottelun tappioputkessa. Oilers aloitti kautensa vahvasti, sillä se voitti neljä ottelua putkeen. Sitten alkoi tappiollinen jakso, kun ensin viime kaudella liigaan noussut Tiikerit yllätti Oilersin, ja Oilers kärsi tappion kotiluolassaan jatkoajalla. Tämän jälkeen tuli vierasottelussa takkiin Happelta lukemin 6-2. Oilers pääsi kotonaan yrittämään kahden tappion jälkeen paluuta voittojen tielle EräViikinkejä vastaan, mutta siitäkin pelistä käteen jäi jatkoaikatappio. Tänään Oilers haluaa varmasti päästä takaisin voittojen tielle, ja sitä se varmasti lähtee hakemaan kovalla tahdolla. Uskon että tämän päiväisessä ottelussa vierasjoukkue Oilers tulee viemään pelinkulkua. Materiaaliero joukkueilla on todella iso, ja olisi ihme jos Oilers ei tänään tule palaamaan voittojen tielle. Kummallakaan joukkeella ei ole kokoonpanoissa suurempia muutoksia, ja Oilers lähtee Ouluun parhaimmalla mahdollisella nipulla. Lähdetään siis kokeilemaan otteluun vierasjoukkueen voittoa pienellä tasoituksella, sillä sille tarjotaan oikein maukasta kerrointa. VIHJE: Oilers -2.5 @1.82 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan Oilers voittaa ottelun ainakin kolmella maalilla.
×
×
 • Create New...