Jump to content

Betsaaja22

Jäsen
 • Viestejä

  95
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  4
 • Pistettä

  254 [ Lahjoita ]

Maine

85

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo, Salibandy

Vierailijat

916 Profiilivierailua
 1. Betsaaja22

  19.11

  Salibandyliiga: Nokian KrP - ÅIF KLO: 18:30 Illan toisessa ottelussa Nokian KrP saa Raholan liikuntahalliin vieraita Sipoosta. Kotijoukkue Nokian KrP ollut tällä kaudella loistavassa liidossa. Sarjataulukossa toisella sijalla majaileva KrP on voittanut 9/10 otteluistaan. Ainoastaan Oilers on onnistunut pysäyttämään "näädät" tällä kaudella. Kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa viilettävä KrP on pelannut tällä kaudella erittäin hyvää salibandya. Maaleja joukkue on takonut 85 kipaletta, ja omiin on tullut vain 47. KrP:llä hyvä tilanne tällä hetkellä myös kokoonpanossa, sillä ykkösmiehet ovat kunnossa, ja ykkösmaalivahti Miro Tuomalakin on saatu takaisin tolppien väliin. Illan otteluun KrP lähtee todella isona suosikkina, ja aivan syystä sillä vastaan asettuu sarjan yksi huonoimmista joukkueista. Vierasjoukkue ÅIF:n kausi on ollut aika kurjaa katseltavaa. Odotetusti joukkue kyntää sarjan hännillä. Yksi voitto on tullut tilille Tikkurilan Tiikereistä, tämän jälkeen on kuitenkin tappioita tullut putkeen jo seitsemän. ÅIF:llä todella heikko kokoonpano, joka on näkynyt peleissä. Viimeksi ÅIF pelasi kotonaan Perjantaina EräViikinkejä vastaan, ja koki pelissä kauden suurimman tappion, sillä ErVi latoin taululle todella tylyt lukemat, ja ÅIF joutui taipumaan peräti 4-16. ÅIF vaatii kyllä erittäin hyvän esityksen tänään, mikäli se mielii pitämään pelin edes kohtuu lukemissa todella kovaa joukkuetta vastaan. Nokian KrP tulee viemään ottelua, ja oma veikkaus on että lukemat tulevat olemaan jälleen todella karut ÅIF:n kannalta. Joukkueiden tasoero on todella suuri, sillä vastakkain on salibandyliigan ehdoton top-5 joukkue ja voidaan melkeimpä sanoa Divaritasoinen ÅIF. Lähdetään kokeilemaan Krp:n voittoa tasoituksella. Alkaa olemaan tasoitus jo niin korkealla että joku saattaisi jo hieman epäröidä, mutta kyllä tähän on silti tartuttava. VIHJE: Nokian Krp -7.5 @1.80 (bet365) Vihje osuu, kunhan Nokian Krp voittaa ottelun ainakin kahdeksalla maalilla.
 2. Betsaaja22

  19.11

  Salibandyliiga: Welhot - Classic KLO: 18:30 Jatketaanhan vihjeitä jälleen reikäpallon puolelta, ja koitetaan saaha kurssia takaisin plussan puolelle. Welhot saa "Tylypahkaan" vieraita Tampereelta, kun Classic asettuu vastaan. Kotijoukkue Welhojen viime ottelu Sunnuntaina ei mennyt suunnitelmien mukaan. Kuokkaan tuli kovavireiseltä SPV:ltä Ähtärin illassa 11-5, eikä voittajasta jäänyt mitään epäselvää. Welhoilla sama ongelma jatkuu, jolle ei oikeastaan kovin helpolla ratkaisua löydy, eli yksinkertaisesti isompia joukkueita ei pystytä millään mittarilla edes haastamaan. Tämä ongelma ei tiistai-illan ottelussa helpotu lainkaan, sillä vastaan asettuu liigan ylivoimaisesti paras Classic. Pitkä ilta tulossa kotijoukkueelle, ellei peli parane Sunnuntaisesta esityksestä. Welhot on kuitenkin pelannut tällä kaudella kotiluolassaan suht tiukkoja pelejä, ja kauden ainoa voitto on tullutkin juuri kotiluolassa. Kotietu lienee siis Welhojen ainoa etu ottelussa. Jo totuttuun tyyliin, vierasjoukkue Classic ei liikaa esittelyjä kaipaa. Joukkue pelaa ensimmäisen ottelun maajoukkuetauon jälkeen, ja ennakkoon tuttuun tyyliin pitäisi olla helpohkot kolme pinnaa Classicia Kuopiossa odottamassa. Classicin täysin ylivoimainen joukkue paukuttanut maaleja tällä kaudella yhdeksään otteluun 94 kipaletta. Liigan heikompaa osastoa vastaan (OLS, Tiikerit, LASB, Steelers, ÅIF) Classic on paukuttanut yhteensä 67 maalia. Illan ottelun vastus kuuluu jälleen heikompaan kastiin, joten odotettavissa vierasjoukkueelle on jälleen "muutama" osuma. Vierasjoukkue tulee varmasti viemään ottelua, ja uskoisin että ottelu tulee hyvinkin ratkeamaan jo kahdessa erässä. Lähdetään siis kokeilemaan otteluun suuren ennakkosuosikin Classicin maalitehtailua, sillä sitä on todella isolla todennäköisyydellä jälleen luvassa. VIHJE: Classic over 9.5 maalia @1.78 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan Classic tekee ottelussa ainakin 10 maalia.
 3. Salibandyliiga: SPV - Welhot KLO: 17:00 Sunnuntai-iltapäivän ainokaisessa salibandyliigan ottelussa SPV saa vieraita Kuopiosta, kun Welhot saapuu tällä kertaa poikkeuksellisesti Ähtärin Liikuntahalliin. Kotijoukkue SPV ollut odotetusti tälläkin kaudella erittäin vahva. Aktiivinen ja erittäin taitava joukkue on saanut salibandyliigassa jälleen monen joukkueen isoihin ongelmiin. Yhdeksästä pelatusta ottelusta SPV:llä on kasassa 20 pistettä, ja nämä pisteet yltävät sarjataulukossa sijalle neljä. SPV on joutunut taipumaan tällä kaudella ainostaan kahdesti, kun EräViikingit ja Nokian Krp on onnistunut kaatamaan peliveljet. SPV:n rosterissa ei ole tullut suurempia muutoksia kenttäpelaajien osalta tällä kaudella, mutta tolppien välissä torjuu erittäin suurella todennäköisyydellä tänäänkin Rasmus Hasu, sillä oletettavasti ykkösveskari Eero Kosonen on edelleen loukkaantuneiden listalla. Vierasjoukkue Welhot puolestaan on ollut melko kovassa ahdingossa, odotetusti. Voittoja ainoastaan yksi, joka tuli sarjanousija ÅIF:n kustannuksella. Sarjataulukossa Welhot majailee sijalla 12. Kuten muillakin liigan ns. "heikomman osaston joukkueilla", myös Welhoilla tilanne on ollut pitkälti sama. Heikompia joukkueita pystytään haastamaan, mutta isoilta on tullut kylmää kyytiä. Welhojen tapauksessa isoja pistemenetyksiä on tullut myös joukkueilta, joilta pisteitä tulisi napata loppukautta ajatellen. Welhot on hävinnyt ns. oman tasoisilleen OLS:lle, ja LASB:lle kummallekin. Iso haaste on Welhoilla tulossa jälleen Ähtärin illassa, kun vastassa on ehdottomasti liigan top-5 kuuluva joukkue. Illan ottelussa kotijoukkue SPV tulee varmasti viemään ottelun kulkua, ja uskon että Welhoilla tulee olemaan melko pitkä ilta. SPV varmasti tulee parantaman otteita viime pelistä, jonka se pelasi ennen maajoukkuetaukoa LASB:ia vastaan, jolloin SPV onnistui nappaamaan voiton erittäin nihkeän esityksen jälkeen vain lukemin 4-3. Kotijoukkueelta löytyy ratkaisijoita, ja maalintekovoimaa yllinkyllin. Tämän osoittaa se, että SPV on heiluttanut vastustajan reppua tällä kaudella 81 kertaa. Puolestaan vierasjoukkue Welhoilla on tällä saralla ollut erittäin isoja ongelmia, sillä Welhot on tehnyt ainoastaan 33 osumaa, joka on liigassa toiseksi vähiten. Welhojen on pystynyt luomaan ainoastaan 2/8 pelissä yli neljä maalia, joka on kyllä todella heikosti lajissa nimeltä salibandy. Lähdetään kokeilemaan peliä otteluun näiden teesien pohjalta. Myöskin SPV -4.5 (@1.85) tähän otteluun erittäin pelattava, mutta lähdetään hakemaan myös hieman isompaa kerrointa, sillä Welhojen underille löytyy myös oikein maukas kerroin. VIHJE: Welhot under 4.5 maalia @2.05 (Veikkaus) VÄÄRIN!
 4. Jalkapallo, Australia A-League: Brisbane Roar - Melbourne City KLO: 07:00 Kokeillaan jalkapallon puolelta, jos saataisiin suuntaa jälleen voiton puolelle vihjeiden puolella. Brisbane saa vastaansa sarjan kärkijoukkue Melbournen. Kotijoukkue Brisbanen kauden aloitus ei ole ollut kovinkaan hyvä. Neljästä ottelusta joukkueella on kasassa kaksi pistettä, eikä voittotiliä ole saatu vielä auki. Brisbane pelannut tähän mennessä kuitenkin aika tiukkoja, ja vähämaalisia otteluita. Tehtyjä maaleja on ainoastaan yksi, ja päästettyjä puolestaan kolme. Viimeisimmän ottelun Brisbane pelasi 10.11, jolloin Adelaide United oli parempi luvuin 1-0. Brisbanella iso haaste jälleen edessä, kun sarjakärki asettuu vastaan. Vierasjoukkue Melbourne puolestaan ollut erittäin pirteä. Taskussa on neljä voittoa viidestä pelatusta ottelusta. Ainoastaan jo yllä mainitty Adelaide onnstui kyykyttämään Melbournea peräti 4-0 lukemin. Tällä hetkellä Melbourne viilettää kuitenkin kolmen ottelun voittoputkessa, kun se on onnistunut kaatamaan Western Unitedin, Wellington Phoenixin, ja viimeisimpänä Central Coast Marinersin. Uskoisin että ottelusta on luvassa aika vähämaalinen peli. Vierasjoukkueella kuitenkin selvästi parempi rosteri, ja tämänhetkinen vire vierailla on todella hyvä, varsinkin verrattuna vastustajaan. Näistä lähtökohdista lähdetään kokeilemaan otteluun vieraiden voittoa, sillä kerroin on siihen erittäin pelattava. VIHJE: Melbourne City @2.40 (ComeOn!) Vihje osuu, kunhan Melbourne voittaa ottelun.
 5. Salibandy, Divari: LNM - M-Team KLO: 17:30 Otetaan vielä myös sarjatasoa alempaa vihjettä, kun LNM saa vieraita Helsingistä. Kotijoukkue LNM pelannut loistavaa kautta. Joukkue pitää Divarin piikkipaikkaa, ja viilettää uskomattomassa kahdeksan ottelun voittoputkessa. LNM on kärsinyt sarjassa tähän mennessä ainoastaan yhden tappion, joka tuli Rangersilta. LNM:n peli on ollut tällä kaudella erittäin vahvaa. Joukkueen tavoitteena tällä kaudella ehdottomasti liiganousu ensi kaudelle, ja sitä tavoitetta kohti joukkue porskuttaa kovaa tahtia. LNM:n joukkue vahvistunut entisestään viime kaudelta, ja tällä kaudella kasassa on ehdottomasti sarjan yksi parhaista nipuista. Vierasjoukkue M-Teamin kausi on ollut tähän mennessä ihan kohtalainen. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kahdeksantena. M-team on pelannut tiukkoja pelejä, ja harmillisesti jatkoajalla on tullut pari tappiota erittäin kovia joukkueita vastaan. Tänään M-teamilla jälleen erittäin kova haaste edessä, mutta osoitus siitä että isojakin vastaan voidaan pärjätä oli ehdottomasti viime pelissä, kun joukkue otti vakuuttavan 10-6 kotivoiton Rangersin kustannuksella. Tänään kotijoukkue LNM lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Hieman yllätyksenä otteluun, kotijoukkueen tolppien välissä torjuu tänään Ari Pyykkönen, ja huilivuoroon on jätetty loistavasti alkukaudesta torjunut nuori veskari Aki Karjalainen. Uskon että tämä ratkaisu voi näkyä tänään pelissä, ja M-team voi saada tänään osumia enemmän, mitä olisi ennakkoon odoteltu. Lähdetään kokeilemaan otteluun Over peliä, sillä kummallakin joukkueella löytyy maalintekovoimaa yllin kyllin ja tähän kohteeseen tarjotaan yllättävän isoa kerrointa. VIHJE: Over 10.5 maalia @1.90 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan ottelussa nähdään ainakin 11 osumaa.
 6. Salibandyliiga: OLS - Esport Oilers KLO: 18:00 Salibandyliigassa tänään kolmen ottelun kierros. OLS saa vieraakseen Kastellin monitoimitalolle Esport Oilersin. Kotijoukkue OLS pelannut tasoonsa nähden hyvää kautta. Se on kerännyt yhdeksästä ottelusta 12 pistettä. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä yhdeksäntenä, juuri ulkona playoff porukasta. OLS on napannut tärkeitä pisteitä liigan heikoimmilta joukkueilta, mutta heti kun on vastaan tullut kovempi porukka, on kyyti ollut aika kylmää. Viimesin ottelu OLS:lla on pelattuna 2.11, jolloin Happee kävi hakemassa pisteet Oulusta lukemin tylyin lukemin 3-10. Tänään on jälleen Oululasilla kova paikka edessä, kun vastaan astelee huipputähtiä täynnä oleva Oilers. Vierasjoukkue Oilers on pelannut viimeaikoina tasoonsa nähden aika heikosti. Joukkue ontällä hetkellä jopa kolmen ottelun tappioputkessa. Oilers aloitti kautensa vahvasti, sillä se voitti neljä ottelua putkeen. Sitten alkoi tappiollinen jakso, kun ensin viime kaudella liigaan noussut Tiikerit yllätti Oilersin, ja Oilers kärsi tappion kotiluolassaan jatkoajalla. Tämän jälkeen tuli vierasottelussa takkiin Happelta lukemin 6-2. Oilers pääsi kotonaan yrittämään kahden tappion jälkeen paluuta voittojen tielle EräViikinkejä vastaan, mutta siitäkin pelistä käteen jäi jatkoaikatappio. Tänään Oilers haluaa varmasti päästä takaisin voittojen tielle, ja sitä se varmasti lähtee hakemaan kovalla tahdolla. Uskon että tämän päiväisessä ottelussa vierasjoukkue Oilers tulee viemään pelinkulkua. Materiaaliero joukkueilla on todella iso, ja olisi ihme jos Oilers ei tänään tule palaamaan voittojen tielle. Kummallakaan joukkeella ei ole kokoonpanoissa suurempia muutoksia, ja Oilers lähtee Ouluun parhaimmalla mahdollisella nipulla. Lähdetään siis kokeilemaan otteluun vierasjoukkueen voittoa pienellä tasoituksella, sillä sille tarjotaan oikein maukasta kerrointa. VIHJE: Oilers -2.5 @1.82 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan Oilers voittaa ottelun ainakin kolmella maalilla.
 7. Koripallo, NBA: Golden State Warriors - Boston Celtics KLO: 5:30 Koripallosta kokeiluun kohdetta. GSW saa vieraakseen erittäin kovassa vireessä oleva Boston Celticsin. Ottelun lähtökohdat ovan melko selvät. Kotijoukkue GSW kyntää tällä hetkellä todella syvällä. Dynastia on todellakin kuollut, ja joukkue on tällä hetkellä Läntisen konferenssin viimeisenä. Voittoja on kertynyt vain kaksi. GSW:n joukkue heikentyi tälle kaudelle jo paljon Kevin Durantin siirtyessä Netsiin. Lisää kylmää vettä joukkue sai niskaan, kun myös joukkueen kantava voima Steph Curry loukkaantui. Myöskin Klay Thompson on loukkaantuneena, ja ei tule palaamaan kokoonpanoon aivan hetkeen. Avauskokoonpanossa GSW:llä tällä hetkellä ainoastaan huippupelaajista D'angelo Russel. Vierasjoukkue Celtics metsästää jo 10 perättäistä voittoa. Celtics on pelannut todella hyvin tällä kaudella, ja uusi joukkueen vahvistus Kemba Walker on ollut ilmiliekeissä. Celtics on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli 76ersille lukemin 107-93. Celtics tulee olemaan ehdottomasti vahvoilla tällä kaudella, jos se saa vältettyä pahat loukkaantumiset. Pelivalinta aamuyön vääntöön on selvä. Vierasjoukkue Celtics selvästi lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun, ja uskon että 10 peräkkäinen voitto on tulossa, eikä GSW mahda vieraille mitään. Lähdetään siis kokeilemaan vieraiden voittoa tasoituksella. VIHJE: Celtics -7.5 @1.95 (b365) Vihje osuu, mikäli vierasjoukkue Celtics voittaa ottelun ainakin kahdeksan pisteen erolla.
 8. Salibandy, Divari: M-Team - Rangers KLO: 18:30 Paluu maajoukkuepeleistä kotimaiseen salibandyyn. Tämän päivän ainokaisessa M-team saa vieraita Kirkkonummelta, kun Rangers asettuu vastaan. Kotijoukkue M-Team pelannut hyvin kaksijakoisen kauden. Pelissä nähty paljon hyvää, mutta myös paljon heikkouksia. Tällä hetkellä kahdeksasta pelatusta ottelusta M-team on kerännyt 11 pistettä, joka tuo sarjataulukossa sijan yhdeksän. M-team on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Tappiokierre alkoi Josbaa vastaan, ja nyt on tullut kaksi kertaa putkeen jatkoajalla kuokkaan. Kotijoukkue M-teamilla on erittäin tasainen joukkue, ja ratkaisijoita ei joukueesta paljoa löydy. Tämä ehdottomasti yksi syy sille, miksi M-team ei tule todennäköisesti olemaan tälläkään kaudella play-off kamppailuissa mukana, vaikka se oli viime kaudella enemmän kuin lähellä. Vierasjoukkue Rangers pelannut kauden alun jälleen aikalailla omalla tasollaan, eli todella vahvasti. Joukkue on kerännyt kahdeksasta pelatusta ottelusta 16 pistettä, ja majaillee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla neljä. Rangers lähti tähänkin kauteen suurilla odotuksilla. Viime kauden runkosarjan voittajalla paukut ei riittänyt sitten millään liiganousuun viime kaudella, joten uskon että tällä kaudella joukkueella jälleen tavoitteet korkealla, ja liigapaikkaa haetaan kynsin ja hampain. Rangers on kuitenkin kärsinyt tällä kaudella jo kaksi todella yllätyksellistä tappiota, sillä joukkue on hävinnyt mm. tällä hetkellä sarjajumbolle Karhuille, ja viime pelissä tuli kuokkaan keskikastin joukkueelta Loviisalta. Näitä tappioita ei ehdottomasti kärsi tulla kovinkaan paljoa enää, mikäli joukkue mielii jälleen runkosarjan kärkikahinoihin. Tässä otteluparissa omasta mielestä vierasjoukkue Rangers pn kitenkin selvästi se vahvempi joukkue, ja uskon että kotijoukkueen ahdinko jatkuu tänäänkin. Rangersilla yksinkertaisesti laadukkaampi kokoonpano, joka tulee ottamaan voiton tänään heikohkosta M-Teamista. VIHJE: Rangers @2.05 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Rangers voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 9. Salibandy, EFT: Suomi - Ruotsi KLO: 17:30 Perinteistä Suomi-Ruotsi klassikkoa tarjolla tänä vuonna isänpäivänä myös salibandyn puolella. Suomessa pelattu EFT-turnaus huipentuu Vantaan Energia areenalle, kun lajin kuningasmaat kohtaavat. Hallitseva maailmanmestari Suomi on esittänyt erittäin vahvoja otteita EFT-turnauksessa. Suomi kohtasi ensin Tshekin, ja toisessa pelissään eilen Sveitsin. Kummatkin ottelut oli äärimmäisen tiukkoja, mutta Suomi olit kuitenkin molemmissa otteluissa selvästi vahvempi osapuoli. Tshekin Suomi kaatoi 3-2, ja Sveitsin puolestaan 3-1. Todella vähämaalisia pelejä on Suomi pelannut. Syitä tähän kyllä löytyy. Suomen hyökkäyspään peli ollut tänä viikonloppuna todella hyvin organisoitua, ja karvipelaaminen on ollut todella maltillista. Tämän myötä maaleja ei ole haettu aivan niin hanakasti. Puolustuspäässä Suomi on ollut myös erittäin hyvä, eikä aikaisemmat vastustajat ole päässeet yksinkertaisesti kovin helpolla maalipaikoille. Viimeisenä lukkona tolppien välissä on ollut kaksikko Kaltiainen-Strandberg. Ruotsi on myöskin esittänyt erittäin vahvoja otteita Suomessa. Se voitti turnauksen ensimmäisessään pelissä Sveitsin lukemin 10-6. Toisessa pelissä Tshekistäkään ei ollut vastusta Ruotsille, ja loppulukemat olivat taululla 1-6 keltasinisten hyväksi. Ruotsi puolestaan pelaa erittäin aktiivista pelitapaa, joka tuottaa enemmän maaleja hyökkäyspäässä. Omassa päässä tämä kuitenkin voi kostautua, joka näkyikin Ruotsilla kova tasoista Sveitsiä vastaan. Mielenkiintoista nähdä, miten Ruotsi lähtee pelaamaan Suomea vastaan, kun vastus kovenee selvästi. Erittäin mielenkiintoinen ottelu varmasti luvassa. Mielenkintoista nähdä, miten Suomen tiivis ja kurinalainen puolustuspeli toimii, kun vastaan astelee Suomen pahin kilpakumppani Ruotsi, ja maailman parhaimpia pelaajia. Kummallakaan joukkueella ei tule kokoonpanoon suurempia muutoksia. Suomen maalilla tänään aloittaa Joonas Kaltiainen, joka torjui Tshekki pelin. Ennakkoon kertoimienkin puolesta Ruotsi lähtee otteluun aika selkeänä suosikkina. Itse en ole tässä aivan samaa mieltä, joten kallistutaan Suomen puoleen tässä kohteessa plussa tasoituksen turvin. VIHJE: Suomi +1.5 @1.91 (Unibet) Vihje osuu, kunhan Suomi ei häviä ottelua yli yhdellä maalilla. OIKEIN!
 10. Betsaaja22

  8.11

  Salibandy, EFT-turnaus: Ruotsi - Sveitsi KLO: 12:45 Pitkästä aikaa jälleen vihjeiden pariin, ja heti itse asiaan eli salibandyn kimppuun. Meneillään siis maajoukkuetauko. Sveitsi, Tsekki, Suomi ja Ruotsi pelaavat neljän maan turnauksen Suomessa tämän viikonlopun aikana. Turnauksen siis aloittaa aamupäivän pelillä Ruotsi ja Sveitsi. Ruotsi lähtee otteluun oletetusti suurena ennakkosuosikkina, mutta itse en henkilökohtaisesti pidä sitä niin suurena suosikkina mitä bookkerit antaa olettaa. Ruotsin joukkueessa ei ole suurempia yllätyksiä. Mukana on ainoastaan kaksi ensikertalaista miesten maajoukkuetasolla. Ruotsi pelasi viimeksi Syyskuussa, jolloin se pelasi tuplamaaottelut Suomea vastaan. Tuolloin joukkueen peli kulki, ja se voitti Suomen kahdesti, ensin 3-5 ja sitten 4-5. Joukkueesta löytyy maailmantähtiä pitkä lista, ja vanhat konkarit ovat pysyneet vuosien varrella Ruotsin maajoukkuerosterissa jo kauan. Mielenkiinnolla saa odottaa, tuleeko Ruotsin rosteriin isompia muutoksia ensi vuoden MM-kisoihin. Vastustaja Sveitsi lähtee otteluun siis suurena haastajana. Sveitsi on kuulunut jo pitemmän aikaa lajissa top-4 maihin. Se on viime vuosina todella alkanut haastamaan kahta suurta lajin johtajamaata, eli Suomea ja Ruotsia. Joukkueen taitotaso on tällä hetkellä todella hyvä, ja Sveitsin pelaajia löytyy entistä enemmän Ruotsin maalta pelaamassa. Suurin osa pelaajista pelaa kuitenkin kotimaisessa Sveitsin liigassa, joka on tällä hetkellä myös erittäin kovatasoinen liiga. Sveitsin joukkueesta ehdottomasti nostettava esiin maalivahti Pascal Meier, joka on omissa papereissani ehdottomasti yksi maailman parhaista maalivahteista. Pascal tulee olemaan Sveitsille ehdottoman tärkeä lenkki joukkueessa tulevaisuudessa. Sveitsi on näyttänyt vuosien varrella, että sitä ei todellakaan kannata aliarvioida. Sveitsi oli viime MM-kisoissa todella lähellä finaalipaikkaa, sillä Ruotsi voitti Sveitsin vasta rangaistuslaukauksilla. Ruotsi ennakkosuosikkina otteluun, mutta ei tule omasta mielestäni missään nimessä kävelemään Sveitsin ylitse. Sveitsillä ehdottomasti kova halu voittaa Ruotsi, sillä se jäi viimeksi MM-välierässä niin vähästi kiinni. Lähdetään siis pelaamaan otteluun Sveitsiä pienellä plussa tasoituksella. VIHJE: Sveitsi +3.5 @2.19 (Nordicbet) Vihje osuu, kunhan Sveitsi ei häviä ottelua yli kolmella maalilla.
 11. Salibandyliiga: SPV Seinäjoki - LASB KLO: 17:00 Sunnuntain toisessa ottelussa SPV saa Seinäjoelle vieraita Lahdesta, kun LASB saapuu haastamaan kotijoukkuetta. Kotijoukkue SPV huipentaa kolmen ottelun viikkonsa kotipeliin Lasbia vastaan. SPV aloitti urakkansa keskiviikkona, kun se kohtasi Raholassa Nokian KrP:n. Ottelussa SPV oli aikalailla koko 60 minuuttia kotijoukkuetta hieman jäljessä. Loppulukemiksi taululle jäi kotijoukkue Nokian KrP:n ansaittu 10-6 voitto. Perjantaina SPV kohtasi Hämeenlinnassa Steelersin. SPV hallitsi selvästi ottelua koko ajan, ja palasi normiin arkirytmiin, eli paukutti vastustajan maaliin kevyet 12 maalia. 3 pistettä Hämeenlinnasta siis helpohkosti lukemin 5-12. SPV onnistunut tälläkin kaudella toteuttamaan hyvin omaa tekemistään kentällä joka on tuottanut hyvää tulosta. Tähän mennessä SPV on saanut kasaan 17 pistettä, joka tuo sarjataulukossa sijan neljä. SPV:llä varmasti kova nälkä napata viimeisestä ottelusta täydet kolme pojoa ennen maajoukkuetaukoa. Vierasjoukkue LASB pelannut tasoonsa nähden aika odotetusti. Kahdeksasta ottelusta voittoja kertynyt neljä, ja tappiota neljä. Ennakkoon voitot tullu juuri niistä joukkueista jotka kuuluvat liigassa ns. heikompiin joukkueisiin. Nämä ovat olleet tärkeitä pisteitä Lasbille. Kovimmilta joukkueilta on tullut myös Lasbille lunta tupaan aika kovalla kädellä. SPV:tä vastaan Lasb lähtee selvästi haastajan roolissa. Uskon että ottelussa tullaan näkemään maaleja paljon, ja varsinkin kun SPV pelaa, niitä on yleensä aina ennakkoon odotettavissa. Lasb vaatii kyllä todella ehjän 60 minuuttisen mikäli se mielii ottelusta saamaan jotain kotiin vietäväksi. SPV:llä edelleen kakkosmaalivahti tolppien välissä, mutta uskon että se ei pelin kulkuun tule juurikaan vaikuttamaan. Oma veikkaus on se, että SPV voittaa ottelun lopulta runsasmaalisesti. Lähdetään kokeilemaan SPV:n maalien over kohdetta, oma luotto siihen erittäin kova. VIHJE: SPV over 8.5 maalia @1.85 (Veikkaus) Vihje osuu, kunhan SPV tekee ainakin yhdeksän maalia ottelussa. VÄÄRIN!
 12. Salibandyliiga: Steelers - Classic KLO: 17:00 Salibandyliigan viimeiset ottelut Sunnuntaina ennen maajoukkuetaukoa. Steelers saa vastaansa Elenia areenalle Classicin. Kotijoukkue Steelers ui todella syvissä vesissä tällä hetkellä. Steelers pelannut yhdeksän ottelua, ja taskussa ainoastaan yksi voitto. Kauden ensimmäisessä pelissä Steelers voitti ÅIF:n, jonka jälkeen lunta tullut tupaan kahdeksan kertaa putkeen. Steelers pelasi perjantaina kotituplaviikonloppunsa ensimmäisen osan, jossa SPV tylytti kotijoukkuetta lukemin 5-12. Steelersin ongelmat onkin tullut kerrattuna jo moneen kertaan tällä kaudella. Nuori joukkue, joka omasta mielestä aivan puhtaasti Divari tasoa. Perjantaina pelatussa ottelussa tylyjen lukemien lisäksi joukkue menetti kesken pelin joukkueen ylivoimaisen parhaan pelaajan Niko Jonaesonin, joten mies taitaa olla sivussa tästä ottelusta. Steelers ei ole pystynyt pelaamaan lähellekkään ehjiä 60 minuuttisia tällä kaudella. Ensimmäisessä erässä on voitu joissakin pelissä roikkua mukana, mutta monessa ottelussa peli on hajonnut loppua kohden. Perjantaisessa SPV oli niin hyvä, että Steelers ei voinut sanoa mitään, sillä ensimmäinen erä meni täysin SPV:n dominoidessa, ja vieraat johtivat jo ottelua 1-7 ensimmäisen erän jälkeen. Vierasjoukkueen Classicin vahvuudet tiedetään. Sarjakärjellä täysin ylivoimainen joukkue salibandyliigassa. Maaleja joukkue on takonut 79 kappaletta kahdeksaan otteluun. Tappioita ei ole tällä kaudella vielä tullut. Muut kärkikastin joukkueet on pystynyt hieman haastamaan Classicia, mutta lopulta Classic ollut aina vahvempi. Classic on takonut varsinkin liigan heikompia vastaan maaleja oikein urakalla, sillä esimerkiksi OLS:ia, Tiikereitä, ja Lasbia vastaan Classic takoi tällä kaudella yhteensä 43 maalia. Omasta mielestä Steelers on ehdottomasti tällä hetkellä jopa liigan huonoin joukkue, joten luottoa on siihen että Classic pääsee taas herkuttelemaan melkoisella maalimäärällä. Kokoonpanoja ei ole vielä otteluun tiedossa, mutta uskon että suurta rotaatiota ei ole Classicilla tulossa. Tähän kohteeseen tarjotaan mielestäni aivan liian isoa kerrointa. Lähdetään siis hakemaan vierasjoukkueen Classicin voittoa kunnon tasoituksella. Tasoitus voisi olla aivan hyvin isompi, mutta tämä kelpaa tällä hetkellä paremmin kuin hyvin. VIHJE: Classic -5.5 @2.00 (b365) Vihje osuu, kunhan Classic voittaa ottelun ainakin kuudella maalilla. OIKEIN!
 13. Betsaaja22

  2.11

  Salibandyliiga: OLS - Happee KLO: 15.00 Salibandyliigan lauantai-illan kierroksella tuplapanokset. Joukkueet kamppailee tänään salibandyliigan pisteistä, sekä jatkosta salibandyn Suomen Cuppiin. Oulussa kotijoukkue OLS saa vastaansa Jyväskylästä tulevan Happeen. Kotijoukkue Oulun Luistinseura pelannut alkukauden aikalailla odotuksen mukaisesti. OLS:lla kasassa 12 pistettä, ja sarjataulukossa joukkue majailee sijalla 7. OLS on ottanut pisteet juuri niistä otteluista, mistä sen pitääkin pisteet napata. Voitot on siis tullut selvästi joukkueilta, joilla ei pitäisi olla asiaa playoffeihin keväällä (Tiikerit, Steelers, Welhot, Lasb). Heti kun on tullut vastaan selvästi parempi joukkue, on joutunut OLS taipumaan. Tappiot siis tulleet Classicille, Nokian KrP:lle, ja SPV:lle. Tänään OLS:lla varmasti todella vaikea peli jälleen edessä, mikäli se mielii pisteille ja jatkopaikkaan cupissa. Vierasjoukkue Happee puolestaan on parantanut peliään peli peliltä. Happee tällä hetkellä juuri OLS:n yläpuolella sarjataulukossa, sijalla 6. Happee on raapinut viimeisissään otteluissaan todellisia päänahkoja, sillä ensin se voitti kotonaan Oilersin, ja sitten vieraissa TPS:n. Tätä en olisi itse aivan heti uskonut, sillä joukkueelta puuttuu paras pelaaja Peter Kotilainen. Happeella ollut hyvä usko omaan tekemiseen, ja joukkue on saanut varmasti lisäboostia kahdesta edellisestä voitosta. Tänään varmasti jännittävä ottelu luvassa. Happeella kuitenkin selvästi parempi joukkue kotijoukkueeseen verrattuna. Uskon että vieraat tulevat ottamaan 60 minuuttisen jälkeen voiton jopa parin maalin erolla. VIHJE: Happee -1.5 @1.80 (Unibet) Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue Happee voittaa ottelun ainakin kahdella maalilla. OIKEIN!
 14. Salibandy, Divari: Karhut - Josba KLO: 19.00 Vähän viimetippaan tulee mutta vielä kerkeää. Karhut saavat Poriin vastaansa Joensuun Josban. Kotijoukkue Karhut pelannut erittäin heikosti. Joukkue on valahtanut viime kausina oikein urakalla, sillä viime kaudella joukkue pelasi vielä Salibandyliigaa. Heikolta näyttää tälläkin hetkellä, sillä Karhut tällä hetkellä Divarin hännipaikalla. Joukkueella kasassa tällä hetkellä vain kolme pistettä. Tarkalleen en tiedä mitä Porissa tapahtuu, mutta ei hyvältä näytä meininki tällä hetkellä. Karhujen ahdanko ei helpotu tänään yhtään, sillä vastaan asettuu tälle kaudelle entisestään vahvistunut Josba. Josba pelannut tällä kaudella todella hyvin. Joukkue on sarjatulukossa sijalla 4 ja se on kerännyt yhteensä 15 pistettä. Josballa tällä kaudella ehdottomasti kasassa kilpailukykyinen joukkue, ja uskon että se pystyy haastamaan keväällä hyvin kärkipään joukkueita mikäli sama meininki jatkuu Joensuussa. Uskon että vierasjoukkue Josba tulee viemään tämän illan ottelua, ja täytyy hieman ihmetellä että sille tarjotaan noinkin hyvää kerrointa. Tämä hyödynnetään kyllä ehdottomasti. VIHJE: Josba @1.80 (nordicbet) EDIT: alkamisaika korjattu VÄÄRIN
 15. Salibandyliiga: Steelers - SPV KLO: 18:30 Perjantain ainoassa Salibandyliigan ottelussa vastakkain kamppailevat Hämeenlinnan Elenia Areenalla Steelers ja Seinäjoelta tuleva SPV. Kotijoukkue Steelersin kausi mennyt aikalailla odotuksien mukaan. Steelers nappasi kauden ensimmäisestä pelistä täyden pistepotin, kun se voitti ÅIF:n 8-7. Tämän jälkeen on tullut lunta tupaan urakalla, sillä joukkue on pelannut seitsemän ottelua voiton jälkeen, eikä yhdestäkään ole tullut pisteen pistettä. Omissa papereissa Steelers tulee olemaan keväällä jopa suora putoaja, tai ainakin se joutuu karsimaan paikasta, ellei tapahdu jotain todella suuria muutoksia. Steelersin suurin ongelma mahdollisesti tällä kaudella on se, että joukkueelta puuttuu kokemusta. Steelersin avauskokoonpanossa on kymmenen 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa, eli yli puolet aivan junnuosastoa. Ratkaisuvoimaa hyökkäyspäässä joukkuulta ei löydy ykköstykki Niko Jonaensonia lukuunottamatta. Hankala loppukausi ehdottomasti Steelersille tulossa. Vierasjoukkue SPV:n kamppailee raskaan viikkonsa toisen ottelun tänään. SPV:llä siis kolmen ottelun viikko, ja ensimmäisen pelinsä se pelasi keskiviikkona Nokian KrP:tä vastaan. Raholassa Peliveljet taipuivat kuitenkin Nokialle, joka pelasi erittäin hyvin ja osasi purkaa SPV:n aktiivisen karvipelin jonka kautta rankoi vieraita monesti. Sarjataulukossa SPV majailee tällä hetkellä neljäntenä 14 pisteellä. SPV:llä ehdottomasti tälläkin kaudella todella vaarallinen hyökkäyspeli. Oman aktiivisen pelityylin ansiosta se on saanut hyvin maaleja painettua tälläkin kaudella. Pieniä huolenaiheita joukkueelle aiheuttaa tällä hetkellä maalivahtipeli, sillä SPV:n ylivoimainen ykkösveskari Eero Kosonen on edelleen sairastuvalla. Tänään uskon että vieraat tulee viemään ottelun kulkua aikalailla. SPV varmasti haluaa tänään täyden pistepotin napata, sillä edellinen keskiviikko peli tappio on varmasti hampaankolossa. Vaikka Steelersillä onkin kotietu, ja on saanut levätä pitempään, en usko että sillä on tänään juurikaan merkitystä. SPV:n rosteri sen verran eri luokkaa kotijoukkueeseen verrattuna. Uskon että SPV tulee nappaamaan tänään täyden pistepotin Hämeenlinnasta, ja tulee takomaan tuttuun tyyliin komean liuskan maaleja. VIHJE: SPV -4.5 @2.10 (NordicBet) Vihje osuu, kunhan vierasjoukkue SPV voittaa ottelun vähintään viidellä maalilla. OIKEIN!
×
×
 • Create New...