Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

24.11

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 08:00

Adelaide 36ers - New Zealand Breakers

Pelivalinta: Yli 185,5 pistettä

Kerroin: 1,53 William Hill

Adelaide pelannut koko kauden runsaskorisia otteluita. Adelaide pelaa nopealla temmolla ja Adelaidella on monipuolisia hyökkäyspelaajia, joten ratkaisuja syntyy nopeasti. Adelaidella kohtuu hyviä 3p heittäjiä, joka lisää pisteiden määrää. Etenkin kotikentällä Adelaide pelaa hyvin runsaskorisia otteluita. 

New Zealand Breakers pelaa myös runsaskorisia kamppailuita ja myös Breakersin paras osa-alue on hyökkäyspeli. Hyviä 3p heittäjiä joukkueesta löytyy ja pelin tempo usein nopea. 

En näe mitään syytä miksi tässä matsissa jarruteltaisiin hyökkäyspelin osalta, joten odotan runsaskorista ottelua. Keskinäiset matsit olleet hyvin runsaskorisia viime vuosina ja odotan tästä matsista samaa. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Asia Championship

07.00

b0ed239962b2ddc9c98b8b6c3d6b7ab0.png ENCE - MIBR 3ad3b94b5a9c7fad4c3f50b81a7a5f7f.png

ENCE | 1,74 | Pinnacle

 

 • ENCEä (allu, Aerial, sergej, xseveN, suNny) on kritisoitu kovalla kädellä viime aikoina Aleksib:n potkimisen jälkeen ja syystäkin. Peli ei lähtenyt rullaamaan suNnyn kanssa ja huonoja tuloksia seurasi huonot tulokset. Pikkuhiljaa suomalaisjoukkue on kuitenkin alkanut saamaan otetta takaisin ja joukkuepeli on mennyt parempaan suuntaan samaan aikaan kun yksittäisen pelaajien vire on parantunut. Asia Championship -turnaus on ollut nyky-ENCEltä selvästi parasta tekemistä mitä ollaan parin kuukauden aikana nähty. Paikka välieriin irtosi 2-0 -voitolla ViCiä vastaan ja 2-1 -voitolla Mousesportsia vastaan. ENCE on siis osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvää peliä pitkästä aikaan, mutta nähtäväksi jää kestääkö vire pudotuspeleissä.
 • MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, kNgV-) oli AVANGAR-vihjeessä jo mainittu, joten sen suuremmin en ala selittämään. Kyseinen puolivälierä AVANGARia vastaan oli odotetusti todella tasainen ja AVANGAR:lla oli kaksi "ottelupalloa" käsissään, mutta lopulta MIBR onnistui rutistamaan ottelusta 2-1 -voiton. MIBR onnistui siis pelaamaan tasollaan mikä ei brasiialaisjoukkueelle ole itsestäänselvyys.
 • Karttavalinnoissa ENCE bannaa Vertigon ja MIBR poistaa Nuken. ENCE ottanee omaksi kartakseen Miragen, jossa he löivät Mousesportsin aikaisemmin tässä turnauksessa ja jossa MIBR on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan. MIBR puolestaan valinnee Infernon, joka on ENCEn heikoimpia karttoja, mutta toisaalta MIBR on klassisesti kärsinyt järkyttävän huonoista Inferno-peleistä historiassaan. Ratkaisevaksi kartaksi selvä vaihtoehto on Train. Mielestäni näillä karttavalinnoilla ENCE saisi kenties pientä etua otteluun.

 

YHTEENVETO

 • Pitkästä aikaa ENCEn suorituksia ei ole tarvinnut hävetä, vaikka missään tapauksessa peli ei vieläkään huipputasolla ole. MIBR on pelannut kohtalaisen hyvää turnausta, muttei mitenkään säväyttänyt pelaamissaan otteluissa. Karttavalinnoissa antaisin pienehkön edun ENCE:lle. Päivän vire tulee paljolti määrittelemänä pelin kulkua, sillä kummallakaan joukkueella ei ole järin hyviä näyttöjä viime ajoilta ja peli on ollut epätasaista. Kuitenkin tässä turnauksessa ENCEn peli on ottanut askeleen eteenpäin, josta saatu itseluottamus tekee varmasti hyvää joukkueelle, joka sitä todella tarvitsee vaikeiden aikojen jälkeen. Näin ollen uskon ENCEn takaisin löytämänsä itseluottamuksen avulla siivittävän suomalaisjoukkueen tästä ottelusta voittajana jatkoon. Kohde menee oikein, kun ENCE voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia naiset W-league klo 07:00

Canberra W - Melbourne City W

Pelivalinta: Melbourne City DNB

Kerroin: 1,47 Marathonbet

Melbournella on hyvä kokoonpano kasassa tänä vuonna ja odotukset ovat korkealla. Viime kauden pettymyksen jälkeen tänä vuonna joukkue on valmis taistelemaan kärkisijoituksista. Melbourne aloitti kauden 1-1 tasurilla Newcastlea vastaan ja nyt kun on vielä helpompi vastustaja vastassa niin odotan vierasjoukkueen voittoa. 

Canberra kuuluu sarjan heikoimpiin joukkueisiin ja joukkueen kokoonpano on muuttunut paljon tähän kauteen, joten yhteispeli on pieni kysymysmerkki. Canberra aloitti kauden hyvällä voitolla Perthistä. Toki Perth kuuluu myös sarjan heikoimpiin joukkueisiin, joten tänään luvassa todellinen testi, kun vastassa yksi sarjan kovimmista joukkueista Melbourne City. 

Melbourne City lähtee matsiin selkeänä ennakkosuosikkina vierasottelusta huolimatta. Kohde menee oikein kun Melbourne City voittaa ottelun. Tasapeli = VOID 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serie A / Jalkapallo Italia

Bologna - Parma

Yli 2.5 maalia @ 1.97 Pinnacle

Alkaa 13:30

Bolognan kuudessa viimeisessä sarjaottelussa nähtiin vähintään kolme maalia. Parma taasen iski vähintään yhden maalin kahdessa viimeisessä vierasottelussaan.  Joukkue on tehnyt kauden aikana pelaamissaan viidessä vierasmatsissa yhteensä kuusi maalia. Nämä hyökkäysvoimaa omaavat joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi toukokuussa Bolognan kotistadionilla ottelun päättyessä lukemiin 4-1. Tänään tullaan näkemään hieman maltillisempaa maalijuhlaa kotijoukkueen hyväksi maalein 2-1 päättyvässä ottelussa

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jekaterinburg - TsSKA Moskova 

Yli 4,5 maalia @1.91 ComeOn! (Sis ja + vl) 

KLO: 14.00 

Lähdetään hakemaan tähän kohtuu realistista maalimäärää. Molemmat joukkueet ovat saaneet huilia ennen tätä ottelua riittävästi. Kauden ensimmäinen kohtaaminen. Kysymysmerkkejä ottelun yllä ovat kotijoukkueen poissaolot ja vieraiden henkinen tila. 

Omasta mielestäni kaikki merkit viittaavat tasaiseen kamppailuun kun viimeaikoja katsotaan. Tseskan tehottomuus on toivottavasti taaksejäänyttä elämää. Maalinteko on ollut kuluneiden päivien teema ja ainakaan nimilistan vuoksi Tseskan ei tarvitse olla huolissaan. Pääkopassa ja kurissa on ongelmat olleet, mutta luotan siihen että ne on tänään kunnossa. 

Jeka on parannellut asemiaan taulukossa ja joukkue onkin voittanut 5/6 edellistä peliään. Kauan vaivannut tehottomuus näyttää jääneen taakse ja joukkueen puolustukseen on saatu samalla ryhtiä. Kuitenkin petrattavaa omassa päässä edelleen on. Vaikea ottelu luvassa Jekalle, mutta kotiedun voimin täysin mahdollista voittaa. 

Kummankin osapuolen 4/5 edellistä ottelua on ylittänyt tuon 4,5 maalin linen. 

Tulosveikkaus: 2-3 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia  (sis ja + vl)

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Tseska pettää nyt liian usein.. hmph

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Traktor - Nizhni 

Traktor @3.40 Nordicbet 

KLO: 14.00 

Kotijoukkueen karmea syksy selittyy pitkälti loukkaantumisilla. Alla tappio Jokereille ja tuossa ottelussa ei toiminut sitten mv-peli. Hyviä aihioita oli kuitenkin jo nähtävissä eikä poissaoloja ole enää liiaksi. Joukkue on saanut valmistautua tähän päivään kaikessa rauhassa ja viiden tappion putki tulisi katkaista nyt. Enemmän positiivista kuin negatiivista joukkueen yllä. Kotietu tässä kohtaa merkittävä. Ylikerroin. 

Nizhni on ollut vahva joukkue ja voittanut 4/5 edellisestä pelistään. Huomioitavaa tässä kuitenkin on se, että Sibir kahteen kertaan ja Minsk kahteen kertaan että Vitjaz. Noilla kolmella nipulla on muutenkin ollut vaikeaa joten voittojen arvoa laskee tällöin tämä seikka. Kalenteri on hieman isäntiä vilkkaampi ja helppoa iltaa ei ole tiedossa. Tässä saa vieraat parantaa entisestä huomattavasti jos mielii voittaa, mutta minä luotan siihen että edellispelien tempo on jäänyt päälle ja se kostautuu. 

Tappioputken katkaisu osuu Traktorille hyvään saumaan. Pöytä on katettu joten toteutusta vailla. 

Kohde menee oikein kun Traktor voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - Dinamo Riika 

Yli 4,5 maalia @2.20 ComeOn! 

KLO: 16.00 

Viiteen päivään kolmas ottelu molemmille edessä. Molempien kaksi edellistä ottelua on tarjonnut maaleja yli tuon linen. Kauden kolmas kohtaaminen ja 3-2 / 2-1 ovat olleet lopputulokset. Sotshi voittanut molemmat. 

Molemmat joukkueet ovat olleet ongelmissa lähinnä viisikkopelin osalta. Ihan järkyttävää räpeltämistä ja useampi aivopieru per ottelu. Erikoistilanteet ovat olleet yhtälailla melkoista puuroa. 

En millään usko että tässä on kumpikaan ehtinyt saada niin paljon tolkkua touhuunsa, että nähtäisiin kurinalainen puolustuskamppailu. Ihan tarpeeksi ongelmia molemmilla joten noin kenttätapahtumien puolesta voi hyvinkin olla päivän erikoisin ottelu. 

Overipelien jatkumoa hyvällä kertoimella ja ehkä hiukan ahneestikin. Jatkojen + vl:n kera @1.91 ComeOn! 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan aikana 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Jatkoilla sitten.. ahneen loppu
 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jokerit - Lokomotiv 

Tekee vähintään 1 pisteen: Petri Kontiola @1.90 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 16.30 

Hyvä juttu että Savinainen - Kontiola - Halme säilyi tähän otteluun. Konnaa tässä täytyy tuijottaa monestakin syystä. Miehen alkukausi ei varmasti ole vastannut odotuksia. Vaatimaton 4+14 pistesaldo. Konna pelasi pirteän ottelun Traktoria vastaan, mutta edellinen ottelu Dynamoa vastaan taas meni suht näkymättömästi. Konna ei ole vielä osunut entistä työnantajaa vastaan. Herkullinen paikka tässä olisi siitäkin huolimatta että Lokomotiv on ollut hurjassa vireessä. Steve Moses palaa kokoonpanoon ja saa liikkeellään ja energiallaan kaveria boxiin. Konna tarvii yyveaikaa. Itselle 50-50 coinflippi ottelu joten Konnan valinta tuolla kertoimella tuntuu varmimmalta. Pelaajalle itselleenkin erityinen merkitys kohdata vanha seura. Yleensä se näkyy positiivisena tekemisenä. 

Kontiolalle spesiaali-ilta vol 2 joten luotetaan miehen pisteeseen. 

@4.75 on maalille tarjolla joten pienellä otetaan sekin kokeiluun. 

Kohde menee oikein kun Petri Kontiola saalistaa pisteen ottelusta  (sis ja) 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL. 

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

valinta, maali tyhjään maaliin.

kertoimella 3 Coolbet.

alkamisaika: 02.00

 

Tartuutan tähän, jossa Itäisen konferenssin viimeinen Detroit saa vieraita Teräväisen ja Ahon tähdittämän Carolinan, joka samaisessa konferenssissa löytyy sijalta neljä ja se lähteekin selkeähkönä suosikkina otteluun, mutta kokeillaan tähän, josko ottelussa nähtäisi tyhjä maali.

Omasta mielestäni tuolle on tässä hyvä mahdollisuus, koska Detroitin tapoihin kuuluu ottaa maalivahti todella hyvissä ajoin pois mm. edellisessä ottelussa, jonka se hävisi New Jersey Devilsille, niin Detroitille tehtiin 1-3 tappio asemassa neljäs maali kolmannessa erässä ajassa 15.23 ja Detroit kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ei kaihda maalivahdin ottamista pois, vaikka peli olisi vastustajalle 4-1 näin mm. kävi Rangersiä vastaan, kun se kävi häviämässä lukemin 1-5 Madison square gardenissa. 

 

Tässä myös tulee luonnollisesti sellaisia vaihtoehtoja, kuin Sebastian Aho tekee viimeisen maalin kertoimella 10.5 Unibet. koska Sebastian Aho kuuluu niihin pelaajiin, joka laitetaan kaukaloon, kun pelejä ratkaistaan ja Aholla on loistava kyky haistaa ja katkoa kiekkoa ja Aholta ollaankin nähty tälläkin kaudella jokunen tyhjä maali, mutta itse vihje on nimenomaan ottelussa tulee tyhjä maali, joka myös tarjoaa mahdollisuuden, siihen, että Detroit on tässä se joka tekee tyhjän maalin, kuten kävi edellisessä vihjeessä Bostonia vastaan, kun haettiin otteluun edellisen kerran tyhjää maalia.

 

Pelionnea! 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eredivisie / Jalkapallo Hollanti

VVV Venlo - FC Twente

Yli 2.5 maalia @ 1.65 Marathonbet

Alkaa 17:45

Kotijoukkue Venlo on seitsemän ottelun tappioputkessa. Joukkue päästi kuudessa viimeisessä ottelussaan omaan verkkoonsa vähintään kolme maalia .  Vierasjoukkue Twente ei ole missään hurjassa iskussa tällä hetkellä mutta joukkueen yhdeksästä viimeisestä sarjamatsista kahdeksassa nähtiin vähintään kolme maalia. Joukkueiden viimeisestä kahdeksasta keskinäisestä kohtaamisesta kuudessa nähtiin vähintään kolme maalia. Venlo pitää kyseenalaista sarjan kärkipaikkaa omiin laskemisessa mistä vierasjoukkue Twente tulee ottamaan kaiken hyödyn irti tänään maalein 1-3 päättyvässä ottelussa.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...