Jump to content

Recommended Posts

Tour de Ski Toblach miesten takaa-ajo perinteinen klo 14.00

Johannes Hoesflot Klaebo TOP 3

Pelivalinta: Ei

Kerroin: 1,50 Bet365

Venäläiskaksikko Ustiugov/Bolshunov ovat hyvin todennäköisesti palkintopallilla, ellei mitään yllättävää tapahdu. Bolshunov on hyvä perinteisellä ja Ustiugov on mahtavassa vireessä tällä hetkellä. Ustiugovilla reipas etumatka, mutta Bolshunov saanee Ustiugovin kiinni matkalla. 

Kolmannesta sijasta käydään kovaa kamppailua. Klaebo on yksi mahdollisista, mutta Halfvarsson, Niskanen, Röthe taistelevat myös palkintopallisijoituksesta. Klaebon lähtöasetelmat ovat haastavat, jonka vuoksi top 3 sijoitukseen vaaditaan norjalaiselta huippuhiihtoa. 

Kohde menee oikein kun Klaebo ei ole TOP 3 joukossa. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBL klo 8:30

Adelaide 36ers - Perth Wildcats 

Pelivalinta: Alle 188,5 pistettä

Kerroin: 1,74 Marathonbet

Perth kohtaa vieraskentällä Adelaiden. Perth nousee sarjakärkeen ohi Sydneyn mikäli onnistuvat voittamaan ottelun. Adelaiden on puolestaan pakko alkaa voittamaan otteluita hieman heikomman jakson jälkeen. Muuten top 4 sijoitus jää haaveeksi. Tähän otteluun Adelaide tulee 3 ottelun tappioputkessa. 

Adelaiden vahvuudet hyökkäyspelissä kun taas Perthillä on laadukas puolustus. Adelaide on pelannut runsaskorisia otteluita ja Perth taas vähäkorisempia otteluita. 

Adelaide pelannut viime aikoina kuitenkin vähäkorisia otteluita ja tässä ottelussa panokset ovat suuret, joten vähäkorinen ottelu vaikuttaa todennäköiseltä. Line on melko korkea ja jos ottelun tempo on vähänkään rauhallisempi, niin tuollaiseen pistemäärään vaaditaan hyvää heittopeliä molemmilta joukkueilta. 

 

Link to post
Share on other sites

NHL klo.21:00

Dallas Stars  Dallas Stars - Nashville Predators  Nashville Predators

Tekee pisteen C.Jarnkrok @2.10 Nordicbet(sis.JA)

Otetaan tähän Talviklassikko peliin Predatorsin Ruotsalaishyökkääjän pistettä.

Tunnelmaa tulee olemaan tässäpelissä ja hyvässämielessä tietenkin.Dallasilla 2 voittoa peräkkäin allaa,kun Predatorsilla puolestaan 2 tappiota putkeen.Predatorsin laitahyökkääjä Jarnkrok on pelannut tälläkaudella kaikki pelit ja on tehnyt 38 ottelussa kaikkiaan 27 pistettä(12+15)joka on ihan hyvä tulosta.Jarnkrok on siis yli 1 pisteenvuahdissa perottelu ja tarkalleen 1.4 pisteenkeskiarvolla pelannut tähämennessä.Toisen Ruotsalaisen Arvidssonin kanssa on ainakin yv toiminut ja Sveitiläis pakki Josi täydentää tätäketjua loistavasti.Tänäänkin tämä ketju varmasti tulee saamaan yv:tä ja se on vaarallista.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 21:00

Dallas - Nashville

Pelivalinta: Jamie Benn saa syöttöpisteen @ 3.23 Pinnacle

Tasainen kamppailu odotettavissa ja maalimäärältään ainakin itse oletan varsin vähämaalista ottelua.

Benn on alisuorittanut kyllä tällä kaudella eikä pistepotti ole liiemmin viime peleissä kartunut, mutta lähden kokeilemaan josko Benn syttyisi tähän talviklassikkoon  ja kirjauttausi syöttöpisteen tililleen. Benn pelaa myös ykkös ylivoimassa joten ei tuo syöttöpiste mikään mahdottomuus ole.

Tällä kaudella tehot 9+10 kun viime kaudella Benin tehot runkosarjassa olivat 29+34.

OIKEIN

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Etelä-Korea 13:00 Incheon - Jeonbuk Pelivalinta: Btts Kyllä @ 1.87 Pinnacle Varsin tasaväkiset joukkueet kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on laadukkaat hyökkääjät tähän sarjaan, mutta puolustamisessa on molemmilla joukkueilla petrattavaa. 
    • Jalkapallo Australia A-liiga 12:00 CCM - Adelaide Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.87 Pinnacle CCM tarvitsee pisteen tästä ottelusta jotta se voittaa A-liigan runkosarjan. Kuinka tärkeä sitten tämä runkosarjan voitto heille on kun joukkue kuitenkin vähintään kakkonen ja sillä on lunastettu suora välieräpaikka. Adelaide jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta varmasti haluaa sekin päättää kauden voittoon.  Näen aineksia ottelussa suuriin maalimääriin sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viimeaikoina ja varsin runsasmaalisia otteluita. 
    • Mlb, Baseball Mariners - Braves Vihje : Braves yli 4.5 juoksua + Braves -1,5 3.6@ Bet365 4:40 Bravesilla todella hyvä syöttäjä ja varmasti haluavat voittaa tämän pelin eilisen sirkuksen jälkeen.
    • Mlb, baseball Pirates - Athletics Vihje : yli 9.5 3,10@ bet365 4:40 Tässä kaksi hyvin heikkoa syöttäjää ottaa yhteen ja joukkueet puolustuksellisesti ovat hyvin heikot.
    • Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 04:30 Uskon alusta asti Coloradon olevan vahvoilla, ja tänään laittavan ottelusarjan pakettiin. Parempi veskari ja laajempi hyökkäyskalusto siivittää vierasjoukkueen tänään voittoon.    bet builder : Colorado ML, Nichuskin o0,5 pistettä, 1st result x2, Jets no score a goal in first 10 minutes @3,60 @bet365
×
×
  • Create New...