Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Kuroro

26.3

Recommended Posts

eNyrkkeily

eGeorge Foreman vs. eDavid Haye

Valinta: eHaye, betfair, @3.5

Klo: 19:00

 

Keskiviikon ottelussa Mike Tyson tuhosi Eric "Butterbean" Eschin kahdessa erässä. Toistaiseksi kaikki virtuaalturnauksen kolme ottelua ovat päättyneet paremman ratingin omaavan hahmon voittoon, ja Butterbeanin esityksen perusteella mitään kustomoituja ratingeja ei ole käytössä. Tästä syystä Haye (86) on tällä kertoimella kokeiltava veto, sillä jostain syystä hänet on arvioitu Foremania (85) kovemmaksi, vaikka ero kaksikon arvostuksella tosielämässä on kuin yöllä ja päivällä. Mielenkiintoista on myös, että pelissä Hayen kestävyys on arvottu niinkin kovaksi kuin 91/100, mistä aika lailla kaikki olisivat nykyään eri mieltä. Fight Night Champion tulikin ulos jo vuonna 2011, jolloin Haye oli uransa huipulla ja voittamaton raskaassa sarjassa.

  • Tykkäys 1
  • Posi-Putin 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

15:25

75b6de0d0ceeeec80c8283d086a5af84.png FaZe - TyLoo 66209f4c237043d0d34980dd3f8a3a32.png

Kartta 1 - TyLoo +5.5 | 1.99 | Pinnacle

 

  • FaZe (NiKo, rain, olofmeister, coldzera, broky) tulee EPL-sarjaan kuukauden pelitauon jäljiltä. Joukkueella on alkuvuodesta ihan hyviä tuloksia, kuten BLAST Premier -turnauksen lohkovoitto. Myös viimeisin turnaus eli IEM Katowice oli joukkueelta kohtalaisen hyvä esitys, mutta FaZen epäonneksi he joutuivat toteamaan turnauksen lopullisen voittajan NaVin paremmakseen kahdesti lukemin 1-2. Nimenomaan muutamien roolimuutosten siivittämänä FaZen peliesitykset ovat olleet alkuvuodesta sellaisia, että joukkueen pitäisi pystyä tästä lohkosta kolmen parhaan joukossa etenemään.
  • TyLoo (somebody, Summer, Attacker, Freeman, xeta) on todella iso kysymysmerkki ennen EPL-sarjaa. Joukkueen pitkäaikainen IGL-pelaaja BnTeT jätti joukkueen vähän aikaa sitten ja tilalle tuotu xeta ei ole inspiroinut joukkuetta parempaan iskuun. IEM Katowice -turnauksessa TyLoo oli täysi altavastaaja ja joutui jyrän alle kahdessa pelaamassaan ottelussaan 100 Thievesia ja Mousesportsia vastaan ilman ainuttakaan karttavoittoa. TyLoo on kuitenkin päässyt alkuvuodesta harjoittelemaan Euroopasta käsin, mikä voi olla pitkässä juoksussa erittäin hyvä asia joukkueelle. Lisäksi online-ympäristössä pelaaminen varmasti auttaa TyLoon mahdollisuuksia. Tästä huolimatta yhdenkin voiton nappaaminen tässä lohkossa vaatii täydellistä onnistumista, mutta yksittäisissä kartoissa TyLoo voi aiheuttaa vastustajilleen harmaita hiuksia.
  • Karttavalintoja en lähde arvailemaan puutteellisen datan vuoksi. Tämän kohteen kannalta olennaista on kuitenkin se, että ensimmäinen pelattava kartta on TyLoon karttavalinta. On vaikea sanoa, mitä karttoja FaZe ja TyLoo ovat tätä sarjaa varten harjoitelleet, mutta historiallisesti TyLoolla on ollut muutamia karttoja, jossa joukkue osaa pelata hyvin.

 

YHTEENVETO

  • FaZe on yksi EPL-sarjan C-lohkon ennakkosuosikeista alkuvuoden hyvien tulosten perusteella, mutta mahtaako kuukauden pelitauko ja online-ympäristössä pelaaminen vaikuttaa joukkueen otteisiin? TyLoon tulokset ovat uudella kokoonpanolla olleet vaisuja, mutta online-ympäristössä pelaaminen suosii TyLoota ja Euroopassa harjoittelu auttanee joukkuetta valmistautumaan tähän sarjaan. Karttavalintoja on vaikea spekuloida, mutta ensimmäinen pelattava kartta on TyLoon karttavalinta. EPL-sarjan avausotteluissa nähtiin viime viikolla muutamia yllätystuloksia, joten otetaan kokeiluun TyLoon oman karttavalinnan tasoitusvetoa. Kohde menee oikein, kun TyLoo voittaa ensimmäisessä kartassa vähintään 11 kierrosta. 

 

TULOS: 16-10

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...