Jump to content

Recommended Posts

The Modus Icons of Darts

David Evans  - Paul Nicholson

David Evans @ 1.44 Unibet

Alkaa 13:10

Evans on ollut kovassa iskussa tällä viikolla voittaen kaikki kuusi otteluaan häviten noissa yhteensä ainoastaan kuusi legiä. Nicholson on voittanut kuluvalla viikolla kolme kuudeesta kamppailustaan. Miehet ovat kohdanneet toisensa kahdeksan kertaa reilun kuukauden aikana Evansin ottaessa voiton seitsemästi sekä voittaen neljä viimeistä kohtaamista. Evans on tämän lisäksi voittanut 20 viimeisestä 22 ottelustaan. Unibetiltä markkinatopit.

4-2

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | SECTOR: MB
19:30

Espada vs NaVi Junior

Valinta: NaVi Junior ML @ 3.12 coolbet

Analyysit ja ajatukset:
Olen seurannut molempia tiimejä ja tähän otteluun on tarjottu ylikerrointa Junioreille. Espada on pelannut todella surkeasti viime pelinsä ja eivätkä ole parantaneet pelityyliänsä tai taktiikoitansa. 
Junioreilla on taas todella hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu varsinkin kyseisellä kokoonpanolla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One: Road to Rio

17:30

46f41bd888eee4c76f71f9ffb1bd7c5d.png Vitality - NiP 7c0d57ab05920147ded31dac2433af3a.png

NiP -2.5 | 1.83 | bet365

 

  • Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) otti edellisessä ottelussaan 2-0 -voiton GODSENT:iä vastaan. Kyseessä saattoi olla jopa Vitalityn paras ottelu vähään aikaan, jossa jokainen pelaaja osallistui joukkueen menestykseen. Toki GODSENT oli todella huono, mutta joka tapauksesa Vitality on hieman nostanut osakkeitaan turnauksen edetessä. Tämä ei silti tarkoita sitä, että joukkue olisi yhtäkkiä löytänyt sellaisen vireen, että sillä haastettaisiin turnauksen voitosta.
  • NiP (twist, REZ, Lekr0, Plopski, nawwk) pelasi eilinen hurjan trillerin FaZea vastaan, joka päättyi lopulta FaZen 2-1 -voittoon. NiP:llä oli useita mahdollisuuksia voittaa ottelu, mutta lopulta joukkueen kokemattomuus näkyi hermostuneina otteina lukuisten jatkoaikojen ratkaisevilla kierroksilla. Tästä huolimatta NiP pelasi kokonaisuudessaan erittäin hyvän ottelun erittäin hyvää vastustajaa vastaan, joten joukkue voi lähteä etenemään alempaa lohkokaaviota pää pystyssä.
  • Karttavetossa Vitality poistaa Trainin ja NiP bannaa Dust2:n. Vitality valinnee kartakseen joko Nuken tai Infernon. NiP valinnee joko Vertigon tai Overpassin. Ratkaisevaa karttaa on vaikea veikata. Karttaveto ei sinäänsä suosi kumpaakaan joukkuetta sen suuremmin, joten karttavalintojen merkitys ei välttämättä kohoa merkittävään arvoon.

 

YHTEENVETO

  • Vitality on pelannut omaan tasoonsa nähden kohtalaista ja hieman nousujohteista turnausta, mutta joukkueen korkein potentiaali tuskin riittää pitkälle tässä turnauksessa. NiP on pelannut hyvää turnausta ja eilisestä tappiosta huolimatta joukkueen peli on kunnossa. Karttaveto on selkeähkö, mutta ei tarjoa merkittävää etua kummallekaan joukkueelle. Mielestäni NiP on viime aikoina pelannut paljon tasaisemmin ja paremmalla tasolla kuin Vitality, jonka suoritustaso saattaa ailahdella pelistä toiseen. NiP:n karttavalikoima riittää helposti siihen, että joko kahden tai kolmen kartan ottelusarjassa NiP:n voittaessa näin pieni ottelukohtainen kierroserotus tulee katettua. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen ottelukohtaisella kierroserotuksella. 

 

TULOS: 53-52

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | [CSGO] ESL One: Road to Rio
14:00

Winstrike vs Syman

Valinta: Yli 2.5 karttaa @ 1.85 coolbet

Analyysit ja ajatukset:
Winstrike on ennakkosuosikki tässä ottelussa, uskon että Syman tulee voittamaan ainakin oman karttansa ja Winstrike myös. Voittajaa vaikea arvioida, mutta uskon kuitenkin että Syman tulee viemään voiton koska on pelannut paljon parempia joukkueita vastaan kuin Winstrike. Totta kai Winstrikelta löytyy enemmän tulivoimaa tilastojen varjossa mutta Symanin tiimityöskentely on ollut kultaa viime peleissä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Dmitry Merzlikin - Vladimir Shirokov

Vihje: Dmitry Merzlikin -1.5 erää

Kerroin: 2.37

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 00:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Dmitry Merzlikin sekä Vladimir Shirokov. Lähdetään hakemaan paremman pelaajan Dmitry Merzlikinin vähintään kahden erän voittoa tästä ottelusta, Shirokov selvästi heikompi pelaaja ja vaikka tänään onkin Shirokovilla kulkenut ihan ok mallilla niin en osta tuota hypeä joka selvästi kertoimiin vaikuttaa, eilen kuitenkin Shirokov pelasi varsin heikosti. Merzlikin tällä hetkellä voittanut viimeisestä 10 pelistään 5 ja on tällä hetkellä 4 ottelun tappioputkessa, hyvä pelaaja Merzlikin ei vain voi jatkaa tappioputkeaan vaan voittoja alkaa sieltä jälleen tulemaan, nyt on hyvä sauma laittaa tappioputki katki Shirokovin kustannuksella ja uskon että näin myös tapahtuu.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Yaroslav Troyanov - Vladimir Safonov

Vihje: Yli 4.5 erää

Kerroin: 2.85

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 00:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Yaroslav Troyanov sekä Vladimir Safonov. Todella tasainen ja heikko pari on vastakkain tässä ottelussa, kumpikaan ei ole viime aikoina kovinkaan kummoisessa vireessä pelannut vaan molemmat pelaajat kärsineet paljon tappioita, molempien otteluissa on viime aikoina kuitenkin täyttä 5 erää pelattu suht useasti ja se on ollut myös tasaisuuden ohessa kaava keskinäisissä otteluissa mitä ollaan nähty. Voittajaa on hyvin vaikeaa löytää ottelusta mutta todella tasainen ottelu on tulossa joka muidenkin keskinäisten kaavalla päätyy hyvin todennäköisesti ratkaisevaan 5 erään asti.

Erät olivat 2-1 Troyanoville ja Safonov johti neljättä 6-9 mutta silti vain meni 3-1 Troyanoville.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Voi voi en ollut näköjään muistanu laittaa mukana ennen ekaa vihjettä..... No nyt ainakin olen mukana
    • Eredivisie / Jalkapallo Alankomaat Heracles Almelo - RKC Waalwijk Heracles Almelo Draw No Bet @ 1.70 Unibet Alkaa 13:15 Heracles(14.) voitti kolme viimeisestä viidestä kotiottelustaan yhden noista päättyessä tasuriin. Waalwijk(16.) hävisi seitsemän viimeisestä yhdeksästä vierasottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Heracles voitti joukkueiden edelllisen viime tammikuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 1-2. Heracles hävisi Waalwijkille ainoastaan yhden viimeisestä viidestä kotikentällään pelatusta näiden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta. Heracles voittaa ottelun maalein 2-1.
    • 2. Liga /Jalkapallo Itävalta FC Dornbirn - Kapfenberg FC Dornbirn Draw No Bet @ 1.78 Pinnacle Alkaa 19:10 Dornbirn(14.) voitti viisi viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan. Kapfenberg(13.) hävisi kaksi edellistä sarjamatsiaan minkä lisäksi joukkue voitti ainoastaan yhden viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Dorbirn kukisti Kapfenbergin neljässä viimeisessä kotikentällään pelatussa keskinäisessä kohtaamisessa. Dornbirn voittaa ottelun maalein 2-0.
    • Ligue 2 /Jalkapallo Ranska Rodez  - Annecy Rodez Draw No Bet @ 1.69 Pinnacle Alkaa 21:00 Rodez(4.) on tällä hetkellä sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa ja kotikentällään kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Rodez voitti kaksi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista joista viimeisin pelattiin viime joulukuussa ottelun päättyessä maalein 1-2. Edellisen vierasottelunsa Caenille(8.) maalein 2-1 hävinnyt Annecy(15.) joutuu nöyrtymään Rodezin edessä ottelun päättyessä lukemin 2-1.
    • Segunda Division /Jalkapallo Espanja CD Tenerife - Racing Club Ferrol CD Tenerife Draw No Bet @ 1.49 Pinnacle Alkaa 22:00 Tenerife(12.) on kotisaarellaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kolme ottelua ja pitäen neljässä oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä kolmestakymmenestä sarjassa pelatusta kotiottelustaan. Racing Ferrol(10.) on vieraissa kuuden ottelun voitottomassa putkessa häviten noista viisi kamppailua. Tenerifen kotitaika säilyy joukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...