Jump to content

Recommended Posts

Bundesliga/ Jalkapallo Saksa

Mainz - Augsburg

Alle 2.5 Maalia @ 2.10 Marathonbet

Alkaa 16:30

Putoamisviivan päältä yhden pisteen erolla toisistaan löytyvät joukkueet kohtaavat toisensa läntisen Saksan iltapäivässä. Mainz(15.) onnistui tekemään ainoastaan kolme maali viimeisessä viidessä kotiottelussaan. Vastaavasti Augsburg teki samat kolme maalia viimeisessä viidessä vierasmatsissaan. Kummankin joukkueen kolmessa viimeisessä ottelussa tehtiin alle kolme maalia.  Historian saatossa näiden joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa on totuttu näkemään maaleja mutta tänään tuohon tulee muutos kahden tasaväkisen   ryhmittymän junnatessa lukemiin 1-1 päättyvän tasapelin.

0-1

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Ilya Novikov - Alexey Ermilov

Vihje: Tulos 2. pelatun erän jälkeen: Ilya Novikov 2-0

Kerroin: 3.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 13:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ilya Novikov sekä Alexey Ermilov. Alexey Ermilov jäi tauolle 30.5 ja palasi eilen kentille, nyt on alla 4 peliä vasta tauon jälkeen ja niistä on saldona 3 voittoa ja 1 tappio, vastustajat tosin eivät ole Ermilovilla päätä huimaavaa tasoa olleet vielä noissa otteluissa joten en ihan hirveästi anna painoarvoa niille vaikka hyviä voittoja toki olivatkin. Tauolle Ermilov lähti todella heikossa vireessä kun oli voittanut vain 2 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Ilya Novikov puolestaan on pysynyt aktiivisesti mukana ja tekeminen on ollut todella korkealla tasolla, Ilya Novikov tulee tähän otteluun todella kuumana 7 ottelun voittoputkessa. Ilya Novikov hallitsi keskinäisiä otteluita ennen kuin Ermilov jäi tauolle ja pelaa tällä hetkellä todella kuumassa vireessä, Ermilov pelannut myös vasta 4  peliä ennen tätä joten tatsi ei aivan parhainta vielä ole, uskon että Novikov ottaa ottelun haltuun heti alusta lähtien ja johtaa 2-0 kahden pelatun erän jälkeen, sen verran hyvältä on Novikovin otteet viime aikoina näyttäneet.

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Virtual Grand Prix

20:00

Top 3 Sijoitus - Esteban Gutierrez | 2.25 | Coolbet

 

  • F1-sarjan järjestämässä Virtual Grand Prix -sarjassa ajetaan tänään kyseisen sarjan viimeinen osakilpailu ennen aidon F1-sarjan alkua. Tämän päivän osakilpailu kurvaillaan Kanadan GP:ssä ja voimasuhteet alkavat olemaan kohtalaisen hyvin tiedossa. Yksi potentiaalisista menestyjäehdokkaista päivän kilpailuun on entinen F1-kuski ja nykyinen Mercedeksen simulaattorikuljettaja Esteban Gutierrez.
    • Gutierrez on ajanut Virtual Grand Prix -sarjassa useita kertoja ja meksikolaiskuskin tulokset ovat olleet tasaisen nousujohteisia. Gutierrez ei aivan ole sarjan nopeimpien kuljettajien tasolla, mutta hän on heti kärkikuljettajien perässä nopeimpien ja tasaisimpien kuskien joukossa. Muun muassa kahdessa viimeisimmissä osakilpailussa Monacon ja Azerbaijanin GP:ssä Gutierrez sijoittui 2. ja 3:nneksi, mikä kertoo herran hyvistä otteista.
    • Tämän päivän osakilpailusta puuttuu muutama kärkinimi kuten Charles Leclerc ja Lando Norris. George Russell ja Alex Albon ovat tähän kisaan osallituvista kuljettajista selvät ennakkosuosikit, mutta aivan mahdottomana näiden kuskien päihittäminen ei ole. Toki muitakin muutamia haastajia voi top 3 -sijoitukselle olla, mikäli jokin kuljettaja saa nappisuorituksen, mutta yleisellä tasolla Gutierrez on kärkikaksikon jälkeen kokonaisvaltaisesti paras kuljettaja.

 

YHTEENVETO

  • Esteban Gutierrez on ajanut Virtual Grand Prix -sarjassa viime aikoina hienosti, josta kaksi perättäistä palkintopallisijoitusta toimii hyvänä esimerkkinä. Gutierrez on tämän päivän kilpailussa kärkikaksikon jälkeen todennäköisin kuljettaja sijoittumaan kolmen parhaan joukkoon, etenkin kun muutama sarjasta tunnettu kärkinimi ei tänään kilpailuun osallistu. Nopeus, tasaisuus, virheiden välttäminen ja strateginen osaaminen ovat Kanadan osakilpailussa tärkeitä tekijöitä ja näistä jokaisella osa-alueella Gutierrez on osoittanut olevansa pätevä kuski. Kohde menee oikein, kun Gutierrez sijoittuu kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. 

 

TULOS: GUTIERREZ 3.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Kirill Abramov - Dmitry Merzlikin

Vihje: Tulos 2. pelatun erän jälkeen: Kirill Abramov 2-0

Kerroin: 3.75

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Abramov sekä Merzlikin. Merzlikin tauon jälkeen palannut tänään takaisin kentille ja pelannut vasta 3 ottelua, saldona 1 voitto, 2 tappiota ja kirsikkana kakun  päällä 3-0 tappio Abramoville jo tänään alla. Hyvin tasainen ottelu pari olisi kyseessä jos Merzlikin olisi normaalissa vireessään ja olisi pelannut mutta kun taukoa on alla ja tatsia ei vielä löydy on Abramov selvä suosikki omissa papereissani ja tuo tämän päiväinen 3-0 esitys oli jo todella vakuuttava. Abramov lähtee otteluun edelleen altavastaajana ja siitä otetaan kaikki hyöty irti. Tällä hetkellä Abramov parempi pelaaja ja paremmassa vireessä selvästi tulee jälleen aloittamaan ottelun terävästi ja johtamaan ottelua 2-0 luvuin 2. pelatun erän jälkeen, Merzlikin tatsi ei vain vielä ole lähelläkään omaa tasoa tauon jäljiltä.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Ilya Novikov - Alexey Ermilov

Vihje: Tulos 2. pelatun erän jälkeen: Ilya Novikov 2-0

Kerroin: 3.00

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ilya Novikov sekä Alexey Ermilov. Alexey Ermilov jäi tauolle 30.5 ja palasi eilen kentille, nyt on alla 7 peliä vasta tauon jälkeen ja niistä on saldona 4 voittoa ja 3 tappio, vastustajat tosin eivät ole Ermilovilla päätä huimaavaa tasoa olleet vielä noissa otteluissa joten en ihan hirveästi anna painoarvoa niille vaikka hyviä voittoja toki olivatkin. Tauolle Ermilov lähti todella heikossa vireessä kun oli voittanut vain 2 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Ilya Novikov puolestaan on pysynyt aktiivisesti mukana ja tekeminen on ollut todella korkealla tasolla, Ilya Novikov tulee tähän otteluun todella kuumana voittaen 9 viimeisestä 10 pelistään. Ilya Novikov hallitsi keskinäisiä otteluita ennen kuin Ermilov jäi tauolle ja pelaa tällä hetkellä todella kuumassa vireessä, Ermilov pelannut myös vasta 7  peliä ennen tätä joten tatsi ei aivan parhainta vielä ole, uskon että Novikov ottaa ottelun haltuun heti alusta lähtien ja johtaa 2-0 kahden pelatun erän jälkeen, sen verran hyvältä on Novikovin otteet viime aikoina näyttäneet. Sama vihje kun aikaisemmin tänään, samat perustelut kerroin vain tippunut vaikkei kohde osunutkaan aikaisemmin tänään uskon että tällä kertaa osuu.

Link to post
Share on other sites

Esports, LCS

Cloud 9 - 100 Thieves

Vihje: Cloud 9 -9.5 tappoa 

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:00

- Cloud9 ja 100 Thieves kohtaavat LCS puolella. Cloud9 odotetusti aloitti summer splittinsä voitolla ja 100 Thieves aloitti summer splittinsä odotetusti tappiolla. Cloud9 oli spring splitissä aivan ylivoimainen ja omaa luokkaansa häviten runkosarjassa vain yhden ottelun ja playoffeissa vain yhden kartan. Sama rosteri on edelleen Cloud9 kasassa ja uskon sen jälleen pelaavan erinomaisen splitin. Cloud9 aloitti todella vahvasti splitin 3-4 joukkuetta FlyQuestia vastaaa eikä antanut heille mitään palaa, 100 Thieves puolestaan selvästi hävisi splitin 2/3 joukkueelle EG:lle ja jatkoi vaikeuksiaan hyviä joukkueita vastaan. Cloud9 selvästi parempi joukkue  se on sanomattakin selvää ja FlyQuestin voitti noin selvästi, ei tule 100 Thieves olemaan kovin kummoinen mittari enää tuon ottelun jälkeen, Cloud9 voitti viime splitissä selvästi runkosarjan kaksi kohtaamista ja suorastaan raiskasi 100 Thievesin pornhub laadulla playoffeissa 3-0 luvuin joten en näe 100 Thievesillä mitään saumaa pitää ottelua edes vähänkään tasaisena vaan C9 tulee menemään menojaan ja voittamaan ottelun helposti vähintään 10 tapon erolla

Link to post
Share on other sites

Esports, LCS

Dignitas - TSM

Vihje: TSM -5.5 tappoa

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 00:00

- Dignitas ja TSM kohtaavat LCS puolella. Molemmat aloittivat tämän summer splitin tappiolla, Dignitas hävisi Golden Guardiansille ja TSM puolestaan Liquidille. Kummankaan peli ei näyttänyt vielä tässä vaiheessa kovinkaan valmiilta mutta kyllä TSM selvästi kovempi joukkue on ja tulee olemaan tässä splitissä. TSM tehnyt myös viime splitistä roster muutoksia kun JG ja ADC vaihtuivat. Spica nousi TSM Academystä JG rooliin ja Doublelift hankittiin Liquidista takaisin TSM paitaan jossa on pelannut aikaisemminkin TSM hyvinä vuosina. TSM selvästi hakee tulosta tästä splitistä jota eivät viime splitissä saaneet ja ovat ihan tosissaan liikenteessä. Dignitas on hyvin mitään sanomaton alemman keskitason joukkue kun puolestaan TSM selvästi parempi ja playoffeihin menossa erittäin todennäköisesti, rosteri muutoksia myös tehty jotta pystyttäisiin tässä splitissä laittamaan haastetta Cloud9. TSM ei vielä Liquidin tasoista joukkuetta vastaan ollut täysin valmis mutta nyt kun vastassa on Liquidiin ja itseen nähden selvästi heikompi joukkue Dignitas uskon että TSM alkaa löytää peliään ja ottaa tästä hyvän bounce back voiton ja tekee sen suht selvällä marginaalilla jotta tuo -5.5 tapon tasoitus tulee myös kotiin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Nfl, Draft Vihje : JJ McChartyn varausnumero alle 5,5 2,00@ Paf 3:00 Ekat 1-3 sijaa aika varmasti menee Danielssille, Williamsille ja Mayelle. Mutta itse näiden herroje jälkeen näkisin että McChartyn nimi kuulutetaan joko 4 tai 5 numerolla. 4-5 numerot omissa papereissani menee McChartylle ja Harrison JRlle.
    • Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 02:00 Vakuuttavaa ja tiukkaa playoff kiekkoa ensimmäiset matsit, ja sarja Panthersille 2-0. Tampa pääsee kotikaukaloon, ja nyt on pakko nostaa jo riskitasoja jotta Tampa pääsee mukaan sarjaan. Se avaa tilaa myös puolustuspäässä, josta Panthers Barkovin johdolla rokottaa. Yli 5,5 maalia @1,70 @unibet
    • New York Islanders - Carolina Hurricanes 02:30 Islandersilla oli hetkensä viime ottelussa, vaikka lopulta Hurricanes paineli ohi vakuuttavan ottelun loppupuoliskon takia. Islanders pääsee nyt myös vihdoin kotiareenalla joten nyt jos koskaan pitää ottelusarja kaventaa. Islanders ML @2,38 @betsafe
    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
×
×
  • Create New...