Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

27.6

Recommended Posts

Esports | CS:GO | cs_summit

19:00

cdd383fcde511bb16c4dcb03c26cf3ce.png BIG - OG 88b699bc071161269dc870a62c8afa93.png

BIG -1.5 | 2.06 | Pinnacle

 

 • BIG (tabseN, tiziaN, XANTARES, syrsoN, k1to) on ollut aivan käsittämättömässä vireessä viime aikoina. Joukkue on voittanut viimeisestä 12 ottelusarjasta peräti 11 ja sillä on tällä hetkellä jopa 10 kartan voittoputki eli viisi perättäistä 2-0 -voittoa. Mikä merkittävintä on se, että nämä voitot eivät ole heittopusseja vastaan, vaan muun muassa FaZe, Complexity ja Spirit ovat kaikki kaatuneet BIG:n käsittelyssä. Lisäksi joukkueen plakkarista löytyy parin viikon takaisen DreamHack Masters Spring -turnauksen voitto. Ei ole väärin sanoa, että BIG on tällä hetkellä online-otteluissa maailman parhaassa iskussa oleva joukkue.
 • OG (NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu) on pelannut ailahtelevasti viime aikoina. Joukkueen projekti ja nousu kohti maailman kärkeä on pysähtynyt pelien siirryttyä online-peleihin ja OG ei ole päässyt maistamaan lainkaan menestystä kansainvälisissä turnauksissa. Esimerkiksi BLAST Premier -turnaus päättyi heti kättelyssä kahdella tappiolla Complexitya ja NiP:iä vastaan. Elonmerkkejä on nähty cs_summit -turnauksessa, sillä OG on voittanut kolme viimeisintä otteluaan Sproutia, c0ntactia ja Hereticsiä vastaan. Silti OG:n ongelmat eivät täysin ole kadonneet ja sen suorituskyky maailman parhaita joukkueita vastaan on kysymysmerkki.
 • Karttavetossa BIG bannaa Trainin ja OG poistaa Vertigon, mutta karttavalintoja on vaikea arvata. BIG:llä on viime ajan menestyksestä johtuen käytössään hurjan vahva karttavalikoima ja se on jokaisessa karttatilastossa OG:ta parempi. Lisäksi OG on viime aikoina hävinnyt aivan liian usein juuri oman karttavalintansa ja kenties puolileikkisästi Heretics-ottelun jälkeen Aleksib kysyi Twitterissä mikä heidän karttavalintansa tulisi tässä ottelussa olla. Periaatteessa OG:lla ei siis ole käytössään ainuttakaan karttaa, jossa se olisi ennakkoon BIG:iä parempi.

 

YHTEENVETO

 • BIG on täydellisessä hurmiotilassa tällä hetkellä ja se ei ole hävinnyt karttaakaan viimeiseen viiteen otteluun. OG:n peliä kalvaa ailahtelevuus ja vaikka potentiaali on olemassa, sen suorituskyky ei välttämättä riitä parhaita joukkueita vastaan. Karttavetossa etu on selvästi BIG:llä, jolla on käytössään todella vahva karttavalikoima ja on jokaisessa kartassa tilastollisesti OG:ta parempi. Tällä hetkellä on vaikea lähteä BIG:iä vastaan pelaamaan, jonka vire on lähes ennennäkemättömän korkealla tasolla. OG on saanut viime peleissä alleen itseluottamusta kerryttäviä voittoja, mutta BIG on niin kovassa iskussa, että uskon pelin päättyvän suoraan kahdessa kartassa BIG:n nimiin. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 1-2

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | WePlay! Clutch Island

19:00

d3c2530df423dc109964f143e60e9f62.png  NaVi - Virtus Pro b38dfd681069d95280e98274ce0efebc.png

Virtus Pro +6.5 | 1.83 | bet365

 

 • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) oli eilisessä Nemiga-ottelussa useaan otteeseen köysissä ja joutui sekä toisesta että kolmannesta kartasta venymään jatkoaikavoittoihin voittakseen ottelun lukemin 2-1. Mistään vakuuttavasta peliesityksestä ei voida siis NaVin osalta puhua, mikä on jatkumoa joukkueen viime aikojen rajusti ailahtelevalle vireelle. Pelillisesti ehjiä karttoja nähdään NaVin kohdalta todella harvoin ja se joutuu tänäänkin tekemään täyden päivätyön edetäkseen turnauksen finaaliin.
 • Virtus Pro (AdreN, SANJI, qikert, Jame, YEKINDAR) on esiintynyt viime aikoina pitkästä aikaa edukseen ja kerännyt useita voittoja lukuisissa turnauksissa. YEKINDAR on ollut erinomainen lisä joukkueeseen ja tuonut omalla panoksellaan lisäpuhtia myös muun joukkueen peliin. WePlay! -turnaus on sujunut joukkueelta hyvin, sillä se on voittanut Hard Legionin, Gambit Youngstersin ja Spiritin - kaikki lukemin 2-1. Tämä kertoo joukkueen erittäin hyvästä henkisestä kantista sekä yleisesti kyvystä pelata ehjä ottelu.
 • Karttavetossa NaVi poistaa Vertigon ja Virtus Pro bannaa Nuken. NaVi valinnee kartakseen Trainin tai Overpassin ja Virtus Pro ottanee kartakseen Infernon. Ratkaisevaksi kartaksi vahvimmilla on Dust2. Kuten eilen tuli vihjeessä todettua, karttaveton merkitys on NaVi-ottelussa vähäinen. Virtus Pro on kehittänyt itselleen kohtalaisen hyvän karttavalikoiman viime aikoina ja vaikka se on toki kärsinyt karttatappioita, se osaa pelata kaikkia karttoja siten, että mitään murskatappioita Virtus Pro ei ole kärsinyt.

 

YHTEENVETO

 • NaVi voitti horjuvan peliesityksen jälkeen Nemigan, mutta kokonaisuudessan joukkueen otteet eivät vieläkään vakuuta. Virtus Pro puolestaan on löytänyt hyvän vaihteen peliinsä ja se on voittanut turnauksen kaikki kolme otteluaan. Karttaveton merkitys ei ole kovin suuri, mikä edesauttaa Virtus Pron mahdollisuuksia. NaVi on taas kerran ottelun ennakkosuosikki, mutta todellisuudessa Virtus Pro:lla on mielestäni jopa mahdollisuus voittaa koko ottelu. Luottoa NaVin ajoittaiseen säheltämiseen ei ole, kun taas Virtus Pro on saanut pelinsä vihdoin toimimaan. Näin reilulla ottelukohtaisella kierrostasoituksella on helppo lähteä Virtus Pron kelkkaan, sillä NaVi tuskin pystyy nykyvireessään murskavoittoa ottamaan. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro ei häviä ottelussa kuin korkeintaan kuuden kierroksen ottelukohtaisella kierroserotuksella.

 

TULOS: 49-35

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Miguel Berchelt - Eleazar Valenzuela

Yli 2.5 erää, bet365, @2.00

Klo: 03:00
 

Valenzuela on tyrmätty kolme kertaa kolmessatoista tappiostaan. Kaikki olivat alkuerien tyrmäyksiä, mutta yksi niistä tapahtui aivan miehen uran alkuaikoina ja yksi johtui auenneesta silmäkulmasta. Toisin sanoen Valenzuelalta löytyy ainoastaan yksi relevantti tyrmäystappio, mikä ei ole erityisen huomionarvoista sillä hän on otellut hyvinkin kovia ukkoja vastaan. Jose Zepeda, Emanuel Navarrete ja miksei Jono Carrollkin kuuluvat aivan painoluokkiensa huippunimiin ja kukaan heistä ei onnistunut tyrmäämään Valenzuelaa. Zepeda ottelee kaiken lisäksi kaksi painoluokkaa Bercheltiä ylempänä. Hieman alhaiselta tuntuu tämä line, vaikka Berchelt kova onkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...