Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

29.6

Recommended Posts

Esports | CS:GO | cs_summit

22:00

021e91979ae8901e31f75d5fe339140a.png GODSENT - BIG 9ea8dfd3ed07e0a10a3232f508562112.png

GODSENT +1.5 | 1.80 | Betway

 

  • GODSENT (zehN, STYKO, kRYSTAL, Maden, Farlig) on kenties vihdoin saanut pelinsä kulkemaan. Viime aikojen vaihteleva menestys on ainakin cs_summit -turnauksessa kääntynyt parempaan suuntaan, sillä GODSENT on voittanut molemmat avausottelunsa Mousesportsia ja G2:ta vastaan lukemin 2-0. Etenkin G2-ottelu oli erittäin hieno esitys, jossa uusi tähtipelaaja Farlig oli erinomaisessa iskussa. On ehkä vielä liian aikaista lähteä povailemaan GODSENT:ille sankaritarinaa, mutta tässä turnauksessa peli näyttää kulkevan ja voitot tuovat joukkueen otteisiin rutkasti itseluottamusta.
  • BIG (tabseN, tiziaN, XANTARES, syrsoN, k1to), kuten on useasti mainittu, on ollut yksi viime aikojen parhaimmista joukkueista. cs_summit -turnauksessa BIG koki ensimmäisen takaiskunsa pitkään aikaan, kun OG onnistui kaatamaan saksalais-turkkilaisen joukkueen lukemin 2-1. Kyseinen tappio kuitenkin unohtui nopeasti, kun BIG voitti FaZen neljännen kerran peräkkäin lukemin 2-0. Peli kulkee joukkueella erittäin hyvin eikä pitkä turnausruni tässä turnauksessa ole mikään mahdottomuus.
  • Karttavetossa GODSENT bannaa Miragen ja BIG poistaa Trainin. GODSENT valinnee kartakseen todennäköisesti Overpassin, joka on joukkueen parhaita karttoja. Se on samalla myös ainoa kartta, jossa BIG ei ole pelannut vajaan kahteen kuukauteen. BIG valinnee kartakseen Dust2:n tai Infernon. Karttavalikoima loppujen lopulta suosii ehdottomasti BIG:iä, mutta juuri GODSENT:in karttavalinnassa joukkueella on hyvä mahdollisuus ottaa karttavoitto.

 

YHTEENVETO

  • GODSENT:in peli on kulkenut tähän asti mainiosti ja joukkue on mahdollisesti lunastamassa nykykokoonpanollaan sitä potentiaalia, mitä siltä löytyy. BIG on kokonaisuudessaan todella vankassa vireessä, mutta kuten OG-ottelu osoitti, joukkue ei ole täysin haavoittumaton. Karttaveto suosii BIG:iä, mutta erityisesti GODSENT:in karttavalinnassa vaaka kallistuu GODSENT:in eduksi. Vaikka GODSENT:illa on vielä matkaa varteenotettavaksi menestyjäjoukkueeksi, tämä ottelu ja ainakin heidän oma karttavalinta tarjoaa joukkueelle mahdolisuuden ottaa BIG:ltä vähintään yhden karttavoiton. Kohde menee oikein, kun GODSENT voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

E-urheilu, Counter Strike

01:58 Recon 5 - Oceanus

Valinta: Recon 5 -1,5 karttaa

Kerroin: 1,70 (Veikkaus)

Joukkueet ovat rankingissa melko lähekkäin, mutta Oceanus joutuu pelaamaan yhden pelaajan vajaalla eli 4 vs. 5. Eli alivoimaa tiedossa koko matsin ajan.

" Oceanus will play 4vs5 as mada is unable to play due to a family emergency " (https://www.hltv.org/matches/2342592/recon-5-vs-oceanus-esea-mdl-season-34-north-america)

Tulos: 2-0 (16-5; 16-4)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Costa Rica. Primera Division.

Deportivo Saprissa - Alajuelense

valinta, ensimmäisen maalin tekevä joukkue. 

Deportivo Saprissa. kertoimella 1.73

Coolbet.

alkamisaika: 05.30

 

Costa Rica ja finaalit menossa.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo ensimmäisessä osaottelussa, joka päättyi Saprissan 2-0 vieras voittoon ja Alajuelense on tänään pakotettu hyökkäämään, joka tulee avaamaan ennen pitkään Saprissalle paikkoja pelin edetessä.

Vaikka kotietu jää tässä normaalia pienemmäksi, niin Saprissan kotitilasto painaa kuppia tässä kodin suuntaan ja lähdetään kokeilemaan siis, että koti tekee ottelussa ensimmäisen maalin.

 

Pelionnea. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...